Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με χιόνια και κρύο έρχεται ο Δεκέμβριος - Που χρειάζονται αλυσίδες

Δείτε πού θα χτυπήσει και πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Πέμπτη - Με αλυσίδες η προσέλευση στο Καϊμάκτσαλάν


Με κρύο, ισχυρές βροχές και χιόνια στα ορεινά μπαίνει ο Δεκέμβριος καθώς σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από σήμερα το μεσημέρι ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί.

ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΠΑ Research: Ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


Οριακό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου δείχνει νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής».


Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ έχει οριακό προβάδισμα 0,6 μονάδων με ποσοστό 23%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 22,4%.

Απαγχονισμένη βρέθηκε 28χρονη στην Αθήνα

Η άτυχη κοπέλα με καταγωγή από την Ρόδο σπούδαζε στην πρωτεύουσα - Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν με προσοχή την υπόθεση


Τραγωδία με θύμα μια 28χρονη από την Ρόδο που σπούδαζε στην Αθήνα. 

Ρατσιστική επίθεση στη γειτονιά του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα

Καταγγελία αντιρατσιστικών οργανώσεων για ξυλοδαρμό μετανάστη

Πέτρες ξύλο και απειλές με όπλο εναντίον Πακιστανού μετανάστη κοντά στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα καταγγέλει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή)


Κοντά στη γειτονιά που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από χρυσαυγίτες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή καταγγέλει ότι χθές δέχθηκε επίθεση με πέτρες ένας πακιστανός μετανάστης, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ο αλλοδαπός απειλήθηκε με όπλο. 

Απίστευτη απάτη είχε στήσει φαρμακοποιός με «βαποράκια» στον Πειραιά

Μια πρωτοφανή και καλοστημένη απάτη που είχε στήσει ιδιοκτήτρια φαρμακείου στον Πειραιά ξεσκέπασαν οι άνδρες του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.


Προχθές το βραδύ στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν δύο άνδρες οι οποίοι στην κατοχή τους είχαν δεκάδες ναρκωτικά χάπια τα οποία και  πουλούσαν σε ναρκομανείς. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ένας εκ των δύο συλληφθέντων υποστήριξε ότι αγόραζε τα χάπια -που τις περισσότερες φορές ήταν ληγμένα- από φαρμακείο του Πειραιά χωρίς να έχει όμως συνταγή γιατρού.

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» εκπαιδεύονταν παίζοντας paintball στα βόρεια προάστια

Τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» εκπαιδεύονταν στα βόρεια προάστια παίζοντας paintball.Πριν «παίξουν» με τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, τα μέλη της οργάνωσης έπαιζαν paintball με σκοπό να εκπαιδευτούν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα επικαλούμενο πληροφορίες υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας αναζητούσαν τους τρόπους εκπαίδευσης των «Πυρήνων» όπως επίσης και άλλων παρόμοιων οργανώσεων. Τα σενάρια που εξέταζαν ήταν πολλά και η έρευνα χρονοβόρα. Οι αξιωματικοί που μίλησαν στο Βήμα είχαν ασχοληθεί με το θέμα την περίοδο 2008-2010 ενώ εξέταζαν διάφορα σενάρια όπως την «στρατιωτικού τύπου» εκπαίδευση, τα μαθήματα σκοποβολής σε δάση, λατομεία και ερημικούς χώρους.

Κούρεμα 50% σε χρέη από καταναλωτικά και κάρτες - Τι προτείνουν οι τράπεζες

- Εισήγηση για ελαφρύνσεις στις πιο επισφαλείς κατηγορίες δανείων
- Προϋπόθεση για την ελάφρυνση, η προσημείωση ακινήτου
- Τράπεζα έχει εγκρίνει το “μαχαίρι” στους τόκους που έχουν κεφαλαιοποιηθεί, λόγω καθυστερήσεων


Στα χέρια της Τραπέζης της Ελλάδος βρίσκονται οι εισηγήσεις τεσσάρων τραπεζών για τις εσωτερικές “bad banks” που καλούνται να αναπτύξουν. Οι τράπεζες Πειραιώς, ΕΤΕ, Alpha και Eurobank, υπέβαλαν προτάσεις για τα τμήματα που θα αναπτύξουν προκειμένου να διαχωρίσουν από το συνολικό χαρτοφυλάκιο των χορηγήσεων τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και να τα διαχειριστούν.

