Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Φρίκη στη Φιλοθέη: Ληστές βασάνισαν σύζυγο γνωστού γιατρού – Της έβαλαν καυτό σίδερο στην κοιλιά

Στιγμές φρίκης και αγωνίας στα χέρια αδίστακτων ληστών από τη Γεωργία πέρασε η οικογένεια γνωστού δερματολόγου τις προηγούμενες μέρες.


Μέρα-μεσημέρι άγνωστοι δράστες -μέσω ενός ανασφάλιστου παραθύρου της κουζίνας- εισέβαλαν στη μονοκατοικία του καθηγητή πανεπιστημίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Φιλοθέης, απαιτώντας χρήματα και κοσμήματα.

Στην αρχή όλα έδειχναν ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη ληστεία… Δεν ήταν όμως έτσι.Όταν οι ληστές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το ζευγάρι και την οικιακή βοηθό της οικογένειας, κλείδωσαν τον γιατρό σε ένα δωμάτιο και την 55χρονη σύζυγό του μαζί με την οικιακή βοηθό σε ένα άλλο.

Τότε άρχισαν τα βασανιστήρια

Αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της οικοδέσποινας, τη χτύπησαν αρχικά στο πρόσωπο σπάζοντάς της τρία δόντια, και στη συνέχεια και αφού εκείνη δεν τους αποκάλυπτε πού ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα, άρχισαν τα φρικτά βασανιστήρια.

Άρπαξαν το καυτό σίδερο που χρησιμοποιούσε η οικιακή βοηθός και το έβαλν στην κοιλιά της
προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.

Το διάστημα που πέρασε όσο κράτησαν τα βασανιστήρια ήταν εφιαλτικό. Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο και ζητούσε βοήθεια, μην μπορώντας να πιστέψει όσα συμβαίνουν μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο γιατρός ήταν κλειδωμένος και δεμένος με γραβάτες σε ένα δωμάτιο του σπιτιού.

Οι βασανιστές της σταμάτησαν μόνο όταν τους υπέδειξε ένα σημείο του σπιτιού όπου υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Οι δύο άντρες απέσπασαν ό,τι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...