Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ποιο ΜΕΓΑΛΟ σούπερ μάρκετ διακινεί επικίνδυνο για την υγεία γερμανικό κρασί!

Με έκτακτη και επείγουσα ανακοίνωση του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού από τη Γερμανία το οποίο διακινούσε πολύ γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!


Το συγκεκριμένο κρασί που είναι γερμανικής προέλευσης διακινείται στη χώρα μας από τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών!

Ο ΕΦΕΤ καλεί στην άμεση ανάκληση του προϊόντος και βέβαια προειδοποιεί όσους καταναλωτές έχουν το συγκεκριμένο προϊόν στην κατοχή τους να αποφύγουν τη χρήση του!

Δείτε το γερμανικό κρασί LIEBFRAUMILCH QbA lieblich Rhh που διακινούσαν τα «ΑΒ Βασιλόπουλος» και είναι επικίνδυνο για την υγεία



Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

«Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού Γερμανικής προέλευσης, το οποίο εγκυμονεί κίνδυνο διάρρηξης της φιάλης λόγω υπερπίεσης που έχει προκληθεί ως αποτέλεσμα δευτερογενούς ζύμωσης.

Πρόκειται για το εμφιαλωμένο κρασί της γερμανικής επιχείρησης «Zimmermann-Graeff & Müller GmbH & Co. KG» με την εμπορική επωνυμία «J. Egberts», με ετικέτα «LIEBFRAUMILCH QbA lieblich Rhh», σε συσκευασία 0,75 lt και αριθμό παρτίδας L3318-2A81, τo οποίo διακινείται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την εν λόγω εταιρεία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία) να αποφύγουν τη χρήση του».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...