Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Νέες προφυλακίσεις για το κύκλωμα των τοκογλύφων

Άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τέσσερα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας κρίθηκαν το Σάββατο προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις σημερινές τους απολογίες, ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ.

Αντιθέτως, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οκτώ κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη των τεσσάρων συμμοριών. Μεταξύ αυτών είναι και ο δημοσιογράφος της ΕΤ3, στον οποίο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 200.000 ευρώ.

Συνολικά κατά τη διάρκεια της σημερινής -δεύτερης- ημέρας των απολογιών έδωσαν εξηγήσεις στον ανακριτή συνολικά 16 άτομα.

Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε την Παρασκευή, οπότε προφυλακίστηκαν επτά άτομα, ενώ έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση -στο σύνολό τους είναι 53- θα απολογηθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, οπότε θα απολογηθούν οι τέσσερις φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των αντίστοιχων εγκληματικών οργανώσεων.

Οι διάλογοι που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα, από τον "σούπερ κοριό" είναι ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνταν στα θύματα των συμμοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνε...

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου

Ο Φερέτης ετοίμαζε εκπομπή Υγείας με θέμα τις μεταμοσχεύσεις!!!

Βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος που δε συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν λόγοι αυτοφώρου. Σύμφωνα με το Seleo.gr, πρόκειται γ...

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών!

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Οι τοκογλύφοι - εκβιαστές είχαν «μαδήσει» και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Γνωστός ασφαλιστής έπεσε από μπαλκόνι γιατί χρωστούσε στη μαφία των εκβιαστών

Ιατρόπουλος: "Είχα πέσει κι εγώ θύμα τοκογλύφων"

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

ΜΑΦΙΑ Θεσ/νίκης: Τρεις δολοφονίες, μία αυτοκτονία και μία απόπειρα

Προφυλακίστηκαν 7 από τους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης

Οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «καίνε» τον Γιώργο Φερέτη

 

 

Επιστρέφει,μέσω Κύπρου, ο Μικρούτσικος στην tv


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δεχτεί πρόταση από Κυπριακό κανάλι.

Σύμφωνα με το star του πρότειναν να παρουσιάσει ένα χορευτικό talent show.


 Το concept είναι πρωτότυπο και έχει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό.  

Ο Ανδρέας δεν έχει απαντήσει ακόμα, αφού θέλει να το σκεφτεί σοβαρά πριν πάρει την τελική του απόφαση.

«ΤΟΥΡΑΝΤΟ Η ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ »

O Θίασος « ΑΔΡΑΧΤΙ» παρουσιάζει στο θέατρο « ΑΛΕΚΟΣ ΑΛEΞΑΝΔΡΑΚΗΣ »  την μουσική παράσταση για παιδιά «ΤΟΥΡΑΝΤΟ Η ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ»

Πρόκειται για το περίφημο θεατρικό έργο του Κάρλο Γκότσι που έγινε γνωστό από την ομώνυμη όπερα του Πουτσίνι, σε μια έξοχη θεατρική διασκευή για παιδιά από τον εξαιρετικό στο είδος, Γιάννη Καλαντζόπουλο, μουσική του Δημήτρη Λέκκα και σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαευσταθίου.

Η σκληρόκαρδη Τουραντό, πριγκίπισσα της Κίνας, θα πάρει για άντρα της όποιον απαντήσει σωστά σε τρία μυστηριώδη αινίγματα που θα του βάλει. Ο νόμος λέει ότι όποιος τα καταφέρει, θα πάρει για γυναίκα του την Τουραντό. Αλλιώς, τιμωρείται. Με φόντο την εξωτική Κίνα και το παλάτι του πατέρα της, του Αυτοκράτορα Αλτούμ, διαδραματίζονται οι πιο κωμικές καταστάσεις. Οι μηχανορραφίες του Πανταλόνε και οι γκάφες της πρωθυπουργού Ταρτάλια, ο κωμικός χορός των νάνων αλλά και του κινέζικου αυτοκρατορικού Δράκοντα. Μας μαγεύουν η ομορφιά και η εξυπνάδα της Τουραντό αλλά και η συγκινητική αξιοπρέπεια και υπομονή της πιστής της σκλάβας, Αδέλμα. Τέλος, η εμφάνιση ενός μυστηριώδη ξένου, του Καλάφ, έρχεται να ανατρέψει την ιστορία και να οδηγήσει σε αναπάντεχες αποκαλύψεις , αλλά και να μας διδάξει ότι στη ζωή μας πρέπει να έχουμε στόχους. Να παλεύουμε για κάποιον όμορφο σκοπό για κάποιο ιδανικό. Έτσι της δίνουμε ουσία και νόημα . Τότε μόνο μπορούμε να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια και να καταφέρνουμε τα πάντα !!!

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά) :
Ζωή Αβραμίδου, Μανώλης Καζαμίας, Δέσποινα Μακρή,
Γιώργος Παπαευσταθίου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Χριστίνα Σιμιτζή

Σκηνικά - κοστούμια: Αγγελίνα Παγώνη
Χορογραφίες : Αναστασία Γεωργαλά

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν όλο τον χειμώνα κάθε Κυριακή ως και την Κυριακή των Βαϊων.
Ώρα έναρξης 11. 15

Τιμή εισιτηρίου €14 τα δυο άτομα

Διάρκεια παράστασης 90’ Τηλέφωνα για πληροφορίες & κρατήσεις 210 8848126 & 6946 209999

Προσαγωγές δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού

Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, μετά από έλεγχο που έκανε σε φιλάθλους του Ολυμπιακού που κατευθύνονταν στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με το Μαρούσι.

Η αστυνομία είχε υποψίες για προγραμματισμένο «ραντεβού» με οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γειτονικό κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το παιχνίδι των «πρασίνων» με τον ΚΑΟ Δράμας.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στους οπαδούς του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και βόμβες μολότοφ.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΓΚΛΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ MR.LOVE

Στο Θέατρο Γκλόρια έγινε η Πρεμιέρα του έργου “Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE” , με τους Νίκο Ψαρρά και Νικολέτα Βλαβιανού, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, και να καταχειροκροτηθούν από τους 450 και άνω θεατές, που βρέθηκαν κοντά τους.

