Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Νέα sms «καίνε» τον Λαγό: Η «ναζιστούλα» και οι αιχμές για την Ουρανία

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που αποκαλύπτει η Δημόσια Τηλεόραση -και οι οποίοι περιέχονται στη δικογραφία-  από τα sms του Γιάννη Λαγού. 


Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκαλούσε «πρόστυχη ναζιστούλα» τη σύντροφό του, εξέφραζε τη δυσαρέσκεια για την Ουρανία Μιχαλολιάκου και έδινε συγχαρητήρια στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας για τη δράση της.

Αττική: Διαφορά 5,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ - Στο 9,2% «Το Ποτάμι»


Μεγάλη μάχη στην Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα σε Σγουρό και Δούρου, που συγκεντρώνουν από 34% στο β' γύρο

Ευρύ προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 20,4%, έναντι 15,3% που συγκεντρώνει η ΝΔ.

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή την ώρα κλειστές είναι η Πειραιώς από το Κολωνού στο ρεύμα της ανόδου, η Αθηνάς από Σοφοκλέους, καθώς και η Σταδίου

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού.

Φαξ σε ξάδελφο του Μάριαν Κόλα έστειλε δικηγορικό γραφείο για να υποκινήσει εξέγερση στις φυλακές

Η προκαταρκτική έρευνα η οποία διατάχθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διαπιστωθεί εάν όντως δικηγορικό γραφείο των Αθηνών υποκινεί κρατούμενους σε στάση, εν όψει της λειτουργίας φυλακής υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, στην οποία θα μεταχθούν βαρυποινίτες, ξεκίνησε από τη διακίνηση φαξ μεταξύ των κρατουμένων.




Αναλυτικότερα, δύο φαξ στο σωφρονιστικό κατάστημα της Κέρκυρας που απευθύνονταν, το ένα σε Έλληνα κρατούμενο και το άλλο σε αλλοδαπό, ξάδελφο του διαβόητου Αλβανού κακοποιού Μαριάν Κόλα -που είχε αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων μαζί με αλλά 11 άτομα και είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης- κινητοποίησαν τις εισαγγελικές αρχές.

Οδηγίες με 7 «καμπανάκια» κινδύνου από το ΚΕΠΥΟ -Τι πρέπει να προσέξουν όλοι οι φορολογούμενοι

Η εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων άνοιξε, αλλά με δεδομένο ότι πέρα από τις αλλαγές στους κωδικούς υπάρχουν και αλλαγές στη διαδικασία συμπλήρωσης των ηλεκτρονικών εντύπων, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.


Είναι ενδεικτικό ότι με ειδική ανακοίνωση, το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι η προσυμπλήρωση των κωδικών που αφορούν στις αποδοχές των υπόχρεων, μπορεί να λειτουργήσει ως παγίδα.

Σαββατοκύριακο καλοκαιρινό! Υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα και αύριο ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να είναι παρούσες και την ηλιοφάνεια έντονη. Μόνο από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα κάνουν την εμφλανισή τους αραιές νεφώσεις.


Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας έχει ως εξής:

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Εως τις 20 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση των επιδομάτων τέκνων

Εως τις 20 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση των επιδομάτων τέκνων, όπως προκύπτει από την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε απάτες σε βάρος ατόμων με οικονομική άνεση

Εξαρθρώθηκε σπείρα, τα μέλη της οποίας, σύμφωνα με την αστυνομία, έκαναν τουλάχιστον 23 απάτες σε βάρος πολιτών.


Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν άτομα με οικονομική άνεση, τα οποία γνώριζαν σε ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, κέντρα διασκέδασης και άλλους χώρους και παρίσταναν, ψευδώς, ότι είναι συγγενικά πρόσωπα προέδρου τραπεζικού ομίλου, δικηγόροι, γιατροί, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί ή δικαστικοί επιμελητές.

Βαριές ποινές για την απαγωγή και εξαφάνιση του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μάριου, η οποία κατέρρευσε τέσσερις φορές στο δικαστήριο και φώναζε συνεχώς: «Θέλω να μάθω που είναι το παιδί μου»


Ήρθε επιτέλους η πολυπόθητη απόφαση του δικαστηρίου για την εξαφάνιση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, που σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου 2012, με το δικαστήριο να ανακοινώνει την Παρασκευή τις ποινές των κατηγορουμένων.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στο "Φως στο Τούνελ": Μια μητέρα - ηρωίδα ψάχνει το παιδί της....

Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.


Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;


Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια με καθηγητές στο γραφείο του Μητσοτάκη

Νέες κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας.


Εκπαιδευτικοί εισήλθαν στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με αίτημα να μην γίνουν απολύσεις ενώ η συμβολική τους κατάληψης είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα. 

Αποφυλακίζεται ο αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία ότι ένας άνθρωπος που απασχόλησε την κοινή γνώμη για πολλά χρόνια με την σατανιστική του δράση ο Ασημάκης Κατσούλας, έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης. 


Ο «εγκέφαλος» των σατανιστών της Παλλήνης είναι ήδη 19 χρόνια στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων και αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να ζητήσει την αποφυλάκισή του.

ΣΟΚ - Έφτασαν τους 104 οι νεκροί από τη γρίπη!

Όλο και αυξάνονται οι νεκροί από τη γρίπη! Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους, μέχρι σήμερα, εξαιτίας της εποχικής γρίπης στην Ελλάδα έφτασαν τους 104!

Συνελήφθη γνωστός ψυχίατρος για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δύο Έλληνες εκ των οποίων ένας 46χρονος άνδρας και μία 43χρονη, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων φαρμακευτικών - ναρκωτικών δισκίων. Επίσης συνελήφθη κι ένας 58χρονος γνωστός ψυχίατρος, για παράνομη συνταγογράφηση φαρμακευτικών-ναρκωτικών δισκίων.

Διακοπή δρομολογίων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λόγω εργασιών

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στο τμήμα Φάληρο -Πειραιάς, θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό από αύριο Παρασκευή έως και τη Δευτέρα.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, λόγω τεχνικών εργασιών (αντικατάσταση των ξύλινων στρωτήρων της σιδηροδρομικής επιδομής) θα διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα Φάληρο- Πειραιάς, στη γραμμή 1 της ΣΤΑΣΥ, την Παρασκευή 21-3-2014, το Σάββατο 22-3-2014 και τη Δευτέρα 24-3-2014, από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Απάτη με ελληνικά πτυχία μηχανικών αεροσκαφών – Έστελναν τις απαντήσεις με mail!

Μεγάλη απάτη με πτυχία μηχανικών αεροσκαφών που χορηγούσε ελληνική ιδιωτική σχολή ξεσκέπασε «πράκτορας» της Βρετανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας


Όπως αναφέρει η Καθημερινή, η ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας υποχρεώθηκε σε αφαίρεση της άδειας της σχολής, έπειτα από καταγγελία της Βρετανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή (EASA).

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη: Με εκβιάζουν υπεργολάβοι μέσω εφημερίδων για να τους δώσω έργα

«Χοντραίνει» όπως όλα δείχνουν η κόντρα μεταξύ της εφημερίδας Δημοκρατία και του υπουργού υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.


Αφορμή ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας η οποία μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της γράφει ότι «ο υπουργός που “δεν είχε διαβάσει” το Μνημόνιο και που δεν είχε καταλάβει πόσο θα αυξηθούν τα διόδια από τις αρχές του 2014 ξαναχτύπησε χθες με αφορμή το ναυάγιο του μετρό Θεσσαλονίκης».

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η λίστα που «καίει» πολλούς τραγουδιστές στο κινητού του Dj που συνελήφθη για ναρκωτικά!

της Σπυριδούλας Κάμπου

Τον ύπνο τους φέρεται να έχουν χάσει πολλοί γνωστοί τραγουδιστές και επώνυμοι της showbiz αφού... τα τηλέφωνά τους φιγούραραν στο κινητό του συλληφθέντα dj για διακίνηση ναρκωτικών!

Σάλος έχει προκληθεί μετά την σύλληψη του Dj με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών. Μετά και το εξώφυλλο της εφημερίδας

Στις 9 Μαΐου το επίδομα αλληλεγγύης

Θα καταβληθεί εφάπαξ στους ένστολους - Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.


Πρόκειται για το ποσό που θα καταβληθεί στους ένστολους από το κοινωνικό μέρισμα των 500 εκατομμυρίων ευρώ που ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βάσει του πλεονάσματος που επιτεύχθηκε το 2013.

35χρονος ανάγκασε 11χρονο κορίτσι να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 35χρονος διατηρούσε επικοινωνία με ένα κορίτσι 11 ετών, αρχικά μέσω ιστοσελίδας και στη συνέχεια ανταλλάσσοντας email και μιλώντας τηλεφωνικά μαζί της.

