Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λιάπης κάνει τον Κινέζο στη Μαλαισία: Με αιθέρια ύπαρξη απολαμβάνει μεζέδες

"Κακοπερνάει" στη Μαλαισία ο συνταξιούχος και πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί το ανασφάλιστο πολυτελές τζιπ του με πλαστές πινακίδες.


Όπως αποκαλύπτει η Real news, o φακός της εφημερίδας τον έπιασε στα πράσα με αιθέρια ύπαρξη να απολαμβάνει το φαγητό του στην κινεζική συνοικία της Κουάλα Λουμπούρ.

«Θάλαμος αερίων» κι απόψε η Αθήνα από την αιθαλομίχλη

Παρά τις συστάσεις και την «αστυνομία τζακιών», οι Αθηναίοι καίνε ό,τι βρουν - Διαβάστε ποιες είναι οι ευπαθείς ομάδες που επηρεάζονται από την ατμοσφαιρική ρύπανση - Δείτε τι πρέπει να προσέξετε


Αποπνικτική έχει αρχίσει να γίνεται η ατμόσφαιρα και απόψε το βράδυ με την αιθαλομίχλη να σκεπάζει ολόκληρη την Αττική.

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.


Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γνωμοδότησε για την απόφαση και επικύρωσε την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών η οποία είχε πιάσει τον γιο του πρωθυπουργού πριν από ενάμισι χρόνο.

Γκαλοπ Rass: Μάχη στήθος με στήθος: 0,7% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ

Μάχη στήθος με στήθος ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δημοσκόπηση της Rass για τον Τύπο της Κυριακής, με την αξιωματική αντιπολίτευση να εμφανίζει προβάδισμα 0,7%.


Ειδικότερα, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τη σημερινή πρώτη μέρα του χειμώνα τιμάει η Google

Την πρώτη ημέρα του χειμώνα, δηλαδή τη σημερινή (21 Δεκεμβρίου), αποφάσισε να τιμήσει και η google μέσα από το doodle της.


Σύμφωνα με την αστρονομία, ο χειμώνας ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου στο Βόρειο Ημισφαίριο και στις 21 Ιουνίου στο Νότιο Ημισφαίριο και τελειώνει κατά την εαρινή ισημερία στις 21 Μαρτίου στο Βόρειο ημισφαίριο και στις 21 Σεπτεμβρίου στο Νότιο.

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες η βουλευτής Ραχήλ Μακρή

Ανεξάρτητη βουλευτής είναι εδώ και λίγη ώρα η πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.


Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία για την αποχώρηση της κυρίας Μακρή από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η βουλευτής.

Βραβεύτηκε, μετά θάνατο, γιατί σκοτώθηκε για να σώσει τα αδέρφια του


Η Ακαδημία Αθηνών απένειμε την Παρασκευή τα βραβεία και τους επαίνους του Ιδρύματος για το 2013. Από τα βραβεία αυτό που ξεχώρισε ήταν ένα: Το βραβείο στον 15χρονο Τηλέμαχο Τσιμιρίκα, ο οποίος θυσίασε την ζωή του για να σώσει τα μικρότερα αδέρφια του.


Ήταν Δεκέμβριος του 2012, όταν πήρε φωτιά το σπίτι των παππούδων του 15χρονου στη Μεσσαρόπη Καβάλας, την ώρα που κοιμόντουσαν.

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τις μίζες στους εξοπλισμούς από τον Καντά

Σε χιονοστιβάδα αποκαλύψεων αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση της σύλληψης του πρώην αναπληρωτή Διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, Αντώνη Καντά, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για μίζες εκατομμυρίων ευρώ.


Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο Αντώνης Καντάς φέρεται να έχει αποδεχθεί ότι έλαβα μίζες μαμούθ, ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία, κατά την ομολογία του, συνδέονται με τουλάχιστον 10 εξοπλιστικά προγράμματα.

"Διπλωματική" η βλάβη στο vip αεροσκάφος; Τι συμβαίνει με τον αγωγό TAP

Η βλάβη στο vip αεροσκάφος που θα μετέφερε τον πρωθυπουργό στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έχει προκαλέσει πολλά και διάφορα σενάρια. Κι ένα απ΄ αυτά λέει οτι ο Σαμαράς πιθανότατα και να είδε ως ...δώρο την βλάβη του αεροσκάφους,γιατί στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει στο Μπακού! 


