Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή την ώρα κλειστές είναι η Πειραιώς από το Κολωνού στο ρεύμα της ανόδου, η Αθηνάς από Σοφοκλέους, καθώς και η Σταδίου

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο ξεκίνησε από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα, ενώ αναμένεται να  πραγματοποιηθεί συναυλία.

Λόγω της συγκέντρωσης είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα κλειστές είναι η Πειραιώς από το Κολωνού στο ρεύμα της ανόδου, η Αθηνάς από Σοφοκλέους, καθώς και η Σταδίου.

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικό σύνθημα «Τσακίστε τώρα τους νεοναζί- ετούτη η κυβέρνηση να ανατραπεί» οι διαδηλωτές διέσχισαν επι δίωρο και πλέον, αργά το μεσημέρι τις κεντρικές οδούς της πόλης και κατέληξαν στις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΤ-3 στη Λεωφόρο Στρατού, όπου είναι προγραμματισμένο να ακολουθήσει συναυλία.

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με βασικό διοργανωτή την Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό και άλλες αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις στο πλαίσιο του παγκόσμιου γιορτασμού ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό -όπως ορίστηκε η 22α του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...