Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Λιάπης: Με φορτισμένες τις μπαταρίες έφυγε οδικώς για Ρουμανία για να συναντήσει την αγάπη του

​Οδήγησε μόνος για 17 ολόκληρες ώρες, διένυσε 1165 χιλιόμετρα μέσα σε μία ημέρα για τα μάτια μιας γυναίκας …  Ο λόγος για τον Μιχάλη Λιάπη και την αγάπη του, η οποία από την Μαλαισία τον περίμενε στο σπίτι της αριστοκρατικής συνοικίας Herastrau του Βουκουρεστίου.

Κύπρος: Σκότωσε με 20 μαχαιριές τον πατέρα του!

Το σημείο, όπου έγινε το φονικό

Ο 34χρονος δράστης είναι χρήστης σκληρών ναρκωτικών και έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία - Δολοφόνησε τον 58χρονο την ώρα που εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι


Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας 34χρονος σκότωσε το Σάββατο με 20 μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό τον 59χρονο πατέρα του! Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Μένοικο της Κύπρου.

Κομπίνα: Πωλούσαν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – «φαντάσματα» για καινούρια!

Μια απίστευτη απάτη ανακάλυψαν οι αρχές από επιτήδειους που μέσω εξουσοδοτημένων μονάδων εξαπατούσαν οδηγούς που ήθελαν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο αλλά τελικά αγόραζαν...μεταχειρισμένο!


Η άκρη του νήματος για το σκάνδαλο ξεκίνησε όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Ημερησία» μετά από καταγγελίες από ιδιοκτήτες καινούριων αυτοκινήτων.

Και τον Γ. Παπαντωνίου «δείχνει» για τα εξοπλιστικά ο Ζήγρας

Τον πρώην υπουργό Γ. Παπαντωνίου βάζει στο κάδρο ο Ν. Ζήγρας με συνέντευξη του στη Realnews για τις εξοπλιστικές προμήθειες.


«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο» λέει χαρακτηριστικά. 

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Μόνο η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται ότι είναι η υπόθεση Φιλιππίδη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αφού καλύπτει ποινικά μόνο τρείς από τις συνολικά δεκαεπτά περιπτώσεις ύποπτων δανειοδοτήσεων(Ομιλος Γριβέα, ALAPIS και όμιλος ΔΕΜΚΟ).

Προφυλακιστέος και ο Γιάννης Μπέλτσιος, για τις μίζες στα υποβρύχια

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο Γιάννης Μπέλτσιος, πρώην στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, μετά την απολογία του στους ανακριτές κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για την προμήθεια των υποβρυχίων.


Ο κατηγορούμενος κατέθεσε υπόμνημα 60 σελίδων, με το οποίο αρνείται τις κατηγορίες περί δωροδοκίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος και υποστηρίζει ότι δεν έχει βρεθεί κανένα πόσο να διακινείται μέσω των λογαριασμών του.

Εμπλοκή και υπαλλήλων στα "αμαρτωλά" δάνεια του Τ.Τ. - "Χορήγηση" 2 εκατ. ευρώ σε συνδικαλίστρια

Σημαντικό ρόλο στις εγκρίσεις δανείων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) με επισφαλείς ίσως όρους φαίνεται ότι είχαν υπάλληλοι του Ταμιευτηρίου, αλλά και συνδικαλιστές.


Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται πλέον νέος έλεγχος από την Τράπεζα της Ελλάδος αναφορικά με δάνεια που έχουν δοθεί από το ΤΤ την επίμαχη περίοδο. 

Στο εδώλιο οι απαγωγείς του Μάριου Παπαγεωργίου

Στις 3 Φεβρουαρίου εννέα άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Β' Μεικτού Κακουργιοδικείου της Αθήνας για την απαγωγή και την εξαφάνιση του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012 στη Νέα Σμύρνη. 

