Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με εγγύηση €150.000 ο Χ.Τομπούλογλου

Ελεύθερος με εγγύηση €150.000 και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου.

Στο στόχαστρο τα κρυφά εισοδήματα

Στο «δόκανο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν τα κρυφά εισοδήματα, με την καθιέρωση έμμεσων τεχνικών ελέγχου των φορολογικών δηλώσεων που θα αποκαλύπτουν κάθε ευρώ εισοδήματος, κυρίως ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών, το οποίο κρατήθηκε «μυστικά» από την Εφορία.


Με διευκρινιστική ανακοίνωσή του, το υπουργείο υπενθυμίζει όσα είχαν τονιστεί κατά την διάρκεια ψήφισης αυτών των διατάξεων το καλοκαίρι:

Καρέ - καρέ η στιγμή που ο Χάρης Τομπούλογλου παίρνει τη μίζα

- Στην ανακρίτρια Διαφθοράς απολογείται αυτή την ώρα ο Χάρης Τομπούλογλου - Στη δημοσιότητα το video από τη στιγμή που παίρνει το φάκελο με τη μίζα από τον μεσάζοντα - Στιγμή προς στιγμή η παράδοση των χρημάτων - Ο άνθρωπος που τον παγίδευσε μιλά για το πως έγινε η συνδιαλλαγή με τον πρώην πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων, Αγλαΐα Κυριακου


Το video φωτιά που καίει τον Χάρη Τομπούλογλου και δείχνει τη στιγμή που ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού χρηματίζεται από τον άνθρωπο που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα έρχεται στο φως από το Έθνος της Κυριακής, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Νέα δημοσκόπηση για βουλευτικές και ευρωεκλογές

Νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research έρχεται στο φως της δημοσιότητας με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κινείται σε υψηλά ποσοστά και τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με μικρή διαφορά στην πρόθεση ψήφου της Νέας Δημοκρατίας.

Αιμίλιος Κοτσώνης: Ο επιχειρηματίας που πυροβόλησε τους επίδοξους δολοφόνους του!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε το μεσημέρι του Σαββάτου γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ cars επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 1 στον Άλιμο. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Αιμίλιο Κοτσώνη. 

Ανταλλαγή πυροβολισμών στο Παλαιό Φάληρο με στόχο επιχειρηματία

Δολοφονική απόπειρα έλαβε χώρα το μεσημέρι στην Λεωφ. Ποσειδώνος.


Σύμφωνα με πληροφορίες δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ με στόχο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, που βρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ποιο ΜΕΓΑΛΟ σούπερ μάρκετ διακινεί επικίνδυνο για την υγεία γερμανικό κρασί!

Με έκτακτη και επείγουσα ανακοίνωση του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού από τη Γερμανία το οποίο διακινούσε πολύ γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!


Το συγκεκριμένο κρασί που είναι γερμανικής προέλευσης διακινείται στη χώρα μας από τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών!

Ο ΕΦΕΤ καλεί στην άμεση ανάκληση του προϊόντος και βέβαια προειδοποιεί όσους καταναλωτές έχουν το συγκεκριμένο προϊόν στην κατοχή τους να αποφύγουν τη χρήση του!

Δείτε το γερμανικό κρασί LIEBFRAUMILCH QbA lieblich Rhh που διακινούσαν τα «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είχε ΙΧ με πλαστές πινακίδες

Οι πλαστές πινακίδες των αυτοκινήτων φαίνεται πως ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τελευταία! 

Βόμβα! Γερμανική εταιρία παραδέχεται τις «μίζες» σε οπλικά συστήματα

Αναγνώρισαν στον Εισαγγελέα της Βρέμης ότι είχαν γίνει παράνομες πληρωμές στην Ελλάδα


Έως τα τέλη του περασμένου Αυγούστου ήταν ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Rheinmetall Electronic Systems, αλλά έκλεισε το γραφείο του στην Ελλάδα και έφυγε άρον άρον για τη Γερμανία.

Ωστόσο, αναγνώρισε στην εισαγγελία της Βρέμης ότι η εταιρεία του είχε προβεί σε παράνομες πληρωμές στην Ελλάδα για να πάρει συμβόλαια στο τέλος της υπουργικής θητείας του Άκη Τσοχατζόπουλου

Φωτογραφία-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που ο Χάρης Τομπούλογλου παίρνει την μίζα

«Εγώ δεν είμαι ο μ...ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω».

Την φράση αυτή ακούγεται να λέει στον ενδιάμεσο, ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού  Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να πετύχει να πάρει χρήματα από την εταιρεία που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό, όπως προκύπτει από την ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τού μέχρι πρότινος κρατικού αξιωματούχου, που αύριο το απόγευμα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Διαφθοράς Ρ. Κατσίβελη.

