Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κακό τέλος για το "κουλτουριάρικο πείραμα" του Χατζηγιάννη...

Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του στο «Ζυγό» της Πλάκας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχώρησε οριστικά από το σχήμα, εξαιτίας των συνεχών διαφωνιών με τον επιχειρηματία που είναι ο ιδιοκτήτης της μουσικής σκηνής.

Σύμφωνα με το Yupi.gr, όταν ο επιχειρηματίας προσέγγισε τον 33χρονο τραγουδιστή, ο οποίος έχει ψηφιστεί από το κοινό ως ο σημαντικότερος καλλιτέχνης της δεκαετίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ώστε να προσφέρουν ένα πολύ καλό πρόγραμμα στο κοινό, αφού αυτό ήταν το πρώτο μέλημα του Μιχάλη.

Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός οι διαφωνίες, οι οποίες είχαν σχέση με την μη τήρηση των όσων μέχρι τώρα είχαν προσυμφωνηθεί, ήταν πιο έντονες.

Από άλλες πηγές έγινε γνωστό ότι ο Χατζηγιάννης (θέλοντας να κάνει στροφή στους μικρούς και κουλτουριάρικους χώρους) δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα αφού το κοινό του δεν είναι συνηθισμένο σε μαγαζιά - μπουατ αλλά σε στυλ μπουζουκιών...

Όσον για τα επόμενά του βήματα για τις live εμφανίσεις του, οι πληροφορίες του Yupi αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής έχει δεχθεί κάποιες προτάσεις, χωρίς όμως τίποτα να είναι, προς το παρόν, ανακοινώσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...