Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκανε τον νοσηλευτή για 20 χρόνια με πλαστό πτυχίο!

Από κόσκινο περνάνε εδώ και μερικές μέρες όλοι οι τίτλοι σπουδών των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης...


Οι ελεγκτές μετά από εντολές του Υπουργείου Υγείας έχουν ξεκινήσει ελέγχους για όλα τα νοσοκομείο και τους τίτλους σπουδών που είχαν προσκομίσει όσοι έχουν προσληφθεί. Και ενώ το συχνό φαινόμενο είναι πλαστοί τίτλοι σπουδών που αφορούν ξένες γλώσσες ή υπολογιστές οι ελεγκτές στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μάλλον έβγαλαν «λαβράκι».

«Mαύρη τρύπα» άνω του 1,5 εκατ. ευρώ στο Μετσόβιο

«Μαύρη τρύπα» με αδικαιολόγητες δαπάνες άνω του 1,5 εκατ. ευρώ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο εντόπισαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος...

Η έρευνα του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του Πολυτεχνείου της Αθήνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπου οι ελεγκτές κάνουν «φύλλο και φτερό» τιμολόγια και άλλα παραστατικά για δαπάνες, ερευνητικά προγράμματα, αμοιβές κ.λπ.

Δημοσκόπηση: Σε ποιες περιοχές προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ποιες η ΝΔ

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική και προβάδισμα ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία στις Ευρωεκλογές- Πέμπτο κόμμα το Ποτάμι στην Αττική, τρίτο στην Κεντρική Μακεδονία


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής και προβάδισμα της ΝΔ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις Ευρωκλογές δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής». 

Συνελήφθησαν δύο Ρομά με μωρό κοριτσάκι που δεν ήταν δικό τους

Ένα μωρό κοριτσάκι, που δεν ήταν παιδί τους, είχε ένα ζευγάρι Ρομά στην Κατερίνη, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία.


Ο 59χρονος άνδρας και 58χρονη γυναίκα είχαν πετύχει την έκδοση ληξιαρχικής πράξης του βρέφους από το Δήμο Αθηναίων, ενώ η γυναίκα είχε αποπειραθεί δύο φορές να δηλώσει το βρέφος στην οικογενειακή της μερίδα στο Δήμο Κατερίνης.

Έρχεται στην Αθήνα η Μέρκελ πριν τις ευρωεκλογές

Στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η κυβέρνηση φέρεται αν εξασφάλισε πολιτικό... οξυγόνο.


Ο Αντώνης Σαμαράς, κλινήρης πια, λόγω οξείας λοίμωξης του αναπνευστικού, επειδή δε συμμορφώθηκε εγκαίρως με τις οδηγίες των γιατρών για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της γρίπης που τον ταλαιπωρούσε, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει απευθείας την Άνγκελα Μέρκελ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Το Facebook αλλάζει (ξανά)

Μετά από ένα χρόνο αναμονής το Facebook κατέληξε στη νέα μορφή που θα πρέπει να έχει η ενότητα News Feed της υπηρεσίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι αλλαγές έγιναν ώστε να μειωθεί η «ακαταστασία» και να υπάρξει επικέντρωση στο περιεχόμενο των χρηστών.


Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές αφορούν τις χρησιμοποιούμενες γραμματοσειρές. Πλέον οι χρήστες Mac θα βλέπουν την Helvetica, ενώ οι χρήστες PC θα βλέπουν την Arial. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες θα βλέπουν τις ίδιες γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται ευρύτερα από το λειτουργικό τους σύστημα, αισθανόμενοι πιο οικεία με το περιβάλλον χρήσης.

Καυτά στοιχεία για τη Χρ. Αυγή: Ενημέρωναν τον Λαγό για κάθε δολοφονική κίνηση

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορούμενοι στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής, καθώς τα περιστατικά βίας από μέλη της οργάνωσης ολοένα και πληθαίνουν, ενώ τα θύματα προσέρχονται πλέον αυτοβούλως ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, προκειμένου να καταθέσουν.


