Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Επέστρεψε από την εξωτική Μαλαισία ο Μισέλ


Μετά το «κράξιμο», ο Μιχάλης Λιάπης επέσπευσε τις διακοπές του και έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης - Στις 30 Δεκεμβρίου η δίκη του

Ξανά στα πάτρια εδάφη γύρισε ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία. Ο κ. Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση 201 της Qatar Airways μέσω Ντόχα.


Ο Μιχάλης Λιάπης αρχικά είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου στην Αθήνα, ωστόσο αποφάσισε να επισπεύσει τον γυρισμό...

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών, παρότι συνελήφθη στη Λούτσα να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο, χαλαρός και άνετος ταξίδεψε μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, έχοντας στο πλευρό του μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ μάλιστα είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας και δεν παρέστη στο αυτόφωρο δικαστήριο αντίθετα προτίμησε να ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό για να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 30 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...