 
Λίγες ημέρες μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής του 55χρονου επιχειρηματία κ. Μανώλη Καραμολέγκου οι δικαστικές αρχές θα κληθούν να διερευνήσουν μία από τις τρεις αρπαγές - του 17χρονου Μαρσελίνο τον Μάρτιο του 1990 και του κρητικού επιχειρηματία Γ. Κυπριωτάκη στο Ηράκλειο οι άλλες δύο - που είχαν τραγικό τέλος.

Μπήκε ανενόχλητος στο δημαρχείο της Αθήνας, με πιστόλι και έκλεψε τσάντα


Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο της Αθήνας, όταν άγνωστος με πιστόλι στην τσέπη ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και αφού περιφέρθηκε επί ώρα στα γραφεία, μπήκε σε εκείνο του Συμπαραστάτη του Δημότη και άρπαξε την τσάντα υπαλλήλου.

Γιατροί εκβιάζουν ασθενείς-Μαρτυρία ασφαλισμένου


Σε εκβιασμούς και πιέσεις προς τους ασθενείς προχωρούν γιατροί του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι δεν θέλουν «πλαφόν» στη χορήγηση φαρμάκων.


Έκπληκτοι οι ασθενείς ενημερώνονται ότι ο γιατρός δεν είναι σε θέση να τους χορηγήσει τη συνταγή, καθώς θα ξεπεράσει έτσι το μηνιαίο όριο που ορίζεται με νέο νόμο. Σε πιθανή αντίδρασή τους, τους παραπέμπει στο υπουργείο Υγείας για να...διαμαρτυρηθούν.

«Κολαστήρια» οι κυπριακές φυλακές

Χωρίς τέλος το «εξπρές του μεσονυχτίου»...

Απίστευτες ιστορίες κακοποιήσεων στις φυλακές της Κύπρου αποκαλύπτονται καθημερινώς μετά την απομάκρυνση του τέως διευθυντή, ο οποίος όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός δικαιοσύνης δεν βρίσκεται υπό έρευνα και τοποθετήθηκε διευθυντής εγκληματολογικών ερευνών στο αρχηγείο αστυνομίας.

Όλες οι αλλαγές στις Πανελλαδικές

Οι τελειόφοιτοι του 2014 θα μπορούν να κρατήσουν βαθμολογίες μόνο για τις εξετάσεις του 2015 - Από το 2016 καταργείται η κατοχύρωση βαθμών - Εκτός μηχανογραφικού οι Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Μειώνονται οι ευκαιρίες που θα έχουν οι τελειόφοιτοι του Λυκείου για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς με τις νέες αλλαγές στο σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων, θα μπορούν να κατοχυρώσουν τη βαθμολογία τους μόνο για ένα χρόνο.

Ο χαρισματικός κ. Καραμολέγκος

«Εσείς έχετε καμία σχέση με την απαγωγή;». Η σαρκαστική ερώτηση των υπαλλήλων του πρατηρίου βενζίνης δίνει ακριβώς το κλίμα που επικρατεί το πρωινό της Παρασκευής στην περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης «Καραμολέγκος» στο Κορωπί. 

 
Είναι το αίσιο τέλος της ιστορίας αλλά και η γενική εκτίμηση που χαίρει ο κ. Μανώλης Καραμολέγκος εκεί.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία -Στους 18 βαθμούς ο υδράργυρος

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις αραιές νεφώσεις και την υγρασία. 


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα πελάγη από 4 έως 6 μποφόρ.

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ το σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις διωκτικές αρχές της Κρήτης το δεύτερο, μέσα σε δύο ημέρες, περιστατικό με επιθέσεις σε βάρος επιχειρηματιών.


Λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο Βαμβακόπουλο Χανίων, άγνωστοι δράστες «γάζωσαν» το σπίτι πολύ γνωστού επιχειρηματία στο Ρέθυμνο.

ΒΙΝΤΕΟ -Καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματίες στον Πειραιά

Καταδίωξη αυτοκινήτου σημειώθηκε στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν ο οδηγός του δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ομάδας «Δίας». 

