Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο άσος της Εθνικής ποδοσφαίρου και το μοντέλο

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Αγγελίνας Ματαλιωτάκη!

O Αλέξανδρος Τζιόλης δεν ξεφεύγει από τον χώρο της μόδας αφού και η νέα του αγαπημένη είναι μοντέλο.

Ο λόγος για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη με την οποία μάλιστα διασκέδασε ανήμερα τα Χριστούγεννα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Fever έχοντας στο πλευρό του το sexy κορίτσι του Θέμου.

Η Αγγελίνα βέβαια δεν θέλησε να σχολιάσει καθόλου τις φωτογραφίες και τα σχόλια που κυκλοφόρησαν για το new love in town!

Ανεβάστε του … τη λίμπιντο και γίνεται πλούσιες!

Μπορεί να τα βγάζετε δύσκολα οικονομικά, όμως είναι στο … χέρι κάθε νοικοκυράς να αποκτήσει και πάλι γαλήνη και ισορροπία το σπιτικό και κυρίως το κρεβάτι της.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν διάθεση για σεξ όταν επαγγελματικά και οικονομικά δεν τα πάνε καλά. Εδώ έρχεται ο ρόλος της συζύγου που πρέπει και πάλι να επιστρατεύσει την καυτή ερωμένη από μέσα της προκειμένου να του φτιάξει την ερωτική διάθεση γιατί το σεξ … φέρνει γούρι!

Ο άντρας που κάνει πολλές φορές σεξ μέσα στην εβδομάδα έχει περισσότερη διάθεση για δουλειά και για έσοδα. Έτσι εάν θέλετε ο σπιτοκουβαλητής της συνεχίσει να προσπαθεί για κάτι καλύτερο, ανεβάστε του … τη λίμπιντο.

-Η γλυκιά ομιλία σας είναι σίγουρο ότι θα τον φέρει πιο κοντά σας. Θα πρέπει επίσης να του δώσετε να καταλάβει ότι για εσάς είναι ο ήρωάς σας, τόσο στη ζωή όσο και στο κρεβάτι!

-Μην τον σπρώχνεται στο κρεβάτι μόνο το βράδυ. Επιτεθείτε του σεξουαλικά … μετά από ένα περίπατο ή μετά από την επίσκεψη στους κουμπάρους!

Κάντε του ένα χαλαρωτικό μασάζ! Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει ένα ωραίο μασάζ, αυξάνει την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη, ενώ μειώνει τα επίπεδα ορμόνης που συνδέεται με το άγχος και το στρες. Δύο φορές την εβδομάδα κάντε ένα τέλειο μασάζ στο σύντροφό σας. Δεν θα αποτελέσει μόνο μία αισθησιακή εμπειρία, αλλά θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει.. Έτσι θα του δώσετε το βήμα να πάρει τα πάνω του και να σας δει με άλλο … πιο ερωτικό μάτι!

Μαριάννα Τουμασάτου: “Αν ήμουν πιο νέα θα έκανα 14 παιδιά"


Για την αλλαγή της μετά τον ερχομό της κόρης της, τον άντρα της Αλέξανδρο Σταύρου και τα δικαιώματα της να κρατήσει μακριά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η γέννηση της Χρυσηίδας Παναγιώτας; “Με την κόρη μου είδα ποια είναι η ουσία της ζωής. Αναθεωρείς όσα πράγματα θεωρούσες σημαντικά μέχρι τότε” εξομολογήθηκε.

Θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με του ηθοποιούς και τους ενδιαφέρει αν θα παντρευτούν; “Εγώ ξέρω αν εκείνοι θα παντρευτούν; Είναι δίκαιο; Δεν είναι σωστό να έχουν όλοι το δικαίωμα της ιδιωτικότητας και εγώ όχι”.

Η Μαριάννα αναφέρθηκε στις φωτογραφίες από τον πολιτικό της γάμο που ανέβασε η Έλενα Ακρίτα στο facebook. “Αυτό δεν με πειράζει καθόλου, δεν κρύβομαι από κανέναν, Την ώρα που παντρεύομαι όμως θέλω να είναι μόνο οι άνθρωποι που επιλέγω. Δεν μπορώ να νιώθω ότι την ώρα του γάμου μου βρίσκομαι στο Big Brother”, δήλωσε.

Νεκρός ορειβάτης στο όρος Μπέλλες

Νεκρός βρέθηκε ο 36χρονος ορειβάτης ο οποίος αγνοούνταν από χτες το απόγευμα στο Όρος Μπέλλες.
 
Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο άτυχος ορειβάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρέμεινε σε δύσβατο σημείο, όπου και βρέθηκε.

Nα υπενθυμίσουμε ότι από χτες το απόγευμα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον άτυχο άντρα σε υψόμετρο 1.700 μέτρων.

Χθες εντοπίστηκε ο άλλος ορειβάτης, ο οποίος είχε μείνει μαζί με τον αγνοούμενο όταν αυτός αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι ορισμένοι ορειβάτες, κυνηγοί, ψαράδες  εξακολουθούν να αγνοούν τις προειδοποιήσεις για μεγάλη κακοκαιρία και τα δελτία έκτακτων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να χάνουν τη ζωή τους ή να προκαλούν πολυάνθρωπες και πολυδάπανες διασώσεις. Καλά είναι να κάνουμε το χόμπι μας , αλλά να μην αδιαφορούμε για τα φυσικά φαινόμενα που ΔΕΝ υπολογίζουν τις ενέργειες ορισμένων.... 

Εβαλε τέλος στη ζωή του ένας 60χρονος στη Κύμη Ευβοίας.

Ο 60χρονος έφυγε την Πέμπτη το μεσημέρι από το σπίτι του στη Γλυφάδα με προορισμό το εξοχικό του στη Κύμη Ευβοίας.

Είχε πει μάλιστα στη σύζυγο του πως θα επιστρέψει το επόμενο πρωί της επόμενης μέρας.

Όταν όμως την άλλη μέρα δεν έδωσε σημεία ζωής, η σύζυγος τοα ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας ότι ο άντρας της δεν απαντά στα τηλέφωνα και ότι φοβάται να μην έπεσε θύμα ληστών.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο χωριό όπου βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειας χθες το μεσημέρι και δυστυχώς βρήκαν τον 60χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού.

Ο άτυχος άνδρας κρατούσε ακόμα το δίκαννο με το οποίο φέρεται ότι έβαλε τέρμα στην ζωή του.

Ωστόσο η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Εκδηλώσεις μνήμης για το Νίκο Τεμπονέρα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς, με ανακοίνωσή της, "καλεί τους πολίτες, τους φίλους και τα μέλη της να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για το Νίκο Τεμπονέρα που διοργανώνουν τα Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 9/1/2010, στις 6 μ.μ. έξω από το Σχολικό Συγκρότημα «Ν.Τεμπονέρα» στα Ψηλά Αλώνια.

Η θυσία του Νίκου Τεμπονέρα υπενθυμίζει συνεχώς και υπογραμμίζει έντονα την ανάγκη η Δημόσια Παιδεία να αποτελέσει την ασπίδα της κοινωνίας μας απέναντι στην βαρβαρότητα των καιρών και την κυριαρχία των αγορών. Αποτελεί διαρκή πηγή έμπνευσης για τους δημοκρατικούς αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων".

4 Χρόνια φυλακή, με αναστολή στον πρόεδρο της ΕΑΣ Φαρσάλων για χρέη...

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φαρσάλων, Ιωάννης Σούρλας.

Ο πρέδρος συνελήφθη χθες από το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας, για ληξιπρόθεσμες οφειλές της Ένωσης, προς το Δημόσιο ύψους 909.000 ευρώ.


Πρόκειται για την πρώτη σύλληψη στον νομό για τέτοια υπόθεση και την τρίτη στην Θεσσαλία.

 Προ ημερών είχε συλληφθεί ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καρδίτσας, ενώ μία σύλληψη είχε γίνει και στον Βόλο και αφορούσε επιχειρηματία που διατηρεί λατομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΑΣ Φαρσάλων, συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ στην εκκλησία της πόλης, όπου παρακολουθούσε τη θεία λειτουργία των Θεοφανίων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και εν συνεχεία στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, όπου του επιβλήθηκε η ποινή, κατά της οποίας άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Enhanced by Zemanta

Σε οικονομικό σκάνδαλο εμπλέκουν την Κάρλα Μπρούνι

English: Carla Bruni-Sarkozy during the 2008 A...
Image via Wikipedia
Στο επίκεντρο ενός οικονομικού σκανδάλου βρίσκεται η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, καθώς το εβδομαδιαίο περιοδικό «Le Marianne» σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζει ότι η Κάρλα Μπρούνι με την ιδιότητα της πρέσβειρας του Παγκόσμιου Ταμείου κατά του AIDS διοχέτευσε περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ με μη νόμιμες διαδικασίες σε φίλο της επιχειρηματία μέσω του ιδρύματός της για τον πολιτισμό και την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού.