Αν ήθελε υπήρχε τρόπος να πάει με C - 130 επιλογή που του προτάθηκε άμεσα αλλά την αρνήθηκε. Αυτή η άρνηση προκαλεί και το σενάριο ...της βλάβης δώρου.

Προβάδισμα 2,5% στο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Με δυόμισι μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Αυτοπυρπολήθηκε 28χρονος στο κέντρο της Αθήνας

Ένας 28χρονος αυτοπυρπολήθηκε δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λίγο πριν από τις επτά το πρωί, στο δρόμο, στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αχαρνών.


Ενας αυτόπτης μάρτυρας της τραγικής πράξης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα. 

ΒΙΝΤΕΟ - Με ένα κουτάκι αναψυκτικού το ίντερνετ σας να πηγαίνει σφαίρα!

Τρομερό κόλπο για να κάνετε το ίντερνετ σας να πηγαίνει σφαίρα! 

Πάρτε ένα κουτάκι αναψυκτικού και ακολουθείστε τις οδηγίες του βίντεο!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ηλιος με δόντια το Σάββατο -Που θα κυμανθεί ο υδράργυρος σε ολόκληρη τη χώρα

Με ήλιο αλλά τσουχτερό κρύο θα κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους οι κάτοικοι όλης της Ελλάδας, καθώς ο καιρός θα παραμείνει καλός, χωρίς βροχές και καταιγίδες, αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα, αναμένεται πααγετός τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.

Αναλυτικά, η πρόβλεψη καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο έχει ως εξής:

Ιδού οι 23 εταιρείες που μας «τάιζαν» κρέας αλόγου (λίστα)

Δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τα πρόστιμα


Τη λίστα με τις εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα για το διατροφικό σκάνδαλο που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισε και τη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.

Συνελήφθη αστυνομικός για τη σπείρα με τα ασφαλιστήρια

Σε βάρος του, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Τα μέλη της οργάνωσης εξέδιδαν πλαστά ασφαλιστήρια αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

         
Δεκαεπτά άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος που διέπραττε απάτες με ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Παραμένουν οι αγρότες στο Σύνταγμα – Ένας τραυματίας από τα επεισόδια με τους αστυνομικούς

Στο Σύνταγμα παραμένουν συγκεντρωμένοι αγρότες από αρκετούς νομούς της χώρας και κυρίως από τους νομούς της Κρήτης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη φορολόγηση της αγροτικής γης.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπροσώπων τους, τα αγροτεμάχια είναι εργαλείο δουλειάς, και όχι είδος πολυτελείας. Αναφέρουν επίσης, ότι η επιβάρυνση των αγροτών από τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, θα ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ.

Ιωάννινα: Συνελήφθη πολιτευτής της Χ.Α για πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του


Ο Ιάσονας Μπίμπος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας


Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων οδηγήθηκε ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην πόλη Ιάσων Μπίμπος, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, επειδή είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του, ένα μεγάλου κυβισμού τζιπ.

Χωρίς αλλαγές το 2014 το σύστημα συλλογής αποδείξεων

Αμετάβλητο θα παραμείνει το 2014 το σύστημα συλλογής αποδείξεων, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.


Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Θεοχάρης διευκρίνισε ότι ενδεχόμενες αλλαγές θα εφαρμοστούν από το 2015 και θα προέλθουν από προτάσεις αρμόδιας επιτροπής που θα συσταθεί.

Ούτε στη CIA τέτοιο σκανάρισμα: Δείτε πως θα «παρακολουθούνται» οι μισθοί των δημόσιων υπαλλήλων

Μεγαλώνει και ωριμάζει ο μεγάλος αδελφός του υπουργείου Οικονομικών στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων. Πολύ σύντομα το σύστημα της ενιαίας αρχής πληρωμών πρόκειται να ολοκληρωθεί με την ενσωμάτωση  σε αυτό μιας νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής πλήρους παρακολούθησης, υπολογισμού και καταβολής της μισθοδοσίας όλων των δημοσίων υπαλλήλων.


Κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της σχετικής ηλεκτρονικής υποδομής παίζει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, επικεφαλής της οποίας είναι ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κ. Χαράλαμπος Τσαβδάρης.