Νικολούλη σε Δένδια: «Μόνο σε σας τα στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωγίου»!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση! Περιπολικό είχε βρεθεί στο σημείο της απαγωγής! Νικολούλη: «Με απειλούν, αλλά δεν είμαι εύκολος στόχος! Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος»! 

Άλλη τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τις χθεσινές απόκαλύψεις που έγιναν στο Φως Στο Τούνελ. Από την έρευνα της εκπομπής προκύπτουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις, με την Αγγελική Νικολούλη να απευθύνει έκκληση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να εξετάσει ο ίδιος προσωπικά τα νέα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο Πελεγρίνης αφήνει τις απεργίες στα ΑΕΙ για να παίξει σε θεατρικό στο Παρίσι

Μίνι θεατρική περιοδεία στο Παρίσι φαίνεται πως ετοιμάζει ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, τη στιγμή που στο μέτωπο της Παιδείας επικρατεί τεράστιος αναβρασμός.


Οπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα» ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών αφήνει για λίγο στην άκρη τις απεργίες και τις διαπραγματεύσεις για να παίξει στο μονόπρακτο «Ιουλιανός».

Δημοσιογράφοι, οι μόνοι Έλληνες συνταξιούχοι που θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Όλοι οι έλληνες συνταξιούχοι δεν θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων, εκτός από τους δημοσιογράφους.


Ο Κλάδος των ΜΜΕ, τα περισσότερα από τα οποία σπέρνουν καθημερινά τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία, νομίζει  ότι μπορεί  επιδεικτικά και προκλητικά να παραβιάζει το νόμο 4093/12-11-2012,  που ισχύει για όλους τους έλληνες χωρίς εξαιρέσεις.

Γκαλοπ MARC: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 1,4%

Στη δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Επενδυτής», o ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 23,2% και προηγείται  της Ν.Δ.  με ποσοστό 1,4%. 

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία και για τα άλλα κόμματα.

Συναγερμός και αυξημένα μέτρα για τις συγκεντρώσεις Χρυσής Αυγής - αντιφασιστών

Ενισχυμένα μέτρα έχει λάβει η αστυνομία για την αποφυγή εντάσεων στη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας η Χρυσή Αυγή και αντιφασιστικές οργανώσεις, ενώ θα κλείσουν στις 15:00 οι σταθμοί του μετρό, «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι» και «Πανεπιστήμιο».

2 VIDEO - Ξύλο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάννη Σγουρό για τον Αστέρα

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο βουλευτής Δ. Τσουκαλάς και ο Περιφερειάρχης ήρθαν στα χέρια, ενώ ο Στ. Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του


Ακόμα ένα περιστατικό που δεν τιμά την ελληνική αυτοδιοίκηση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρωταγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Καπέλο 30% στα διόδια

Στη Βουλή οι νέες συμβάσεις για την επανεκκίνηση των έργων στους αυτοκινητόδρομους από το 2014. Αυξήσεις διοδίων έως και 60%


Ανοίγει ο δρόμος για την επανεκκίνηση των εργασιών στους αυτοκινητόδρομους, καθώς όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Μ.Χρυσοχοΐδης, οι τροποποιήσεις των συμβάσεων παραχώρησης θα έρθουν προς κύρωση στη Βουλή σε λίγες ώρες. Την ίδια ώρα, ωστόσο, έρχονται σημαντικές αυξήσεις σε αρκετά διόδια, με «καπέλο» 30% στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Στον Τμηματάρχη του ΣΔΟΕ θα κατέληγαν τα 400.000 ευρώ