Σε ένα κατάμεστο πραγματικά θέατρο, φίλοι των ηθοποιών, επώνυμοι, συγγραφείς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, κριτικοί θεάτρου, πολιτικοί, άνθρωποι που απλά αγαπούν τις ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, έδωσαν το παρόν. 

Το Athens Park Hotel, προσέφερε τον γευστικότατο μπουφέ, το κρασί ευγενική προσφορά του Κτήματος Μουσών, έρεε άφθονο και οι κουβέντες στο φουαγιέ μετά το πέρας της παράστασης, δεν ήταν άλλες από τα πόσα συναισθήματα δημιούργησε η παράσταση, πόσο δυναμικά υποστηρίχθηκαν οι ρόλοι, πόσο εντυπωσιακά απλό ήταν το σκηνικό και οι φωτισμοί, πόσο ταιριαστά έδενε η μουσική με το θέμα της παράστασης και γενικά συγκινητικά σχόλια που έδειξαν ότι το ποιοτικό θέατρο πάντα θα έχει τους θαυμαστές του. 


Ήταν ΟΛΟΙ εκεί: Ροζίτα Σώκου, Παύλο Κοντογιαννίδη, Παύλο Χαικάλη, Γρηγόρη Βαλτινό, Ρήγα Αξελό, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, Ελενα Κρίτα, Λένα Παπαληγούρα, Χάρη Σώζο, Ειρήνη Νταιφά, Νίκο Χαρλαύτη, Αγγελική Δαλιάνη, Γιάννης Λύρας, Παρή Ράπτη Λύρα, Χρύσα Δημουλίδου, Πρόδρομο Τοσουνίδη, Γεράσιμο Μιχελή, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, Γιώργο Φρατζεσκάκη, Μάκη Πατέλη, Στέλλα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Φιλιώτου, Δώρα Χρυσικού, Γιώργο Βάλαρη, Τέλη Ζώτο, Πάνο Κατέρη, Χαριτίνη Καρόλου, Ηλία Αλεξάνδρου, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Γιάννη Διαμαντόπουλο, Γιώργο Γεωργίου, Ρέινα Εσκενάζυ, Ερσυ Δρύνη, Κατερίνα Παπακώστα, CJ Jeff , Dj Simos Danalis και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Πρεμιέρα του ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ MR.LOVE.

Κάθε Δευτέρα ώρα 9:15 μ.μ. και Τρίτη ώρα 8 μ.μ. στο ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ

Κύπρος: Σκότωσε την αδερφή του με ένα λάπτοπ!

Οικογενειακή τραγωδία, με θύμα και θύτη αδέλφια, εκτυλίχθηκε στο συνοικισμό Λατσιών στη Λευκωσία. Ένας 25χρονος, φέρεται να σκότωσε την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, κτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

Ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του.Το θύμα βρέθηκε στο χολ του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε αυτοψία, δήλωσε ότι το θύμα δέχθηκε πολλά κτυπήματα στο κεφάλι, με μεγάλο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ανέφερε ακόμη ότι το θύμα φέρει αμυχές που δείχνουν ότι κατέβαλε προσπάθεια να αμυνθεί.

Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είπε ότι "θύτης και θύμα, αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και είχαν τεθεί υπό την παρακολούθηση του Γραφείου Ευημερίας".

Στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας ήταν η μητέρα των δύο αδελφιών, η οποία αντιλήφθηκε τι συνέβη, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, διότι είναι τετραπληγική. Ο ύποπτος για τον φόνο ανακρίνεται από την αστυνομία.

Σοφία Βογιατζάκη: "Ξαναπήρα τα κιλά που είχα χάσει γιατί είμαι ηλίθια!"

H συμπαθής ηθοποιός μίλησε για τα κιλά της, τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον έρωτα και το γάμο.

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, της οποίας το γέλιο είναι χαρακτηριστικό κι ακόμα κι αν δεν την βλέπουμε, την καταλαβαίνουμε σίγουρα από αυτό, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''Down Τown'' μίλησε για τα κιλά της, τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον έρωτα και το γάμο.

Για το γάμο
''Εγώ νύφη; Ποτέ! Δεν με ονειρεύτηκα ποτέ νύφη. Αυτό για μένα είναι εφιάλτης. Αποφεύγω το γάμο όπως ο διάολος το λιβάνι!''.

Για τον Παύλο Κοντογιαννίδη
''Με τον Παύλο Κοντογιαννίδη υπήρξα κάποτε πολύ ερωτευμένη! Του το είπα και δεν το πιστεύει!... Όταν ήμουν στο πρώτο έτος της σχολής πρωταγωνιστούσε σε μια επιθεώρηση στο Αθήναιον την οποία είχα δει 45 φορές μόνο για εκείνον. Ήμουν τρελά ερωτευμένη! Τι να το κάνεις όμως; Πήγε και παντρεύτηκε (γέλια). Η Χριστίνα Αλεξανιάν, με την οποία είμαστε φίλες από το 1993, ξέρει πως ξεροστάλιαζα για το Παύλο έξω από το θέατρο. Δεν είχα πάει ποτέ να του ζητήσω αυτόγραφο. Ντρεπόμουν να πλησιάσω. Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ ντροπαλή, μονόχνοτη και μοναχική παρ' ολο που δεν μου φαίνεται. Έχω πολλές αντιφάσεις ως άνθρωπος''.