Συνολικά 60 νεκροί από σόμπες την τελευταία διετία στην Ελλάδα

Η πυροσβεστική υπηρεσία καλείται κατά μέσο όρο μέρα παρά μέρα να καταγράψει έναν νεκρό από πυρκαγιές που προκαλούνται από θερμαντικά σώματα ή αυτοσχέδιες πηγές θέρμανσης.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso την τελευταία διετία, σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, ο αριθμός των θυμάτων λόγω πυρκαγιάς από την προσπάθειά τους να ζεσταθούν ανέρχεται στους εξήντα ανθρώπους.

Από 1/1/2014 το επίδομα των 200 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους - Ποιοι το δικαιούνται


Από την 1η Ιανουαρίου 2014 οι μακροχρόνια άνεργοι θα λαμβάνουν ειδικό επίδομα στήριξης, ύψους 200 ευρώ μηνιαίως, για έναν ακόμη χρόνο μετά τη λήξη του δικαιώματος της τακτικής επιδότησης ανεργίας από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, που υπογράφεται από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στα τέσσερα εκατ. ευρώ η κομπίνα με τα πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια

Στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται τελικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, η συνολική ζημιά για τους πολίτες που ασφάλισαν τα αυτοκίνητα τους στην μαϊμού - ασφαλιστική εταιρεία, δήθεν θυγατρική στην Ελλάδα της βουλγαρικής General Commodities Trade.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις εισπρακτικές εταιρείες που πιέζουν οφειλέτες

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες περί τεχνασμάτων που χρησιμοποιούν οι εισπρακτικές εταιρείες για να πιέσουν οφειλέτες, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Αυτός είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου

Ειδική ομάδα για τον εντοπισμό γνωστού κακοποιού ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τον Νίκο Μαζιώτη έχει δημιουργήσει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την απόπειρα απαγωγής του 33χρονου Κίκου Μαρτίνου.

Παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Κλειστή η Β. Σοφίας - Απόβαση αγροτών από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά


 Παναγροτικό συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 11:30 το πρωί στο Σύνταγμα με αφορμή την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων στη Βουλή.

Mήνυση Αδωνι Γεωργιάδη στον Κώστα Βαξεβάνη και μάχη στο twitter

Μήνυση σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο περιοδικό «Ηοt Doc» που τον παρουσίαζε να έχει συνάντηση με συγκεκριμένο φαρμακοβιομήχανο λίγες μόλις ώρες πριν την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας για τις τιμές των φαρμάκων.

Βγαίνει από τη φυλακή για ένα μήνα ο Σάββας Ξηρός

 
-Θα νοσηλευθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας


Αποδεκτό έκανε το αίτημα του Σάββα Ξηρού το δικαστήριο. Ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» είχε ζητήσει να βγει από τη φυλακή προκειμένου να νοσηλευθεί, αλλά η απόφαση ήταν για διακοπή της ποινής του για ένα μήνα, παρά την εισαγγελική πρόταση για πέντε.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μόνο με ατομική ειδοποίηση οι κατασχέσεις σπιτιών και ακίνητης περιουσίας


Αλλαγές στον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) θα προβλέπουν τροπολογίες που αναμένεται να κατατεθούν από το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή στο νομοσχέδιο για την παράταση στην απαγόρευση πλειστηριασμών ακινήτων.


Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών με τις προτεινόμενες διατάξεις του ΚΕΔΕ επιδιώκεται η προσαρμογή της νομοθεσίας περί εισπράξεως των δημοσίων εσόδων στις διατάξεις του νέου Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας, ο οποίος τίθεται σε ισχύ την 1.1.2014. 

Αντ. Κάντας: Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο πρώην διευθυντής εξοπλισμών

Σε τρεις επιπλέον αντιπροσώπους εταιρειών που πουλούσαν εξοπλιστικά και που του έδωσαν «μαύρο χρήμα» φέρεται να αναφέρθηκε κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς ο Αντώνης Κάντας.


Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει ήδη κατονομάσει άλλους πέντε αντιπροσώπους που πουλούσαν εξοπλιστικά, ενώ έχει ήδη αναφέρει ότι έχει χρηματιστεί για άλλα επτά εξοπλιστικά προγράμματα.

