Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Χρυσαυγίτες κατέβασαν πανό για τον Φύσσα στο Κερατσίνι

Επεισόδιο με μέλη της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Κερατσίνι. 

Στην Ελλάδα η Μυρτώ, σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα -Με τα μάτια επικοινωνεί

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Μυρτώ μετά την περιοδο της νοσηλείας της σε Κέντρο της Βοστόνης. 

 
Απόψε η άτυχη 16χρονη που πρόπερσι έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς στη Πάρο, θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα.

Οι «Πύρηνες» έκαναν πάρτι για την απόδραση Ξηρού -Γλέντι κανονικό στον Κορυδαλλό

Κανονικό γλέντι για την απόδραση του Χριστόδουλου έστησαν οι κρατούμενοι της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς στις φυλακές Κορυδαλλού.


Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», μόλις έμαθαν τα νέα για τον Ξηρό οι κρατούμενοι των «Πυρήνων» τοποθέτησαν τραπέζια στον διάδρομο της Α' Πτέρυγας και το γιόρτασαν με φαγητό ποτό και... επαναστατικά τραγούδια.

Διαβάστε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία αύριο

«Αγριεύει» κι άλλο ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα ορεινά περιμένουμε και αύριο σε ολόκληρη την χώρα.

Τώρα ζητάει αμνηστία ο Σάββας Ξηρός

Διαφωνεί με τις απόψεις του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού, κρατά αποστάσεις από τον Γιωτόπουλο που «ζει στην πιο σκληρή απομόνωση από όλους μας» - Δηλώνει μετανιωμένος για την τρομοκρατική δράση του και τονίζει: «Αυτό που θα άλλαζα, αν μπορούσα, θα ήταν να μην έχω αφαιρέσει ζωή»


Αμνηστία αντί επικηρύξεων, για τα μέλη της της 17Ν ζητά ο Σάββας Ξηρός υποστηρίζοντας ότι «η κοινωνία και η πολιτεία θα έχουν να κερδίσουν περισσότερα απο αυτό. Ετσι κι αλλιώς, όλοι έχουμε εκτίσει πολύ μεγάλο μέρος των ποινών μας», ενώ επαναλαμβάνει ότι ο κύκλος της οργάνωσης «έχει κλείσει» και πως «τώρα είναι η εποχή για μαζική και όχι ατομική δράση».

Σοκάρει η περιγραφή για το πώς δολοφονήθηκε ο Άλεξ στη Βέροια!

Οκτώ χρόνια μετά, ένας από τους πέντε βασικούς εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλεξ, σπάει τη σιωπή του! Δείτε το βίντεο!

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια. Ένας από τους πέντε της «σκληρής παρέας» των τότε ανηλίκων, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης.
Διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006. Μίλησε για τον τρόπο που οι πέντε κορόιδευαν, απειλούσαν και χτυπούσαν τον Άλεξ, αλλά και για την τραγική στιγμή που έχασε τη ζωή του εξ αιτίας τους. 

Παρατράγουδα στο «The Voice» - Γιατί έκαναν αγωγή σε παίκτρια;


Tα πρώτα παρατράγουδα στο «The Voice» ξεκίνησαν ήδη με… μηνύσεις!

Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών, οι παραγωγοί του talent show κατέθεσαν αγωγή εναντίον υποψήφιας παίκτριας η οποία δεν κατάφερε να «στριφογυρίσει» τις καρέκλες των κριτών και να επιλεχθεί από κάποιον.



Οι παραγωγοί είναι Ολλανδοί και Αμερικάνοι, ενώ οι άνθρωποι του ANT1 εκτελούν απλώς εντολές. 