Πάτρα: Σύλληψη 65χρονου για χρέη 600.000 ευρώ στο Δημόσιο

Στη σύλληψη ενός 65χρονου επιχειρηματία για χρέη προς το Δημόσιο προχώρησαν σήμερα το πρωί
οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας. Ο επιχειρηματίας που ασχολείται με το χώρο της ένδυσης, χρωστά προς το Δημόσιο πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 65χρονος συλληφθείς είναι επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 600.352,26 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

VIDEO: ΠΑΟΚ- Πανιώνιος 1-0

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανιωνίου στην Τούμπα με 1-0 χάρη σε τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο νεαρός επιθετικός σκόραρε δέκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ένα όμορφο και συνάμα τυχερό γκολ, αφού το σουτ που έπιασε στην κίνηση μετά από σέντρα του Λίνο από τα αριστερά γκέλαρε στο έδαφος και η μπάλα πήρε πολύ ύψος πριν να καταλήξει στα δίχτυα του Σιδεράκη.

VIDEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

«Οχι» Φ. Κουβέλη στη στείρα αντιπαράθεση για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

"Η Δημοκρατική Αριστερά, είχε την άποψη όσο και τη διεκδίκηση η αντιμετώπιση του χρέους να γίνει με την έκδοση ευρωομολόγου και με τη μεταφορά μέρους του χρέους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα".

Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης  και επισημαίνει:

"Σε κάθε περίπτωση πρέπει το PSI να ολοκληρωθεί, εξαντλώντας η κυβέρνηση κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα και σε ότι αφορά το επιτόκιο και σε ότι αφορά την περίοδο χάριτος. Κανένα, όμως, PSI από μόνο του δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του χρέους, την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, εάν δεν υπάρξει μια αναπτυξιακή πολιτική, εάν δεν στηριχτεί η αγορά και η κοινωνία.

Είμαστε αντίθετοι με όλα εκείνα, τα οποία συνοδεύουν και το PSI και συναρτώνται με τη δανειακή σύμβαση. Είμαστε αντίπαλοι για κάθε σκέψη περαιτέρω χτυπήματος της αμοιβής της μισθωτής εργασίας. Πρέπει να αποκρουστεί η προσπάθεια που γίνεται από πάρα πολλούς κύκλους και όχι μόνο από τη ΤΡΟΙΚΑ για την κατάργηση ρυθμίσεων της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Το χτύπημα της μισθωτής εργασίας, ούτε την ανταγωνιστικότητα υπηρετεί, ούτε κανένα άλλο σκοπό μπορεί να εξυπηρετήσει, με το δεδομένο, ότι η αποδυναμωμένη αμοιβή εργασίας τροφοδοτεί τη διεύρυνση του φαύλου κύκλου και της αγοράς και των ασφαλιστικών ταμείων και βεβαίως την πτώση του βιοτικού επιπέδου".

Για την εξεταστική επιτροπή ο Φώτης Κουβέης δήλωσε:

"Από την ώρα που η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, πρέπει να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και ο νόμος, δηλαδή η Βουλή να εξετάσει τα όσα επισημάνονται από εκείνα τα οποία διαβιβάζει ο αρμόδιος οικονομικός εισαγγελέας. Εκείνο που δεν πρέπει να συμβεί, είναι να αναπτυχθεί μια μικροπολιτική και μια στείρα κομματική αντιπαράθεση, γιατί μαζί με την κρίση χρέους, έχουμε και κρίση της πολιτικής".

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: ΔΕΝ εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις

Οι καταγγελίες των δικαιωμένων με δικαστικές αποφάσεις δανειοληπτών, κατά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος Α.Ε, διαδέχεται η η μία την άλλη , που φθάνουν στην ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης .
Συγκεκριμένα:To Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε, αρνείται να υλοποιήσει το περιεχόμενο των αποφάσεων των δικαστηρίων, για την ρύθμιση των οφειλών των καταναλωτών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται περαιτέρω ανασφάλεια στους καταναλωτές, αλλά και καλλιέργεια παράτασης της οικονομικής αδυναμίας αυτών.Οι καταγγελίες αφενός αναφέρουν ότι ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε, αρνείται την δεδικασμένη δόση να εφαρμόσει , αλλά και σε άλλες περιπτώσεις εξακολουθεί να εφαρμόζει την προηγούμενη παρακράτηση.
Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,έπειτα από αυτά ,κάλεσε με έγγραφό της (το οποίο κοινοποίησε και στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή) ,το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε), να συμμορφωθεί άμεσα με τις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων, επισημαίνοντας τις συνέπειες αυτής της άρνησης, αλλά και ακόμα και την ηθική υποχρέωση , αλλά και το ότι η διασφάλιση της πλήρους και έγκαιρης εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων , συνιστά το επιστέγασμα μιας δημοκρατικής κοινωνίας.
Προσθέτοντας ακόμα ότι παρόμοιες πρακτικές θέτουν σε κίνδυνο την αξιοπιστία του δικαστικού συστήματος, σε μέρες που ο πολίτης, στέκεται όρθιος, εμπιστευόμενος την Δικαιοσύνη.Και ότι οι πολίτες που έχουν εμπιστευθεί το δικαστικό σύστημα πρέπει να ικανοποιούνται, όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη.
Διότι για τον "πληγωμένο" οικονομικά πολίτη, δεν αρκεί η μεταρρύθμιση της νομοθεσίας, η αύξηση των πόρων για τα δικαστήρια ή η ενθάρρυνση του κοινού να προσφεύγει στα δικαστήρια, αλλά εκείνος να ικανοποιηθεί.
Τέλος,: ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι μπορούν να επικοινωνούν για τις καταγγελίες τους , με τα τηλέφωνα της ΄Ενωσης 2821092666, 2821092306.-

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

Έτοιμος να ιδρύσει κόμμα ο Πάνος Καμμένος

Το οριστικό του διαζύγιο με τη ΝΔ ανακοινώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρει, να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μιλώντας στον "Τύπο της Κυριακής", αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, για πρώτη φορά, να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα και μάλιστα ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στη συνέντευξή του, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και στη ΝΔ, ξεκαθαρίζει πως η υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το πρώην κόμμα του τον οδηγούν στο οριστικό διαζύγιο, κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή, ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο και το θέμα των CDS.

