Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κοινή πορεία οπαδών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού - Πανιωνίου την Κυριακή στο Σύνταγμα!

Σύμμαχοι απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου.

Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι "Πάνθηρες" εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να που μπροστά σ' ένα εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη.

πηγή: contra.gr

Α. Σρόιτερ: Δείτε την όμορφη Κρητικιά που του "έκλεψε" την καρδιά!

Ο Αντώνης Σρόιτερ εξελίσσεται στον πιο "ζωηρό" παρουσιαστή, μόνο και μόνο από τη συχνή εναλλαγή των συντρόφων του! 

Την όμορφη Κρητικοπούλα, με την οποία συνδέεται τελευταία, αποκαλύπτει η Reallife και μιλά για τον φλέρτ με την Ιωάννα Μπούκη και τις μαντινάδες στο Facebook!

VIDEO: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις βαλίτσες του έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Πανιώνιο.
 

VIDEO: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2

Μετά από αρκετό διάστημα είδαμε ένα πολύ όμορφο ματς και από τις δύο ομάδες που βρέθηκαν απόψε στον Θ. Βαρδινογιάννης. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ παρουσίασαν σπουδαίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και αν μη τι άλλο άφησαν ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν.

Παπαδήμος: Αναγκαία η σύμβαση

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε ο πρωθυπουργός, εν μέσω πολιτικού αναβρασμού στο εσωτερικό των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνησή του.

"Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν. Το ελληνικό Κοινοβούλιο καλείται αύριο να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη. Καλείται να εξετάσει και να εγκρίνει το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδοτική στήριξη της χώρας κατά τα επόμενα χρόνια.", δήλωσε ο Λ. Παπαδήμος.
"Σε τροχιά ανάπτυξης πιθανόν και από το δεύτερο εξάμηνο του 2013"
"Το οικονομικό πρόγραμμα και η σύμβαση που θα το συνοδεύσει εξασφαλίζουν την χρηματοδότησή μας με 130 δισ. ευρώ και μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε το χρέος μας κατά 100 δισ. ευρώ", πρόσθεσε.
Όπως είπε, η χώρα με την εφαρμογή του "Μνημονίου 2" η χώρα θα επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης, πιθανότατα από το δεύτερο εξάμηνο του 2013, καθώς με τη μείωση του χρέους θα απελευθερωθούν πολύτιμοι πόροι για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία, θα δημιουργηθούν συνθήκες ασφάλειας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης.
Με την εγγύηση των δύο μεγάλων κομμάτων
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμη, ότι η συμφωνία, που επετεύχθη μετά από πολυήμερες, εντατικές και σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έχει τη στήριξη των δυο μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας.
Το πρόγραμμα, όπως σημείωσε, περιλαμβάνει ρυθμίσεις, που έπρεπε να είχε υιοθετήσει η χώρα, νωρίτερα. "Αν τις είχαμε εφαρμόσει όταν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες, δεν θα είχαμε φτάσει σε τόσο δεινή κρίση".
"Περιλαμβάνει όμως και ρυθμίσεις, που δεν θα υιοθετούσε καμία κυβέρνηση υπό ομαλές συνθήκες", σημείωσε.
Επιπλέον, όπως σημείωσε, η νέα δανειακή σύμβαση κατοχυρώνει το μέλλον της πατρίδας μας στο ευρώ και θέτει τις βάσεις για να ξεπεράσουμε τη σημερινή οικονομική κρίση, ενώ αποτυπώνει τις ακραίες συνθήκες ανάγκης στις οποίες εξακολουθεί να βρίσκεται η χώρα μας.
Πλανώνται οικτρά όσοι υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερη μία άτακτη χρεοκοπία, που θα έριχνε την χώρα μας σε καθεστώς χάους και κοινωνικής έκρηξης, όπως είπε, επαναλαμβάνοντας τις δυσμενείς συνέπειες της πτώχευσης.
"Κοιτάμε τον ελληνικό λαό στα μάτια", είπε, σημειώνοντας πως το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί, με βάση την σύγκριση ανάμεσα στην κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες πολίτες και σε αυτό που θα ακολουθούσε, εάν η χώρα χρεοκοπούσε.
Όπως ανέφερε, η Ελλάδα οφείλει να εξυγιάνει την οικονομία μας, δαπανώντας όχι περισσότερα από όσα παράγει.
"Για να διασώσουμε όσα κατακτήσαμε, πρέπει να αλλάξουμε όσα κάναμε λάθος, για να επιτύχουμε υψηλή ανάπτυξη", είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο πρωθυπουργός τόνισε, πως ο αγώνας της πατρίδας είναι να υπερασπιστούμε τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη.
"Το πρόγραμμα και η σύμβαση που θα το συνοδεύει, είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για να προστατεύσουμε τα εθνικά μας δικαιώματα", είπε.

