Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου


Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον Real FM, για τον πρώην διευθυντή ειδήσεων της ΕΤ-3, Γιώργο Φερέτη, που συνελήφθη προχτες ως μέλος της κοινοπραξίας εκβιαστών-τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.

«Ο Φερέτης με έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου. Διαμαρτυρόταν πολύ συχνά. Εμφανιζόταν περίπου ως εκπρόσωπος του Υψίστου, τι γίνεται εδώ πέρα;", αναρωτήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου αφήνοντας άφωνους τους ακροατές.

O Φερέτης ετοίμαζε εκπομπή Υγείας με θέμα τις μεταμοσχεύσεις!!!

Δεν μας τα λένε καθόλου καλά από την διοίκηση της ΕΡΤ3 για την… εφεδρεία του Γιώργου Φερέτη, που συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως συνελήφθη ο Φερέτης, η διοίκηση της ΕΡΤ3 με διαρροές ισχυριζόταν… πως ο εν λόγω δημοσιογράφος και σύμβουλος της διοίκησης Μπλιάτκα, ήταν από το Νοέμβριο σε εφεδρεία.

Ο λόγος προφανής: να μην κατηγορηθεί για μεροληψία ο διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ3 Κώστας Μπλιάτκας που τον είχε κρατήσει ως σύμβουλο ενημέρωσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kentrinews.gr, ο Φερέτης δεν μπήκε ποτέ σε εφεδρεία, ενώ ήταν γνωστό στους διαδρόμους της ΕΡΤ3 πως ετοίμαζε τα χαρτιά του για να βγει στη σύνταξη. 

Ο μόνος δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, που έχει μπει στο καθεστώς εφεδρείας είναι ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ Μάκης Βοιτσίδης, που εργαζόταν στο κρατικό κανάλι.

Και κάτι ακόμη: αληθεύει ή όχι κύριε Μπλιάτκα ότι ο Φερέτης την ίδια ώρα να προγραμμάτιζε εκπομπή Υγείας για μεταμοσχεύσεις κλπ με δύο συγκεκριμένα άτομα στην ΕΤ3?
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...