Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Της έκανε πρόταση γάμου σε... κοινή θέα κι εκείνη έφυγε

Το video αποτελεί το... hit της εβδομάδας στο youtube. «Ανέβηκε» στις 2 Ιανουαρίου και έχει ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια «χτυπήματα»!

Προπαραμονή Χριστουγέννων κι εκείνος αποφάσισε ότι θα ήταν ρομαντικό να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του δημοσίως, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ του UCLA.

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του αγώνα του UCLA με το Richmond η κάμερα γύριζε στις κερκίδες και έδειχνε ζευγάρια που έπρεπε να φιληθούν κάτω από το γράφημα του γκι.

Ένας άνδρας αποφάσισε να μη φιλήσει την αγαπημένη του. Γονάτισε, έβαλε το χέρι στην τσέπη του και έκανε την (πολυπόθητη για χιλιάδες γυναίκες) ερώτηση. Μόνο που ήταν η μοναδική ίσως ερώτηση που δεν ήθελε να ακούσει η κοπέλα του!

«Ήξερα ότι ήθελα να το κάνω αυτό από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα και κατάλαβα πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή», της είπε. Και εμφάνισε το δαχτυλίδι. Αλλά ό,τι επρόκειτο να επακολουθήσει ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο. Εκείνη «παγώνει». Δε μιλάει. Εκείνος καταλαβαίνει. Και μένει... στήλη άλατος, όταν την παρακολουθεί να φεύγει!

Κι αν οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν τι έγινε. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...