Video: Προσχεδιασμένη επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη στην Ηγουμενίτσα

Προσχεδιασμένη επίθεση από 5 -10 άτομα δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Ηγουμενίτσα όπου περιοδεύει. Τα λιγοστά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί (και φαίνονται στο βίντεο) δεν πτόησαν την πρόεδρο της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που συνέχισε την περιοδεία της .

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται περίπου μια εβδομάδα μετά την επίθεση που δέχτηκε η κ. Μπακογιάννη στο Ηράκλειο, ενώ βρίσκονταν σε εστιατόριο της πόλης.

 Το πρωί, επισκέφθηκε το δημαρχείο Σουλίου και είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραϊμη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το μεσημέρι εγκαινίασε τα γραφεία της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Αύριο η κ. Μπακογιάννη, θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με την επίσκεψη στην Κόνιτσα, όπου θα συναντηθεί με τόν μητροπολίτη Ανδρέα και τον δήμαρχο Παναγιώτη Γαργάλα.

Στα Γιάννενα η κ. Μπακογιάννη, μετά την σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σε δηλώσεις της για τα προβλήματα των επιχειρήσεων και την ανεργία, δήλωσε: «...Σε όλη την Ελλάδα το πρόβλημα είναι το ίδιο. Ιδιαίτερα εδώ στα Γιάννενα όπου η ανεργία είναι πλέον η υψηλότερη σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να ανοίξουν, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να προσλάβουν νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό. Η Δημοκρατική Συμμαχία κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις. Η ελληνική επιχείρηση πρέπει να ζήσει, διότι άλλως πως η κοινωνική έκρηξη έρχεται....».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: «Λόγω Τιμής» ξανά στο MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες το MEGA συζητά για τη συνέχεια της αξεπέραστης σειράς που έσπασε τα ταμεία πριν 16 χρόνια και δεν είναι άλλη από το «Λόγω Τιμής».

Όπως λέει και το τραγούδι των τίτλων του Γεράσιμου Ανδρεάτου, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε.. σε λίγες εβδομάδες οι συντελεστές της αγαπημένης μας σειράς, 16 χρόνια μετά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της συνέχειας, την οποία αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι έχουν ξεκινήσει και είναι σε καλό δρόμο -από ότι μαθαίνουμε κάποια προβληματάκια έχουν δημιουργηθεί αλλά ευελπιστούμε ότι θα ξεπεραστούν- ώστε να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία των τηλεθεατών να δουν ξανά την πολυαγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά που είχε καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

 Η παρέα του «Λόγω Τιμής» έχει ήδη συναντηθεί όπως φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω του Twitter ο Άλκης Κούρκουλος, ενώ σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEDIASOUP, έχουν προγραμματίσει να βρεθούν όλοι μαζί στον Γεράσιμο Ανδρεάτο, στο ACRO στην Ιερά Οδό, όπου εμφανίζεται με την Ελένη Βιτάλη, τη Μελίνα Ασλανίδου, τη Γιώτα Νέγκα και τον Τάκη Σούκα.

Η υπόθεση του σίριαλ αναφέρεται σε μια παρέα φίλων, λίγο πριν δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις βιώνουν τις αγωνίες για το μέλλον τους ζώντας παράλληλα έντονα το παρόν. «Λόγω Τιμής» είναι η υπόσχεση που δίνουν μεταξύ τους τα παιδιά της παρέας ότι θα μείνουν ενωμένα ό,τι και αν συμβεί. Τα υπαρξιακά τους προβλήματα, οι ερωτικές τους σχέσεις, οι συγκρούσεις με τους γονείς τους, τα όνειρα για το αύριο. Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. Κάποιοι περνούν στα πανεπιστήμια, κάποιοι όχι. Όλοι τους πάντως μετακομίζουν στην Αθήνα αφήνοντας πίσω την Αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οικογένειές τους. Σε μια εποχή με έντονα κοινωνικά προβλήματα και έλλειψη αξιών, οι νεαροί αρχίζουν το προσωπικό τους αγώνα για να σταθούν στα πόδια τους.

Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο «Λόγω Τιμής» είναι: Χριστίνα Αλεξανιάν, Σούλα Αθανασιάδου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δημήτρης Καμπερίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Κύρτσης, Βίκυ Βολιώτη, Βαγγέλης Λιοδάκης, Άλκης Κούρκουλος, Αγγελική Δημητρακοπούλου


Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης, Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

VIDEO: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ στην Τρίπολη, που τον δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και βάζει τους Γιαννιώτες σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι Αρκάδες με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 19 βαθμούς και έπιασαν τον Αρη και τον Πανιώνιο στην 9η θέση, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε με 11 τρίτος από το τέλος και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο από την ισόβαθμη με αυτό Κέρκυρα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: Εργοτέλης- ΑΕΚ 1-1

Ούτε στο Ηράκλειο η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό και έτσι έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη, χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Η Ένωση προηγήθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Λυμπερόπουλος στο 49' εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση του Τζανάκη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το ένα γκολ δεν ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η ώρα της κρίσης για τη «δασκάλα του έρωτα»

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το υπηρεσιακό μέλλον της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον αρμόδιο εισαγγελέα Χανίων.

Η δικογραφία αναμένεται να κοινοποιηθεί από μεθαύριο και στα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου και αυτά να δουν με τη σειρά τους πώς θα χειριστούν το θέμα της 22χρονης.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, υπάρχει μόνο η περίπτωση του 15χρονου μαθητή γυμνασίου της πόλης των Χανίων.

Η νεαρή δασκάλα έχει πει στους δικούς της πως υπήρξε αίσθημα με τον ανήλικο, τον οποίο είχε γνωρίσει το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Το «μπλέξιμό» της ξεκίνησε, όταν μητέρα, που υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, έστειλε email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στους καρπούς των ερευνών της Δίωξης συγκαταλέγονται η ομολογία του 15χρονου μαθητή ότι αποπλανήθηκε, σκανδαλιάρικοι ηλεκτρονικοί διάλογοι του συγκεκριμένου μαθητή με τη δασκάλα και πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της 22χρονης με διάφορα άτομα, που ψάχνουν να βρουν ποια είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φωτογραφία της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων μαθητών και συγκεκριμένα με ένα 1... 
 