Τα 400.000 ευρώ που βρήκαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. σε γραφείο συλληφθέντα δικηγόρου θα κατέληγαν σε Τμηματάρχη του Σ.Δ.Ο.Ε. προκειμένου να «τακτοποιηθεί» ο έλεγχος σε εταιρεία εμπορίας μετάλλων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Για την υπόθεση της εκβίασης ιδιοκτήτριας εταιρείας εμπορίας μετάλλων συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ανάμεσα τους δύο γνωστοί δικηγόροι, ο Τμηματάρχης του ΣΔΟΕ, ένας ιδιώτης και ένας αστυνομικός.

Την Τρίτη, 12 Νοέμβριου, διενεργήθηκε έλεγχος από τριμελές κλιμάκιο υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε., σε επιχείρηση εμπορίας πολύτιμων μετάλλων, που διατηρεί 36χρονη επιχειρηματίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Η σπαρακτική επιστολή πατέρα που έχασε το παιδί του λόγω έλλειψης υπερήχου στο νοσοκομείο Λευκάδας

Περιπέτεια χωρίς αίσιο τέλος είχε ένα νεαρό ζευγάρι από τη Λευκάδα, έτσι όπως γλαφυρά την περιγράφει ο σύζυγος σε μια συγκινητική επιστολή.


Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον άντρα, έχασε το παιδί εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων στο νοσοκομείο Λευκάδος.

Κλειστοί τρεις σταθμοί του μετρό το Σάββατο από τις 3 το μεσημέρι

Εκτός λειτουργίας θα είναι το Σάββατο, από τις 15:00, οι σταθμοί του μετρό, «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι» και «Πανεπιστήμιο», με εντολή της αστυνομίας, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων σε Προπύλαια, Σύνταγμα και Μοναστηράκι.


Οι σταθμοί θα λειτουργήσουν με νεότερη οδηγία.

Tο αποκαλυπτικό μπουστάκι της Κεφαλογιάννη που έκανε Τούρκο συνομιλητή να αλληθωρίζει και να τραυλίζει

Αν και τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει εντύπωση η εξαιρετικά συντηρητική, σχεδόν ανδρόγυνη στυλιστική παρουσία της Ολγας Κεφαλογιάννη, η πρόσφατη επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με μια εμφάνιση εκρηκτική.

Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου με ισχυρές βροχές στο Ιόνιο και χιόνια στα ορεινά της χώρας. Οι βροχές θα επεκταθούν την Κυριακή σε όλη σχεδόν τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.


Πιο αναλυτικά, το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα στο Ιόνιο τις απογευματινές ώρες. Από το μεσημέρι θα χιονίσει σε όλα τα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χωράς και της Πελοποννήσου και πιθανόν σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 700 μετρά.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

H Αντιτρομοκρατική στην Κύπρο για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής

Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προκειμένου να διαλευκάνει τη δολοφονία των δύο μελών της «Χρυσής Αυγής» πριν από ένα μήνα στο Νέο Ηράκλειο.


Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής επισκέπτονται, από την προηγούμενη Δευτέρα, στις φυλακές Λευκωσίας τον κρατούμενο 30χρονο αντιεξουσιαστή Δημήτρη Μαμ.. Κι αυτό γιατί εκτιμούν ότι ο 30χρονος διαθέτει πληροφορίες και γνωρίζει τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η στάση του 30χρονου είναι «αρνητική».

ΒΙΝΤΕΟ-Κάθειρξη ενός αιώνα στους ληστές του Δώνη

Σε έναν αιώνα φυλακή καταδίκασε σήμερα η Δικαιοσύνη τους δύο ληστές που είχαν εισβάλλει στο σπίτι του προπονητή Γιώργου Δώνη. Οι δράστες «πάγωσαν» την αίθουσα με την κυνικότητά τους.