Μυτιλήνη: Αυτοκτόνησε 28χρονος επαγγελματίας οπλίτης

Ένας επαγγελματίας οπλίτης, 28 ετών, που υπηρετούσε στη Λέσβο, αποφάσισε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να βάλει τέρμα στη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Ειδικότερα, ο αυτόχειρας επαγγελματίας οπλίτης ήταν 28 ετών. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει τι τον οδήγησε στο απονεννοημένο διάβημα, ενώ, την ίδια στιγμή, διενεργούνται έρευνες για τα αιτία της αυτοκτονίας.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεκτρονικές κατασχέσεις - εξπρές από τέσσερις εφορίες

Ξεκινούν πιλοτικά από τις εφορίες ΦΑΕ Πειραιά, Α’ Αθηνών, Ηλιούπολης και Κηφισιάς -Εντός του Ιανουαρίου η πλήρης εφαρμογή του μέτρου - Πρώτοι στον κατάλογο θα είναι όσοι οφείλουν περισσότερα από 100.000 ευρώ

Οι οφειλέτες του Δημοσίου, οι οποίοι υπάγονται στις εφορίες ΦΑΕ Πειραιά, Α’ Αθηνών, Ηλιούπολης και Κηφισιάς, είναι οι πρώτοι που κινδυνεύουν με κατασχέσεις των καταθέσεών τους με ηλεκτρονικά μέσα, που θα πραγματοποιούνται μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό της ώρας.

Βρέθηκε η αγνοούμενη Μαρία

Η 16χρονη Μαρία Ζουμπουλάκη από τα Ίσθμια Κορινθίας που αγνοούνταν από τα Χριστούγεννα, βρέθηκε σώα και αβλαβής όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.




Η 16χρονη Μαρία, που έχει τόπο κατοικίας στο Ζεφύρι Αττικής, είχε χαθεί το πρωί των Χριστουγέννων και μέχρι σήμερα την αναζητούσε η οικογένειά της. 


Τελικώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, ενώ είναι άγνωστο

Που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή

Μόνο στις περιοχές που προβλέπονται από τις αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα κ.α.) θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα στις 29 Δεκεμβρίου 2013.


Στη διευκρίνιση αυτή προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης, με αφορμή προτάσεις που διατυπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 29 Δεκεμβρίου, υπογραμμίζοντας ότι κάθε άλλη πρακτική είναι παράνομη.

Ομολόγησε χιλιάδες μίζες, «καίει» 17 πρόσωπα ο Κάντας

«Ωφέλιμες πληρωμές» από συνολικά δώδεκα εξοπλιστικά προγράμματα, ομολόγησε, απολογούμενος επί τέσσερις ημέρες στους ανακριτές διαφθοράς Γ. Μαλλή και Γ. Σταυρόπουλο, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, ο οποίος κατονόμασε 17 πρόσωπα – μεταξύ των οποίων πολιτικούς, αλλά και πολύ γνωστούς επιχειρηματίες – στη μεγάλη υπόθεση των «μαύρων χρημάτων» που διακινήθηκαν για προμήθειες του υπουργείου Άμυνας επί σειρά ετών.

Λιάπης: Η Μαλαισία ήταν ταξίδι λύτρωσης για μένα

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» - «Έφυγα, για να αποφύγω την ταλαιπωρία» λέει για το πολυτελές ταξίδι του στην Κουάλα Λουμπούρ

«Το ταξίδι μου στη Μαλαισία ήταν ένα ταξίδι λύτρωσης για μένα. Έφυγα, για να αποφύγω την ταλαιπωρία».

Εξαφανίστηκε 16χρονο κοριτσάκι στην Αττική

Ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 22:30 εξαφανίστηκε από την περιοχή Ίσθμια Κορίνθου, η Μαρία Ζαμπουλάκη, 16 ετών. Να σημειωθεί ότι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας είναι στο Ζεφύρι Αττικής.


Η Μαρία έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και βάρος 52 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ροζ αθλητική φόρμα, μπεζ ζακέτα και μπορντό αθλητικά παπούτσια.

Ονοματεπώνυμο: ΜΑΡΙΑ ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗ

Ημερομηνία γέννησης:21/10/1997

Χρώμα μαλλιών: Καστανά

Αποσύρεται παστέλι με... γεύση μούχλας!

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το προϊόν αυτό προληπτικά να μην το καταναλώσουν

Tην ανάκληση παρτίδας του προϊόντος «Snacks Farma παστέλι με σουσάμι» ζήτησε ο ΕΦΕΤ, μετά από ανώνυμη καταγγελία πολίτη, για μη κανονικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ως προς την γεύση (γεύση μούχλας), κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά από έλεγχο.