Πως έστησαν τη μεγάλη κομπίνα υπάλληλοι και ασφαλισμένοι στο Ταμείο Υπαλλήλων Τραπεζών

Τα ταμεία αιμορραγούν αλλά υπάλληλοι και ασφαλισμένοι συνεχίζουν να εμπλέκονται σε κομπίνες και να «αρπάζουν» με κάθε τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Οπως αποκαλύφθηκε σε κύκλωμα εμπλέκονται τουλάχιστον εννέα υπάλληλοι και ασφαλισμένοι του ΤΑΥΤΕΚΩ, που ήδη είναι κατηγορούμενοι για βαριά κακουργήματα


Στο στόχαστρο της επίκουρης εισαγγελέως διαφθοράς κυρίας Πόπης Παπανδρέου μπήκε κύκλωμα τουλάχιστον εννέα υπαλλήλων και ασφαλισμένων υπαλλήλων τραπεζών του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ).

Συνελήφθη ο Δ. Καλλιμάνης της FBB -Για υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Μία ακόμη σύλληψη έγινε στην υπόθεση της τράπεζας FBB. Με ένταλμα της ανακρίτριας Βασιλικής Κατσιβέλη, συνελήφθη ο Δημήτρης Καλλιμάνης.


Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βάρος της τράπεζας και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Εναντίον του είχε υποβληθεί μήνυση από τον Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος υποστήριζε ότι τον εξαπάτησαν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ο οποίος δηλώνει ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. 


Στην αίτηση του βάλλει κατά των πολιτικών κομμάτων, αναφέρεται στην υπόθεση της ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος και παραθέτει φωτογραφίες με ειρωνικά σχόλια για «τάγματα εφόδου», όπως τα χαρακτήριζει, της ΟΝΕΔ της ΠΑΣΠ και της ΚΝΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης: Επιδόματα σε 768 νεκρούς

Προνοιακά επιδόματα που δίνονταν σε εκατοντάδες θανόντες εντόπισε η ηλεκτρονική καταγραφή του συνόλου των συγκεκριμένων επιδομάτων, για τα οποία αποφασίστηκε η αναστολή καταβολής τους.


Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Από τη διασταύρωση που έγινε με τα στοιχεία ΑΡΙΑΔΝΗ και του ΑΜΚΑ, προέκυψε η καταβολή επιδομάτων σε 768 θανόντες, για τους οποίους αναστέλλονται τα στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες για έλεγχο και άμεση αναστολή των καταβολών».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

H Ν.Δ. διέγραψε (επιτέλους!) τον ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ Λιάπη που πήγε στο Κατάρ και σνόμπαρε το δικαστήριο

- Η απόφαση για την διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη ελήφθη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ
- Σήμερα δεν παρέστη στο Αυτόφωρο σνομπάροντας την διαδικασία
- Η δίκη του πήρε αναβολή για τις 30 Δεκεμβρίου
- Φήμες ότι ο συνταξιούχος πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης είναι στο Κατάρ


Έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία που λέει και το τραγούδι και ίσως αυτό να μέτρησε στην καθυστερημένη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Ο Μιχάλης Λιάπης που κατάφερε να γελοιοποιηθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό με την παρανομία που διέπραξε και με όσα δήλωσε στην συνέχεια, διεγράφη σήμερα από τη ΝΔ με καθυστέρηση 48 ωρών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ίσως να ήταν το γεγονός ότι και σήμερα ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σνομπάροντας την διαδικασία και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στο εξωτερικό στο προγραμματισμένι ταξίδι του.

Και πλαστογράφος και ΔΕΙΛΟΣ: Αφαντος ο Λιάπης -Εστειλε τον δικηγόρο του στο Αυτόφωρο

Δεν θα παραστεί ο Μιχάλης Λιάπης για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για τις πλαστές πινακίδες που είχε βάλει στο αυτοκίνητο του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί πρόβλημα υγείας, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του, νιώθει συμφόρηση λόγω ενός ανευρύσματος που του είχε παρουσιαστεί πέρυσι.

Ποιοι καλύπτονται τελικά από την ρύθμιση για την προστασία των ακινήτων από τους πλειστηριασμούς

Σύγχυση έχει προκληθεί κυρίως στους οφειλέτες «κόκκινων» δανείων από την ρύθμιση για την προστασία από τους πλειστηριασμούς, καθώς προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιοι ακριβώς καλύπτονται και ποιοι μένουν εκτεθειμένοι.