Μετά από μία ανάκριση 5 μηνών, και δικαστική έρευνα πολλών χτυπημάτων από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, την πόρτα των φυλακών έχουν ήδη περάσει 26 άτομα, που ενέχονται κυρίως σε δολοφονίες και σε απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός και δύο ακόμη βουλευτές, ως έχοντες το υψηλό πρόσταγμα για την δράση της οργάνωσης. 

Ασθενής επέστρεψε από το Δουβλίνο ο Αντώνης Σαμαράς

Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού επέστρεψε από το Δουβλίνο ο Αντώνης Σαμαράς. 

 
Μετά από συμβουλές των γιατρών του, το Σάββατο θα παραμείνει σπίτι του και έτσι δεν θα παραβρεθεί στην 6η Διάσκεψη Κορυφής των περιφερειών και των πόλεων της

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Nestle: Ανακαλούνται δημητριακά που περιείχαν... έντομα!

Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία - Όσοι προμηθεύτηκαν ήδη το προϊόν, καλούνται να μην το καταναλώσουν

Ο ΕΦΕΤ -και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης-, διερευνώντας επώνυμη καταγγελία, διαπίστωσε παρουσία προνυμφών εντόμων μέσα σε τρόφιμα και συγκεκριμένα σε δημητριακά ολικής αλέσεως.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αφέθηκε ο Λάλας

Στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος κρατήθηκε ο Θανάσης Λάλας.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατηγορείται για μη εκπλήρωση  ληξιπρόθεσμης οφειλής από ρύθμιση παλαιότερων χρεών.

Εκβίαζε 11χρονη να στείλει γυμνές φωτογραφίες της μέσω facebook!

Έπειτα από καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε τα στοιχεία του 23χρονου ο οποίος και συνελήφθη

Για πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο συνελήφθη την Πέμπτη σε περιοχή της Αττικής ένας 23χρονος, ο οποίος παριστάνοντας ανήλικη στο «facebook», εκβίαζε 11χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. 

Επίδομα θέρμανσης σε 226.546 δικαιούχους

Τι ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης ανακοίνωσε μέσω twitter 


Την επόμενη εβδομάδα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς 226.546 δικαιούχων επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης πάνω από 24 εκατ. ευρώ.

Δείτε ποιες αποδείξεις «περνάνε» και ποιες όχι στην Εφορία

Πρέπει να καλύπτεται το 25% του εισοδήματος - Αναλυτικά η λίστα


Με τις αποδείξεις τους θα πρέπει να προσέλθουν στην εφορία μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες, αλλά και όσοι έχουν μπλοκάκια, οι οποίες μάλιστα θα πρέπει να καλύπτουν το 25% του ετήσιου εισοδήματός τους, ώστε να δικαιούνται την έκπτωση φόρου.

Ο συντελεστής του φόρου που επιβάλλεται στη διαφορά που προκύπτει αν το ποσό τον αποδείξεων είναι μικρότερο από αυτό που απαιτείται είναι 22%.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια για όλους είναι ποιες αποδείξεις «περνάνε» στην εφορία και άρα θα πρέπει να συγκεντρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

«Χρυσές» αμοιβές από την Ελλάδα της κρίσης στους οίκους αξιολόγησης

Δείτε αναλυτικά τα ποσά


Την κρίσιμη περίοδο 2009 – 2013 που η Ελλάδα στροβιλιζόταν στη δίνη της χειρότερης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών, ο κάθε χρόνος συνεργασίας με διεθνείς οίκους αξιολόγησης της κόστιζε... χρυσάφι, καθώς πλήρωνε εκατοντάδες χιλιάδες σε ευρώ, δολάρια, ακόμα και γεν.