 

Η Σητεία στηρίζει τη... "δασκάλα του έρωτα"!

Οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «καίνε» τον Γιώργο Φερέτη

Ο ρόλος του δημοσιογράφου Γιώργου Φερέτη ήταν πολύ σημαντικός για το κύκλωμα των εκβιαστών-τοκογλύφων, αφού ήταν εκείνος που αντλούσε πληροφορίες από την Αστυνομία για ό,τι του ζητούσε η οργάνωση.
Όπως δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ, τη 1η Ιουλίου 2011, δύο μέρες μετά την αυτοκτονία του επιχειρηματία Λεωνίδα Μαργιόλη, ο Μάρκος Καραμπέρης μιλά στο τηλέφωνο με τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Γιώργο Φερέτη, στον οποίο, όπως προκύπτει, έχει αναθέσει να μάθει από την Αστυνομία τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας πριν πηδήξει στο κενό.

Η τηλεφωνική συνομιλία:
  • Καλούμενος (Καραμπέρης): Ποιος είναι;
  • Καλών (Φερέτης): Ο Γιώργος.
  • Καλούμενος: Ελα Γιώργο.
  • Καλών: Τι κάνεις;
  • Καλούμενος: Καλά ρε, τα 'μαθα, εντάξει.
  • Καλών: Ε, έμαθα κι εγώ περισσότερα
  • Καλούμενος: Για πες μου.
  • Καλών: Λοιπόν, αυτός πριν πέσει.
  • Καλούμενος: Ναι;
  • Καλών: Πυροβολήθηκε με τ' αεροβόλο.
  • Καλούμενος: Ποιος;
  • Καλών: Ο συγχωρεμένος.
  • Καλούμενος: Ο ίδιος;
  • Καλών: Ναι.
  • Καλούμενος: Μόνος του;
  • Καλών: Ναι, αλλά δεν τον προξένησε θανατηφόρο τραύμα.
  • Καλούμενος: Α, μόνος του δηλαδή;
  • Καλών: Ναι, ναι.
  • Καλούμενος: Σώπα ρε.
  • Καλών: Ναι αυτό.
  • Καλούμενος: Δεν το ήξερα αυτό ρε.
  • Καλών: Αυτό βγήκε. Ναι αυτό ε βγήκε.
  • Καλούμενος: Πήγε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο δηλαδή.
  • Καλών: Ναι, ναι.
  • Καλούμενος: Α.
  • Καλών: Και στο σημείωμα που γράφει.
  • Καλούμενος: Ναι.
  • Καλών: Λέει ότι το λέει, σαν ποίημα το έχει γράψει.
  • Καλούμενος: Ναι.
  • Καλών: Οτι έπεσα θύμα.
  • Καλούμενος: Ναι.
  • Καλών: Και ότι, καταλήγει ότι «πίστευα ότι μπορούσα να τα καταφέρω αλλά δεν τα κατάφερα».
  • Καλούμενος: Αυτός τα 'χει με τον γαμπρό του, τον κουνιάδο του, τον γαμπρό του, της αδερφής του τον άντρα.
  • Καλών: Ναι.
  • Καλούμενος: Μ' αυτόν τα 'χει.
  • Καλών: Γιατί;
  • Καλούμενος: Απ' ό,τι έμαθα εγώ.
  • Καλών: Τώρα τώρα κοίτα αυτό αυτός.
  • Καλούμενος: Ναι παλιά τον έδινε και λεφτά απ' έξω όμως σε άλλους.
  • Καλών: Ναι.
  • (...)
  • Καλών: Τι δουλειά έκανε αυτός.
  • Καλούμενος: Ε δερμάτινα και τέτοια και είχαν παιδιά με τον Β..., να δεις πώς λέγεται ρε. Αρσ..., Αρσ...ς.
  • Καλών: Α του Αρσέν.
  • Καλούμενος: Τον πούλησε μετά τον πέταξε απ' έξω τον Λεωνίδα. Τέτοιες ιστορίες.
  • Καλών: Αυτός ο τον θυμάσαι εκεί στον τάφο που ερχόταν εκεί, ένας καραγκιοζάκος.
(...)
  • Καλούμενος: Αυτό ρε π...η είναι σοβαρό. Δηλαδή πήγε ο άνθρωπος και πω, και πώς την Α, και τι ψυχή πρέπει να 'χεις για να πηδήξεις. Σοβαρό.
  • Καλών: Ε ποιος ξέρει άμα είχε φτάσει στο απροχώρητο. Αμα ήταν και πιωμένος, γιατί είχε πιει.
  • Καλούμενος: Ε ήταν, δύο μπουκάλια ουίσκι βρήκαν λέει.
  • Καλών: Μάλιστα.
  • Καλούμενος: Αδεια. Αλλά είναι καταπληκτικό παιδί, ρε Γιώργο. Ηταν, εγώ τον αγαπούσα σαν αδερφό μου.
  • Καλών: Εγώ ξες τι, τον θυμάμαι έτσι αραιά δεν είχα παρτίδες.
  • Καλούμενος: Δεν μιλούσε, ήταν σοβαρός αλλά.
  • Καλών: Ναι.
  • Καλούμενος: Εμένα ήταν αδερφός μου σου λέω 15-20 χρόνια σχέση.
  • Καλών: Αυτός.
  • Καλούμενος: Κάναμε το Box μαζί, τον βοήθησα 1.000 φορές. Οταν σου λέω χίλιες, χίλιες, χίλιες.
  • Καλών: Μάλιστα.
  • Καλούμενος: Οπως βοηθάω εσένα τι, αλλά με πολύ μεγαλύτερο αυτό, κατάλαβες, μπακράουντ.
  • Καλών: Ε βε. Ναι.
  • Καλούμενος: Αδερφός μου, πότε με βοήθησε πότε ήθελα.
  • Καλών: Μάλιστα.
  • Καλούμενος: Μ' έδωσε επιταγές εξυπηρέτησης, μ' έκανε αυτό, τα τραπέζια μου ό,τι τον έλεγα δηλαδή, πολύ καλό παιδί, πολύ καλό παιδί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνε...