Ηρώ Λεγάκη: «Πώς με έμπλεξαν στη δολοφονία της Φαίης»

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στoν άδοξο θάνατο της Φαίης Μπλάχα, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη.


Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται και η Playmate 2011, Ηρώ Λεγάκη. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της δικιηγόρου της οικογένειας Μπλάχα, Αναστασίας Ασπρίδη: «Πιθανόν η Ηρώ Λεγάκη φιλοξένησε τον δράστη όταν κρυβόταν».

«Λουκέτο» στο Δημόσιο - 48ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ

Συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 - Στο 'Αγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη - Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο και τα δημόσια νοσοκομεία


Παραλύει το Δημόσιο σήμερα και αύριο, καθώς η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 48ωρες κινητοποιήσεις, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στο μέτρο της διαθεσιμότητας και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Αγνοείται η τύχη της διαθήκης του Μιχάλη Ασλάνη!

Έξι μήνες πέρασαν από τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη.


Οι αδερφές του αρνούνται κατηγορηματικά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής να αποδεχτούν τη διαθήκη. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους, να αποδεχτούν αυτά που θέλησε να τους αφήσει ο αείμνηστος αδερφός τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao. 

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. από το πλεόνασμα θα δοθούν σε 1 εκατομμύριο Έλληνες

Ποσό άνω των 500 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα θα δοθεί σε ένα εκατομμύριο Έλληνες με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, καθώς και στους ένστολους με μηνιαίους μισθούς κάτων των 1.500 ευρώ.


Αυτό ανακοινωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Στους 97 οι νεκροί από τη γρίπη

Από την αρχή της περιόδου, 268 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης έχουν νοσηλευθεί στην εντατική


Στους 97 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη καθώς άλλα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο. 

Απάτη από γιατρό του ΙΚΑ 100.000 ευρώ

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών με αφορμή μηνυτήρια αναφορά του ΙΚΑ σχετικά με ιατρό του ιδρύματος, ιατρικό επισκέπτη και τέσσερις φαρμακοποιούς, οι οποίοι πλαστογραφούσαν συνταγές ανύποπτων πολιτών, συνταγογραφώντας σκευάσματα υψηλού κόστους για συγκεκριμένη ασθένεια από την οποία οι υποτιθέμενοι ασθενείς πολίτες δεν έπασχαν, εκτελούσαν δε τις συνταγές, προξενώντας ζημία στο ΙΚΑ υπερβαίνουσα ήδη το ποσό των 100.000 ευρώ, άσκησε ποινική δίωξη.

Σάλος με τη σύλληψη γνωστού dj που διακινούσε κοκαΐνη σε κέντρα διασκέδασης

Τρομοκρατημένη η κοσμική Αθήνα, καθώς το τηλέφωνο του dj είναι γεμάτο με ονόματα γνωστών καλλιτεχνών


Σοκ προκάλεσε στην νυχτερινή Αθήνα η είδηση για τη σύλληψη γνωστού dj που προμήθευε με κοκαΐνη ιδιοκτήτες γνωστών κέντρων διασκέδασης. Ο 30χρονος που συνελήφθη να έχει στην κατοχή του 30 γραμμάρια κοκαΐνης θεωρείται ένα από τα... καυτά ονόματα της μουσικής σκηνής και «μάγος» της κονσόλας, ενώ είχε πολλές συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες της hip hop. Επίσης είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα πάρτι στο Super Paradise της Μυκόνου.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Χορήγηση φορολογικής ενημερότητας σε μικροοφειλέτες

Σε συμψηφισμό οφειλών των φορολογούμενων με ποσά επιστροφής φόρων ακόμη και όταν τα ποσά αυτά είναι χαμηλότερα των 1.500 ευρώ, θα προχωρά η εφορία...

Αυτό προβλέπει απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, με την οποία διευκρινίζεται ότι η εφορία δεν θα μπλοκάρει τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας στους φορολογούμενους με οφειλές κάτω του ποσού αυτού. Μέχρι σήμερα ο συμψηφισμός προβλεπόταν για ποσά επιστροφής φόρου άνω των 1.500 ευρώ.

Επιπλέον 1,4 εκατ. ευρώ επέστρεψε ο Αντώνης Κάντας στο ελληνικό Δημόσιο

Ο ήδη προφυλακισμένος Αντώνης Κάντας

Μεγαλώνει ο κατάλογος με τα χρηματικά ποσά που επιστρέφονται στο ελληνικό Δημόσιο, τα οποία συνδέονται με τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.