Σε απεργία από αύριο οι οδηγοί φορτηγών

Διαμαρτυρία και για τις αυξήσεις στα διόδια


Απεργία διαρκείας από αύριο Σάββατο 8 Μαρτίου, έχει προαναγγείλει η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), καταγγέλλοντας την πολιτεία για αδράνεια όσον αφορά στην πάταξη της παράνομης μεταφοράς από φορτηγά ξένων χωρών και από Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη ο Μανώλης Καρούζος για χρέη τεσσάρων εκατ. ευρώ

Στην περιοχή του Ψυχικού

Στην περιοχή του Ψυχικού συνέληφθη σήμερα το μεσημέρι ο Μανώλης Καρούζος.

Τρεις μετανάστες τραυματίες από πυροβολισμούς μεταξύ λιμενικών και δουλεμπόρων

Το δράμα των προσφύγων και μεταναστών δεν έχει τελειωμό. Τα ξημερώματα αναχώρησε από την Τουρκία δουλεμπορικό πλοίο φορτωμένο με πρόσφυγες από τη Συρία και το οποίο επιχείρησε να προσεγγίσει τα παράλια της Χίου.

Επεισόδια στην πορεία του ΠΑΜΕ για την ανεργία (Video)

Χρήση χημικών κατά των μελών του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούν πορεία κατά της ανεργίας έκαναν οι δυνάμεις των ΜΑΤ στη Σταδίου.


Η κινητοποίηση γίνεται από τα συνδικάτα που πλειοψηφούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων που έχει ανακοινώσει η αστυνομία, λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ.

ALCΟ: Τέταρτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές το Ποτάμι

Ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για Το Ποτάμι λίγες μόνο ημέρες μετά τη ίδρυσή του ενόψει Ευρωεκλογών.


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αναδεικνύεται σε τέταρτη πολιτική δύναμη με 5,7% όσον αφορά την πρόθεση ψήφου.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εισέβαλαν με ΙΧ στο εμπορικό κέντρο Avenue και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο

Με ένα ΙΧ μάρκας Audi, παλιό κατά πάσα πιθανότητα, κακοποιοί, δύο ή τρεις τον αριθμό, έπεσαν με δύναμη πάνω στην τζαμαρία της εισόδου του Avenue.


Νωρίτερα είχαν ξηλώσει ή ξεβιδώσει τα κολωνάκια που υπάρχουν στο σημείο, αλλιώς το όχημά τους δεν θα μπορούσε να περάσει.

Απαγόρευση των συγκεντρώσεων την Πέμπτη λόγω της επίσκεψης του γερμανού προέδρου

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα και στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μαξίμου και του Προεδρικού Μεγάρου αύριο, Πέμπτη, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λόγω της επίσκεψης του γερμανού προέδρου, Γιόαχιμ Γκάουκ.


Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν από νωρίς το πρωί στο Σύνταγμα, μπροστά από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (για να αποφευχθεί τυχόν αιφνιδιαστική συγκέντρωση εργαζομένων) και στα σημεία που θα βρεθεί ο Γκάουκ με βάση το προγράμμά του.

Χωρίς φαρμακεία Δευτέρα-Τρίτη! Λουκέτο σε όλη τη χώρα μετά το αδιέξοδο Άδωνι-τρόικας

Το αδιέξοδο στις συζητήσεις κυβέρνησης δανειστών τουλάχιστον σε ότι αφορά τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα φέρνει κινητοποιήσεις στο χώρο των φαρμακοποιών.  

50.000 νέες θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ τέλη Μαρτίου

Νέες θέσεις εργασίας για 50.000 ανέργους αναμένεται να διαθέσει ένα νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που πρόκειται να ξεκινήσει από τέλη  Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Οι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα, κατόπιν σχετικής αίτησης, να προμηθευτούν την Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας (voucher) που θα τους προσφέρει πεντάμηνη απασχόληση σε  ιδιωτική επιχείρηση και αμοιβή έως 2.700 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).