Σοβαρά προβλήματα στην Αττική από την καταιγιδα

Δεκάδες κλήσεις έλαβε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων από διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Στα € 700 εκατ. η τρύπα λόγω ενστόλων

Φωτιά στον προϋπολογισμό του 2014 βάζει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους ένστολους, καθώς – μαζί με την αντίστοιχη για τους δικαστικούς – αναμένεται να τον επιβαρύνει με 700 εκατ. ευρώ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Οικονομικών, αν η απόφαση του ΣτΕ κινείται στο πλαίσιο των πληροφοριών που έγιναν γνωστές, για 150.000 ένστολους, το κόστος είναι περίπου 500 εκατ. ευρώ και για 4.000 δικαστές είναι περίπου 200 εκατ. ευρώ, μαζί με τα αναδρομικά. 

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα -Πού θα «χτυπήσουν» τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει το Σάββατο ο καιρός, καθώς θα επικρατήσει κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. 


Ηδη η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις ισχυρές καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους που θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.

State Department: Αν χρειαστείτε βοήθεια για τον Ξηρό θα «επέμβουμε»

Έτοιμες να προσφέρουν στήριξη στις ελληνικές αρχές για τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού είναι οι ΗΠΑ - Μαρί Χαρφ: Η υπόθεση παραμένει μία «ελληνική έρευνα» αλλά «αν χρειαστεί θα στηρίξουμε την ελληνική κυβέρνηση»


Την ετοιμότητα της αμερικανικής κυβέρνησης να προσφέρει στήριξη στις ελληνικές αρχές «στις προσπάθειες να βρουν τον δραπετεύσαντα τρομοκράτη» γνωστοποίησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χαρφ, η οποία ρωτήθηκε εάν οι ΗΠΑ συμμετέχουν ενεργά στις υπό διεξαγωγή έρευνες.

Ξεκινά η δίκη του Πακιστανού που επιτέθηκε άγρια στη Μυρτώ -Επιστρέφει στην Ελλάδα η 16χρονη

Η ώρα της κρίσης έφθασε για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού που δέχθηκε στην Πάρο η Μυρτώ, καθώς την Τρίτη ο Πακιστανός θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σύρου. 

Εφοριακός με «φουσκωμένους» τραπεζικούς λογαριασμούς παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφοριακού της Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης, αντιεισαγγελέας Εφετών, Αργύρης Δημόπουλος. 


Σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εφοριακού βρέθηκαν καταθέσεις ύψους 250.000 ευρώ - ποσό που δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματά του και τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

Στις δύο εισαγγελείς που ενέκριναν τις άδειες οι ευθύνες για την εξαφάνιση Ξηρού

Στις δύο εισαγγελείς που έδωσαν το «πράσινο φως» για τις συνολικά επτά άδειες που χορηγήθηκαν στον Χριστόδουλο Ξηρό, αποδίδονται οι ευθύνες για τη φυγή του τρομοκράτη της 17Ν, σύμφωνα με το πόρισμα που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Προφυλακίστηκε η Σκορδέλη


Προφυλακιστέα κρίθηκε η Θέμις Σκορδέλη μετά την απολογία της στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

 

Η Θέμις Σκορδέλη κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Αστυνομικοί έκλεψαν χρήματα από αλλοδαπούς που έπιασαν για ναρκωτικά

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ένας αστυφύλακας και τρεις ειδικοί φρουροί μετά το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας, της παραβίασης οικιακού ασύλου, της κλοπής και της απλής σωματικής βλάβης.


Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες τεσσάρων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για υπόθεση ναρκωτικών.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Καταιγίδες και χιόνια

- Ο καιρός θα χαλάσει από το βράδυ από τα δυτικά
- Καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο

- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Τα δόντια του θα δείξει από το βράδυ ο καιρός με καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο. Ο καιρός θα χαλάσει από τα δυτικά και το κύμα κακαοκαιρίας θα κρατήσει όλο το Σαββατοκύριακο.

Iσχυροί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης κάνουν ουρά στα συσσίτια για ένα πιάτο φαΐ

Μεγαλοεπιχειρηματίες του Πανοράματος χρεοκόπησαν και σπεύδουν τώρα στις ουρές των συσσιτίων ή ζητούν δουλειά στο δήμο, ανεξαρτήτως θέσης, αρκεί να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.