Κύριος αποδέκτης των χρημάτων αυτών φέρεται να είναι ένας μουσικός, επιχειρηματίας, κουμπάρος και προσωπικός φίλος της Κάρλα Μπρούνι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Παγκόσμιο Ταμείο που δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια για την καταπολέμηση του AIDS, της ελονοσίας και της φυματίωσης, έδωσε τα χρήματα αυτά απευθείας στον φίλο της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, χωρίς να γίνει δημόσιος διαγωνισμός.

«Το άρθρο κάνει καταγγελίες που είναι αβάσιμες σχετικά με την εκστρατεία που ξεκίνησε το Ταμείο το 2010 με την υποστήριξη της κ.Μπρούνι-Σαρκοζί» αναφέρει το Παγκόσμιο Ταμείο, διαψεύδοντας το δημοσίευμα του περιοδικού.

Το γραφείο του Σαρκοζί αρνείται να προβεί σε οποιόδήποτε σχόλιο, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα να προσθέσει στην ανακοίνωση του Παγκόσμιου Ταμείου

Enhanced by Zemanta

Κουβέλης: "Δεν είμαστε κλειστοφοβική Αριστερα"


Συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και το δημοσιογράφο Λάμπρο Σταυρόπουλο

Αν  κρίνουμε από τις  δημοσκοπήσεις, η  Δημοκρατική Αριστερά θα έχει πιθανότατα στην επόμενη Βουλή  τη δική της KO και ένα ερώτημα που ανακύπτει είναι τι θα προσφέρει (άλλο) ένα κόμμα της Αριστεράς σε αυτό το γκρίζο τοπίο ενός απαξιωμένου πολιτικού συστήματος και σε μια Βουλή μειωμένου κύρους και αναγνώρισης εκ μέρους των πολιτών...    
 
Οι δυνάμεις που αναφέρονται στην Αριστερά δεν αθροίζονται. Δεν είμαστε "άλλο ένα κόμμα της Αριστεράς". Στον πυρήνα της πολιτικής μας βρίσκεται ο δημοκρατικός σοσιαλισμός, ο αριστερός ευρωπαϊσμός, η μεταρρυθμιστική στρατηγική και η οικολογική εγρήγορση. Στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και διατύπωση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής πρότασης, η Δημοκρατική Αριστερά είναι παρούσα με τις θέσεις της και αμφισβητεί το παραδοσιακό κομματικό σύστημα και το γνωστό στερεότυπο άσκησης και διαχείρισης της πολιτικής. Καταγράφουμε την παρουσία μας από θέση ευθύνης για την κοινωνία και τη χώρα.  


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Τσέλσι εγκρίνει τον δανεισμό Κακουτά στον Ολυμπιακό

Русский: Гаэль Какута English: Gaёl Kakuta
Image via Wikipedia
Η Τσέλσι φέρεται να εγκρίνει τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα και το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει και ο παίκτης.

Η γαλλική ιστοσελίδα mercato365.com αναφέρει πως η Τσέλσι έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των ερυθρολεύκων για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του νεαρού Γάλλου.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τον Φρανσουά Μοντεστό έχουν παρακολουθήσει πολλά DVD με αγώνες του Κακουτά και είναι σύμφωνοι για την απόκτησή του.

Επομένος το μόνο που απομένει είναι το "οκ" από τον Κακουτά, τον οποίο κοιτάζουν αρκετοί γαλλικοί σύλλογοι.
 
Όλα τα παραπάνω βέβαια, δεν σημαίνουν πως ο Κακουτά έχει κλείσει στην ομάδα του Πειραιά, αφού πρέπει να δεχτεί τόσο η Τσέλσι, όσο και ο παίκτης να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα πάντως με γαλλικό δημοσίευμα, ο σύλλογος του Λονδίνου είπε το πολυπόθητο "ναι".

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "mercato365.com", οι Άγγλοι έκαναν δεκτή την πρόταση των Πειραιωτών για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς και πλέον απομένει η απάντηση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικών ομάδων. Μια απ' αυτές ήταν η Μαρσέιγ που απέσυρε πρόσφατα το ενδιαφέρον της, ενώ η Ντιζόν παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα: Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς στην Τσέλσι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2015. Μια πρόταση που έγινε δεκτή από τους "μπλε". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε πολλά dvd's και με την βοήθεια του Φρανσούα Μοδέστο, συμφώνησε για την μεταγραφή. Αυτό που απομένει η απάντηση του ίδιου του παίκτη, για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί αρκετές γαλλικές ομάδες. Μια απ' αυτές είναι η Ντιζόν".
Enhanced by Zemanta

Σοκ! Ντοπάρουν 6χρονα για να κερδίσουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς

Μια Αμερικανίδα, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού που παίρνει μέρος σε καλλιστεία…παιδιών, δήλωσε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ότι δίνει στην κόρη της έναν «ειδικό χυμό» για να τη βοηθήσει να αποκτήσει την «ενέργεια» που της είναι «απαραίτητη» για να κερδίζει στους διαγωνισμούς.

Η Τζουν Χόλερ είπε ότι κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το παιδί της και ότι το νέο της «όπλο» είναι ο «ειδικός χυμός». Δεν αποκάλυψε τα συστατικά του, αλλά επέμεινε ότι «δεν είναι επικίνδυνο» και ότι «κάνει καλό» στην 6χρονη Αλέινα.

Η ίδια η μικρή, που με το βαρύ μακιγιάζ και τα σέξι ρούχα δεν μοιάζει καθόλου με 6χρονο, υποστηρίζει ότι όταν πίνει το χυμό νιώθει πιο χαρούμενη και έχει περισσότερη όρεξη για παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Τζουν Χόλερ δίνει μια άλλη διάσταση στο θεσμό των παιδικών καλλιστείων, στα οποία παίρνουν μέρος χιλιάδες κοριτσάκια, από όλες τις ΗΠΑ. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι οι υπερφίαλες και φιλόδοξες μαμάδες έδιναν στα παιδιά τους συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και γλυκόζη για να «αυξήσουν» τις πιθανότητες «θριάμβου» τους στα καλλιστεία. Όμως, ο «ειδικός χυμός» της Τζουν, πάει ένα βήμα πιο πέρα και θυμίζει έντονα το ντόπινγκ στον αθλητισμό.

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά την εξασθένηση των ανέμων και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Ωστόσο δεν πραγματοποιούνται ακόμα τα δρομολόγια των πλοίων από Κυλλήνη για Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά και Πρίνου-Καβάλας.

Εφοριακοί με βίλες, ξενοδοχεία και offshore!

Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», στα χέρια του εισαγγελέα έχει φθάσει φάκελος με φωτογραφίες και έγγραφα, που δείχνουν ότι συγγενείς συνταξιούχοι εφοριακού έχουν υπό τον έλεγχό τους μεγάλης αξίας ακίνητα και off shore εταιρείες.

Ο κ. Πεπόνης θα διερευνήσει αν ο πλουτισμός αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, έχει δώσει παραγγελία σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών να διερευνήσει πλήρως το φάκελο, που διαθέτει φωτογραφίες από πολυτελέστατες μονοκατοικίες στα βόρια προάστια, επταώροφη πολυκατοικία σε άλλη περιοχή, ξενοδοχείο στη Σκόπελο και στοιχεία για υπεράκτιες εταιρείες στην Κύπρο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται ότι θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στους φακέλους που χειρίστηκε η ομάδα των νυν και πρώην εφοριακών, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων θα διερευνηθούν πλήρως.

Επίσης, θα ελεγχθούν και τα πόθεν έσχες συγγενικών τους προσώπων, κυρίως αυτών που έχουν περιουσία η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά τους.

Παράλληλα, θα γίνει έφοδος σε υποθηκοφυλακεία και θα ανοίξουν τραπεζική λογαριασμοί για πάρτι εκατομμυρίων.

Απώλεια 4.000 θέσεων εργασίας στα Media μέσα σε δύο χρόνια!