Κυρ. Μητσοτάκης: Από τους «διαθέσιμους» θα προκύψουν οι 11.000 απολύσεις το 2014

Οι 4.000 απολύσεις έως το τέλος του 2013 θα προέλθουν από την ΕΡΤ, τους «επίορκους», τις περικοπές προσωπικού από τις αμυντικές βιομηχανίες και από στοχευμένες παρεμβάσεις σε μικρά και μεσαία Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου


Οι 4.000 απολύσεις έως το τέλος του έτους θα προέλθουν από την ΕΡΤ, από την ολοένα αυξανόμενη «δεξαμενή» των πειθαρχικών, από τις όποιες περικοπές προσωπικού από τις αμυντικές βιομηχανίες και από στοχευμένες παρεμβάσεις σε μικρά και μεσαία Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Αυτό τόνισε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Real FM».

«Χήρες» εισέπραξαν παράνομα από το ΙΚΑ συντάξεις ύψους 328.000 ευρώ

Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, 61 και 64 ετών, και έναν Έλληνα 86 ετών - Και οι τρείς είχαν παντρευτεί δεύτερη φορά αλλά είχαν «ξεχάσει» να το δηλώσουν συνεχίζοντας να εισπράττουν σύνταξη χηρείας


Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο γυναικών ηλικίας 61 και 64 ετών, και ενός 86χρονου άνδρα για παράνομη είσπραξη συντάξεων χηρείας παρά το γεγονός ότι είχαν ξαναπαντρευτεί, προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία. Συνολικά και οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να έχουν εισπράξει ποσό ύψους 328.000 ευρώ.

Για χρηματισμό στελέχους του ΣΔΟΕ εξετάζονται δύο δικηγόροι

Δύο γνωστοί δικηγόροι της Αθήνας εξετάζονται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ως ύποπτοι για απόπειρα χρηματισμού στελέχους του ΣΔΟΕ με 400.000 ευρώ.


Οι δύο δικηγόροι φέρεται να εκπροσωπούσαν ιδιοκτήτη καταστήματος αγοράς και πώλησης χρυσού στην πλατεία Συντάγματος το οποίο ελέγχθηκε προ μερικών ημερών από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ Αττικής. Στο κατάστημα φέρεται να εντοπίστηκαν 16 κιλά χρυσού.

"Άνοιξαν" το σπίτι του Νταλάρα στη Σύρο

Απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε σε εξοχικό σπίτι που διαθέτει ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας στην Σύρο.


Όπως έγινε γνωστό η απόπειρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν παραβιάστηκε παράθυρο της κατοικίας η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Μέγια Γιαλού.

Φυλάκιση τριών ετών με αναστολή στον πρώην εκδότη της «Απογευματινής»

Ο κατηγορούμενος, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, δικάστηκε σήμερα ενώπιον του Β΄ Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για μη καταβολή χρεών ύψους 208.000 ευρώ στο Δημόσιο


Ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, επέβαλε το Β΄Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον επιχειρηματία, πρώην εκδότη της εφημερίδας «Απογευματινή» Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

Στους εισαγγελείς διαφθοράς ο Παπαντωνίου -Υποπτος για παράλειψη δήλωσης 1,5 εκατ. ευρώ

Ως ύποπτος με την κατηγορία παράλειψης δήλωσης περιουσιακού στοιχείου στο πόθεν έσχες, σε βαθμό κακουργήματος, καλείται να δώσει εξηγήσεις στους εισαγγελείς διαφθοράς ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.


Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, κατά τις Αρχές, το 2009 και το 2010 ο κ. Παπαντωνίου δεν σημείωσε στη δήλωση πόθεν έσχες του καταθέσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, που είχε η σύζυγός του στο λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας HSBC, η οποία και περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για πλαστογραφία

Συνελήφθη ένας υπαστυνόμος για πλαστογραφία, ενώ, για την ίδια υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και σε βάρος ενός αστυνόμου και ενός 49χρονου ιδιοκτήτη τυπογραφείου 


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία που αφορούσε σε επίμεμπτες ενέργειες των αστυνομικών, για χρήση πλαστών πινακίδων στα οχήματά τους, με σκοπό να αποφύγουν την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και φόρου πολυτελείας.

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στον Άγιο Παντελεήμονα

Αλλοδαποί διέθεταν πλαστά έγγραφα σε αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής - Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατασχέσεις


Δύο αλλοδαποί φαίνεται πως είχαν στήσει την... επιχείρησή τους στον Άγιο Παντελεήμονα, φτιάχνοντας πλαστά έγγραφα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν σε όσους διέμεναν παράνομα στη χώρα. 

Συγκεκριμένα, εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κρίνεται σήμερα η νομιμότητα της απόλυσης της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Πολιτικές διαστάσεις δίνουν στην υπόθεση καταγγελίας σύμβασης καθηγήτριας στο Κολλέγιο Αθηνών τόσο η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών όσο και η ίδια καθώς υποστηρίζουν ότι απολύθηκε επειδή έπιασε το γιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις για το μάθημα της Χημείας.

Σήμερα συνεδριάζει για το θέμα το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), όργανο κορυφαίου κύρους και δικαιοδοσίας για το χώρο της παιδείας. Θα εξεταστεί αν ήταν νόμιμη ή όχι η καταγγελία της σύμβασης της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα. Η ΟΙΕΛΕ συνδέει την απόλυση που έγινε τον Ιούλιο του 2012 με το γεγονός ότι τον Ιούνιο του 2014 (δεν διευκρινίζεται η ακριβής ημερομηνία άρα δεν είναι γνωστό αν είχε ήδη γίνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς – ήταν δεδομένο βέβαια ότι η ΝΔ είχε κερδίσει τις εκλογές του Μαϊου) η κα Μπουλούτα έπιασε το γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει.

Συνελήφθη και ο τρίτος Αλβανός δραπέτης των φυλακών Κορυτσάς

Πρόκειται για τον Ρεΐς Χατζίραϊ, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή


Συνελήφη λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης και ο τρίτος δραπέτης των αλβανικών φυλακών, οι οποίοι κατάφεραν χθες να διαφύγουν τη σύλληψη, κατά τη συμπλοκή με αστυνομικούς σε παλιό εργοστάσιο ξυλείας, κοντά στο Πευκόφυτο του Γράμμου.

Μετεωρίτης στη θάλασσα μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 9.30 περίπου το βράδυ της Τετάρτης, όταν άγνωστο ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο έπεσε στην ευρύτερη περιοχή της Λειβαθούς και του Ελειού στην Κεφαλλονιά, όπως γράφει το τοπικό imerazante.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για μετεωρίτη που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.

Μαρτυρίες σοκ για την Χρυσή Αυγή: Εβαζαν σκυλιά να κυνηγούν και να δαγκώνουν μετανάστες

«Φωτιά» είναι η κατάθεση του κοινωνικού λειτουργού και μέλος των Γιατρών του Κόσμου Αναστάσιου Υφαντή, ο οποίος υποστηρίζει ότι στις ρατσιστικές επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών, πολλές φορές έβαζαν εκπαιδευμένους σκύλους να δαγκώνουν τους αλλοδαπούς.