Κρήτη: Γυναίκα λιμενικός κατήγγειλε συνάδελφό της για βιασμό εν ώρα υπηρεσίας

Το περιστατικό ερευνάται από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Σε διαθεσιμότητα ο άντρας που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει τη συνάδελφό του

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους του Λιμενικού Σώματος μετά την καταγγελίας μιας 35χρονης γυναίκας, η οποία έχει της ιδιότητα της επικελευστού, και σύμφωνα με την οποία ένας συνάδελφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Κλήθηκε σε απολογία ο Πάνος Ευσταθίου για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Τον κατονόμασε ο προφυλακισμένος πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών ότι του έδωσε μίζα 1,5 εκατ. ευρώ για δύο συμβάσεις εξοπλιστικών - Θα περάσει την πόρτα του ανακριτή στις 2 Ιανουαρίου

Κλήση από τους ανακριτές για να απολογηθεί για τις μίζες για τα εξοπλιστικά έλαβε για τις 2 Ιανουαρίου ο 83χρονος έμπορος όπλων Πάνος Ευσταθίου.

Εκτός και από την Εθνική Τράπεζα ο Τομπούλογλου - Τον πέταξαν και από το Παίδων

Απολύθηκε από την Εθνική Τράπεζα ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και παθητική δωροδοκία.

Στο Δρομοκαϊτειο εσπευσμένα η Βίκυ Σταμάτη

Στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, έπειτα από εξέταση και γνωμοδότηση των ψυχιάτρων. 

 
Η κ. Σταμάτη νοσηλεύεται φρουρούμενη και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων.

Ιεράπετρα: Nαυτικοί έφαγαν λαγοκέφαλο και έπεσαν σε κώμα

Ο Ουκρανός καπετάνιος, ο οποίος είχε πέσει σε κώμα όταν έφαγε λαγοκέφαλο μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους του στα ανοικτά της Ιεράπετρας, φαίνεται πως γλυτώνει το θάνατο.


Ενώ είχε πέσει σε κώμα και η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, ο Ουκρανός άρχισε να αισθάνεται καλύτερα, όπως αναφέρει το cteteplus.gr.

Ληστεία σε τράπεζα στο «Γεώργιος Γεννηματάς»


Ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 8,30 το πρωί της Παρασκευής στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».


Σύμφωνα με αυτόπτη ο νεαρής ηλικίας ληστής που φορούσε κουκούλα κατευθύνθηκε στο ταμείο κρατώντας στο χέρι του ένα περίστροφο με το οποίο ζήτησε από τον ταμεία να του δώσει «τα κρυφά».

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα της μικρής Μαρίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Τα πρώτα της αληθινά Χριστούγεννα πέρασε φέτος η μικρή Μαρία, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε πριν μερικούς μήνες το πανελλήνιο, όταν βρέθηκε σε καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.

Σε προσλήψεις 4.540 υπαλλήλων προχωρά το Δημόσιο μέσα στο 2014

Σε 4.540 προσλήψεις εποχικών και μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το Δημόσιο μέσα στους πρώτους μήνες του 2014. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι προσλήψεις θα γίνουν σε όλους τους κλάδους του Δημοσίου, από παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία και μουσεία έως... και δήμους, εφορίες και Λιμενικό Σώμα.

Με μειωμένη συχνότητα μέχρι τα Φώτα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Με μειωμένη συχνότητα εκτελούνται μέχρι τις 6 Ιανουαρίου τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ΗΣΑΠ), όπως και κάθε χρόνο κατά την εορταστική περίοδο.

Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ - Συστάσεις και απαγορεύσεις - Δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι Υπουργικές Αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης καθώς και για τη δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες κατά τις οποίες εκδίδεται σύσταση για διακοπή της χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων.

Ζήτησε μείωση ενοικίου, του έκαναν έξωση και τους εξευτέλισε – Η εικόνα που σαρώνει

Για 26 χρόνια ήταν η... χαρά του ιδιοκτήτη! Υποδειγμα ενοικιαστή και καταστηματάρχη. 


Όταν όμως οι δύσκολοι καιροί έφθασαν και το μαγαζί έπαψε να αποδίδει ο καταστηματάρχης-ενοικιαστής ζητησε από τους ιδιοκτήτες να του μειωσουν το μίσθωμα, αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι. 

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για το επόμενο 48ωρο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους 6 - 8 μποφόρ.