Μόνο στις εισηγμένες εταιρείες ΜΜΕ οι θέσεις εργασίας έχουν μειωθεί κατά 1.500 τουλάχιστον, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται το ALTER, και η «Ελευθεροτυπία», που ανεβάζουν το συνολικό αριθμό σε 3.000.
Αν σε αυτούς προστεθούν και οι συμβασιούχοι της ΕΡΤ (900 άτομα από το 2010 ως το τέλος Ιανουαρίου εκπαραθυρώνονται), 130 της Απογευματινής και 100 του «Επενδυτή» – για να αναφέρουμε μόνο τα «χοντρά» παραδείγματα- ο αριθμός των θέσεων εργασίας που έχουν χαθεί μέσα σε δύο χρόνια φτάνει τις 4.100.
Σε αυτούς δεν υπολογίζονται αθρόες απολύσεις και λουκέτα στον περιοδικό Τύπο (ιδίωγς στον Λυμπέρη και την ΙΜΑΚΟ), στη διαφημιστική αγορά- όπου κοντεύουν να κρασάρουν τέσερεις διαφημιστικές εταιρείες και αναμένονται άλλες δύο- και βεβαίως στις εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών, όπου οι αναθέσεις έχουν πέσει κάτω από το μισό.
Οι απολύσεις προσωπικού πάσης φύσεως -δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικού προσωπικού- προκρίνεται από τις επιχειρήσεις ως κίνηση «εξυγίανσης» μπροστά στη δραματική πτώση του κύκλου εργασιών, τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης κατά 50% τα τελευταία τρία χρόνια, τις αυξανόμενες ζημιές, τη δραματική μείωση της δυνατότητας δανεισμού και τα τεράστια χρέη, που υπερβαίνουν κατά πολύ τους ετήσιους τζίρους. Παρά τη μείωση των θέσεων εργασίας, είτε με απευθείας απολύσεις, είτε μέσω συνταξιοδότησης και μηδενικών προσλήψεων, είτε με την εφαρμογή «ευέλικτων» μορφών εργασίας, φαίνεται πως οι «αναδιαρθρώσεις» κυρίως σε μισθολογικό κόστος και προσωπικό δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Σκηνικό τρόμου στα Media 

Σε κατάρρευση το σύστημα που διαμορφώθηκε από το 1990
Σκηνικό συνολικής κατάρρευσης στα media διαμορφώνεται στις πρώτες μέρες του 2012. Μεγάλο μέρος των Μέσων έχουν ήδη προσφύγει για ένταξη στη διαδικασία του αρ. 99 “για προστασία από τους πιστωτές τους”: η «Ελευθεροτυπία», το ALTER, ο ραδιοφωνικός σταθμός του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων «Ξένιος», η διαφημιστική «Leo Burnett», η «Alapis», βασικός επιχειρηματικός βραχιόνας του Λ.Λαυρεντιάδη με ευρύ φάσμα επενδύσεων στα ΜΜΕ και πριν από ένα χρόνο η «Απογευματινή», η «Mototeck» (περιοδικά Drive, Moto, Autocar, Burn Out) η «Περιοδικός Τύπος Α.Ε.» του Ανεμοδουρά (περιοδικά Κατερίνα, Γρίφος, Αφισόραμα, Μπλεκ, Μικρός Ήρως κ.ά.) Από αυτούς κανένας δεν λειτουργεί και βεβαίως οι εργαζόμενοι- «πιστωτές» των εταιρειών δεν πληρώνονται.
Την ίδια ώρα, όλες οι επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένες κινήσεις αναδιαρθρώσεων, κυρίως σε μισθολογικό κόστος και προσωπικό, σε μειώσεις κόστους με κάθε τρόπο -πώληση συμμετοχών, περικοπές σε μισθούς, επιδόματα και προσωπικό μέσω επιχειρησιακών συμβάσεων, κλείσιμο ζημιογόνων δραστηριοτήτων και σημείων πώλησης, συρρίκνωση των δαπανών διοίκησης, απομείωση αξίας επενδύσεων και συμμετοχών, μηδενικές προσλήψεις, “ευέλικτες” συνθήκες εργασίας. Στις περισσότερες παρατηρούνται καθυστερήσεις πληρωμών στο προσωπικό και στους συνεργάτες.
Μέσα σε δύο χρόνια έχουν κλείσει σειρά επιχειρήσεων -εκτός των παραπάνω του αρ. 99 που πρακτικά βρίσκονται εκτός αγοράς. Οι εφημερίδες “Ελεύθερος”, “Φίλαθλος”, “Veto, “Άποψη”, “Χώρα” -παρά την προνομιακή μεταχείριση με κρατική διαφήμιση στην κυβέρνηση Καραμανλή- ”Ώρα των Σπορ” και “Κιτρινόμαυρη Ώρα”, αναμένεται η “Εξέδρα”, ο “Ελεύθερος Τύπος” παλαιότερα και το καθημερινό “Βήμα” που αποσύρθηκε από τα περίπτερα και εξοικονόμησε το κόστος εκτύπωσης και διανομής.
Ο «ξαφνικός θάνατος» της εφημερίδας «ο Κόσμος του Επενδυτή» την περασμένη Τετάρτη, είναι το κομμάτι μιας εικόνας που είναι πολύ περισσότερο ζοφερή απ’ όσο φαίνεται. Όμως δείχνει την κατεύθυνση ραγδαίας ύφεσης της “αγοράς” των Μέσων, αλλά και τον τρόπο που οι επιχειρηματίες των media, τουλάχιστον ορισμένοι, αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.
Με αφορμή απεργία των εργαζομένων για καταβολή δεδουλευμένων δύο μηνών, ο ιδιοκτήτης Κ.Γιαννίκος αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση του Επενδυτή. Εάν είναι αλήθεια ή μπλόφα θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Έμπειροι παρατηρητές δεν αποκλείουν την -προσπάθεια έστω- επανέκδοσης του Κόσμου του Επενδυτή στο μέλλον, σε άλλη βάση, με νέους εργαζόμενους και οπωσδήποτε χαμηλότερου κόστους. Θα πρόκειται για το… “Φάντασμα του Επενδυτή”.
Αυτό όμως που είναι πραγματικά άξιο απορίας είναι το πώς αποφασίζεται εν μία νυκτί να κλείσει η πρώτη σε κυκλοφορία εβδομαδιαία εφημερίδα, η οποία είναι σε θέση να καλύψει το κόστος παραγωγής της. Η μέση κυκλοφορία της το διάστημα Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2011, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΙΗΕΑ είναι 37.000 στο τεύχος, και παρότι είχε πέσει στα 22.000 το τελευταίο διάστημα, παρέμενε πρώτη με διαφορά από τις υπόλοιπες. Η τιμή της παρέμενε υψηλή, στα 4 ευρώ το φύλλο, γεγονός που της έδινε σημαντικά έσοδα από πωλήσεις. Τα έσοδά της το 2011 από διαφήμιση ανήλθαν, σύμφωνα με τη Media Services σε 5 εκ. ευρώ. Οι εργαζόμενοι δεν ξεπερνούν τους 90, ενώ οι αμοιβές τους κινούνται στη Συλλογική Σύμβαση ή και χαμηλότερα.
(Πηγή: Οι Εργαζόμενοι του Επενδυτή)

H ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ

Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου έγραψε στο Facebook -όπου της κοινοποιήθηκε το παραπάνω δημοσίευμα- τα εξής:

Που δούλευαν ? Πως δούλευαν? Με τι μισθούς δούλευαν? Με ποιες ασφαλιστικές εισφορές? Σε ποια Ταμεία ? Η εικόνα είναι αληθινή αλλά δυστυχώς αντικατοπτρίζει την πομφόλυγα των ελληνικών ΜΜΕ που σκάει Σήμερα 10  ΧΡΌΝΙΑ μετά τη φούσκα του Χρηματιστηρίου ναι του....ευρώ στα χέρια Μόνο των εργαζομένων γιατί οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ οι τραπεζίτες οι εργοδότες και οι συνδικαλιστές έχουν βολέψει προ πολλού τη δική τους πάρτη  μετά το πάρτι....Ασφαλώς και δεν τα φάγαμε ΜΑΖΊ ...Το κάναμε όμως όλοι ΜΑΖΊ αφού σωπάσαμε, το ανεχθήκαμε αν δεν το υπηρετήσαμε κιόλας αυτό το ΆΝΑΡΧΟ ΤΟΠΊΟ των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων των δεκάδων ημερήσιων εβδομαδιαίων και αθλητικών εντύπων σε μια αγορά που δεν άντεξε , σε μια κοινωνία που πληρώνει για την  ανοχή της και σ ένα Κλάδο που πεθαίνει σαν χώρα γιατί έχει τόσο καταστρέψει τη συνοχή του που παρακολουθεί ανίκανος ν αντιδράσει ! Σταματήστε το θρήνο και πιάστε το τσαπί! Τα ΠΑΙΔΙΆ του Επενδυτή δείχνουν το δρόμο......
Enhanced by Zemanta

Σε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες


Σε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ανακοίνωσε πριν λίγο η Αστυνομία. 

