Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ενα χρόνο έβαζε βενζίνη και τη χρέωνε στο ΕΚΑΒ

Συνελήφθησαν στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, μία 42χρονη και ένας 42χρονος , για απάτη κατά συναυτουργία .

Ειδικότερα στις 22-2-2012 στην μία τα ξημερώματα η 42χρονη , η οποία είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ, μετέβη στο Γ.Κ. Νοσοκομείο Νίκαιας και παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε ειδικό χώρο του Νοσοκομείου, στο οποίο επιβιβάσθηκε μαζί με τον 42χρονο.

Στη συνέχεια μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα οχήματα του Πειραιά και γέμισαν σε τρία πλαστικά δοχεία -69- λίτρα βενζίνης αξίας -121- ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο παραπάνω ασθενοφόρο όχημα.

Στην συνέχεια άδειασαν το ένα δοχείο στο ρεζερβουάρ του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της 42χρονης, ενώ τοποθέτησαν το άδειο δοχείο μαζί με τα άλλα δύο γεμάτα στο χώρο αποσκευών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας προέκυψε ότι εδώ και έναν χρόνο περίπου, η 42χρονη μαζί είτε με τον 42χρονο είτε με 36χρονη , με την ίδια μέθοδο, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά ασθενοφόρα, που παραλάμβαναν από το χώρο στάθμευσης του παραπάνω Νοσοκομείου, έπαιρναν από το ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, ποσότητες βενζίνης, τις οποίες χρέωναν στα ασθενοφόρα και τις τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία τα οποία στη συνέχεια μοίραζαν μεταξύ τους.

Η 42χρονη κάθε φορά που παραλάμβανε με αυτό τον τρόπο βενζίνη, υπέγραφε χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της, που είχαν υπηρεσία κατά την ώρα παραλαβής της βενζίνης, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή.



ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...