Μιλώντας στην Εspresso ο δήμαρχος Πυλαίας Θεσσαλονίκης, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης λέει: «Ισχυροί επιχειρηματίες, που πριν από μερικά χρόνια διέθεταν πολλά χρήματα για φιλανθρωπίες, σήμερα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να απολύσουν δεκάδες εργαζομένους. Εχασαν τα πάντα και σήμερα ζητούν να τους βοηθήσουμε.»

ΘΡΙΛΕΡ η δικαστική διαμάχη Λάτσιου και Μενεγάκη: Ο γάμος μου κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ

ΛΑΤΣΙΟΣ: ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ - ΕΛΕΝΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΥΡΩ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δικαστική διαμάχη του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, όσο εκείνη αρνείται να πληρώσει τα 1.600.000 ευρώ που της ζητά με αγωγή του: «Θα σ' τα πάρω όλα», φέρεται να λέει ο διευθυντής του ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας πως ο γάμος τους του στοίχισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.


Ο πρώην σύζυγος ζητά το εν λόγω χρηματικό ποσό λέγοντας πως όσο ήταν παντρεμένοι, εκείνος πλήρωνε για όλα τα έξοδα του σπιτιού, των τριών παιδιών και της κατασκευής του ακινήτου στην περιοχή των Μελισσίων (το σπίτι, δηλαδή, που μένει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη).

ΜΑΖΕΨΤΕ τους - Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Ζαρούλια: Είστε αληταράδες!

Άγριο επεισόδιο έγινε στην Βουλή όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης ολοκλήρωνε την απάντηση σε ερώτησή της για το καθεστώς αδειών των κρατουμένων εκείνη άρχισε να φωνάζει: Είστε αληταράδες!

Τότε αντέδρασε άμεσα ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και είπε: Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση Είστε αληταράδες, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού -Ερχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Χαλάει την Παρασκευή ο καιρός, καθώς αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές αρχικά στα δυτικά, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν. Το βράδυ στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΜΒΑ: ΤΕΛΟΣ ο Σωκράτης Κόκκαλης από την Intracom

Βόμβα μεγατόνων: Η Intracom Holdings ανακοίνωσε την αποχώρηση από το διοικητικό συμβούλιο του κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, ιδρυτή του Ομίλου εταιρειών Intracom Holdings.

Δύο αιματηρές ληστείες σε Καισαριανή και Άγιο Δημήτριο

Δύο ένοπλες ληστείες με τραυματίες τρεις υπαλλήλους σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καισαριανή και στον Άγιο Δημήτριο.


Στην Καισαριανή ένας άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα ειδών τηλεπικοινωνίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Εξοπλιστικά: 60 εκατ. ευρώ πήρε ο Ματαντός για τα υποβρύχια

Με εντολές των Γερμανών στελεχών της ferrostaal, προέβαινε σε πληρωμές για τα υποβρύχια, ο εφοπλιστής Μιχάλης Ματαντός, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε στη... μαραθώνια απολογία του, που άρχισε το πρωί ενώπιον των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.


Ο εφοπλιστής, που λογοδοτεί για τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, φέρεται ως αντιπρόσωπος της ferrostaal και μέσω της εταιρείας του, ΜΙΕ, να διακινούσε χρήματα που προορίζονταν για "ωφέλιμες πληρωμές".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ…ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Για παράβαση 4 ευρώ,τους έριξαν πρόστιμο 43.055 ευρώ!