Παράλληλα έγιναν γνωστές οι διακοπές κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης, παγετού, κατολισθήσεων

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
Ε. Ο. Δράμας-Κάτω Νευροκοπίου, από 27ο χλμ.
ΕΠ.Ο. Δράμας-Βώλακα-χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού, από 27ο χλμ.
ΕΠ.Ο. Δράμας-Σιδηρονέρου, από το 25ο χλμ.
Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο Σιδηρονέρου.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ε. Ο. Φλώρινας - Κρυσταλλοπηγής από το 1ο - 10ο χλμ.
Ε. Ο. Φλώρινας - Νίκης.
Ε. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς από το 1ο - 42ο χλμ (μέσω Βίγλας).
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών.
Ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
N. Ε. Ο. Κοζάνης - Φλώρινας.
Εγνατία Οδός από ΑΚ 9Β Ανατ. Σιάτιστας μέχρι τον ΑΚ 13 Πολυμύλου, κάθετος άξονας Α - 29 από ΑΚ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως ΑΚ Αλιάκμονα.
Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Επ. Ο. Καστοριάς - Φλώρινας, από 18η έως 28η χ/θ, (μέσω Βιτσίου).
Επ. Ο. Καστοριάς - Ιωαννίνων, από 25η έως 50η χ/θ.(μέσω Νεστορίου)
Επ. Ο. Καστοριάς - Αμυνταίου, από 28η έως 31η χ/θ, μέσω Νεστορίου.
Επ. Ο. Γρεβενών - Χ/Κ Βασιλίτσας, από 13ο ως 45ο χλμ.
Επ. Ο. Γρεβενών - Σαμαρίνας, από 13ο έως 54ο χλμ.
Επ. Ο. Γρεβενών - Περιβολίου, από 13ο έως 43ο χλμ.
Π.Ε.Ο. Γρεβενών - Μετσόβου από το 20ο - 40ο χλμ.
Ε.Ο. Δεσκάτης - Ελασσόνας από το 1ο - 50 χλμ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Επ. Ο. Αρνισσας - Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, από 9ο χλμ.
Λόγω χιονόπτωσης, γίνεται εκτροπή των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη, στον Α/Κ Βέροιας. Οχήματα μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων ακινητοποιούνται, ενώ τα λοιπά οχήματα κάτω των 3,5 τόνων συνεχίζουν την πορεία τους μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 82ο έως 98,3ο χλμ. (όρια Ν. Κοζάνης).
ΕΠ.Ο. Βεροίας - Σελίου, από 9,3ο χλμ έως 26ο χλμ (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου).
ΕΠ.Ο. Βεροίας - Δασκίου, από 8,1ο χλμ. έως 43ο χλμ.
ΕΠ.Ο. Βεροίας - Κωστοχωρίου, από διασταύρωση οδού 25ης Μαρτίου, έως 19,3ο χλμ.
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ, από 235ο έως 227ο χλμ.
ΕΠ. Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας από 30ο χλμ
ΕΠ. Ο. Ρητίνης - Χ/Κ Ελατοχωρίου
ΕΠ. Ο. Μοσχοποτάμου - Χ/Κ Ελατοχωρίου
ΕΠ. Ο. Καστανερής - Λιβαδιών από 3ο χλμ.
Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης - Ιερισσού (μέσω Χολομώντα)
ΕΠ. Ο. Νεοχωρίου - Βαρβάρας
ΕΠ. Ο. Βαρβάρας - Ολυμπιάδας
ΕΠ. Ο. Αρναίας - Στανού
Ε. Ο. Θεσ-νίκης - Πολυγύρου (Διασταύρωση Βάβδου - Πολυγύρου)
Ε. Ο. Θεσ-νίκης - Ιερισσού (μέσω Αρναίας).

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Επ. Ο. Μουζακίου - Άρτας, από 19ο έως 35ο χλμ. (θέση Τύμπανος προς Δυτική Αργιθέα).
Επ. Ο. Μουζακίου -  Πετρίλου, από 15ο έως 30ο χλμ. (θέση Αγ. Νικόλαος προς Ανατ. Αργιθέα).
Επ. Ο. Καρδίτσας - Ρεντίνας - Καρπενησίου, από 56ο έως 62ο χλμ. (θέση Ζαχαράκι).
Ε.Ο. Τρικάλων -’ρτας, από 30ο χλμ (Ελάτη) έως 75ο χλμ(γέφυρα Αλεξίου).
Επ. Ο. Πύλης-Μεσοχώρας, από 15ο χλμ (είσοδος Στουρναρέικων) έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα).
Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, από γέφυρα Μουργκανίου.
Ε.Ο. Τρικάλων-Γρεβενών, από γέφυρα Μουργκανίου.
Ορεινό Επαρχιακό δίκτυο δήμου Πύλης και Καλαμπάκας και σε ολόκληρο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ε.Ο. Λαμίας - Καρπενησίου, από 60ο έως 65ο χλμ.
Επ. Ο. Λύχνου - Καστανιάς - Μεσοχωρίου - Περιστερίου - Πύργου (περιοχή Υπάτης, Δήμου Λαμίας).
Π.Ε.Ο. Θερμοπυλών-Αντιρρίου.
ΕΠ. Ο. Γραβιά - Καλοσκόπη - Πυρά - Μαύρο λιθάρι - Καστριώτισσα - Πανουργιά - Στρόμη - Πολύδροσος - Aνω Πολύδροσος - Χ/Κ Παρνασσού - Πολύδροσος - Επτάλοφος - Χ/Κ Παρνασσού -Πενταγιού - Αρτοτίνα - Συκιά - Αθανάσιο διάκο - Καρούτες - Άμφισσα - Διακόπι - Δαφνό - Κροκύλειο - Αρτοτίνα.

ΗΠΕΙΡΟΣ

Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης από το 70 χλμ. έως το 84 χλμ.
Περιφέρεια Δήμου Ζαγορίου
Περιφέρεια Δήμου Κόνιτσας
Περιφέρεια Δήμου Μετσόβου

ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ

Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης, από 28η χ/θ έως 42η χ/θ.

Διακοπές κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης, παγετού, κατολισθήσεων

Α.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Στο 2ο χλμ Επ. Ο. Διδυμοτείχου - Λάδης, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, υπερχείλισε τοπικός χείμαρρος, στην περιοχή της τοπικής κοινότητας του Δήμου Διδυμότειχου, με αποτέλεσμα τα νερά αυτού να καλύψουν το οδόστρωμα και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο αυτό. Επίσης λογω αύξησης των υδάτων του ποταμού Ερυθροποταμου, διεκόπη για προληπτικούς λόγους η κυκλοφορία των οχημάτων επί της δυτικής γέφυρας.


Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Λόγω αυξημένης στάθμης του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα παρακάτω σημεία: α) διάβαση ποταμού Βοσβόζη (περιοχή Ήφαιστου) και β) σε 9 διαβάσεις του ποταμού Τρελοχείμαρου (περιοχές Κάλχα, Κοσμίου, Μεσοχωρίου, Δοκού , Σκαλώματος, Σαπών, Ποντικόρεμα, Αρριανών, Φιλύρας, Αετοκορυφής, Διωνής, Λοφαρίου, Στρύμης). Τοποθετήθηκαν κώνοι και απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης. Επιλαμβάνονται Δήμος Κομοτηνής και Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Α. Δ. ΠΕΡΙΦ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Διεκόπη η κυκλοφορία στο 15ο χλμ Επ. Ο. ’ρνισσας - Χ/Κ , λόγω συσσώρευσης χιονιού στο οδόστρωμα από ανέμους.

ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από 17.30 ώρα της 6-1-2012, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητάς Α.Δ. Κοζάνης, από Α/Κ 9Β Ανατολικής Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου, στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητάς Α.Δ. Κοζάνης, από Α/Κ 9 Δυτικής Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα, καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα και υπάρχει συνεχή συνεργασία - επαφή με συντονιστικά Περιφερειακά και Δημοτικά όργανα, αρμόδιες Υπηρεσίες και παραχωρησιούχους συντήρησης των οδών.
Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στα παρακάτω σημεία
Ε. Ο. Νίκης - Φλώρινας.
Ε. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας) από 1ο έως 42ο χλμ.
Ε. Ο. Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας από 1ο χλμ. έως 10ο χλμ.

ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Γρεβενών, από 31ο χλμ. Μουργκάνι έως 54ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ
Α.Δ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Διακοπή κυκλοφορίας λόγο υπερχείλισης χειμάρρου Λαγκουβάρδος, εκτροπή κυκλοφορίας από ασφάλτινη αγροτική οδό προς Ε.Ο. Πύργου-Μεθώνης.
Α. Δ. ΑΧΑΙΑΣ
Λόγω έντονης θαλασσοταραχής, μεγάλα κύματα εισήλθαν επί του οδοστρώματος στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να έχει καλυφτεί με νερό και να έχουμε διακοπή της κυκλοφορίας και στα (2) ρεύματα. Περί ώρα 05.00,της ιδίας τα νερά υποχώρησαν πλην όμως στο οδόστρωμα παραμένουν πολλά χώματα, πέτρες και διαφορά αντικείμενα, με αποτέλεσμα η οδός να παραμένει κλειστή. Επίσης στο Ρίο - Αντίρριο, λόγω έντονης θαλασσοταραχής, έχουν τοποθετηθεί νερόμπαλλες από τον Λ. Σ. Ρίου καθώς και στην διασταύρωση των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου - Κανελλοπούλου προς πλαζ, όπου έχουν τοποθετηθεί πλαστικά προστατευτικά

ΧΑΛΚΙΔΑ: Καραμπόλα μοτό, με Ι.Χ. και φορτηγό...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην οδό «ΛΙΑΣΚΑ», όταν ένα όχημα με οδηγό μία 25χρονη προσέκρουσε σε δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 31χρονο άνδρα και συνεπιβάτη 25χρονο, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό με οδηγό 61χρονο ημεδαπό.

Η ΣΥΝΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σχεδόν 3000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Ήπειρο

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο εργασίας τα αποτελέσματα της κατ’ αρχήν αξιολόγησης για τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στην Ήπειρο.Εκτιμάται ότι οι τελικές αποφάσεις ένταξης μπορεί να είναι έτοιμες μέσα στο επόμενο δίμηνο και να ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη ανέργων.Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας δημιουργεί θέσεις για πέντε κατηγορίες ανέργων:Μακροχρόνια άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι έως 30 ετών, επιστήμονες και βραχυχρόνια άνεργοι που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και να λαμβάνουν για πέντε μήνες μηνιαίο επίδομα κοινωνικής εργασίας 625 ευρώ
 

Ξεχάστε το botox-κάντε διατροφή αντιγήρανσης

Το απαλό, σφιχτό δέρμα απέχει μόλις μερικές... μπουκιές, με αυτό το πρόγραμμα διατροφής που σου προτείνουμε. Εφοδίασε τα ντουλάπια της κουζίνας και δες το χρόνο να γυρίζει πίσω. 


Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι η απάντηση στις ρυτίδες του μεσόφρυου, στους διεσταλμένους πόρους και στις πανάδες βρίσκεται στο ψυγείο σου και όχι στο μπάνιο; Καμία; Κι όμως, εκεί κάνεις λάθος. «Τα προϊόντα ομορφιάς από μόνα τους δεν αρκούν για να διατηρήσουν όμορφο το δέρμα σου με το πέρασμα του χρόνου» λέει η Μαρία Αθ. Ψωμά, M.D., Ph.D., DU, ιατρός-βιοπαθολόγος.

«Είναι απαραίτητο να δίνουμε στο δέρμα μας τις τροφές που βοηθούν στη δημιουργία κολλαγόνου, διατηρούν τον ελαστικό ιστό και αποκαθιστούν τη σφριγηλότητά του». Αυτό το πρόγραμμα διατροφής θα το λατρέψεις, γιατί έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι είναι εύκολο. Δε σου στερεί θερμίδες ή λιχουδιές – μάλιστα, μπορείς ακόμη να τρως σάντουιτς, σοκολάτα, ακόμη και πίτσα αλλά και να πίνεις κόκκινο κρασί! Συγκεντρώσαμε σε μια σύντομη λίστα τις κορυφαίες αντιγηραντικές τροφές, καθώς και εχθρούς του δέρματος που πρέπει να αποφεύγεις.

 ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ

1. Δομικά στοιχεία


«Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσεις την παραγωγή κολλαγόνου είναι τρώγοντας τις σωστές, πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία και πρωτεΐνες, τροφές» τονίζει η Μάργκη Καπελλάρη, δερματολόγος.
  • Μαγνήσιο Απαραίτητο για την παραγωγή κολλαγόνου. Βρίσκεται στο σπανάκι, το αμύγδαλο, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα φασόλια και το αβοκάντο.
  • Χαλκός Άλλο ένα μεταλλικό στοιχείο διέγερσης του κολλαγόνου, που βρίσκεται στα δημητριακά ολικής αλέσεως, το τόφου, τα θαλασσινά και τα κεράσια.
  • Γλυκίνη και προλίνη Αμινοξέα, ζωτικά για τη δημιουργία κολλαγόνου. Θα τα βρεις στο μοσχάρι, το αρνί, το κοτόπουλο, το χοιρινό, στις γαρίδες, στο τυρί cottage και το λάχανο.
  • Ψευδάργυρος Υποστηρίζει την παραγωγή ελαστικού ιστού και βρίσκεται στο άπαχο κόκκινο κρέας (κυρίως το αρνί και το μοσχάρι), τα θαλασσινά, τα άσπρα φασόλια, τις φακές και το αβγό.

 2. Καλά λιπαρά
«Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση απαλού και σφριγηλού δέρματος. Θρέφουν και αναπληρώνουν το προστατευτικό στρώμα του. Χωρίς αυτά, το δέρμα ξηραίνεται» επισημαίνει η Μαρία Αθ. Ψωμά. Η ίδια συστήνει να συμπεριλάβεις το άλφα λινολεϊκό οξύ (ALA) στη διατροφή σου για την αποφυγή ξηρότητας. Καλές πηγές αποτελούν το τόφου, η σόγια, το ελαιόλαδο και ο λιναρόσπορος. Τρώγε επίσης πολλά λιπαρά οξέα Ω-3, που θα βρεις στα λιπαρά ψάρια (σολομός, σαρδέλα, αντζούγια), καθώς και στα καρύδια και τα αμύγδαλα.

3. Τακτικά Γεύματα

«Η έλλειψη φαγητού για ώρες προκαλεί απότομη πτώση του σακχάρου στο αίμα» σημειώνει η Μαρία Αθ. Ψωμά. «Όταν τελικά τρως, το σάκχαρο εκτοξεύεται και επιτίθεται στο κολλαγόνο και στον ελαστικό ιστό». Προτείνει να τρως snacks που συνδυάζουν φυτικές ίνες με πρωτεΐνες και καλά λιπαρά κάθε 3 ώρες.

4. Προστασία από τον Ήλιο εκ των Έσω
«Εκτός του ότι προκαλούν ρυτίδες και ηλιακά εγκαύματα, οι ακτίνες UV αντιδρούν με τα κύτταρα του οργανισμού, παράγοντας ελεύθερες ρίζες», προειδοποιεί η Μάργκη Καπελλάρη και προσθέτει: «Αυτές αλλοιώνουν τα υγιή κύτταρα και βλάπτουν τις πρωτεΐνες, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Όμως, μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ιδιαίτερα σε φρούτα και λαχανικά, αποτρέπει τις πανάδες, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τη βλάβη από τις UV, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες».

Πηγή: Shape.gr

Ρούλα Κορομηλά: Το "έκαψε" μέχρι αργά στον Κιάμο! Δείτε φωτο

Νυχτερινή έξοδος για τη Ρούλα Κορομηλά χτες βράδυ, η οποία τίμησε με την παρουσία τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio.

Μόλις έγινε αντιληπτή, δε, από τον τραγουδιστή, τα πανέρια με τα λουλούδια έπεφταν σαν βροχή από αυτόν, προς το μέρος της.

Στην παρέα ήταν και η Έλενα Παπαβασιλείου ενώ αργότερα, προστέθηκε και ο Αντώνης Σρόιτρερ μόνος του χωρίς τη φερόμενη ως σύντροφό του, Ελισάβετ Σπανού.

Η παρουσιάστρια έμεινε μέχρι αργά στο μαγαζί ενώ αρκετές φορές διάφοροι θαμώνες πήγαιναν προς το μέρος της για να της χαιρετήσουν και αυτή ήταν πάντα πρόθυμη να τους μιλήσει.

Γ. Τσιμιτσέλης: «Δεν μου έχουν ζητήσει σεξ για να πάρω ρόλο»

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογείται ότι στην καριέρα του ουδέποτε του ζητήθηκε να κάνει σεξ, ως αντάλλαγμα για να πάρει κάποιο ρόλο.