Στην κατάθεση του, ο κ. Υφαντής αναφέρει πως «από τον χειμώνα του 2012 μέχρι και την άνοιξη του 2013, διαπιστώσαμε μεγάλη αύξηση του αριθμού των θυμάτων που είχαν δεχθεί επίθεση, κυρίως πρόσωπα προερχόμενα από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Σε τέσσερις- πέντε επιθέσεις, έχουμε επίθεση από σκύλο τον οποίο έχουν οι ομάδες επίθεσης, δεν είναι αδέσποτος, αλλά τον χειρίζεται κάποιος από την ομάδα», αναφέρει ο κ. Υφαντής σύμφωνα με το Εθνος.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΥΠ είχε ανοίξει μπαρ στα Εξάρχεια για να παίρνει πληροφορίες από αντιεξουσιαστές

Στην προσπάθεια των μυστικών υπηρεσιών να παρεισφρήσουν στους χώρους των αναρχικών - αντιεξουσιαστών, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων είχε ανοίξει μπαρ κοντά στην πλατεία Εξαρχείων εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε «κοριούς», μικροκάμερες και άλλα μέσα καταγραφής εικόνας και ήχου.

Μηχανικός έκλεψε το ελικόπτερο του Εμφιετζόγλου γιατί του χρωστούσε λεφτά


Εργαζόμενος στην εταιρεία «Μηχανική» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έφτασε στο σημείο, προκειμένου να πάρει τα χρωστούμενα από τον εργοδότη του, να υπεξαιρέσει το υπερσύγχρονο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη, αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Η ιστορία είναι πρωτοφανής και δεν έχει προηγούμενο.

ΑΔΕΔΥ: Επεισόδια και ξύλο με συνδικαλιστές και δημοτικους αστυνομικούς


Σκηνές  απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν κατά την έναρξη του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που τελικά ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση.


Δημοτικοί αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έκαναν ντου στην αίθουσα εργασιών του συνεδρίου και φωνάζοντας συνθήματα κατήγγειλαν τη στάση της ΑΔΕΔΥ απέναντί τους.

Έφοδος στα κελιά Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα κελιά όπου κρατείται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οκτώ φύλακες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά

Συνελήφθη ένας 23χρονος Ελληνας για επιθέσεις σε βάρος γυναικών με σκοπό το βιασμό.


Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντέδρασε, ενώ έβρισε και χτύπησε τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο 23χρονος συνελήφθη χθες, Τρίτη, στον Πειραιά μετά από έρευνες τις αστυνομίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ' εξακολούθηση,της αντίστασης και της εξύβρισης.

Ομόφωνα αθώος ο Κώστας Βαξεβάνης

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε και στο Εφετείο ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού HOT DOC για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ, μετά από ολιγόωρη διακοπή του Τριμελούς Αυτοφώρου ώστε να εκδώσει την τελική απόφαση, μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων και των συνηγόρων υπεράσπισης του δημοσιογράφου και εκδότη του HOT DOC, Κώστα Βαξεβάνη για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ. 

Γιατί βγήκε από το Δαφνί η Βίκυ Σταμάτη! Όλο το παρασκήνιο

Εξιτήριο από το Δαφνί πήρε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου όπου νοσηλευόταν μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. Η αγωγή, η ψυχολογία και οι συζητήσεις της με τους γιατρούς


Της Δήμητρας Ευθυμιάδου / NEWSIT.GR

Αθόρυβα λόγω και του κλίματος ανησυχίας των εργαζομένων στο Δαφνί από την κινητικότητα, έφυγε από το ψυχιατρείο τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η Βίκυ Σταμάτη με κατεύθυνση τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. 

Συνελήφθη ο Κώστας Σαραντόπουλος της «Απογευματινής»

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες ο Κώστας Σαραντόπουλος, πρώην εκδότης της εφημερίδας «Απογευματινή».

ΒΙΝΤΕΟ - Κωστόπουλος: Αυτή είναι η αλήθεια μου

"Χθες όπως είδατε ήμουν διακαναλικός. Ξεφύγαμε από τα πλαίσια μιας απλής εκπομπής και χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσα την ευκαιρία στα κανάλια να έχουν αυτό το θέμα. Ένα πλημμέλημα, έγινε τεράστιο θέμα" δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Απόστολο Βακάκη των Jumbo για μπάζωμα αναδασωτέας έκτασης -Την προόριζε για πισίνα

Για το μπάζωμα αναδασωτέας έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων στην Κηφισιά καταδικάστηκαν ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης και ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης. Το δικαστήριο επέβαλε στους δυο άντρες ποινή φυλάκισης 18 μηνών-με αναστολή-και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στον καθένα.