Πρετεντέρης: Τζάμπα οι σφαίρες τζάμπα τα γραμματόσημα -Δεν καταλαβαίνω από τέτοια

Τζάμπα τα λόγια, τζάμπα το χαρτί, τζάμπα οι σφαίρες και τα γραμματόσημα. Με τη φράση αυτή σχολίασε ο Γιάννης Πρετεντέρης την αποστολή φακέλου με σφαίρες και απειλητικό σημείωμα προς τον ίδιο αλλά και τον τραπεζίτη κ. Προβόπουλο.


Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι απειλές, έχω δεχθεί από όλους τους χώρους και με όλους τους τρόπους, παρατήρησε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Mega και θεώρησε σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν κι άλλες.

Ανατροπή στην υπόθεση των εξοπλιστικών: Προφυλάκιση Ευσταθίου εισηγείται ο εισαγγελέας

Την προφυλάκιση του Πάνου Ευσταθίου εισηγείται ο εισαγγελέας Εφετών, Γ. Δασκαλόπουλος, στο Συμβούλιο Εφετών, μετά την έφεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε κατά της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών.


Ο 83χρονος είχε απολογηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Διαφθοράς πριν από λίγες ημέρες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο είχε κληθεί να άρει διαφωνία ανάμεσα σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για το αν πρέπει ή όχι να προφυλακιστεί. Κατά του βουλεύματος ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών και έτσι το θέμα της προσωρινής κράτησης του 83χρονου θα κριθεί εκ νέου από το Συμβούλιο Εφετών.

Απόβαση της Airberlin στα ελληνικά νησιά με 172 πτήσεις την εβδομάδα

Μετά την ανακοίνωση της Ryanair πως ετοιμάζει βάση στην Ελλάδα και ξεκινάει δρομολόγια χαμηλού κόστους, ήρθε ακόμα μία ευχάριστη είδηση αυτή τη φορά από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από την αεροπορική εταιρεία Αirberlin.

Μητσοτάκης: Μνημονιακή υποχρέωση να απολύσουμε 15.000 δημοσίους μέχρι το τέλος του 2014

«Προσπαθούμε να δρομολογήσουμε μια συνολική μεταρρύθμιση του Δημοσίου» είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Διοκητικής Μεταρρύθμισης

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να δρομολογήσουμε μια συνολική μεταρρύθμιση του Δημοσίου που θα ξεπερνά κατά πολύ τις απολύσεις και την κινητικότητα» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, και προσθέτει: «Η μεταρρύθμιση αυτή εστιάζεται στο πώς το Δημόσιο μπορεί να παρέχει, με αποδεκτό κόστος, ποιοτικές υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρηματίες».

«Αγόραζαν» φορτηγά με πλαστές επιταγές

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο συλληφθέντες εφάρμοσαν την ίδια μέθοδο τουλάχιστον δέκα φορές

Τουλάχιστον δέκα φορτηγά είχαν αγοράσει χρησιμοποιώντας πλαστές επιταγές οι δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 45 ετών που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα όταν δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο.

Οι δύο απατεώνες δραστηριοποιούνταν το τελευταίο τρίμηνο με το ύψος της απάτης να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Επιστρέφουν οι Αλκυονίδες ημέρες -Στους 18 βαθμούς θα φθάσει ο υδράργυρος

Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει την Παρασκευή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμα και τους 18 βαθμούς Κελσίου.


Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Απεργία για την Κυριακή προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014. 


Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στο νόμο 4177/13 που καταργεί το δικαίωμα της Κυριακής Αργίας».

Μητσοτάκης: Θα κλείσουν κι άλλοι φορείς του Δημοσίου -Ερχονται νέες απολύσεις

Νέα «λουκέτα» σε φορείς του δημοσίου τομέα και περαιτέρω μειώσεις προσωπικού προανήγγειλε σε συνέντευξή του στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.