«Στην δική μου περίπτωση κανείς δεν μου έχει πει έλα να κάνουμε σεξ για να πάρω ένα ρόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ». Λίγο πιο κάτω ο νεαρός jen premier αναφέρει: «Έχω ακούσει για συναδέλφους αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχω δει τίποτα».

Στην ερώτηση αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα-παρέα ηθοποιών, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης , υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κάποια κλίκα. Απλά θεωρεί ότι το να συνεργάζεσαι με τα ίδια άτομα και μάλιστα επιτυχημένα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Και συμπληρώνει:

«Επίσης, είναι μια ανταπόδοση της τιμής που σου έκαναν. Δεν σε παίρνει κανένας σε μια δουλειά για την ψυχή της μάνας σου. Για να σε πάρει, σημαίνει ότι του βγάζεις το επιθυμητό αποτέλεσμα». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει κλάψει για γυναίκα, ενώ για το θέμα γάμος και παιδί απαντά με διπλωματία… «Αν είναι να’ρθουν θε να ρθούν, αλλιώς θα προσπεράσουν. 

Να γλιτώσει τα λεφτά που χρωστά στους εργαζόμενους θέλει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Τη Δευτέρα θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την αίτηση προσωρινής διαταγής αναστολής των ατομικών καταδιωκτικών μέτρων εις βάρος της Χ.Κ Τεγόπουλος, που είχε καταθέσει η εταιρεία στο πλαίσιο της αίτησής της για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Η εκδίκαση της αίτησης αναστολής έγινε την Πέμπτη στην Ευελπίδων. Στο ακροατήριο υπήρχαν εκατοντάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι μέσω των νομικών τους εκπροσώπων ζήτησαν με κύρια παρέμβασή τους την εξαίρεσή τους από την προσωρινή διαταγή, ούτως ώστε να μπορέσουν να εκτελέσουν την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που τους επιδίκασε πριν από τα Χριστούγεννα το Ειρηνοδικείο Αθηνών και να εισπράξουν έτσι μισθούς τριών μηνών.

Κύρια παρέμβαση έκαναν ο ΕΔΟΕΑΠ αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς. Η τελευταία ζήτησε μέσω του δικηγόρου της να συνεχίσει να δεσμεύει τα έσοδα της εφημερίδας από τις πωλήσεις της γιατί, όπως υποστήριξε, αυτά έχουν εκχωρηθεί στην Τράπεζα για την εξόφληση ομολογιακού δανείου.
Αίσθηση έκανε η υπερασπιστική γραμμή της Χ.Κ Τεγόπουλος καθώς ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι αν εξαιρεθούν οι απαιτήσεις των εργαζομένων από την προσωρινή διαταγή δεν θα έχει κανένα νόημα η υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.

Η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο πρόκειται να συζητηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Άκης Παυλόπουλος στο τιμόνι των ειδήσεων του...

Αλλάζει επαγγελματική στέγη ο Άκης Παυλόπουλος, χωρίς να αποχωρίζεται το δελτίο ειδήσεων.

Έτσι, μετά το ALTER έκανε μια σειρά από διαπραγματεύσεις που είχαν ευτυχή κατάληξη γι΄αυτόν αλλά και τους πιστούς θεατές του, που σίγουρα θέλουν να τον ξαναδούν.

O Άκης Παυλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς από την την ερχόμενη Δευτέρα αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" στο κανάλι Extra 3, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπαγιάννη.

Ο Άκης Παυλόπουλος, μάλιστα, έκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Περιστέρι, όπου συνάντησε τον ιδιοκτήτη του καναλιού Φίλιππο Βρυώνη και τον γενικό διευθυντή Μάκη Γιομπαζολιά. Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να συμφώνησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, με ιδιαίτερα μειωμένες αποδοχές σε σχέση με εκείνες που προέβλεπε το συμβόλαιο του στο Alter.

Όσο για τον Γιάννη Παπαγιάννη, συμφώνησε σε συναινετική λήξη της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό Extra 3, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται άμεσα να βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

ΠΑΤΡΑ: Σόδομα και Γόμορρα στην γκαρσονιέρα των οργίων

Το κουβάρι μιας υπόθεσης σε βαθύ «ροζ» χρώμα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται στην Πάτρα. Ένας φοιτητής των ΤΕΙ στην Πάτρα, έχει μετατρέψει το σπίτι του σε γκαρσονιέρα των οργίων.


Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase
Ο νεαρός σε συνεργασία με τέσσερις Πατρινούς, μέσω Facebook «ψαρεύουν» κοπέλες, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ στήνονται ομαδικά όργια.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η παρέα των 5, στοχεύει γυναίκες από 17 έως και 33 ετών. Μάλιστα μια 33χρονη πατρινή, η οποία είναι διαζευγμένη, μετά από χρόνια γάμου θέλησε να δοκιμάσει και ομαδικό σεξ, με αρκετά νεαρότερους σε ηλικία άνδρες.

Οι «καυτές» ιστορίες από την γκαρσονιέρα μονοπωλούν τις συζητήσεις στα πηγαδάκια των φοιτητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιες περιπτώσεις (με την σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών που συμμετέχουν στα όργια), έχουν τραβηχτεί φωτογραφίες και βίντεο.
Enhanced by Zemanta

Τι υπονοεί ο Φερέιρα για τον αμυντικό;

Βγαίνει και δηλώνει ο Φερέιρα για το θέμα του αμυντικού ότι «είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουμε, βρίσκοντας έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να μας βοηθήσει.

Αυτό όμως είναι ένα θέμα μεταξύ της διοίκησης και εμού, το οποίο πρέπει να δούμε. Το βασικό είναι να μην έρθει κάποιος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει ή δεν θα έχει κάτι θετικό να συνεισφέρει».

Εδώ, όμως, υπάρχουν δυο ζητήματα…

Το ένα έχει να κάνει με το αίτημα του Πορτογάλου. Σε ποιόν το απευθύνει; Από ποιόν ζητάει μεταγραφή και με ποιόν θα την συζητήσει, όπως λέει; Με την… διοίκηση; Με τους… μετόχους; Πλάκα μάς κάνει ο Φερέιρα;

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν ούτε διοίκηση, ούτε μέτοχοι. Και τι το αποδεικνύει αυτό; Ότι κάνει πάρτι ο Τσάκας εδώ και τόσους μήνες. Πριν από δέκα και είκοσι χρόνια δεν θα περνούσε ούτε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Τσάκας. Σιγά μην τον είχαν και συνομιλητή.

Το ότι ο Τσάκας, λοιπόν, και ο κάθε Τσάκας κάνουν ό,τι κάνουν ή ότι ο Νίνης χάνεται για πλάκα ή ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, είναι η πιο τρανή απόδειξη πως δεν υπάρχει κάποιος για να ακούσει τον Φερέιρα.

Δυστυχώς, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν μόνο ο προπονητής και οι παίκτες. Τίποτα άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Διοίκηση χωρίς πυγμή και μέτοχοι χωρίς να βάζουν λεφτά δεν γίνεται να υφίστανται. Το ότι κάποιοι θέλουν να το παίζουν διοίκηση ή μέτοχοι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει μ’ αυτό που λέει στο τέλος ο Φερέιρα: «Να μην έρθει κάποιος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει ή δεν θα έχει κάτι θετικό να συνεισφέρει». Τι υπονοεί; Ότι τόσο καιρό που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, του έχουν φορτώσει παίκτες που δεν ήθελε;

Κάποιοι (ποιοι;) τού έχουν φέρει ποδοσφαιριστές που δεν κάνουν για το ρόστερ του Παναθηναϊκού; Έτσι τουλάχιστον μοιάζει αυτό που λέει ο Πορτογάλος. Αυτή η εντύπωση δημιουργείται, δηλαδή. Σα να περνάει μήνυμα ότι «αυτή τη φορά μην μπερδευτεί κανείς στα πόδια μου για να πάρουμε παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει και να μην είναι παλτό».

Επίθεση Ρέππα σε Ραγκούση με «εσωκομματική» διάθεση

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ Ρέππα – Ραγκούση σημειώθηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ενώ υπερασπίστηκε την πρότερη θητεία του, άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Ραγκούση, λέγοντας πως την επίσπευση του χρόνου της τριετούς μεταβατικής περιόδου δεν την έθεσαν οι εκπρόσωποι του μηχανισμού στήριξης, αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Μάλιστα, σημείωσε ότι επί θητείας του στο Yπουργείο Μεταφορών απελευθερώθηκε με Προεδρικό Διάταγμα και η αγορά των Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης βυτιοφόρων εταιρειών καυσίμων, καθώς και τα κόμιστρα προς όφελός του πολίτη.