​Σε κοινό αγώνα κατεβαίνουν επαγγελματίες φοροτεχνικοί και κλάδοι των μικρομεσαίων, ζητώντας να καταργηθούν άμεσα τα εξοντωτικά πρόστιμα για τις φορολογικές παραβάσεις τα οποία τέθηκαν και τυπικά σε ισχύ από την Πρωτοχρονιά, καθώς θα οδηγήσουν όπως υποστηρίζουν στον αφανισμό όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Για να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους έφεραν και παράδειγμα τα οποία δείχνουν το μέγεθος του "παραλογισμού", όπως τον χαρακτηρίζουν:

Και τώρα πρόστιμα 1.000 ευρώ -Σαρωτικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα

Στην αναζήτηση των περίπου 800.000 οχημάτων που εκτιμάται ότι είναι ανασφάλιστα προχωράει το υπουργείο Οικονομικών και πλέον έρχονται πρόστιμα έως και 1.000 ευρώ για τους ιδιοκτήτες τους. 

 
Ο οριστικός προσδιορισμός των ανασφάλιστων οχημάτων αναμένεται άμεσα, με την οριστικοποίηση και της λίστας όσων πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 και αυτών που παρέδωσαν πινακίδες.

Και ο Κουφοντίνας αδειάζει τον Ξηρό: Η 17Ν έκλεισε το 2002, δεν είναι συνεχιστής

Μετά τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο και το έτερο αρχηγικό μέλος της 17Ν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με επιστολή του, «αδειάζει» τον Χριστόδουλο Ξηρό και του απαντά με σκληρή γλώσσα λέγοντας πως όχι μόνο δεν μπορεί να είναι εκείνος συνεχιστής της οργάνωσης, αλλά δεν έχει και το δικαίωμα να αναφέρεται σε αυτήν οργάνωση ως συνεχιστής της.


Στη δήλωση του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο «Λουκάς» της 17Ν, επιβεβαιώνει -όπως φαίνεται- ότι ο εμφύλιος μέσα στην ίδια την οργάνωση και πως τα μέλη της, εδώ και χρόνια, να έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα, όσο και μεταξύ των διάφορων λεγόμενων "επαναστατικών" οργανώσεων, καλά κρατεί.

Και ο Σάββας Ξηρός εναντίον του αδελφού του: Με έχει πικράνει ο Χριστόδουλος

Για τον Χριστόδουλο Ξηρό και την απόφαση του να ξεκινήσει εκ νέου «αντάρτικο» μιλά ο φυλακισμένος αδερφός του και μέλος-εκτελεστής της 17 Νοέμβρη Σάββας Ξηρός, ο οποίος εξηγεί τις διαφορές μεταξύ της παλαιάς και της νέας τρομοκρατίας, αλλά και την στάση του αδερφού του.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για να δουν τον Λαυρεντιάδη

Ποιους είδε ο επιχειρηματίας και όλα όσα συζήτησαν

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ψυχιατρείο των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Κουράκης που συναντήθηκε με τον έγκλειστο για οικονομικά εγκλήματα επιχειρηματία κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο κ. Κουράκης όμως δεν ήταν ο μοναδικός βουλευτής που συνάντησε τον κρατούμενο. Τα μισά μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Σωφρονιστικού Κώδικα τον συνάντησαν, κατά την επίσκεψή τους στις φυλακές Κορυδαλλού. Επικεφαλής ήταν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Κουτσούμπας και μαζί του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Βασιλική Κατριβάνου και κ. Στάθης Παναγούλης.

Εμπλεξε με πράκτορες η έκδοση Φιλιππίδη στην Ελλάδα

Η Αγκυρα ζητάει ανταλλαγή του πρώην προέδρου του ΤΤ με Τούρκους που κρατούνται στην Ελλάδα - Πρόκειται για δύο πράκτορες της ΜΙΤ και έναν Κούρδο κατηγορούμενο για τρομοκρατία

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη όσον αφορά την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα, καθώς φαίνεται η υπόθεση έχει «μπλέξει» μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αρχών.

Πρωτοφανές: Ο Στρατός καλεί τον Μαζιώτη να... υπηρετήσει την πατρίδα!

Η Στρατολογική Υπηρεσία έστειλε ειδοποίηση στο Α.Τ. Εξαρχείων, να ενημερώσει τον καταζητούμενο τρομοκράτη και να του επιδώσει το φύλλο πορείας...