Αναφερόμενος στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου για την αξιολόγηση των δημόσιων υπαλλήλων και την κατάργηση - συγχώνευση 21 φορέων και υπηρεσιών του Δημοσίου, το χαρακτήρισε ως την πρώτη ουσιαστική απόπειρα κατάργησης φορέων. Προκειται είπε, για φορείς που είτε έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους, είτε το έργο τους μπορεί να καλυφθεί απο κάποια άλλη δημόσια δομή και στο σημείο αυτό προανηγγειλε ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος για μη καταβολή της εγγύησης

Eνα από τα δύο υποβρύχια κλάσης Archer του στόλου του Ναυτικού της Σιγκαπούρης, αντίστοιχο με αυτά που προμηθεύτηκε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου κρατείται ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση όρων τους οποίους είχε θέσει ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής που ερευνά την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Αυτοί είναι οι δύο συλληφθέντες απαγωγείς του Μανώλη Καραμολέγκου

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι δυο Μολδαβοί που συνελήφθησαν για την απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. 


Οι δυο κατηγορούμενοι προσήχθησαν νωρίτερα στην Ευελπίδων προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Κοντομηνάς: Ολο το σκεπτικό των δικαστών

Τους λόγους υγείας που επικαλέστηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, δέχθηκαν στο σκεπτικό τους οι δύο δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την απόφασή τους να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του ΤΤ επιχειρηματίας. 

 
Στο σχετικό βούλευμα, ωστόσο, τονίζεται ότι σε βάρος του κ. Κοντομηνά προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής για σειρά αδικημάτων, που επισύρουν ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Συνελήφθη και πάλι ο Κώστας Σακκάς από την Αντιτρομοκρατική

Συνελήφθη ο εκ νέου ο Κώστας Σακκάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώματά του βρέθηκαν στη γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», στο Χαλάνδρι.

Καμμένος εναντίον Γεωργιάδη: Ζητά 670.000 ευρώ αποζημίωση!

Η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.
 
Η αντιδικία των δυο πολιτικών αφορά καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το σκάφος με την ονομασία ILIATORAS OF LONDON ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και είναι δηλωμένο ως ιδιοκτησία off-shore εταιρίας προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να γλιτώνει φόρους.

Βρέθηκε το κρησφύγετο των απαγωγέων του Καραμολέγκου

Βρέθηκε το κρησφύγετο των απαγωγέων του επιχειρηματία Μανόλη Καραμολέγκου.


Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας (Αγίου Σεραφείμ και ειρήνης εκτός αστικού ιστού) και με την βοήθεια του επιχειρηματία βρήκαν το κρησφύγετο των απαγωγέων.

Αγριεύει ο καιρός την Πέμπτη: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Προς το τέλος τους οδεύουν οι αλκυονίδες ημέρες, καθώς από την Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα να εξασθενούν από το βράδυ.


Αναλυτική πρόγνωση

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Προσλήψεις εξπρές ανέργων μέσω ΟΑΕΔ -Πώς θα γίνουν

Με νομοθετική παρέμβαση επιχειρεί το υπουργείο Εργασίας να ξεπεράσει τα εμπόδια που θέτουν Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλοι φορείς του Δημοσίου, στην πρόσληψη επιτυχόντων ανέργων στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στην κοινή υπουργική απόφαση που προωθεί η κυβέρνηση, προβλέπεται ότι σε περίπτωση που οι επιβλέποντες φορείς αρνούνται την πρόσληψη ανέργων που υποδεικνύονται από τον ΟΑΕΔ, ο Οργανισμός μπορεί να αποφασίσει την πρόσληψή τους σε άλλο φορέα ακόμη και αν οι θέσεις που προβλέφθηκαν έχουν καλυφθεί.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Στελέχη της Χρυσής Αυγής ποζάρουν με τα όπλα τους

Χέρι-χέρι με τον Ηλία Παναγιώταρο ο δολοφόνος του Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς - Σοκαριστικές φωτογραφίες του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, με καλάσνικοφ και περίστροφα - Ολόκληρος ο διάλογος στους ασυρμάτους της ΕΛΑΣ το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Νέα στοιχεία τα οποία ισχυροποιούν την εικόνα της παραστρατιωτικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή θα προσκομίσουν τα εγκληματολογικά εραστήρια της ΕΛΑΣ στις ανακρτίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με περιοριστικούς όρους ο Δ. Κοντομηνάς!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  αφέθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με εγγύηση μαμούθ 5.000.000 ευρώ.