Αυτό που πάντως ξέχασε να πει ο κύριος Ρέππας είναι τα αίτια της επίθεσης του προς το Γιάννη Ραγκούση… γιατί μάλλον τα περί ταξί και φορτηγών είναι λεπτομέρειες την περίοδο διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ…

Πόσο μάλλον όταν οι μετοχές του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας είναι ανεβασμένες τελευταία…

Μεγάλη αύξηση της ανεργίας στην Κύπρο

Η Κύπρος κατέγραψε μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην ανεργία στην ΕΕ, από το Νοέμβριο του 2010 ως το Νοέμβριο του 2011 από 6% σε 9,1%, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Eurostat. Ωστόσο, το ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται στην Κύπρο για το μήνα Νοέμβριο βρίσκεται ακόμη κάτω από το μέσο όρο ανεργίας στην ΕΕ που είναι 9,8%.

Η ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, έχει σημειώσει επίσης άνοδο στην Κύπρο, από το Σεπτέμβριο του 2010 που καταγραφόταν στα 15,3% ως το Σεπτέμβριο του 2011 που ήταν 23,1%.

Ο αντίστοιχος μέσος όρος της ΕΕ για την ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών ήταν το Νοέμβριο του 2011 22,3% ελαφρώς αυξημένος από το Νοέμβριο του 2010 που ήταν 21%. Η ανεργία στην Κύπρο δεν έκανε διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, αφού το Νοέμβριο του 2011 το ποσοστό άνεργων ανδρών ήταν 9,2% και το ποσοστό των άνεργων γυναικών ήταν 9,1%. Τα αντίστοιχα περσινά ποσοστά ήταν 5,7% για τους άνδρες και 6,4% για τις γυναίκες
greekfinanceforum.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

«Σκουλήκι» έκλεψε 45.000 κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό

Ένας νέος μπελάς προστέθηκε στους υπεύθυνους του Facebook και ψάχνουν από πού τρύπωσε το «σκουλήκι» και εξαπλώνει ένα ιό. Πρόκειται για ένα ιό που τον χαρακτηρίζουν τύπο «σκουληκιού» και χτύπησε κυρίως τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία χωρίς να είναι όμως σίγουρο ότι θα σταματήσει εκεί.

Οι ερευνητές λένε ότι πρόκειται για το κακόβουλο λογισμικό Ramnit το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του και τον Απρίλιο του 2010 «επιτιθέμενο» σε τράπεζες. Μέχρι στιγμής οι χάκερς έχουν καταφέρει να κλέψουν 45.000 κωδικούς και να εξαπλώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ιό. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Facebook που ασχολούνται με το θέμα οι χάκερς χρησιμοποιούν τους κωδικούς που έχουν κλέψει για να μπουν στα προφίλ και να εξαπλώσουν το Ramnit γρήγορα μέσω περίεργων links που εμφανίζονται στους «τοίχους» των χρηστών.

Ο John Weinschenk, διευθύνων σύμβουλος της Cenzic, επιχείρηση ασφαλείας, εξέφρασε την ανησυχία του ότι η υποκλοπή αυτή μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα προβλήματα αν μέσω των λογαριασμών του Facebook οι χάκερς καταφέρουν να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς των χρηστών. «Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει τον ιό να πολλαπλασιάζεται στο Facebook αλλά έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε για να εντάξουμε τον ιό στα προγράμματα ασφαλείας μας ώστε να μην πλήξει άλλους χρήστες» δήλωσαν υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου.

Επιπλέον καλούν τους χρήστες να μην κάνουν κλικ σε περίεργα links και να αναφέρουν κάθε περίεργη δραστηριότητα που βλέπουν καθώς ο χρήστης που του έχει κλαπεί ο κωδικός δεν το αντιλαμβάνεται.
 .to-periptero.com

Η απάντηση του Αγαπούλα στον Μάκη Ψωμιάδη

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης που υποδύεται τον Πρόεδρο στις διαφημίσεις της Wind με την ατάκα "Αγαπούλα".

Ο ηθοποιός μιλώντας για το εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διακοπή της διαφήμισης  είπε πως «κάθε άνθρωπος που υπερασπίζεται το αγαθό της ελευθερίας έχει δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει».

Ο κ. Σπυριδάκης δεν είπε πάντως ότι το πρόσωπο που υποδύεται είναι άσχετο με τον έγκλειστο στις φυλακές των Σκοπίων κ. Μάκη Ψωμιάδη

Γιατί ο ΛΕ - ΠΑ εγκατέλειψε το KHFISIAS stage

Για λίγες μέρες μόνο αναγκάστηκε να διακόψει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο KHFISIAS stage o Λευτέρης Πανταζής.

Κι αυτό γιατί εδώ και ένα χρόνο είχε προσυμφωνήσει με μεγάλη Αυστραλιανή εταιρία να κάνει μια σειρά εμφανίσεων εν πλώ!

Ήδη ο δημοφιλής τραγουδιστής έφτασε στην Αυστραλία όπου επιβιβάστηκε σε ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο για ένα ταξίδι εφτά ημερών σε Νέα Γουινέα και Νέα Καλίδονια.

Με καλεσμένους την ελίτ της Αυστραλίας και όχι μόνο ο ΛΕΠΑ θα δώσει 4 συναυλίες, με σκοπό να ξεσηκώσει τον κόσμο με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει!

Επιστρέφοντας και πάλι στο νυχτερινό του πόστο στο KHFISIAS stage στο Χαλάνδρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, που μέχρι τότε θα τον αντικαταστήσει ο Στέλιος Διονυσίου.

Ντ. Μπακογιάννη: Υπαρκτός ο φόβος εξόδου από το ευρώ

Ο φόβος για έξοδο από το ευρώ είναι υπαρκτός, δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρέστη σήμερα στην τελετή αγιασμού των υδάτων στα Χανιά.

«Αυτό το οποίο σήμερα χρειάζεται για να αποφύγουμε τη βέβαιη κατάρρευση, είναι να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε τώρα. Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε.

«Από το χέρι των τριών αρχηγών των τριών πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και του πρωθυπουργού, εξαρτάται», είπε η κ. Μπακογιάννη και κάλεσε τα κόμματα τα οποία, όπως είπε, οργάνωσαν σήμερα αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, «να συνειδητοποιήσουν ότι τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού δεν θα την καρπωθούν».

Ερωτηθείσα αν οι εκλογές θα γίνουν σύντομα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε πως η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να πετύχει το στόχο της. «Πρέπει οι τρεις αρχηγοί των τριών κομμάτων να τη στηρίξουν αποτελεσματικά και να μην προσπαθούν να είναι συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι ταυτοχρόνως. Πρέπει να πετύχει η διαπραγμάτευση του PSI, πρέπει να πετύχει η νέα δανειακή σύμβαση, έτσι ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός να ατενίζει το μέλλον, επιτέλους, με περισσότερη αισιοδοξία.»

Θεσσαλονίκη : Βαρύτατες καταγγελίες κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ από τον Συνδέσμο Καθηγητών

Υπέρ της εφαρμογής του νόμου για τα Πανεπιστήμια τάσσεται με κείμενο του ο Σύνδεσμος Καθηγητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), και καταγγέλλει τον πρύτανη κ. Γ. Μυλόπουλο .
Ο Σύνδεσμος Καθηγητών του ΑΠΘ, κατηγορεί τον Πρύτανη ότι " πρωτοστατώντας στις προσπάθειες να μην εφαρμοστεί ο νόμος, μετά τη γενική κατακραυγή αναδιπλώθηκε κι επιδίδεται σε συντεχνιακού-συνδικαλιστικού τύπου μεθοδεύσεις κωλυσιεργίας και καθυστέρησης στην εφαρμογή του νόμου".

Ο Σύνδεσμος Καθηγητών τον καταγγέλλει ότι " με τη στάση αυτήν ευτελίζει τους θεσμούς, προκαλεί αλγεινή εντύπωση στην κοινωνία και υποβιβάζει το κύρος του Πανεπιστημίου και των πανεπιστημιακών. και εναντίον των ενεργειών του πρύτανη".

