Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αιμίλιος Κοτσώνης: Ο επιχειρηματίας που πυροβόλησε τους επίδοξους δολοφόνους του!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε το μεσημέρι του Σαββάτου γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ cars επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 1 στον Άλιμο. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Αιμίλιο Κοτσώνη. 




Λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μία μηχανή τύπου enduro προσέγγισαν το κατάστημα και άνοιξαν πυρ σε βάρος του επιχειρηματία, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τους πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε από το κατάστημά του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μαζί του ήταν κι ένα στέλεχος του Ολυμπιακού.

«Γύρω στις 12.45 μία μηχανή με δύο αγνώστους πλησίασαν την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και άρχισαν να πυροβολούν. Προκάλεσαν ζημιές στο μαγαζί αλλά ευτυχώς ο επιχειρηματίας δεν τραυματίστηκε σοβαρά» εξηγούν αστυνομικές πηγές .

Ανταπέδωσε τα πυρά

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το σοκ που υπέστη από την επίθεση, βρήκε τη δύναμη να τραβήξει δικό του όπλο - το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια - και να απαντήσει στους πυροβολισμούς που δεχόταν.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, μάρτυρες που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό ανέφεραν ότι από τα πυρά που εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε ένας από τους δύο δράστες. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για το αν όντως έχουν τραυματιστεί οι δράστες.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...