Ο καθένας με τον πόνο του... Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ελληνικού Στρατού που λειτουργεί στους δικούς του ρυθμούς και μακριά από την επικαιρότητα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι η Στρατολογική Υπηρεσία κάλεσε τον διαβόητο τρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη, να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία! Κι αυτό με επείγον τηλεγράφημα που έστειλε στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, την περιοχή δηλαδή όπου ήταν η τελευταία γνωστή διεύθυνση του καταζητούμενου αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη: Λιακάδα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Συνεχίζεται η καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τη λιακάδα να είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Θα υπάρξουν, ωστόσο, αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές.


Αναλυτική πρόγνωση

Έπαιρνε άδεια ανά δίμηνο ο Χριστόδουλος Ξηρός

Υπό χαλαρές συνθήκες φαίνεται ότι διαβιούσε στις φυλακές Κορυδαλλού τα τελευταία δυόμιση χρόνια ο Χριστόδουλος Ξηρός καθώς όπως φαίνεται κυκλοφορούσε ανά τις πτέρυγες και κυρίως σε αυτήν που κρατούνται οι προφυλακισμένοι για τους "Πυρήνες της Φωτιάς".


Από το Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε να παίρνει άδειες, η συχνότητα των οποίων αυξανόταν όσο περνούσε ο καιρός. Όπως φαίνεται από τα στοιχεία των φυλακών σχεδόν κάθε δύο μήνες ο Χρ. Ξηρός βρισκόταν εκτός φυλακής με άδειες τριών έως και εννέα ημερών.

Εντολή για δήμευση της ακίνητης περιουσίας του Γριβέα και της συζύγου του στην Ελλάδα

Σε δημεύσεις ακινήτων που διατηρούν στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα, που συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη στην Βρετανία, προχωρούν οι δικαστικές αρχές ενώ παράλληλα ζητείται το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους.


 Σύμφωνα με πληροφορίες, ακίνητα που διαθέτει το ζευγάρι στην Ελλάδα τίθενται υπό καθεστώς δέσμευσης ενώ ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την διαβίβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη στοιχείων λογαριασμών που διατηρούν οι δύο σύζυγοι σε Κύπρο, Αγγλία και Ελβετία.

Ελεύθερος με εγγύηση ο Σακκάς

Με επιβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ αφέθηκε, χθες, ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, διότι ταυτοποιήθηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα σε κατασχεθέντα αντικείμενα σε διαμέρισμα-γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», στο Χαλάνδρι.


Στο απολογητικό του υπόμνημα, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στην οργάνωση. 

Τρεις συλλήψεις στο πλαίσιο ερευνών της αντιτρομοκρατικής

Εγιναν 10 έρευνες σε οικίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Εκτεταμένες έρευνες έγιναν και την Τετάρτη σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Αθεώρητο το συμβόλαιο του Βέρτη - Νέα έρευνα από Οικονομική Αστυνομία και ΣΔΟΕ

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, ο οποίος είχε εντοπιστεί σε έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ να εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο χωρίς συμβόλαιο.


Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είχε ζητηθεί από τον καλλιτέχνη να παρουσιάσει το συμβόλαιο, που όπως ο ίδιος είχε ισχυριστεί... ήταν υπαρκτό.

Όμως, το συμβόλαιο που παρουσίασε ο Νίκος Βέρτης, δεν έφερε την προβλεπόμενη σφραγίδα από την εφορία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διοικητική έρευνα, τόσο από την αστυνομία, όσο και από το ΣΔΟΕ.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Γριβέας-Βάτσικα

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους άφησε τον Κυριάκο Γριβέα και την σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, το αρμόδιο ειρηνοδικείο του Westiminster του Λονδίνου, στο οποίο παραπέμφθηκαν μετά τη σύλληψη τους από τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση των δανείων του ΤΤ. 


Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στο Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός, ο ειρηνοδίκης του επέβαλε χρηματική εγγύηση 50.000 λιρών στον καθένα ενώ τους ζήτησε να παραδώσουν τα διαβατήρια των ιδίων και των δυο παιδιών τους. 

Αρση ασυλίας για τον Β. Καπερνάρο - «Οχι» για Ντινόπουλο - Βαρβιτσιώτη

Μόνο η αίτηση άρσης της ασυλίας του Βασίλη Καπερνάρου έγινε δεκτή από την Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ψήφισαν συνολικά 230 βουλευτές. 


Ειδικότερα:

- Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, υπέρ της άρσης ψήφισαν 20 βουλευτές, κατά ψήφισαν 208, παρών ένας βουλευτής, λευκό ένας βουλευτής. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής απορρίφθηκε.

Συνελήφθη και κρατείται ο Θωμάς Μαύρος

Αλλος ένας πρόεδρος της ΑΕΚ πιάνεται στα νύχια του νόμου...


Ο λόγος για τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρου μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες οικονομικές παραβάσεις στο διάστημα της προεδρίας του!

Ο «Θεωμάς» που είχε την... τύχη και την ατυχία να εμπλακεί στα κοινά της Ενωσης σε μια ταραχώδη περίοδο για την ομάδα, είχε την τύχη που είχαν όλοι οι προκάτοχοί του που διετέλεσαν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι των «κιτρινόμαυρων» από το 2004 και μετά.

Τι απαντά ο Πάνος Γερμανός για την εμπλοκή του με τις μίζες των εξοπλιστικών

«Το ποσό αυτό αποτελούσε μερική αποεπένδυση κεφαλαίων ύψους 2 εκ. Δολαρίων και 1 εκ. Ευρώ», αναφέρει σε δήλωσή του ο επιχειρηματίας για την αποκάλυψη ότι μέσω λογαριασμών του διακινήθηκε ποσό δύο εκατ.$ προς εταιρεία του Γ.Σαχπατζίδη


«Ο κ. Γερμανός εξήγησε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα εμπλεκόμενα στην έρευνα πρόσωπα», αναφέρεται σε δήλωση του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού ο οποίος είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά και έχει απολογηθεί ενώπιον των ανακριτών. Αναφερόμενος στο ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ που διακινήθηκε από προσωπικό λογαριασμό του κ. Γερμανού προς εταιρεία του καταδικασθέντος Γ.Σαχπατζίδη, συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι προσκόμισε έγγραφα «από τα οποία πιστοποιείται αδιαμφισβήτητα ότι το ποσό αυτό αποτελούσε μερική αποεπένδυση κεφαλαίων ύψους 2 εκ. Δολαρίων και 1 εκ. Ευρώ, που είχε επενδυθεί στις εταιρίες του το έτος 2001/2002 μέσω ελβετικής επενδυτικής εταιρίας».

Συνέλαβαν, πάλι τον Μπάμπη Βωβό για χρέος - μαμούθ 7.056.521,95 ευρώ

Συνελήφθη εκ νέου ο Μπάμπης Βωβός για οφειλές προς το δημόσιο.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο κ. Βωβός

Μίζες 24 εκατ. ψάχνουν οι Ελβετοί εισαγγελείς

Στο στόχαστρο και των ελβετικών δικαστικών αρχών βρίσκονται ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, η σύζυγός του Βίκυ και ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας.

ΒΙΝΤΕΟ - Επικήρυξη τρομοκρατών για 4 εκατομμύρια ευρώ από Δένδια

Την επικήρυξη των τρομοκρατών για 4 εκατομμύρια ευρώ ανακοίνωσε με δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.


Ο υπουργός, ωστόσο, δε διευκρίνισε ποιους από τους τρομοκράτες εννοεί.

Στο αυτόφωρο η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Θ. Σκορδέλη

Στο αυτόφωρο παραπέμπεται σήμερα η υποψήφια της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη, κατηγορούμενη για μια σειρά πλημμεληματικών πράξεων.

