Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Κάψτε» το κοιλιακό λίπος με 4 τροφές

Ξεχάστε όλα τα παραδοσιακά κόλπα που ξέρατε ως σήμερα για να χάσετε βάρος και δείτε ποιες τροφές θα σας στείλουν για ύπνο, βοηθώντας σας να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας και την κοιλιά σας.
Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στην πραγματικότητα το σώμα σας δεν θέλει να αποθηκεύει λίπος – ούτε κι εσείς. Και το μυστικό για να χάσετε βάρος, ειδικά από εκεί που είναι συσσωρευμένο, δεν είναι να μπλέξετε με πολύπλοκα θερμιδικά πλάνα, αλλά απλώς να ακολουθείτε τα σήματα (πραγματικής) πείνας και ύπνου που σας δίνει ο οργανισμός σας έτσι ώστε να ρυθμίζετε τις… λιγούρες σας και να γλιτώνετε από το λίπος.

Οι έρευνες δείχνουν ότι το εσωτερικό ρολόι για τον ύπνο και το φαγητό που διαθέτει ο οργανισμός μας, μάλλον δεν δουλεύει σωστά λόγω των σημάτων που του στέλνουμε καθημερινά με τις λάθος τροφές και με το τεχνητό φως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών; Οι ορμόνες της… πείνας βρίσκονται συνεχώς σε διέγερση κι εμείς αδυνατούμε να αντισταθούμε στις λιγούρες μας, παρακολουθώντας το λίπος στην κοιλιά και το υπόλοιπο σώμα μας να πλεονάζει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...