Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκαν τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη. Ποιος έδωσε την εντολή στους εκτελεστές


Οι Αρχές ποτέ δεν σταμάτησαν τις έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και «τρέχουν» την υπόθεση βήμα-βήμα, καθώς κινούνται στους σκοτεινούς δρόμους της νύχτας, όπου κυριαρχεί ο νόμος της σιωπής, η «ομερτά». Ωστόσο τα "λαγωνικά" της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει πλέον το παζλ.
 
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον ποιος είναι ο εντολέας της εκτέλεσης αλλά και τα κίνητρά του. Ξέρουν ότι γνωρίζει κι αυτός πολύ καλά τους δαιδαλώδεις διαδρόμους της νύχτας και ότι είχε διαφορές με τον γνωστό επιχειρηματία, τον οποία μάλιστα είχε προειδοποιήσει, αλλά εκείνος τον αγνόησε.

Ετσι λοιπόν απευθύνθηκε σε συνεργάτη του, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, προκειμένου να βρει τους αδίστακτους εκτελεστές που θα εκτελούσαν το συμβόλαιο θανάτου του Μπάμπη Λαζαρίδη και μάλιστα με τρόπο άγριο, ώστε η δολοφονία του να λειτουργήσει παραδειγματικά για όλο τον κόσμο της νύχτας. Μία μέρα μετά την εκτέλεση οι δύο αλλοδαποί δολοφόνοι έφυγαν για την πατρίδα τους, γειτονική με την Ελλάδα χώρα. Μάλιστα πέρασαν τα σύνορα μέσα από ορεινά μονοπάτια, όπως άλλωστε είχαν έρθει, για να μην καταγραφεί στα διαβατήρια τους η είσοδός τους στην Ελλάδα.

«Η άκρη του νήματος έχει βρεθεί. Πλέον μας μένει να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι, ώστε να φτάσουμε στην άκρη του λαβυρίνθου και στους ανθρώπους που εκτέλεσαν τον Μπάμπη Λαζαρίδη, και κυρίως στον ηθικό αυτουργό αυτής της δολοφονίας» λέει με νόημα στην «Espresso» αστυνομικός που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών όχι μόνο αυτής της δολοφονίας αλλά και των υποθέσεων των άλλων συμβολαίων θανάτου που υπογράφηκαν στην αθηναϊκή νύχτα.

Το θρίλερ με τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη φτάνει στο τέλος του. Οι διωκτικές αρχές έχοντας ολοκληρώσει το παζλ της εν ψυχρώ δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες σε μυστική αποστολή και σε χώρα των Βαλκανίων ακολουθούν βήμα-βήμα τα ίχνη των πληρωμένων φονιάδων.

Η μυστικότητα της αποστολής κρίθηκε απαραίτητη, καθώς οι δράστες της στυγερής δολοφονίας διαθέτουν διασυνδέσεις και «άκρες» στη χώρα μας, οπότε θα ήταν εύκολο να πληροφορηθούν τις κινήσεις των Ελλήνων αστυνομικών και να βρουν καταφύγιο σε κάποιο άλλο κράτος της χερσονήσου του Αίμου. Οι έμπειροι άντρες της Ασφάλειας είναι πια σίγουροι ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του αδικοχαμένου επιχειρηματία και ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη σε όμορη της Ελλάδας χώρα της Βαλκανικής για να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες από τα αστυνομικά αρχεία του ξένου κράτους.

Τώρα πια, ό,τι και να κάνουν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία, οπουδήποτε κι αν κρυφτούν, νιώθουν ήδη στον σβέρκο τους την ανάσα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία μάλιστα γνωρίζει πολλά περισσότερα για την υπόθεση απ’ όσα ψυλλιάζονται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί ξέρουν πλέον ποιος έδωσε την εντολή της δολοφονικής επίθεσης στη Βούλα το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 2008, αλλά και ποιοι εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου του Μπάμπη Λαζαρίδη, και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια της συντρόφου του Αγγελικής Ηλιάδη. Η «Espresso» σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τον Δεκέμβριο του 2011 αναφερόταν στις εξελίξεις των ερευνών και έκανε λόγο για δύο αλλοδαπούς εκτελεστές αλλά και για τον ηθικό αυτουργό του μεγάλου συμβολαίου θανάτου.


Σήμερα πλέον φαίνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν ολοκληρώσει ο παζλ και προχωρούν σε συγκεκριμένες κινήσεις. Πιστεύουν δε ότι όταν εξιχνιαστεί αυτό το έγκλημα, θα σπάσει η αλυσίδα της σιωπής και για τα υπόλοιπα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν την τελευταία δεκαετία και αιματοκύλησαν την αθηναϊκή νύχτα. Αλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος που φέρεται να οργάνωσε την εκτέλεση του Μπάμπη Λαζαρίδη αλλά και άλλων ατόμων πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και ίσως γι’ αυτό έχει σταματήσει και το αιματηρό ξεκαθάρισμα της νύχτας.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...