Υπέρ της άποψης του ανακριτή για τη μη προφυλάκιση του Δημήτρη Κοντομηνά, τάχθηκε κατά πλειοψηφία 3-2  το δικαστικό συμβούλιο που συνεδρίαζε από το πρωί.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη "φάκα" δύο απαγωγείς - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο Καραμολέγκος - Ψάχνουν τον τρίτο απαγωγέα.

- Έπιασαν και τον δεύτερο απαγωγέα που οδηγούσε ταξί.

- Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος έπεισε τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο

- Ο επιχειρηματίας μαζί με τον απαγωγέα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας

- Ένα ζευγάρι που είδε την απαγωγή ειδοποίησε την αστυνομία

- Ο γιος του επιχειρηματία πήρε το αυτοκίνητο και έψαχνε στους δρόμους τον πατέρα του


Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο Μανώλης Καραμολέγκος ειδοποίησε την οικογένειά του πως σε λίγο θα αποχωρήσει από την εταιρεία και θα γυρίσει σπίτι, ώστε να φάνε όλοι μαζί. 

Süddeutsche Zeitung: Μετρημένες οι μέρες της τρόικας

Ξεκίνησε η αρχή του τέλους της τρόικας, γράφει η γερμανική εφημερίδα

Tην κατάργηση του θεσμού της τρόικας προαναγγέλλει σε νέο δημοσίευμά της η εφημερίδα του Μονάχου Süddeutsche Zeitung, αναφερόμενη στην  έκθεση της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπό τον Ότμαρ Κάρας.

Διώξεις κατά υπαλλήλων του υπουργείου Ανάπτυξης

Επιδόθηκε σήμερα, Τετάρτη, στη Διεύθυνση Διοικητικού του υπουργείου Ανάπτυξης, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, το απόρρητο πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιτζή.


Βάσει του πορίσματος, ασκείται πειθαρχική δίωξη σε οκτώ υπαλλήλους και την ιεραρχία της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων (ΓΔΙΕ), καθώς προκύπτει σωρεία παραλείψεων μη τήρησης του νόμου στην παραλαβή εγγράφων και έγκρισης χρηματοδοτήσεων για υπόθεση επιδότησης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μεσσηνία ύψους 6 εκατ. ευρώ που αφορά σε ελέγχους στα έτη 2010 και 2011.

Αυτός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που απήχθη

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ο 55χρονος επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος απήχθη στις 11 παρά 10 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Γέρακα όπου βρίσκεται και το σπίτι του.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία αναζητά ένα φορτηγό της εταιρείας του κ. Καραμολέγκου μάρκας Μερσεντές στο οποίο οι απαγωγείς έβαλαν τον επιχειρηματία για να τον μεταφέρουν σε άγνωστη τοποθεσία.

Παρέμβαση εισαγγελίας για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής

Σημειώθηκε απαγωγή επιχειρηματία το πρωί της Τετάρτης, μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  

Οι δράστες της επίθεσης του Ηρακλείου κατά Αριστεράς και «εμετικών» αναρχικών

Με μια προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στο indymedia οι «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες», που είχαν αναλάβει τη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, απαντούν σε όσους τους επέκριναν και επιτίθενται κατά της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) αλλά και του «εμετικού οχετού» αναρχικών και αντιεξουσιαστών.

