Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κόντρες Αβραμόπουλου και Δήμα για την εκλογική τακτική της Ν.Δ.

Η στρατηγική της διεύρυνσης που ξεκίνησε ο Σαμαράς στην εκτελεστική εξουσία ης Ν.Δ, και η χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής που θα ακολουθηθεί, ανέδειξε την διάσταση απόψεων Αβραμόπουλου-Δήμα.

Έντονα αντέδρασε ο νέος γραμματέας Φίλιππος Ταυρής, ενώ ο Δ .Πανοζάχος, τάχθηκε κατά της επιστροφής των διαγραφέντων. Στις αναφορές στελεχών της εκτελεστικής γραμματείας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι προσχωρήσεις στελεχών άλλων κομμάτων ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι είναι αυτονόητο ότι όποιος προσχωρεί αποδέχεται τις αρχές και τις αξίες του κόμματος.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε ότι κατά την προεκλογική περίοδο δεν θα γίνουν αναφορές στο πόσο άσχημα τα πήγε το ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία δύο χρόνια και να μην τηρούν εχθρική στάση τα στελέχη της ΝΔ, γιατί όπως υποστήριξε ο κόσμος τα έχει βαρεθεί και χρειάζεται ήπιο πολιτικό λόγο.

Ο Σταύρος Δήμας παρενέβη και είπε «»να μην λέμε δηλαδή ότι ο Παπακωνσταντίνου γύρισε την Ευρώπη και δυσφημούσε την Ελλάδα μιλώντας για Τιτανικό»;Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απάντησε πως «εγώ κάθομαι στο ίδιο τραπέζι, τον έχω δίπλα μου».

Ο διάλογος προκάλεσε την αντίδραση του Φίλιππου Ταυρή ο οποίος έκανε λόγο για ένα ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο που κινείται στη λογική της ηττοπάθειας . Όλα τα στελέχη συμφώνησαν για την διαγραφή εκείνων που δεν θα ψηφίσουν τον εφαρμοστικό νόμο, αλλά εκείνος που διαφώνησε ήταν ο Δ Πανοζάχος, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη, που μέχρι τώρα την θέση είχε ο Γκιουλέκας.

Από την συνεδρίαση απουσίαζε ο Κ Μαρκόπουλος και η Ε. Βόζεμπεργκ. Τον Κώστα Μαρκόπουλο αναπλήρωνε ο Κ Μουσουρούλης και Α.Σαλμάς ενώ την κυρία Βόζεμπεργκ η Γ. Χαλιλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...