Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σάλος με τη σύλληψη γνωστού dj που διακινούσε κοκαΐνη σε κέντρα διασκέδασης

Τρομοκρατημένη η κοσμική Αθήνα, καθώς το τηλέφωνο του dj είναι γεμάτο με ονόματα γνωστών καλλιτεχνών


Σοκ προκάλεσε στην νυχτερινή Αθήνα η είδηση για τη σύλληψη γνωστού dj που προμήθευε με κοκαΐνη ιδιοκτήτες γνωστών κέντρων διασκέδασης. Ο 30χρονος που συνελήφθη να έχει στην κατοχή του 30 γραμμάρια κοκαΐνης θεωρείται ένα από τα... καυτά ονόματα της μουσικής σκηνής και «μάγος» της κονσόλας, ενώ είχε πολλές συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες της hip hop. Επίσης είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα πάρτι στο Super Paradise της Μυκόνου.


Η σύλληψη του έγινε κοντά στο Κολωνάκι τη στιγμή που πήγαινε σε ραντεβού, για να πουλήσει 3 γραμμάρια κοκαΐνης σε ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο νεαρός είχε προλάβει να διοχετεύσει το εμπόρευμα του στους πελάτες του σε Κολωνάκι και Νέα Σμύρνη.

Αυτό όμως που έχει τρομοκρατήσει την κοσμική Αθήνα είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το γεγονός ότι το τηλέφωνο του Dj είναι γεμάτο με ονόματα γνωστών καλλιτεχνών που τρέμουν να μη βρεθούν μπλεγμένοι στην υπόθεση. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις επαφές του 30χρονου στο κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα – πελάτες στους οποίους πουλούσε τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...