Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Το θρίλερ της Πάτρας: Κακοποίησαν, δολοφόνησαν και εξαφάνισαν την άτυχη Νίκη

Το θρίλερ της Πάτρας με την φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Νίκη Λάσκα, δεν έχει τελειωμό... 

 
Την ώρα που τα στοιχεία «φωνάζουν» κάποιοι φαίνεται να κρατούν κλειστά τα αυτιά τους με την υπόθεση να λιμνάζει για χρόνια στα ανακριτικά γραφεία...


Οι μαρτυρίες για την κακοποίησή της πριν την εξαφάνιση από συγκεκριμένο άτομο καίνε.. Η κοπέλα υπέκυψε στην αλόγιστη βία, κακοποιήθηκε και στο τέλος την δολοφόνησαν και εξαφάνισαν το πτώμα της πριν προλάβει να απελευθερωθεί.

 Στοιχεία για ψυχολογική και σωματική βία και από τη νεαρή γυναίκα με την οποία ο ίδιος «άνδρας» διατηρούσε σχέση πριν και παράλληλα με τη Νίκη.

Για όσους δεν θυμούνται την υπόθεση, η φοιτήτρια εκείνη τη νύχτα βγήκε βιαστικά από το σπίτι της μετά το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα που δέχτηκε γύρω στα μεσάνυχτα, στις 7 Φεβρουαρίου του 2006. Από τότε κανείς δεν την ξαναείδε..

Μαρτυρίες, αντιφάσεις, εμπλοκή με το διαδίκτυο, η εκδοχή της στημένης εξαφάνισης από την ίδια τη Νίκη που απέκλεισε με στοιχεία η εκπομπή, οι σημαντικές παραλείψεις των αρχών .

Μία συγκλονιστική υπόθεση που κανείς δεν ξέχασε και που όλοι ζητούν να βγει από το σκοτάδι στο φως...

Η δικηγόρος της οικογένειας που βρέθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» ανέφερε ότι η υπόθεση παραμένει ανοικτή στο στάδιο της ανάκρισης για όσους μάρτυρες έστω και τώρα θέλουν να καταθέσουν.  

Οι μαρτυρίες που έχουν προκύψει και που σύμφωνα με τη δικηγόρο δεν καταγράφηκαν κατά την προανάκριση, κάνουν λόγο για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της Νίκης από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται έστω και ύστερα από οκτώ χρόνια, δεν ήταν μόνο η άτυχη Νίκη θύμα βίαιης συμπεριφοράς και απειλών αλλά και άλλες νεαρές κοπέλες που κατάφεραν να ξεφύγουν από το συγκεκριμένο άτομο.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζήτησε για μια ακόμα φορά και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που μιλώντας στην κ. Νικολούλη, επανέλαβε ότι περιμένει να λογοδοτήσει ο δολοφόνος του παιδιού της για να μη βρεθούν κι άλλες κοπέλες στη θέση της Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...