Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Ο Λέτο δεν θα τελειώσει τη σεζόν στον Παναθηναϊκό»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τις ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με την «Ole».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα από την Αργεντινή, ο άσος των «πράσινων» έχει προτάσεις από τις Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα, με τον εκπρόσωπό του να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του πελάτη του.

«Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 15 γκολ σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν θα τελειώσει τη σεζόν στους Έλληνες, καθώς έχει προτάσεις από την Ιταλία. Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα θέλουν να τον κάνουν δικό τους πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Ιανουαρίου.

»Ο εκπρόσωπός του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ταξίδεψε στην Ευρώπη για να κλείσει τη μεταγραφή σε όποια ομάδα ενδιαφερθεί. Οι Έλληνες, για οικονομικούς λόγους, θα τον πουλούσαν καθώς ο πρώην παίκτης της Λανούς βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση και θα κερδίσουν περισσότερα. Άλλωστε οι ομάδες της χώρας περνάνε οικονομική κρίση», αναφέρει το δημοσίευμα της «Ole».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...