Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Aνιψιός Ξηρού στην ΕΛ.ΑΣ.:Τον έφερα στην Αθήνα και έφυγε-Τηλεφώνησα αλλά δεν απαντούσε

Συνεχίζονται οι καταθέσεις συγγενών του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού με τον ανιψιό του εκτελεστή της 17Ν να δίνει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση της απόδρασης.


Σημειωτέον ότι τους συγγενείς του «Μανώλη» της τρομοκρατικής οργάνωσης εξετάζει ο ίδιος ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ανιψιός του Χριστόδουλου Ξηρού υποστήριξε ότι ήρθαν μαζί στην Αθήνα για να πάρουν μια φίλη του και στη συνέχεια να επιστρέψουν στη Νέα Καλλικράτεια.


«Oντως τον έφερα, τον άφησα στην Αθήνα κ έφυγε. Οι ώρες περνούσαν και του τηλεφώνησα αλλά δεν απαντούσε. Έτσι γύρισα πίσω στην Καλλικράτεια», φέρεται να είπε ο ανιψιός του, σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται πλέον σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ, όπως αναφέρει το vima, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην περιοχή της Πλατείας Αττικής .

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πιθανότερο ενδεχόμενο σε αυτή την πρώτη φάση τον Χριστόδουλο Ξηρό να υποθάλπουν άτομα που σχετίζονται με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και σχετιζόμενες ένοπλες οργανώσεις.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να δημιουργήσουν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον Χριστόδουλο Ξηρό και δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι μετά την εκπνοή της προθεσμίας -το βράδυ της Πέμπτης- για την εμφάνισή του στις φυλακές Κορυδαλλού, να υπάρχουν εξελίξεις.



Πηγή:  | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...