Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Απεργία διαρκείας για τους φαρμακοποιούς


Σε απεργία διαρκείας από την Τετάρτη, 26 Μαρτίου, προχωρούν οι φαρμακοποιοί, απαντώντας στον «αιφνιδιασμό της κυβέρνησης, που με ύπουλο τρόπο φέρνει την τελευταία στιγμή, στο νομοσχέδιο που συμφώνησε με την τρόικα, αλλαγές στο καθεστώς των φαρμακείων, οδηγώντας τον κλάδο των 12.000 φαρμακείων σε καταστροφή και τη Δημόσια Υγεία σε κίνδυνο».

Πέθανε ο Σταύρος Νταϊφάς

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σταύρος Νταϊφάς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.


Ο Σταύρος Νταϊφάς απεβίωσε στο σπίτι του στο Π. Φάληρο που βρίσκεται επί των οδών Ποσειδώνος και Άρεως και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παράνομο επίδομα τέκνων επαιρνε η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τι απαντάει η ίδια στο δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας


 Η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε σήμερα με ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, λάμβανε επίδομα τέκνων το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, επί 18 χρόνια.

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Τον μετέφεραν οι συνεργάτες του εσπευσμένα


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήγε πριν από λίγες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ολοκλήρωσε χθες τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη όπου είχε ανέβει η παράσταση «Sorry, I amGreek». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...