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου

Ο Φερέτης ετοίμαζε εκπομπή Υγείας με θέμα τις μεταμοσχεύσεις!!!

Βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος που δε συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν λόγοι αυτοφώρου. Σύμφωνα με το Seleo.gr, πρόκειται γ...

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών!

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Οι τοκογλύφοι - εκβιαστές είχαν «μαδήσει» και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Γνωστός ασφαλιστής έπεσε από μπαλκόνι γιατί χρωστούσε στη μαφία των εκβιαστών

Ιατρόπουλος: "Είχα πέσει κι εγώ θύμα τοκογλύφων"

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

ΜΑΦΙΑ Θεσ/νίκης: Τρεις δολοφονίες, μία αυτοκτονία και μία απόπειρα

Προφυλακίστηκαν 7 από τους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης


Βουτιά θανάτου για 52χρονο

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν ο 52χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εκείνο μετά από μία τρελή πορεία έπεσε στο κενό.

Ο άτυχος οδηγός έχασε την ζωή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε χθες το βράδυ στον δρόμο Κεραμωτή - Νεάπολη στη Λακωνία, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων.

Όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητο έσπευσαν άντρες της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ελληνες έφτιαξαν βιντεοπαιχνίδι κατά της θανατικής ποινής


Το βιντεοπαιχνίδι Amnesty- The Game δημιούργησαν αφιλοκερδώς για τη Διεθνή Αμνηστία 18 Ελληνες προγραμματιστές, μουσικοί, γραφίστες, σχεδιαστές και κειμενογράφοι, μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας, με στόχο την στήριξη της εκστρατείας της Διεθνούς Αμνηστίας για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ηρωες του παιχνιδιού είναι ο 56χρονος Ιμπραήμ Μουχάμαντ αλ Ομάρι καταδικάστηκε σε δημόσιο αποκεφαλισμό στη Σαουδική Αραβία, επειδή διαμαρτυρήθηκε κατά μίας τοπικής αρχής για την τιμή του ψωμιού, ο 37χρονος Σουκμπατάαρ Κένμπις συνελήφθη και θα εκτελεστεί από την κυβέρνηση της Μογγολίας, για συνενοχή σε τρομοκρατική ομάδα κατά της Δημοκρατίας της Κίνας και η 27χρονη Σάλμα Ζαμσίντι έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια απαγχονισμού ή λιθοβολισμού για μοιχεία.

Οι παραπάνω δεν αποτελούν συνήθεις περιπτώσεις θανατοποινιτών, τις καταδίκες των οποίων καλείται να διαχειριστεί και να ανατρέψει η Διεθνής Αμνηστία.

Το παιχνίδι (που είναι διαθέσιμο μέσω του ιστοτόπουhttp://amnestygame.com) έχει βγει ήδη στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα, ενώ ενδιαφέρον για τη μετάφρασή του έχει εκδηλώσει και το δανέζικο τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας.

Για κάθε χώρα που αναφέρεται στο παιχνίδι καταγράφεται και όλη η ιστορία της σχετικά με την κατάργηση ή μη της θανατικής ποινής.

Μέσω της ίδρυσης γραφείων, της διοργάνωσης διαφημιστικών εκστρατειών και της ενημέρωσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι παίκτες στοχεύουν στον επηρεασμό της κοινής γνώμης κατά της θανατικής ποινής, προκειμένου να διασωθούν οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι και να διαδοθεί το μήνυμα της δικαιοσύνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, που εντάσσεται στην κατηγορία των serious games και έχει ως στόχο να ενημερώσει το κοινό για τη θανατική ποινή, τις καμπάνιες της Διεθνούς Αμνηστίας και την κατάσταση που επικρατεί στις χώρες όλου του κόσμου για το θέμα αυτό», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της προσπάθειας, σχεδιαστής και παραγωγός, Θανάσης Τριανταφύλλου, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, με το παιχνίδι ασχολούνται καθημερινά 300 χρήστες του διαδικτύου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας συγκροτήθηκε στα τέλη του 2009 με στόχο να συγκεντρώσει όλους τους δημιουργούς ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Σήμερα περιλαμβάνει περίπου 100 ενημερωμένα μέλη. «Στόχος μας είναι να ασχοληθούμε και με άλλους κοινωφελείς οργανισμούς και να δημιουργήσουμε παιχνίδια για κοινωνικούς σκοπούς», εξηγεί ο κ. Τριανταφύλλου.

Σοκ στις Σέρρες: Ξυλοκόπησε τον πατέρα του μέχρι θανάτου!



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Νιγρίτα Σερρών, από την είδηση της δολοφονίας ενός 97χρονου, από τον ίδιο του το γιο
.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι δύο άνδρες λογομάχησαν για αρκετή ώρα.

Ο 62χρονος γιος κάποια στιγμή, άρχισε να χειροδικεί εναντίον του ηλικιωμένου πατέρα, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το σώμα. Τα τραύματα του 97χρονου στάθηκαν μοιραία, με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικιωμένος να πέσει νεκρός.

Ο 62χρονος συνελήφθη από την αστυνομίας, ενώ προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Νιγρίτα.

Προφυλακίστηκαν 7 από τους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν επτά από τους κατηγορουμένους της αποκαλούμενης «μαφίας της Θεσσαλονίκης», η οποία εξαρθρώθηκε τα τελευταία 24ωρα από τις αστυνομικές αρχές.

Οι επτά κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ενώπιον του Γ΄ Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους έξι κατηγορούμενους, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας από 10 έως 300.000 ευρώ.

Οι επτά προφυλακισθέντες φέρονται να ασχολούνταν -κατά περίπτωση- είτε με την «είσπραξη» χρημάτων από τα εκβιαζόμενα θύματα είτε λειτουργούσαν ως «μπράβοι». Ανάμεσα σ’ αυτούς που αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή όρων είναι δύο δικηγόροι κι ένας εφοριακός.

