Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σοκ στο δικαστήριο! «Ο Μάριος ζει! Σκηνοθέτησε ο ίδιος την απαγωγή του»

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου!


Ο Πέτρος Μιχαλεάκος, φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως ότι ο Μάριος ζει και έστησε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του!


«Ο Μάριος ζει! Σκηνοθέτησε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει τα λύτρα από τη μητέρα του» είπε ο κατηγορούμενος. «Μου είχε πει ότι ήθελε να αγοράσει ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να παρακολουθεί τα τηλέφωνα της μητέρας του και να παραλάβει ο ίδιος τα λύτρα» υποστήριξε ο κατηγορούμενος επιχειρώντας να πείσει δικαστές και ενόρκους.

 Όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ερωτηθείς για το αίμα του Μάριου που εντοπίστηκε με τη βοήθεια του γενετιστή Γιώργου Φίτσιαλου στο πορτμπαγκάζ του εγκαταλειμμένου αυτοκινήτου του 26χρονου στο Φάληρο, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ενδέχεται να προήλθε από κάποιον τραυματισμό του νεαρού, όταν επιχείρησε να... αλλάξει λάστιχο!

Ζήτησε μάλιστα από το δικαστήριο να διατάξει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με το αν τα λάστιχα του οχήματος είχαν αλλαχτεί πρόσφατα, αίτημα που ωστόσο δεν έγινε δεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...