Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Σκιαδαρέσης: Tο Studio ATA έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν πληρώνει τους ηθοποιούς...

«Σε λίγο θα φτάσουμε να παίζουμε στην τηλεόραση μόνο για να φαινόμαστε και να ικανοποιούμε τη ματαιοδοξία μας χωρίς να πληρωνόμαστε. Είμαστε σε μια σειρά πολύ επιτυχημένη και περνάμε δύσκολα από το Μάρτιο. Είμαι περήφανος για τη σειρά αυτή και για τους ανθρώπους που δούλεψα. Ταλαιπωρούμαστε εμείς και τα συνεργεία και οι οικογένειες των συνεργείων.» είπε πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Βλάχος στην εκπομπή «Πρωινό μου».

Πράγματι το γεγονός ότι οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του Mega, « Βασιλιάδες» που σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες προκαλεί εντύπωση. Το πρόβλημα σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινάει από τις οικονομικές διαφορές του Mega με την εταιρεία παραγωγής στην οποία το κανάλι οφείλει ένα μεγάλο ποσό. Το κανάλι εξόφλησε μέρος το ποσού αλλά η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα χρήματα δεν επαρκούν με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει από το Δεκέμβριο. Το πρόβλημα μετακυλύεται από την εταιρεία παραγωγής στους ηθοποιούς και τους τεχνικούς οι οποίοι δεν πληρώνονται.

Ένας ακόμα πρωταγωνιστής της σειράς, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξή του στο «TV BOX» εξέφρασε τα συναισθήματα του για όλη αυτή την κατάσταση: « Τρελά πράγματα, η σειρά κάνει υψηλά νούμερα και το Studio ATA έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν πληρώνει τους ηθοποιούς αλλά και το συνεργείο, γιατί το κανάλι με τη σειρά του χρωστάει πολλά χρήματα στην παραγωγή. Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως οι « Βασιλιάδες» έχουν τελειώσει και δεν μας το έχουν πει. Αρκεί να σου αναφέρω πως τεχνικοί έκαναν ομάδες των πέντε και έρχονταν με ένα αυτοκίνητο, για να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...