Επέστρεψε από την εξωτική Μαλαισία ο Μισέλ


Μετά το «κράξιμο», ο Μιχάλης Λιάπης επέσπευσε τις διακοπές του και έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης - Στις 30 Δεκεμβρίου η δίκη του

Ξανά στα πάτρια εδάφη γύρισε ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία. Ο κ. Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση 201 της Qatar Airways μέσω Ντόχα.

VIDEO - Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Δημητράτος

Σήμερα, ξημερώματα 26ης Δεκεμβρίου 2013, απεβίωσε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Δημητράτος, σε ηλικία 71 ετών.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Βροχερός και την Πέμπτη ο καιρός

Εορταστικές... βροχές!Σποραδικές καταιγίδες το πρωί στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα. Νέα μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι νότιοι ,νοτιοανατολικοί, 5 με 7 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

VIDEO - Οι διάλογοι της μίζας ανάμεσα στον Τομπούλογλου και τον μεσάζοντα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διάλογοι που είχε ο Χάρης Τομπούλογλου με τον μεσάζοντα και εκπροσώπους της εταιρείας.


Χρησιμοποιούνται κωδικές ονομασίες και λέξεις κλειδιά για τη μίζα των 25.000 ευρώ που απαίτησε από εταιρεία ώστε να μην την κηρύξει έκπτωτη από το πρόγραμμα "Αποτύπωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή", συνολικού ύψους 190.000 ευρώ.

Ποινική δίωξη στον Τομπούλογλου που βάφτισε τη μίζα των 25.000 ευρώ δωρεά στο Αγλαΐα Κυριακού

Στον ανακριτή, επικαλέστηκε ακόμη και το… Θεό για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα


Γελάει ο κόσμος με τους ισχυρισμούς του Χάρη Τομπούλογλου ο οποίος ενώ πιάστηκε με τη μίζα στα χέρια, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Στην εισαγγελία ο Τομπούλογλου – «Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και το Θεό»

Ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος την Τρίτη συνελήφθη για εκβίαση.


«Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και το Θεό, η αλήθεια θα λάμψει», δήλωσε κατά την είσοδό του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο κ. Τομπούλογλου.

Τα «λαγούμια» της φοροδιαφυγής στο Αγρίνιο -Κύκλωμα που διακινούσε παράνομα καπνό έπεσε στα χέρια του ΣΔΟΕ

Στα ίχνη κυκλώματος παράνομης παραγωγής και πώλησης καπνού βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, όπως προκύπτει από τη σύλληψη ενός άνδρα στην Αιτωλοακαρνανία στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 160 κιλά καπνού.


Οπως γράφει η zougla.gr ο συλληφθείς είχε δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος ήταν υπόγειος και έτσι δύσκολα μπορούσε να τον αντιληφθεί κάποιος. Υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την δράση του, έτσι όταν οι ελεγκτές πέρασαν την πόρτα της οικίας του ήταν προετοιμασμένοι».

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Όταν οι Άδωνις-Τομπούλογλου «έτρωγαν» γιαούρτια

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η είδηση της επ' αυτοφώρω σύλληψης του προέδρου του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου για χρηματισμό. Ο κ. Τομπούλογλου είναι βέβαια γνώριμος της «Ζούγκλας» από τα παλιά...


Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και την ανάρτηση δηλώσεων για την υπόθεση, επαναφέραμε στη μνήμη μας το video που είχε τραβηχτεί το 2012...

Μαρούσι: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι γιατί λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «5» είχαν πραγματοποιήσει δύο ληστείες με τη χρήση σωματικής βιας


Άλλο ένα περιστατικό με ανήλικους που επιτέθηκαν σε ανήλικους για να τους πάρουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν τραγουδώντας τα κάλαντα σημειώθηκε και φέτος.

Το προεκλογικό ΡΟΖ σκάνδαλο του 2000 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χάρη Τομπούλογλου

Ο Χάρης Τομπούλογλου, πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» που συνελήφθη την Τρίτη επ' αυτοφόρω να παίρνει μίζα 25.000 ευρώ είχε απασχολήσει και πάλι αρνητικά τη δημοσιότητα στο παρελθόν. 