Οι δέκα «στόχοι» του Χριστόδουλου Ξηρού

Τι έλεγε στην απολογία του το 2007 και τι ερευνά η Αντιτρομοκρατική


«Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησίαζε καν μια οργάνωση σαν τη 17Ν» έλεγε στην απολογία του το 2007 ο Χριστόδουλος Ξηρός


«Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησίαζε καν μια οργάνωση σαν τη 17Ν. Είμαι ακατάλληλος, σε απαγορευτικό σημείο, για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: γιατί είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων, των συγκρούσεων, είμαι πασίγνωστος στους χώρους της Αριστεράς, συνδικαλιστής από τα μαθητικά μου χρόνια, ομιλητής σε συγκεντρώσεις, σε εκδηλώσεις κ.λπ., με λίγα λόγια είμαι γνωστός στους διωκτικούς μηχανισμούς με προσαγωγές, συλλήψεις. Είμαι αυτό που λέμε "καμένος". Δεύτερος εξίσου σημαντικός απαγορευτικός λόγος: είμαι χοντρός, ψηλός και θορυβώδης. Δεν περνάω απαρατήρητος από πουθενά...».

Χάκερ αποκωδικοποίησαν το βίντεο-προκήρυξη του Χρ. Ξηρού

Τα ηλεκτρονικά ίχνη που κρύβουν η προκήρυξη και το βίντεο που δημοσίευσε ο Χριστόδουλος Ξηρός σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αποκαλύπτουν χάκερ σε δημοσίευμα εφημερίδας.


Έπειτα από την επεξεργασία του ψηφιακού υλικού, οι «ειδικοί» στην αποκωδικοποίηση των αρχείων παραχώρησαν δύο σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες αποκαλύπτουν το καλά προετοιμασμένο σχέδιο του Ξηρού και της υποστηρικτικής ομάδας που έχει στη διάθεσή του.

XANIA: Τα ''επώνυμα'' μοντέλα εκδίδονταν σε ακριβό ξενοδοχείο με 2.000€ την ημέρα!

Η επίσκεψη των μοντέλων στην Κρήτη έκρυβε ''ένοχα'' μυστικά που άρχισαν να αποκαλύπτονται στο ίντερνετ...


Μια ακόμη υπόθεση μαστροπείας μέσω αγγελιών που δημοσιεύονται σε σχετικές ιστοσελίδες εντόπισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, συνεχίζοντας τα "χτυπήματα" σε αυτό το νέο και αναπτυσσόμενο είδος μαστρωπείας, εντόπισαν αγγελία σε ιστοσελίδα στην οποία αναφερόταν πως ένας "ατζέντης" είχε φέρει στην Κρήτη μοντέλα γνωστού οίκου μόδας απο την Αθήνα.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Άρτα: Δάσκαλος έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν έναν οκτάχρονο!

Ο 50χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη - Τους προέτρεψε να τον χτυπήσουν ένας-ένας οι συμμαθητές του ως τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος- Μάλιστα εκείνος είχε ακινητοποιήσει τον οκτάχρονο και άλλα δύο παιδιά κατόπιν εντολής το,  κρατούσαν την πόρτα για να μη φύγει


Ένας 50χρονος δάσκαλος, κρατείται από το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα της Άρτας, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός μαθητή της Β' Δημοτικού, ότι ο εν λόγω εκπαιδευτικός, προέτρεψε τους συμμαθητές του 8χρονου γιου της, να τον χαστουκίσουν για τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος.

Αυστηρό μήνυμα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Πιάστε τον Ξηρό και φέρτε τον πίσω στη φυλακή

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη συνάντηση του Βαγγέλη Βενιζέλο με τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κέρι.

Τον έντονο προβληματισμό αλλά και την οργή της εκφράζει σε νέα της ανακοίνωση την Τρίτη, η Ουάσιγκτον και συγκεκριμένα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει άμεσα τον Χριστόδουλο Ξηρό και να τον φέρει πίσω στη φυλακή. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...