Να σημειωθεί, ότι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις βαρύτατες κατηγορίες που τους προσάπτονται, τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη δράση των κυκλωμάτων.

H διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, καθώς οι υπόλοιποι 40 συλληφθέντες -από το σύνολο των 53- ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή νέες προθεσμίες.

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι τέσσερις φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των αντίστοιχων εγκληματικών οργανώσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνε...

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου

Ο Φερέτης ετοίμαζε εκπομπή Υγείας με θέμα τις μεταμοσχεύσεις!!!

Βρίσκεται ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος που δε συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν λόγοι αυτοφώρου. Σύμφωνα με το Seleo.gr, πρόκειται γ...

Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών!

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Οι τοκογλύφοι - εκβιαστές είχαν «μαδήσει» και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Γνωστός ασφαλιστής έπεσε από μπαλκόνι γιατί χρωστούσε στη μαφία των εκβιαστών

Ιατρόπουλος: "Είχα πέσει κι εγώ θύμα τοκογλύφων"

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

ΜΑΦΙΑ Θεσ/νίκης: Τρεις δολοφονίες, μία αυτοκτονία και μία απόπειρα

 

Ο καρκίνος θερίζει τα Τρίκαλα!

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Μέσα στο 2011 οι περισσότεροι άνθρωποι που πέθαναν στο νομό Τρικάλων, πέθαναν από καρκίνο. 

Για κάποιο λόγο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, οι περισσότερες περιπτώσεις θανάτου στην περιοχή, σύμφωνα με το ληξιαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, οφείλονται στον καρκίνο, και είναι σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με άλλες αιτίες.

Μέσα στο 2011 στα Τρίκαλα πέθαναν 485 άνθρωποι. Από αυτούς οι 262 ήταν άνδρες και οι 223 ήταν γυναίκες. Από τους 485 θανάτους οι 160 αφορούν θάνατο από καρκίνο. 93 άνθρωποι πέθαναν από κάποιο καρδιακό πρόβλημα, και αμέσως μετά έρχονται τα εγκεφαλικά:63 περιπτώσεις.

Δηλαδή από τους 485 θανάτους οι 316 (ποσοστό άνω του 65%) οφείλονται σε καρκίνος, στην καρδιά και στα εγκεφαλικά επεισόδια.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος σας λέμε το γήρας σαν αιτία θανάτου έρχεται 4η με καταγεγραμμένους θανάτους στο ληξιαρχείο, 61. Να αναφέρουμε ότι οι περιπτώσεις θανάτου δεν έχουν κάποιο ηλικιακό περιορισμό και στα θύματα από καρκίνο αναγράφονται και αρκετοί νέοι άνθρωποι, ακόμη και παιδιά.

Την ίδια στιγμή και οι γεννήσεις στην περιοχή καταγράφουν σημαντική πτώση σε σχέση με προηγούμενα έτη. Το 2011 γεννήθηκαν 793 παιδιά, ενώ το 2010, για παράδειγμα 1009.

"'Εκραξαν" Στυλιανίδη και Βρούτση στη Νάξο


Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στο νησί και οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με βρισιές και δίωρο αποκλεισμό στο Δημαρχείο.

"Θερμή" υποδοχή επεφύλαξαν κάτοικοι της Νάξου στους βουλευτές της ΝΔ Ι. Βρούτση και Ευ. Στυλιανίδη.

Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στο νησί, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στην Πάρο και τη Νάξο, αυτό το σαββατοκύριακο.

Ομως ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων του νησιού που άρχισαν να τους βρίζουν ενώ πολιόρκησαν και το δημαρχείο επι δύο ώρες.

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αυτοκτόνησε ανήλικος στην Καλαμάτα

Με το κορδόνι της μπλούζας του έβαλε τέλος στη ζωή του ένα αγόρι προχθές στη Βέργα...

Όπως αναφέρει το filiatranet, o 17χρονος νεαρός  έδωσε τέλος στη ζωή του δίπλα σχεδόν από το σπίτι του, κοντά στην παραλία, χρησιμοποιώντας το κορδόνι της μπλούζας του.

Το τραγικό αυτό θέαμα αντίκρισε πρώτος ένας Αλβανός γείτονας της οικογένειας του παιδιού, στις 7 το πρωί, καθώς κατέβαινε για ψάρεμα προς την παραλία πίσω από το βενζινάδικο και το ξενοδοχείο που βρίσκονται στο ύψος του δρόμου που ανεβαίνει στη Βέργα.

Η αιτία θανάτου του παιδιού από την Αλβανία, ήταν η "εγκεφαλική ανοξία συνεπεία απαγχονισμού διά βρόχου", όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Την ίδια στιγμή όμως οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του νεαρού, ο οποίος βρισκόταν μόλις 3 χρόνια στην Ελλάδα, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το γελαστό αυτό αγόρι έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 17χρονος δούλευε μεροκάματο κάθε φορά που έβρισκε δουλειά. Σύμφωνα με την "Ελευθερία" ζούσε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Συχνά βρισκόταν κοντά τους και η μητέρα, η οποία μοίραζε το χρόνο της και στην Αλβανία όπου μεγαλώνουν δύο αδελφές του αγοριού.

Εκτροχιάστηκε βαγόνι του προαστιακού

OSE Desiro Classic
Image by g7ahn via Flickr
Λίγο πριν από τις 10 το πρωί ένα βαγόνι βγήκε από τις γραμμές την ώρα που ο συρμός ήταν εν κινήσει.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός επιβατών. 

Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν οι επιβάτες αμαξοστοιχίας του προαστιακού σιδηροδρόμου, κοντά στο σταθμό της Μεταμόρφωσης, καθώς ένα βαγόνι του συρμού βγήκε από τις γραμμές την ώρα που το τρένο εκινείτο μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ και Μεταμόρφωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9.47 σήμερα το πρωί και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική προκειμένου να μετακινηθεί και να επανατοποθετηθεί στις γραμμές.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε η συνδρομή της καθώς το αρμόδιο τμήμα του προαστιακού αποκατέστησε άμεσα το πρόβλημα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Enhanced by Zemanta

Γιατί η Μπαλατσινού αναστάτωσε το ξενοδοχείο και τι απαίτησε;

Η Τζένη Μπαλατσινού βρισκόταν με τον άντρα της, Πέτρο Κωστόπουλο και τα παιδιά της στην Μεσσηνία!

Το ζευγάρι έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο, όπου στο ίδιο ήταν και η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία της παιδιά.

Τι έγινε όμως και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο αναστατώθηκε;

Ο λόγος;

Ήθελε να παίξει χαρτιά με τις φίλες της, αλλά δεν υπήρχε τράπουλα και έτσι προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση μέχρι να βρεθεί τράπουλα και να παίξει χαρτιά!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Στο ίδιο ξενοδοχείο βρισκόταν και η κουμπάρα της και πρώην φίλη της, Ελένη Μενεγάκη και… σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr απαίτησε από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου να κάνουν τα πάντα ώστε να μην συναντηθούν…
gossip-tv.gr

Παγωνιά και ισχυροί άνεμοι στη Βόρεια Ελλάδα

Παγωνιά και ισχυροί άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα.

Το πρωί σταμάτησε η χιονόπτωση στη Φλώρινα, ενώ νιφάδες χιονιού έπεσαν τα ξημερώματα και στις Σέρρες.

Και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται κρύο με ισχυρούς ανέμους, ενώ από την Τρίτη ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με χιόνια ακόμη και στα πεδινά.

Alonso: «Με τον Raikkonen ανεβαίνει το επίπεδο»

Στον αντίκτυπο που θα έχει η επιστροφή του Kimi Raikkonen στη Formula 1 αναφέρθηκε ο Fernando Alonso λέγοντας πως η παρουσία του Φινλανδού στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ μόνο καλό μπορεί να κάνει στο θέαμα και το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κατεβάζουν ρολά στις φυλακές!

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνουν οι φυλακές Ν. Αλικαρνασσού με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ξεκινούν... αγώνα διαμαρτυρίας για τις περικοπές στους μισθούς τους. 

Ήδη από χθες πραγματοποιήθηκαν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, τρίωρης διάρκειας, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη μεταγωγή των κρατουμένων και τη λειτουργία της φυλακής.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παναθηναϊκός: Παίζει με Ατρόμητο ο Σαριέγκι

Το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή έβγαλε ο Γιόσου Σαριέγκι και έτσι θέτει εαυτόν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πώς θα καταλάβεις αν έχεις ικανοποιήσει την κοπέλα σου σεξουαλικά;

Το σέξ είναι πηγή ζωής και παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου, στη ψυχολογία του, στη δουλειά του και φυσικά στη σχέση του…

Εύκολα, λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις αν ικανοποιείς τον/την σύντροφό σου στο κρεβάτι, αν προσέξεις λίγο τη συμπεριφορά του. Μια έρευνα που έγινε στην Αμερική με θέμα τη σεξουαλική ζωή των γυναικών, κατέληξε στα 5 μυστικά μιας ικανοποιημένης σεξουαλικά γυναίκας.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ολυμπιακός: Δυο εβδομάδες εκτός ο Μιραλάς

 Ο φόβοι για την κατάσταση του Κέβιν Μιραλάς επιβεβαιώθηκαν κατά τον χείριστο βαθμό για τον Ολυμπιακό, που θα χάσει τον Βέλγο επιθετικό για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

10 συμβουλές για να γίνετε η ιδανική σύντροφος...



Αν νομίζετε ότι η ιδανική σύντροφος κρύβεται στις ...ιδανικές αναλογίες κάνετε λάθος.

Μπορεί το πληθωρικό μπούστο ή τα καλλίγραμμα πόδια σας να τραβήξουν το βλέμμα του πάνω σας, σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που θα τον κρατήσει κοντά σας.

Το παιχνίδι της σχέσης θα κριθεί στις πράξεις, στις συμπεριφορές και στη μεταξύ σας συνύπαρξη. Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα σου δίνει δέκα συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις ο σύντροφός σου θα είναι ευτυχισμένος. Θα νιώθει πως είσαι η ιδανική και συνεπώς δεν θα θέλει να σε χάσει...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αλβανία: Ακόμη ένα βίντεο-σκάνδαλο με πρωταγωνιστή πρώην υπουργό

Ακόμη ένα βίντεο-σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μπερίσα, ο οποίος φαίνεται να λαμβάνει, στο σπίτι του, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από επιχειρηματία, τον οποίο είχε βοηθήσει να αναλάβει δημόσια έργα ύστερα από διαγωνισμό που διοργάνωσε το υπουργείο Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας.

 H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δ. Χριστόφιας: Δεν αποδέχεται σύγκληση διάσκεψης, χωρίς συμφωνία στις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού

«Όσοι μεθοδεύουν και όποιοι και αν είναι αυτοί, για χρονοδιαγράμματα αυστηρά, για διασκέψεις χωρίς να τηρηθούν οι προϋποθέσεις, δηλαδή χωρίς να φτάσουμε σε συμφωνίες στις εσωτερικές πτυχές, προϋποθέσεις που έχει δώσει ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας, θεωρώ ότι πρέπει να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις», τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε τέτοια διάσκεψη χωρίς να υπάρξει συμφωνία στις βασικές πτυχές του Κυπριακού».
Ο Κύπριος πρόεδρος, μιλώντας στους δημοσιογράφους εν όψει των διήμερων συνομιλιών που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη στο «Γκρίντρι» του Λονγκ Άιλαντ, ανέφερε ότι «βρισκόμαστε και πάλι στη Νέα Υόρκη, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα και λυπάμαι να πω: χωρίς να υλοποιηθούν οι όροι τούς οποίους έχει θέσει ο Γ.Γ. για σύγκλιση στα βασικότερα ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό πρόβλημα. 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...