Ο Τομπούλογλου είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα σκάνδαλο που είχε συμβεί το 2000 σε προεκλογική μάλιστα περίοδο στερώντας του την υποψηφιότητά του και σε ένα ακόμη στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Βίντεο-«απειλή» για νέα χτυπήματα - ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Σε ιστοτόπο αντεξουσιαστών αναρτήθηκε βίντεο διάρκειας 37 λεπτών όπου φαίνεται να παρασκευάζονται βόμβες και τρομοκράτες να απειλούν με νέα χτυπήματα - Το σχέδιο «Φοίνικας» της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτίας


Ανησυχία και προβληματισμό δημιουργεί στην αντιτρομοκρατική το βίντεο διάρκειας περίπου 37 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με την διαθέσιμη περιγραφή αποτελεί «βίντεο για το Σχέδιο "Φοίνικας" της FAI/IRF, που προβλήθηκε στις σχετικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακοίνωση της Coca-Cola - Ποια αναψυκτικά αποσύρονται

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε μετά την αστυνομία και η Coca-Cola αναφορικά με την υπόθεση της αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με αναψυκτικό που περιείχαν υδροχλωρικό οξύ.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

Συνελήφθη ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού για δωροδοκία

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών στον πρόεδρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού Χάρη Τομπούλογλου και τον κατηγορούν για δωροδοκία και εκβιασμό, αφού φέρεται να ζήτησε από ιδιωτική εταιρεία 25.000 ευρώ για να συνάψει μαζί τους σύμβαση.

Έλληνες θα προσλάβει η Disneyland στο Παρίσι

Στην Αθήνα θα βρίσκονται την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland-Paris, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Έλληνες υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης.

TON... ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑΜΕ! Άλλαξε το εισιτήριο επιστροφής από την εξωτική Μαλαισία ο Μιχάλης Λιάπης

Άλλαξε το εισιτήριο επιστροφής από την εξωτική Μαλαισία ο Μιχάλης Λιάπης.


Και πριν προλάβετε να τον κακολογήσετε να σας πούμε ότι θα γυρίσει… νωρίτερα και όχι αργότερα ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.


Ο κ. Λιάπης, ο οποίος είχε δηλώσει ασθένεια και δεν παρέστη στο δικαστήριο την προηγούμενη Τετάρτη, είχε προγραμματίσει να κάνει και Πρωτοχρονιά -εκτός από Χριστούγεννα- στην Κουάλα Λουμπούρ και να επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου.

Απίστευτο: Ο πεθερός ζήτησε από το γαμπρό 1 εκατ. «like» ως προίκα

Ή ζούμε σε ψηφιακή εποχή ή παίζουμε...​


Αντί για χρήματα, όπως συνηθίζεται στην Υεμένη για να δώσει ο πατέρας το χέρι της κόρης του, , ο πεθερός ζήτησε από τον υποψήφιο γαμπρό του προίκα 1 εκατομμυρίου Like στο Facebook!

Όλες οι λεπτομέρειες για το μέτρο των αποδείξεων για το 2014

Το μέτρο της συλλογής των αποδείξεων, παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών για κατάργηση, διατηρείται και το 2014.


Αν και εξετάσθηκαν μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις για τη μορφή του μέτρου τον επόμενο χρόνο  -καθώς η υφιστάμενη μορφή θεωρείται παρωχημένη και αναποτελεσματική στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγή- τελικά κρίθηκε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.  

Σάλος από τις δηλώσεις Μέρκελ για επιστροφή στη δραχμή

''Εάν η Ελλάδα είχε αφεθεί να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τότε όλα τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα υποχρεούνταν να αφήσουν το ευρώ σε μεταγενέστερο χρόνο'' φέρεται να έχει δηλώσει η Μέρκελ.


Η Le Monde αποκαλύπτει μία απίστευτη δήλωση από την Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής, η οποία όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Περιπτερούχοι καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης του κλάδου τους

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου τους «δείχνει» τα υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης - Ζητά, μάλιστα, και την παρέμβαση εισαγγελέα  για να προστατεύσει τους συναδέλφους του


Για οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης του κλάδου των περιπτερούχων-καπνοπωλών κάνει λόγο ο πρόεδρος του Συνδικάτου Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Αττικής.

Δες το smartphone που αντέχει τα πάνδεινα

Στο YouTube έχουν “ανέβει” δεκάδες βίντεο από πολλούς που δοκιμάζουν τις αντοχές του με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο: Αλλος το ρίχνει στις ρόδες ενός βαν, άλλο το θάβει σε τσιμέντο ταχείας πήξεως και άλλος δοκιμάζει να το χαράξει με τσεκούρι


Ψάχνεις ένα smartphone που θα σου πέσει από τα χέρια, θα σου φύγει από την τσέπη, θα βουτηχτεί στο νερό και θα συνεχίσει να είναι λειτουργικό; Τελευταία όλο και πληθαίνουν οι επιλογές, αφού η ιστορία με τα “σκληρά”, ανθεκτικά κινητά τηλέφωνα είναι περίπου τόσο παλιά όσο και η ίδια η ύπαρξή τους ως συσκευές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...