Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κρήτη: Γυναίκα λιμενικός κατήγγειλε συνάδελφό της για βιασμό εν ώρα υπηρεσίας

Το περιστατικό ερευνάται από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Σε διαθεσιμότητα ο άντρας που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει τη συνάδελφό του

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους του Λιμενικού Σώματος μετά την καταγγελίας μιας 35χρονης γυναίκας, η οποία έχει της ιδιότητα της επικελευστού, και σύμφωνα με την οποία ένας συνάδελφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Συγκεκριμένα, γυναίκα επικελευστής του Λιμενικού κατήγγειλε ότι εν ώρα υπηρεσίας έπεσε, ανήμερα των Χριστουγέννων, θύμα βιασμού από 39χρονο συνάδελφό της μέσα σε λιμεναρχείο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 23.50 της Πέμπτης η 35χρονη λιμενικός κατήγγειλε το περιστατικό στον προϊστάμενό της λιμενάρχη και ξεκίνησε διαδικασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Έπειτα, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια προανάκρισης ενώ από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο εν λόγω άντρας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα καθώς φέρεται να παρανόχλησε τη συνάδελφό του. Μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...