Σύμφωνα με το protothema η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει το Δασαρχείο Πεντέλης μετά από καταγγελίες δημοτών και κατοίκων της περιοχής Κοκκιναρά, για το μπάζωμα δάσους με τεράστιες ποσότητες χώματος που προέρχονταν από τις εκσκαφές που έγιναν για την κατασκευή πισίνας 700μ2 στη βίλα του επιχειρηματία.

Νέα σύλληψη του Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο

Στη ΓΑΔΑ κρατείται για άλλη μια φορά ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς. Πρόκειται για την τέταρτη φορά που ο Γαβαλάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω χρεών.


Η σύλληψή του έγινε το πρωί της Τετάρτης όταν ο γνωστός σχεδιαστής παρουσιάστηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο του όταν ενημερώθηκε πως εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα για χρέη στο δημόσιο.

Δικάζεται σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος

Στις 9 το πρωί θα εμφανιστεί ενώπιον του Τριμελούςς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος χθες παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Υπηρεσία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία - σε βαθμό πλημμελήματος- και παραπέμφθηκε προκειμένου να δικαστεί στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Εις βάρος του εκκρεμούσε δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.

«Έχω κάνει ρύθμιση, τα έχω πληρώσει όλα» δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, από το χρέος που του καταλογίζεται, τα 200.000 ευρώ προκύπτουν από μη καταβληθέντα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ και τα υπόλοιπα είναι χρέος στο ΙΚΑ που, κατά τον ίδιο, αφορά σε εισφορές της περιόδου που οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

MAT στην πλατεία Εξαρχείων

Περικυκλωμένη η πλατεία Εξαρχείων από ομάδες ΔΙΑΣ, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν προσαγωγές στα γύρω στενά. 

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Διεθνής ιστοσελίδα αποκαλεί τους Ελληνες τον πιο «ξαναμμένο» λαό του κόσμου

Η ιστοσελίδα askmen τοποθέτησε τους Έλληνες στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Horniest Countries» και δεν διστάζει να αναφέρει και μέρη που μπορείς να «ψωνίσεις» αμόρε της μιας βραδιάς.

Οι Έλληνες κρατάνε τα σκήπτρα της σεξουαλικής λίμπιντο σύμφωνα με την ιστοσελίδα η οποία αναφέρει ότι πιθανότατα για όλα ευθύνεται η υψηλή θερμοκρασία της Μεσογείου που «ανάβει τα αίματα».

H μητέρα του εξώγαμου ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη


Ραντεβού στα δικαστήρια δίνει ξανά στον Πασχάλη η Ουρανία Τουτουντζή. Η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, ζητά 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη και την σύζυγό του.


Η πρώτη δίκη στην οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι, θα είναι αυτή για την αγωγή που τους έκανε, ύψους 750.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Μαμά θα πεθάνω»-Τα συγκλονιστικά λόγια ενός φοιτητή στην Κρήτη λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η απόπειρα αυτοκτονίας ενός φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.


Ο απελπισμένος νεαρός λίγο πριν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του, η οποία ζει στη Μάνη και της είπε: «Μαμά θα πεθάνω».

Επίθεση στον Κούγια (video)

Επίθεση από περίπου 50 άτομα που φορούσαν κράνη και μάσκες δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόλαβε και μπήκε σε ταχυφαγείο της πλατείας Όλγας στην Πάτρα.


Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έγινε αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων από τους νεαρούς και προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα μπήκε σε κατάστημα φαστ-φουντ που βρίσκεται δίπλα από το Εργατικό Κέντρο της πόλης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...