Μετά από αίτημα του ήδη προφυλακισμένου Αντώνη Κάντα στο ταμείο του ελληνικού Δημοσίου αναμένεται να φτάσει άλλο 1,4 εκατ. ευρώ ανεβάζοντας το ύψος των χρημάτων που έχει επιστρέψει ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος και προέρχεται από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων στα 11,5 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ - Θρίλερ με ην αποχώρηση του Στ. Μπούκουρα από την Χρυσή Αυγή

Ένας ακόμη βουλευτής, ο Στάθης Μπούκουρας, αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA. Είναι ο δεύτερος βουλευτής που απομακρύνεται από από τη ΧΑ μετά τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.


Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Στάθης Μπούκουρας -ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης- φέρεται να ζητά να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής και να μην μετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Νεκρή βρέθηκε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ

Η Λ' Ορέν Σκοτ με τον Μικ Τζάγκερ.

Η Λ' Ορέν Σκοτ, σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, τραγουδιστή των Rolling Stones, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα.


Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Φαρμακοποιός σκότωσε πατέρα και αδελφή και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα Κρήτης. Ένας 54χρονος φαρμακοποιός πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε μέσα στο σπίτι του τη 43χρονη αδελφή του και τον 75χρονο πατέρα του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Αυτοί είναι οι τρεις Ρομά που άρπαξαν βρέφος στην Κατερίνη

ΒΙΛΑΝΑΚΗ Ζωή του Κυριάκου και της Ζουμπουλιώς, γεννηθείσα 13.08.1955 στην Πέτα Νικολάου Σκουφά Άρτας. 

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να επιτύχουν την μεταβολή της οικογενειακής τάξης του


Στη δημοσιότητα έδωσε ο εισαγγελέας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες, τριών  ΡΟΜΑ, οι οποίοι κατηγορούνται για την αρπαγή  βρέφους στην Κατερίνη.

Ποιος Ελληνας επιχειρηματίας βγάζει κέρδος 11.000 ευρώ το λεπτό [λίστα]

Τα 66 επιχειρηματικά ονόματα που βγάζουν κέρδη πάνω από τρία δισ. ευρώ μέσα στην κρίση και ο Έλληνας επιχειρηματίας που βγάζει κέρδος 265 χιλ. ευρώ την ημέρα ή 11 χιλ. ευρώ κάθε ώρα έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία ΙCAP.

Σοκ στο δικαστήριο! «Ο Μάριος ζει! Σκηνοθέτησε ο ίδιος την απαγωγή του»

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου!


Ο Πέτρος Μιχαλεάκος, φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως ότι ο Μάριος ζει και έστησε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του!

ΜΙΤ: Ο Αριστοτέλης είναι ο διασημότερος άνθρωπος στην ιστορία

Διαβάστε ποιοι είναι οι υπόλοιποι - Στον κατάλογο κυριαρχούν οι Έλληνες - Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται έξι πρόσωπα από την Ελλάδα


Η διασημότερη προσωπικότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ο Αριστοτέλης, σύμφωνα με την κατάταξη του Tεχνολογικού Iνστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), το οποίο συγκέντρωσε και ανέλυσε δεδομένα σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη από το 4.000 π.Χ. έως το 2010.

Αιματηρή έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη

Έκρηξη σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται ανάμεσα στον Βαθύλακκο και τη Γέφυρα, βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από την έκρηξη και τη φωτιά που προκλήθηκε, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 42χρονος υπάλληλος της επιχείρησης, ενώ συνάδελφοί του υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Ποιοι θα εισπράξουν έως 980 ευρώ έως το Πάσχα; 700.000 επιδόματα [Λίστα]

Είτε εντάσσεται στην προεκλογική μάχη είτε όχι, το γεγονός είναι ότι 700.000 δικαιούχοι θα δουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό μέσα στον Απρίλιο –κατά πάσα πιθανότητα πριν το Πάσχα- χωρίς καν να χρειαστεί να στείλουν δικαιολογητικά. Δείτε στο... αναλυτικό αφιέρωμα του fpress.gr ποιοι θα εισπράξουν από 40 έως 980 ευρώ

Το «πασχαλινό» επίδομα του Απριλίου, θα καταβληθεί σε περίπου 700.000 οικογένειες που έχουν ένα ή περισσότερα παιδιά το οποίο θεωρείται προστατευόμενο μέλος. Πρακτικά, είναι τα ανήλικα παιδιά και οι φοιτητές που δεν έχουν δικό τους εισόδημα. Δεν πρόκειται για πρόσθετο επίδομα. Απλώς, η κυβέρνηση τροποποιεί τα χρονοδιαγράμματα καταβολής του επιδόματος έτσι ώστε να «γλυκάνει» τους οικογενειάρχες ενόψει εορτών (και εκλογών).