Ο νέος νόμος υποστηρίζουν οι καθηγητές "δίνει στα Πανεπιστήμια την ευκαιρία για μια στροφή προς την αριστεία και την αξιοκρατία, αξίες που όχι μόνο δεν αντίκεινται στις αρχές τις δημοκρατίας, αλλά αντίθετα αποτελούν τη λυδία λίθο της. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια, όπως εξάλλου και ολόκληρη η χώρα, οφείλονται σαφώς και κατά κύριο λόγο στην εκτεταμένη παρουσία ακατάλληλων ανθρώπων σε θέσεις μικρότερης ή μεγαλύτερης ευθύνης. "

Πάντως, ο Σύνδεσμος Καθηγητών A.Π.Θ. τάσσεται υπέρ της άμεσης εφαρμογής του νέου νόμου, χωρίς να το θεωρεί πανάκεια για τα προβλήματα του ελληνικού Πανεπιστημίου.

Ο Σύνδεσμος επικρίνει τις πρυτανικές αρχές γιατί :
1. Δεν παρέδωσαν ακόμη στην Οργανωτική Επιτροπή τους εκλογικούς καταλόγους, παρά τις συνεχείς οχλήσεις της τελευταίας προς αυτές και παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων απάντησε, ήδη από τις 9-12-2011, στα ερωτήματα που έθεσαν σχετικά οι Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ.
2.Δεν δημοσιοποίησαν ακόμη τα ονόματα των υποψηφίων, παρά το από 23-12-2011 σχετικό αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής.
3.Δεν δημιούργησαν ακόμη ειδική θέση στο διαδικτυακό τόπο του Α.Π.Θ., όπου οι υποψήφιοι για το Συμβούλιο θα αναρτήσουν τα βιογραφικά σημειώματά τους.
4.Δεν παρέδωσαν ακόμη στην Οργανωτική Επιτροπή τις στρογγυλές σφραγίδες που είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Κάτοικος Τουρκίας ο Γκέκας!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε πως αποδέχτηκε την πρόταση της Σάμσουνσπορ και ο Λαρισαίος επιθετικός βρίσκεται μια “ανάσα” από την μετεγγραφή του στην γειτονική χώρα.


Συγκεκριμένα η ομάδα της Φρανκφούρτης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αποδέχτηκε την πρόταση της τουρκικής Σάμσουνσπορ για τη μεταγραφή του Φάνη Γκέκα. Ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς απομένουν να πέσουν οι υπογραφές και να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες και χαρτιά. Μόνο τότε θα μπορέσει να γίνει η μεταγραφή».

Η Σάμσουνσπορ βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και έψαχνε επειγόντως για επιθετικό καθώς μετά από 18 αγώνες έχει σκοράρει μόλις 13 φορές.

"Ολα άψογα" ή αλλιώς De Puta Madre στο Γκάζι

"Ολα άψογα" ή αλλιώς De Puta Madre αυτήν την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στο Γκάζι. Ο Ilan Fernandez, ιδιοκτήτης της πασίγνωστης φίρμας De Puta Madre 69, με τα Τ-shirts με τα εκκεντρικά σλόγκαν που εξιτάρουν -κι επιλέγουν διασημότητες διεθνούς βεληνεκούς όπως η Madonna κι ο Snoop Dogg- επισφραγίζει τη συμφωνία του με την γνωστή και άκρως επιτυχημένη εταιρεία Pournaras LTD, για την εκ νέου διάθεση των ρούχων του στην Ελλάδα, με μία μεγάλη φιέστα στο Villa Mercedes.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, κορυφαίος connoisseur των decks, θα σολάρει στην κονσόλα και το γνωστό μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά θα μυήσει το κοινό στη φιλοσοφία των De Puta Madre ούσα στα ηνία της παρουσίασης του fashion show της φίρμας για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012 - ένα show που σίγουρα θ' απογειώσει την αδρεναλίνη.

Φυσικά, ομοβροντία φλας αναμένεται να προκαλέσει η εμφάνιση του special guest της βραδιάς Ilan Fernandez, o oποίος είναι προσκεκλημένος του Αντώνη Πουρνάρα, στο πλέον Starlight πάρτι του Θέμη Γεωργαντά, ενώ από τα highlights της βραδιάς θα είναι η live performance του Mc Onana.

Be there για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι πρωίας!
Σε ένα fashion show που θα εξιτάρει

Dj Set: Θέμης Γιωργαντάς
Live Performance: Mc Onana
Παρουσίαση: Στέλλα Γιαμπουρά

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου
Villa Mercedes
Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη

Doors Open: 22:00
Enhanced by Zemanta

Το κλάμα της τηλεθεάτριας που συγκίνησε την Ελένη και της..δώρισε μια κατσαρόλα!

Το τηλεφώνημα της τηλεθεάτριας είχε άλλη κατάληξη από αυτή που περίμενε η Ελένη Μενεγάκη. Η ηλικιωμένη κυρία δεν ήθελε δώρο, ήθελε απλώς να εκφράσει την αγάπη της προς την παρουσιάστρια με με μια μαντινάδα. Όμως, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πήραν τα κλάματα...

"Δεν μπορώ να συνεχίσω... Σ' αγαπώ πολύ! Θέλω απλώς να σου πω ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη"!, είπε η τηλεθεάτρια κλαίγοντας. Η Ελένη συγκινήθηκε και της χάρισε μια ...κατσαρόλα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πανέμορφο μοντέλο στην αγκαλιά του Marc Anthony

O Marc Anthony μπήκε στην αντεπίθεση με την παρουσίαση της νέας του κοπέλας μέσα από το Facebook. Τέρμα πια οι ζήλιες και τα μίση για τον 44χρονο τραγουδιστή, καθώς με την έναρξη του νέου έτους αλλάζει οριστικά σελίδα και φροντίζει να το κάνει γνωστό δημοσίως.

Η Jennifer Lopez προ πολλού μας έκανε γνωστή την διάθεση της για αλλαγή και ανανέωση, ο νέος της σύντροφος είναι ο μόλις 24 χρονών Casper Smart χορευτής με τον οποίο πραγματοποιεί κοινές εξόδους, περπατώντας μάλιστα χέρι, χέρι! Αυτά έβλεπε και ο Marc Anthony και μας παρουσίασε χθες την επίσης 24χρονη Shannon de Lima. Η νεαρή καλλονή είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο της Βενεζουέλας, από όπου κατάγεται και πλέον τείνει να γίνει παγκόσμια γνωστή μέσα από την αγκαλιά του Marc.

Πέρα από την τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον Λατίνο τραγουδιστή να την αγκαλιάζει σφιχτά φιλώντας την, ο ίδιος έγραψε στο twitter του «Στην @Shadelima το προσωπικό μου άγαλμα ελευθερίας. Φιλιά μωρό μου!»

Και ας μην έφταναν όλα αυτά, ο υιοθετημένος γιός του 44χρονου τραγουδιστή Chase συνέχισε τις δημόσιες δηλώσεις μέσα από το twitter,

«Προς όλους του followers και τους πάντες μέσα στο twitter κάντε follow το καλύτερο ζευγάρι του 2012 και πολλών ακόμη χρόνων που έρχονται!!!@MarcAnthony and @Shadelima». Όπως φαίνεται η Shannon έκλεψε την καρδιά και του μεγάλου γιού του αγαπημένου της.
Enhanced by Zemanta

Ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα στην Γωγώ Φαρμάκη σε όλη την περιπέτειά της

ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
Η ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ
Η Γωγώ Φαρμάκη πέρασε ένα Γολγοθά προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή και τα κατάφερε!

Το όπλο του επιχειρηματία και πρώην συντρόφου της αδερφής της, Αλέξανδρου Αγγλούπα εκπυρσοκρότησε και η Γωγώ βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Εκτός από την οικογένεια της, που ήταν από το πρώτη στιγμή στο πλευρό της, άλλο ένα άτομο στήριξε τη Γωγώ και ήταν δίπλα της σε όλο τον αγώνα που έδωσε.

Δίπλα της είναι και σήμερα, που όλα μοιάζουν σαν ένα κακό όνειρο. Ο λόγος για τον Νίκο Παντοφλά, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο οποίος είναι γνωστός κατασκευαστής σπιτιών και δραστηριοποιείται κυρίως στη Μύκονο.





H Γωγώ και ο Νίκος (Φωτό αριστερά) γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στo νησί των Ανέμων και αναπτύχθηκε ανάμεσα τους μία δυνατή φιλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο της ταξίδι της Γωγώς μετά την περιπέτεια της έγινε στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί με ελικόπτερο που είναι ιδιοκτησίας του Νίκου.

Επίσης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Γωγώ ήταν μαζί με τον Νίκο στο club "Cabaret" στο Κολωνάκι, σε ένα πάρτι που διοργάνωσαν γνωστοί επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...