Τσουχτερό κρύο, βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη -Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα φαινόμενα

Κακός θα παραμείνει ο καιρός και την Πέμπτη με χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, αλλά και βροχές-καταιγίδες σε Κυκάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.


Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Πέμπτη έχει ως εξής:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γερμανοί νεοναζί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής: Οι Έλληνες ας υπολογίζουν σε εμάς

Σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της γερμανικής εφημερίδας Neues Deutschland επισημαίνεται ότι «ελληνικό νεοναζιστικό κόμμα μπορεί να υπολογίζει στην αλληλεγγύη των Ευρωπαίων νεοναζί».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τη Χρυσή Αυγή οργανώθηκαν στη Γερμανία, στη Μαδρίτη, στη Στοκχόλμη, στο Λονδίνο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, ως αντίποινα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ γίνεται λόγος για τα ενισχυμένα εκλογικά ποσοστά του κόμματος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

ΓΣΕΕ: Υποχρωτικά, έως τις 21 Δεκεμβρίου, το δώρο Χριστουγέννων

Υποχρεωτική, έως τις 21 Δεκεμβρίου, είναι η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, που εργάζονται με σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου.


Όπως επισημαίνει η ΓΣΕΕ, για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Λ. Ρακιντζής: Υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ πήραν αύξηση μέχρι και 182%


Έχω ζητήσει έρευνα για τη διοίκηση της κυρίας Μαλλιώρη - Έφτανε ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ να παίρνει 2.500 - 3.000 ευρώ, είπε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης


«Υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ πήραν αύξηση έως και 182% επί κυρίας Μαλλιώρη, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να συμμορφωθούν με βάση το ενιαίο μισθολόγιο» είπε σε συνέντευξή του στο ραδόφωνο του Βήμα ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής τονίζοντας ότι έχει ζητήσει να γίνει οικονομικός έλεγχος πριν ακόμη τις καταγγελίες του υπουργείου. «Το πόρισμα θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα» είπε ο κ. Ρακιντζής αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως «έφτανε ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ να παίρνει 2.500 - 3.000 ευρώ».

Εισαγγελέας: Πρόκληση η αθώωση των 42 για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου

«Είναι πρόκληση η απόφαση» είπε χαρακτηριστικά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη αναφερόμενη στην αθώωση των 42 για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και τόνισε πως σκοπεύει να καταθέσει αναίρεση μόλις καθαρογραφεί η απόφαση.


Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ η κ.Κουτζαμάνη ζήτησε να της παραδώσουν την απόφαση μόλις αυτή καθαρογραφεί ώστε να προχωρήσει στην αναίρεση το συντομότερο δυνατόν.

Είχε «πιαστεί» στο παρελθόν ο Λιάπης να οδηγεί μεθυσμένος!

​«Κομφούζιο» δημιούργησε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης με τις πλαστές του πινακίδες!!!  Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά, ενώ η σύλληψη του κυρίου Λιάπη ξύπνησε μνήμες από την παρελθοντική δράση του πρώην πολιτικού και νυν συνταξιούχου!

Μ. Χρυσοβελώνη: «Στο πάρκινγκ της Βουλής υπήρχε αυτοκίνητο πρώην βουλευτή, ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες»

Γραπτή καταγγελία προς τον πρόεδρο της Βουλής έκανε τον Σεπτέμβριο του 2012 η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη για πρώην βουλευτή ο οποίος είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες. 


Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5  η κ. Χρυσοωελώνη υπογράμμισε ότι «Είχα κάνει την καταγγελία το Σεπτέμβριο του 2012 γραπτώς και είπα ότι κάποιος πρώην βουλευτής είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του

Στα «Τάρταρα» οι τιμές των ακινήτων: Σημείωσαν πτώση 38% από την αρχή της κρίσης

Πτώση που προσεγγίζει το 38% σε πραγματικούς όρους, σημειώνουν οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα από την έναρξη της κρίσης μέχρι σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) στην ενδιάμεση έκθεσή της για τη Νομισματική Πολιτική, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.