Αγωγή ετοιμάζει η playmate που φέρεται να «εμπλέκεται» στην δολοφονία της Φαίης Μπλάχα

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Ο δικηγόρος της έχει ήδη αναλάβει την υπόθεση και ετοιμάζεται με αγωγές και εξώδικα να αποκαταστήσει την αλήθεια στο πρόσωπο της πελάτισσας του...

Συντετριμμένη με τα όσα γράφτηκαν εις βάρος της! Το πλήγμα στην οικογένεια της μεγάλο που στεναχωρήθηκαν αφάνταστα αφού δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα. Δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται όπως την έχουν ακούσει να υποστηρίζει έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης εις βάρος της.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ηλικιωμένος σε Θεοδωράκη: Και που κάθισα να σας ανεχτώ χάρη σας έκανα, άντε γεια [βίντεο]

«Και που κάθισα να σας ανεχτώ χάρη σας έκανα, άντε γεια», είπε ένας ηλικιωμένος στον Σταύρο Θεοδωράκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.


Ο ιδρυτής του κόμματος «Το Ποτάμι» ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την γενέτειρα του στα Χανιά. Ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε στον δημοτικό κήπο Χανίων όπου μίλησε για τις θέσεις του κόμματος και δέχτηκε ερωτήσεις.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ηλεκτρονικής μαστροπείας

Οι τέσσερις συλληφθέντες εντόπιζαν μέσω διαδικτύου τα θύματά τους, τα έφερναν σε ξενοδοχεία και στη συνέχεια τις εξωθούσαν στην πορνεία


Ιστοσελίδα που προωθούσε την πορνεία είχαν στήσει τα τέσσερα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν από αστυνομικούς την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα.

Ηράκλειο: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 18 ημερών

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του βρέφους που έχουν άλλα 5 παιδιά...


Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες για τον θάνατο βρέφους 18 ημερών πολύτεκνης οικογένειας.

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στην Κηφισιά

Ώρες τρόμου πέρασε γνωστός επιχειρηματίας, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι στην Κηφισιά.


Οι δράστες, οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια, απείλησαν τον 62χρονο και αφού τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα καθώς και το αυτοκίνητό του, με το οποίο διέφυγαν.

Ελληνικό φορτηγό έλαβε σήμα για πιθανά ευρήματα του μοιραίου Boeing

Βρίσκεται στα στενά της Μάλακας τέσσερις ώρες από το σημείο των ευρημάτων


Σύμφωνα με πληροφορίες ελληνικής ιστοσελίδας το ελληνικό πλοίο «ELKA Athina» συμφερόντων του εφοπλιστή Καρνέζη έλαβε μήνυμα για την ύπαρξη αντικειμένων στη θάλασσα στην περιοχή των Στενών της Μάλακας με ενδείξεις πως πρόκειται για τα πρώτα ευρήματα από το εξαφανισμένο Boeing. 

Απίστευτο: Το Δημόσιο πληρώνει 285 εκατ. ευρώ ετησίως για τηλέφωνα!

Το ποσό αφορά σε όλες τις κλήσεις στον τομέα του Δημοσίου, που μπορεί να γίνονται είτε από το Μέγαρο Μαξίμου είτε από το τελευταίο ΚΕΠ της χώρας


«Χρυσά» είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο δαπανώνται 285 εκατ. ευρώ σε κλήσεις! 

«Χαράτσι» στους αιώνιους φοιτητές

Πελεγρίνης και Μυλόπουλος, έχουν καταστήσει σαφές ότι τέλη Αυγούστου λήγει η θητεία τους και ως τότε δεν θα κάνουν το παραμικρό για να ξεκινήσει η διαδικασία


«Χαράτσι» στους αιώνιους φοιτητές είναι το εναλλακτικό σενάριο της αυτόματης διαγραφής τους  από τα μητρώα των ΑΕΙ. Η πρόταση-βόμβα «ξεπήδησε» από τις εκθέσεις του ΟΟΣΑ και κυκλοφορεί στα συρτάρια των υπουργών Παιδείας από την εποχή της Άννας Διαμαντοπούλου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...