Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Αυτοκτόνησε ανήλικος στην Καλαμάτα

Με το κορδόνι της μπλούζας του έβαλε τέλος στη ζωή του ένα αγόρι προχθές στη Βέργα...

Όπως αναφέρει το filiatranet, o 17χρονος νεαρός  έδωσε τέλος στη ζωή του δίπλα σχεδόν από το σπίτι του, κοντά στην παραλία, χρησιμοποιώντας το κορδόνι της μπλούζας του.

Το τραγικό αυτό θέαμα αντίκρισε πρώτος ένας Αλβανός γείτονας της οικογένειας του παιδιού, στις 7 το πρωί, καθώς κατέβαινε για ψάρεμα προς την παραλία πίσω από το βενζινάδικο και το ξενοδοχείο που βρίσκονται στο ύψος του δρόμου που ανεβαίνει στη Βέργα.

Η αιτία θανάτου του παιδιού από την Αλβανία, ήταν η "εγκεφαλική ανοξία συνεπεία απαγχονισμού διά βρόχου", όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Την ίδια στιγμή όμως οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του νεαρού, ο οποίος βρισκόταν μόλις 3 χρόνια στην Ελλάδα, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το γελαστό αυτό αγόρι έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 17χρονος δούλευε μεροκάματο κάθε φορά που έβρισκε δουλειά. Σύμφωνα με την "Ελευθερία" ζούσε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Συχνά βρισκόταν κοντά τους και η μητέρα, η οποία μοίραζε το χρόνο της και στην Αλβανία όπου μεγαλώνουν δύο αδελφές του αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...