Ευαγγελισμός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα επείγοντα του Ευαγγελισμού πραγματοποιούν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι διαμαρτύρονται για έλλειψη προσωπικού, απλήρωτες εφημερίες αλλά και τον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο «Πάμε Πακέτο»

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου, στις 21:00, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα μας συγκινήσουν.

Τι κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο «Πάμε Πακέτο»; Έρχεται ως αποστολέας ή παραλήπτης; Ως πιστός τηλεθεατής της εκπομπής βρίσκεται στο πλευρό των συντελεστών και μας επιτρέπει να δούμε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που τον χαρακτηρίζει. 

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δείτε ποιοι δικαιούνται το ΕΚΑΣ [video]

Καθορίστηκαν τα κριτήρια χορήγησης του ΕΚΑΣ. Σύμφωνα με σχετική απόφαση είναι...


Το ετήσιο εισόδημα από συντάξεις (κύρια, επικουρικές και βοηθήματα) να μην ξεπερνά το ποσό των 8.472 ευρώ, το συνολικό ετήσιο ατομικό εισόδημα να είναι έως 9.884 ευρώ και το συνολικό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 15.380 ευρώ.

Σε δίκη 19 για το σκάνδαλο Εnerga-Hellas Power

Την παραπομπή 19 κατηγορουμένων στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση των εταιριών Energa και Hellas Power, προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης, της λαθρεμπορίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.


Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι υπεύθυνοι των εταιριών ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με το ποσό των 270.000.000 ευρώ, καθώς φέρονται ότι αντί να καταβάλλουν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και το τέλος ακίνητης περιουσίας (ΕΕΤΗΔΕ) το οποίο εισέπρατταν ως πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, τα κατέθεσαν σε δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.... 

Βίντεο: Στο Φάληρο το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο ''George W. Βush'' - Τι γυρεύει άραγε στα μέρη μας;


Ανοιχτά του Φαλήρου αγκυροβόλησε το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «George H. W. Bush» (Σ.Σ. πρόκειται για τον πατέρα). 

 

Θα παραμείνει στα ελληνικά νερά δύο μέρες και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς τον Περσικό Κόλπο.

Φρίκη στη Φιλοθέη: Ληστές βασάνισαν σύζυγο γνωστού γιατρού – Της έβαλαν καυτό σίδερο στην κοιλιά

Στιγμές φρίκης και αγωνίας στα χέρια αδίστακτων ληστών από τη Γεωργία πέρασε η οικογένεια γνωστού δερματολόγου τις προηγούμενες μέρες.


Μέρα-μεσημέρι άγνωστοι δράστες -μέσω ενός ανασφάλιστου παραθύρου της κουζίνας- εισέβαλαν στη μονοκατοικία του καθηγητή πανεπιστημίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Φιλοθέης, απαιτώντας χρήματα και κοσμήματα.

Φαρμακοποιοί: Σε τροχιά κινητοποιήσεων

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στους κόλπους των φαρμακοποιών, καθώς παραμένουν οι διαφωνίες κυβέρνησης - τρόικας, αναφορικά με... ζητήματα που άπτονται του κλάδου τους, με κυριότερο τη διάθεση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ).

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη, με μοναδικό θέμα των αξιολόγηση της πορείας των διαπραγματεύσεων και με ανοικτό το ενδεχόμενο λήψης αποφάσεων για κινητοποιήσεις.

Δείτε ποιοι νομοί έχουν τα περισσότερα κρούσματα καρκίνου

Ο καρκίνος φαίνεται πως «προτιμά» κάποιες περιοχές της Ελλάδας περισσότερο από κάποιες άλλες.