Υγειονομική «βόμβα» οι ανασφάλιστοι διαβητικοί

Υγειονομική βόμβα, που θα εκραγεί τα αμέσως επόμενα χρόνια, είναι οι ανασφάλιστοι ασθενείς που υποφέρουν κυρίως από σακχαρώδη διαβήτη αλλά και δεκάδες χιλιάδες παιδιά ανασφάλιστων πολιτών, που είναι ανεμβολίαστα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που δοκιμάζει τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

ΦΩΤΟ-Νέα ντοκουμέντα για Χρυσή Αυγή - Αλ. Κασιδιάρη

Δύο νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος», από διαφορετικές «ακτιβιστικές» εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζεται ο ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων, Αλέξανδρος Κασιδιάρης, να κρατά τη γνωστή καραμπίνα-καλάσνικοφ.

Με 54.000 εμβάσματα οι Έλληνες φυγάδευσαν δεκάδες δισ. στο εξωτερικό

Ο έλεγχος όμως έχει ολοκληρωθεί συνολικά σε 44 υποθέσεις και έχουν εισπραχθεί 18,5 εκατ. ευρώ


Εκ παραδρομής ήταν σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών η αναφορά του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, σε 54 δισ. ευρώ στην ενημέρωση των μελών της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αναφορικά με την τύχη των ερευνών της λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά τα χρήματα που βγήκαν από την Ελλάδα την τριετία 2009-2011. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΡΗΞΗ στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών


Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη.


Σύμφωνα με την Αστυνομία:

Δε θέλω ούτε σεντ για τη Μυρτώ, δηλώνει οργισμένη η μητέρα της

Δραματικές εξελίξεις στη Βοστονη, όπου νοσηλεύται η 17χρονη - Απαιτώ να επιστραφούν τα χρήματα σε αυτούς που τα δώσανε, είπε η κυρία Κοτρώτσου - Προσέφυγε στην αμερικανική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας 


Σοκάρουν οι καταγγελίες για την μικρή Μυρτώ που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης, έπειτα από βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη Αχμέτ Βακάς, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα και τη μεγάλη της αδελφή.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μαχαιρώματα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας νεκρός

Ένας 38χρονος δολοφονήθηκε πριν από λίγη ώρα σε συμπλοκή  στην οδό Ηπείρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Στασινόπουλος- ΣΔΟΕ: Στα €22 δισ. τα εμβασμάτα της τριετίας 2008-2011 που δεν δικαιολογούνται

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος διευκρίνισε πως ο έλεγχος των εμβασμάτων είναι αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Στα 22 δισ. ευρώ ανέρχονται τα ποσά που, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των ελεγκτικών μηχανισμών, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν κατά τους ελέγχους των 54.000 εμβασμάτων της τριετίας 2008-2011, όπως είπε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.


Πρόκειται για εμβάσματα τα οποία ελέγχονται με την ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το σύνολο τους εκτιμάται στα 54 δισ. ευρώ, όπως διευκρίνισε προς τα μέλη της Επιτροπής που του υπέβαλαν το σχετικό ερώτημα την Τρίτης ο Στέλιος Στασινόπουλος. 

Σωτηρέλης: Πώς και γιατί δεν θα μπορεί ο Κασιδιάρης να είναι υποψήφιος για την Αθήνα

Το νομικό καθεστώς της Χρυσής Αυγής μετά και τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών της για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ανέλυσε ο διακεκριμένος συνταγματολόγος Γιώργος Σωτηρέλης, ο οποίος μιλώντας την Τρίτη στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99,5 επεσήμανε και τα σενάρια για ενδεχόμενη αδυναμία του Ηλία Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 


Ο Παναγιώτης Σωτηρέλης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποστήριξε κατ' αρχάς ότι με το ισχύον Σύνταγμα δεν μπορεί η Χρυσή Αυγή να χαρακτηριστεί παράνομη. 

VIDEO - Αποδοκίμασαν τον Αδωνη Γεωργιάδη εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγ. Ολγα»

Φραστική επίθεση από εργαζομένους του νοσοκομείου Αγία Όλγα δέχτηκε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. 


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

A path through the winter snow
(Photo credit: blmiers2)

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο


Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Τετάρτης 15-01-2014 και από τα δυτικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...