Ειδικότερα, από την αρχή της τρέχουσας κρίσης η συνολική υποχώρηση των τιμών των διαμερισμάτων έχει φθάσει στο 32% (ή 37,6% σε πραγματικούς όρους), ενώ τα στοιχεία από τα κτηματομεσιτικά γραφεία δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη μείωση, σημειώνει η ΤτΕ. Η υποχώρηση των τιμών κατοικιών ήταν εντονότερη στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα -32,7% και Θεσσαλονίκη -38%), καθώς και για τα μεγαλύτερου εμβαδού ακίνητα στις σχετικά ακριβότερες περιοχές της χώρας.

Είκοσι φοιτητές τινάζουν στον αέρα το εξάμηνο -Ποιοι κρατούν κλειστή τη Φιλοσοφική Σχολή

Πολλοί φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής αποφάσισαν την Τρίτη να μεταβούν στην Πανεπιστημιούπολη με την ελπίδα πως η σχολή επιτέλους θα λειτουργεί, ωστόσο μάταια αφού οι έξι πόρτες του κτιρίου της Φιλοσοφικής ήταν κλειδωμένες. Μόνο σε μία πλαϊνή είσοδο υπήρχαν ελάχιστοι φοιτητές που δήλωναν «καταληψίες» και ήθελαν να συμπαρασταθούν στην απεργιακή επιτροπή των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ.

Η κρίση σκοτώνει: Ραγδαία αύξηση σε κατάθλιψη, άγχος και αλκοολισμό στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΚΕΘΕΑ


Αγχος, κατάθλιψη, αλκοολισμός. Μοιάζει σαν το τρίγωνο των Βερμούδων, από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις. Οχι γιατί δεν το θέλεις, αλλά διότι οι κοινωνικές αναταράξεις, λόγω κρίσης, δεν σου το επιτρέπουν. Στην Ελλάδα του 2013, το ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ εντοπίζει ανησυχητικές τάσεις εξάρτησης.


Όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Μαριάννα Μουτάφη, υπεύθυνη του Τμήματος Έρευνας, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, «έχει τετραπλασιαστεί το ποσοστό των μελών του Προγράμματος που δηλώνει ότι βιώνει συναισθήματα κατάθλιψης το 2013 (46,2%) συγκριτικά με το 2006 (10,3%)». Σύμφωνα με την κ. Μουτάφη, «ένα σημαντικό ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι βιώνουν συναισθήματα κατάθλιψης, παρακολουθούνται με δική τους πρωτοβουλία και από ψυχίατρο, παράλληλα με τη θεραπεία της απεξάρτησης».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Την Πέμπτη η δίκη του Μιχάλη Λιάπη

Προθεσμία για να δικαστεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, που συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Σκάνδαλο των εξοπλιστικών ο Αντώνης Κάντας θέλει να επιστρέψει στο Δημόσιο τα 15,7 εκατ. δολ

Σε λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου αναμένεται να κατατεθούν σύμφωνα με τους συνηγόρους του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κάντα, τα 13,7 εκατ. δολ. που εντοπίστηκαν στο όνομά του σε τραπεζα της Σιγκαπούρης.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ: Σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα ο Μιχάλης Λιάπης (ΦΩΤΟ)

Για σοβαρές τροχονομικές παραβάσεις συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ο οποίος αρχικά οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής, ενώ το απόγευμα προσήχθη φορώντας χειροπέδες στα δικαστήρια.


Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Μιχάλης Λιάπης - ο οποίος έχοντας διατελέσει υπουργός Μεταφορών υπογράφει τον υφιστάμενο ΚΟΚ - οδηγούσε ανασφάλιστο όχημα, τζιπ μεγάλου κυβισμού, με πλαστές πινακίδες! 

Κατατέθηκαν 30.000 αιτήσεις για 500 θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

Ξεπερνούν τις 30.000 οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για τις 500 θέσεις τεχνικών πεδίων, πωλητών καταστημάτων και εταιρικών πωλητών που η εταιρεία προκήρυξε την περασμένη εβδομάδα. 


Οι προσλήψεις των υπαλλήλων που θα επιλεγούν θα γίνουν σταδιακά από τις αρχές της νέας χρονιάς, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να προκηρυχθούν και επιπλέον νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου και μηχανικούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...