Η Δράμα μαζί με το Κιλκίς, την Καρδίτσα και τα Γρεβενά, καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις σε θνησιμότητα από καρκίνο, επισημαίνει ο παθολογοανατόμος και πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο» Σάββας Παπαδόπουλος, επικαλούμενος στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Στο στόχαστρο της εφορίας εργολάβοι, διαφημιστές και στελέχη των ΠΑΕ

Νέα τροπή λαμβάνουν οι έρευνες της λίστας με τους 1600 φορολογούμενους μεγάλου πλούτου που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ και των οποίων  ο αριθμός έχει αυξηθεί «αισίως» και έχει φτάσει πλέον στις 8.000. 

Υπό την πίεση και των οικονομικών εισαγγελέων, οι ελεγκτές καλούνται να επιταχύνουν τις διαδικασίες, προκειμένου να «δέσουν» το συντομότερο υποθέσεις που είχν βαλτώσει εδώ και πολλούς μήνες, αλλά πλέον επιταχύνονται.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει πλεύση και καταψηφίζει την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Καταιγιστικές εξελίξεις προμηνύονται στο πολιτικό σκηνικό τα επόμενα εικοσιτετράωρα, με αφορμή τη στάση που θα κρατήσουν τα κόμματα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατόπιν αιτήματος των ανακριτριών.


Στο επιτελείο της Κουμουνδούρου, χαράσσουν τη δική τους γραμμή και βρίσκονται ήδη «επί ποδός», ενώ το απόγευμα της Τρίτης θα συνεδριάσουν από κοινού Πολιτική Γραμματεία και Προεδρείο Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για να αποφασίσουν ποια στάση θα υιοθετήσει το κόμμα στην κρίσιμη ψηφοφορία.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:Την βίασαν και προσπάθησαν να την σκοτώσουν χτυπώντας το κεφάλι της στο έδαφος

Επεισόδιο του Κοκκινόπουλου θυμίζει ο απίστευτος εφιάλτης που έζησε μια 46χρονη στο Ρέθυμνο από ένα κτήνος...


Η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, όταν ένας 30χρονος Πακιστανός, την οδήγησε με την βία σε ένα ερημικό, σκοτεινό σημείο και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Κομπίνα - μαμούθ από συνεργεία αυτοκινήτων σε Αττική και Κέρκυρα...


Φωτό αρχείου

Εικονικά τροχαία, πλαστά ή εικονικά τιμολόγια επισκευών, αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες - το τρίπτυχο της απάτης που έστησε δίκτυο συνεργείων αυτοκινήτων

Το κόλπο είχαν στήσει ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων σε Ασπρόπυργο, Κορυδαλλό, Κέρκυρα, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Μαγούλα Αττικής, Χαϊδάρι και Περιστέρι, γράφει το έγκυρο thetoc.gr.

Σύμφωνα με στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, έχουν εκδοθεί 258 εικονικά τιμολόγια συνολικής αξίας πάνω από 454.000 ευρώ.

Παρόμοια κομπίνα είχε αποκαλυφθεί πριν από μήνες και στη Κρήτη!

Αυτός είναι ο Γερμανικός κολοσσός που έκανε τζίρο ρεκόρ στην Ελλάδα

Αν σας έλεγαν ότι μια γερμανική Ομόρρυθμη Εταιρία (Ο.Ε.) λειτουργεί στην Ελλάδα 17 χρόνια και ο τζίρος της ξεπερνά το 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα το πιστεύατε;


Και όμως είναι αλήθεια και μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες εγκαινίασε επένδυση 130 εκατομμύριων ευρώ. Θα πείτε πειράζει που είναι Ο.Ε και όχι Α.Ε. ή κάτι άλλο; Μάλλον ναι γιατί θα πρέπει να ξέρουμε πόσα χρήματα Ελλήνων καταναλωτών ταξιδεύουν κάθε χρόνο για Βερολίνο. Γιατί όπως θα διαβάσετε παρακάτω οι Ο.Ε΅. δεν υποχρεούνται να δημοσιέυουν ισολογισμό.

ΚΡΗΤΗ: Ανασύρθηκε νεκρός από χαράδρα

Νεκρός ανασύρθηκε χθες ενας 70χρονος που έπεσε σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουδουμάλος Νεάπολης. 


Ο άτυχος ηλικιωμένος έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων και δεν κατάφερε κανείς να του προσφέρει βοήθεια.

ΘΡΙΛΕΡ: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα στην Καβάλα

​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας, όταν έμαθε πως ένα αποκεφαλισμένο πτώμα ανδρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην θαλάσσια περιοχή των Λουτρών Ελευθερών δήμου Παγγαίου.

Την μακάβρια είδηση με τον άτυχο άνδρα ύψους 1,70 -1,80 μετέδωσε, το βράδυ της Κυριακής, το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ξέσπασε η αδελφή του Έλληνα που θάφτηκε στα συντρίμμια του εγκέλαδου!

Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ημέρα που σημάδεψε την ζωή της αλλά και και όλη την Ιταλία.

Η αδελφή του αδικοχαμένου Έλληνα φοιτητή Βασίλη Κουφωλιά, που βρέθηκε νεκρός κάτω από τα ερείπια του σπιτιού που διέμενε κοντά στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης Λ΄Ακουιλα, ξεσπά για πρώτη φορά.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συλλήψεις και δακρυγόνα στο Γ. Καραϊσκάκης [photos]

Δείτε από τα επεισόδια που συμβαίνουν τώρα έξω από Γ. Καραϊσκάκης.


Η αστυνομία έχει προσαγάγει ήδη τουλάχιστον 10 θερμοκέφαλους χούλιγκαν ενώ οι πληροφορίες που μας έρχονται μιλούν και για τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένας σοβαρά.

Δείτε εικόνες με όσα συνέβησαν πριν λίγο μέσα στο γήπεδο...

Συλλήψεις οδηγών ΤΑΧΙ για "πειραγμένες" ταμειακές μηχανές

Στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθησαν εντός του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού, δύο οδηγοί ταξί διότι είχαν επέμβει στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους.

Ειδικότερα, οι ταξιτζήδες είχαν τοποθετήσει ειδικό καλώδιο, προκειμένου να προκαλούν παρεμβολές, στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους και να μην προβαίνουν στην έκδοση αποδείξεων.

Θρίλερ με το τελευταίο ακίνητο του Ωνάση που κανείς δεν θέλει να το αγοράσει!

Ενα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου και παππού της, έχει βγει στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο-φιλέτο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στο φημισμένο Γκολφ της περιοχής, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.

Το θρίλερ της Πάτρας: Κακοποίησαν, δολοφόνησαν και εξαφάνισαν την άτυχη Νίκη

Το θρίλερ της Πάτρας με την φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Νίκη Λάσκα, δεν έχει τελειωμό... 

 
Την ώρα που τα στοιχεία «φωνάζουν» κάποιοι φαίνεται να κρατούν κλειστά τα αυτιά τους με την υπόθεση να λιμνάζει για χρόνια στα ανακριτικά γραφεία...

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

«Θα μπορούσαν να σκοτωθούν άνθρωποι από την έκρηξη στο γραφείο μου» δήλωσε ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. στη Β' Πειραιά, Φαήλου Κρανιδιώτη.


Η ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος της Κριμαίας καταγγέλει: Μου είπαν ότι θα με εκτελέσουν

Η κυρία Κοβιτίδη τόνισε ότι την είχαν «απειλήσει για τη φυσική εξόντωσή της» ενώ δέχθηκε και «τηλεφωνήματα από αγνώστους απειλώντας ότι θα τη σκοτώσουν»

Απειλές για τη ζωή της, με μηνύματα και τηλεφωνήματα, δέχεται η ελληνικής καταγωγή αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Κριμαία, Ολγα Κοβιτίδη, τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από την κατάσταση που έχει διαμοφωθεί στην Ουκρανία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...