Απατεώνες εμφανίζονται ως συνεργάτες της Μαρί Κυριακού

http://www.antennapacific.gr/images/videos/thumbnails/1_ext_trailer_thump_626x295_30_5318_2012070248_560x300.jpg


Πληθαίνουν οι καταγγελίες από τηλεθεατές, για αγνώστους, κυρίως γυναίκες, που τους χτυπούν την πόρτα, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της Μαρί Κυριακού και της εκπομπής «Με αγάπη», ζητώντας
χρήματα, δήθεν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η κυρία Κυριακού και οι συνεργάτες της εκπομπής της, τονίζουν μία ακόμη φορά, ότι ουδέποτε πραγματοποίησαν εράνους και η οικονομική ενίσχυση των ιδρυμάτων γίνεται μόνον μέσω της τηλεφωνικής Γραμμής «Με Αγάπη», δηλαδή μέσω τηλεφωνημάτων που κάνουν οι τηλεθεατές.

Όσοι ζητούν χρήματα εξ' ονόματος της εκπομπής είναι απατεώνες και καλό είναι να το καταγγείλετε στις αστυνομικές Αρχές.

Κύπρος: Φυλάκιση 25 χρόνων σε βιαστή δύο ανήλικων κοριτσιών

Την πιο ψηλή ποινή φυλάκισης στα χρονικά της Κυπριακής Δικαιοσύνης σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης επέβαλε το Κακουργιοδικείο σε 44χρονο πατέρα.

Το Κακουργιοδικείο καταδίκασε τον 44χρονο, ο οποίος είναι έγγαμος και πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, σε φυλάκιση 25 χρόνων. Στην απόφαση τονίζεται ότι «όσοι ασελγούν σε βάρος παιδιών θέτουν εαυτούς εκτός της ελεύθερης ανθρώπινης κοινωνίας».

Ο 44χρονος παραδέχθηκε ενοχή σε κατηγορίες βιασμού δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 8 χρονών αντίστοιχα και άσεμνων επιθέσεων σε βάρος άλλων έξι κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 8 και 11 χρονών.

Κραυγή απελπισίας από τις φυλακές

«Οι κρατούμενοι δεν είναι μόνοι στον αγώνα τους» αναφέρει η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων σχετικά τον αναβρασμό και τις κινητοποιήσεις που έχουν εκδηλωθεί στις ελληνικές φυλακές.

«…αντί η Πολιτεία να ζητήσει συγγνώμη από τους απελπισμένους για τις φρούδες ελπίδες που πούλησε και να πάρει άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εφαρμόζει για άλλη μια φορά την τακτική του “διαίρει και βασίλευε”, ρίχνοντας τις ευθύνες στους κρατούμενους που αντιστέκονται στην απόλυτη εξαθλίωση…», τονίζει η ανακοίνωση


Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Για μήνες, το υπουργείο Δικαιοσύνης, σκόρπαγε απλόχερα υποσχέσεις στους χιλιάδες απελπισμένους κρατούμενους. Σήμερα, παίρνει πίσω βασικές διατάξεις για την αποσυμφόρηση, ολόκληρο το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά καθώς και αυτό για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού κώδικα, με πρόσχημα τις υπαρκτές αντιδράσεις των κυβερνητικών τους εταίρων. 12.700 ψυχές συνεχίζουν να ζουν σε καθεστώς μεσαίωνα, στοιβαγμένοι ακόμα και μέσα σε τουαλέτες. Μάλιστα, οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας έβαλαν λουκέτο, αφού πλέον είναι ασφυκτικά γεμάτες.

Εδώ και ημέρες, κρατούμενοι από όλες σχεδόν τις φυλακές της χώρας, βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Στις περισσότερες αρνούνται να μπουν στα κελιά το μεσημέρι, ενώ σε άλλες, όπως στην Πάτρα και την Αλικαρνασσό, απέχουν μαζικά από τις εργασίες τους.

Και αντί η Πολιτεία να ζητήσει συγγνώμη από τους απελπισμένους για τις φρούδες ελπίδες που πούλησε και να πάρει άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εφαρμόζει για άλλη μια φορά την τακτική του “διαίρει και βασίλευε”, ρίχνοντας τις ευθύνες στους κρατούμενους που αντιστέκονται στην απόλυτη εξαθλίωση.

Απειλούν τους κρατούμενους με αφαίρεση των ευνοϊκών ρυθμίσεων που έχουν οι εργαζόμενοι στη σίτιση και την αντικατάστασή τους με άλλους, ενώ δεν φροντίζουν ως όφειλαν από το νόμο να τους παρέχουν φαγητό. Επιχειρούν να τους διχάσουν μιλώντας για προνομιούχους και μη, για βολεμένους και μη. Δεν θα το πετύχουν. Γιατί οι κρατούμενοι γνωρίζουν καλά, καλύτερα απ΄ όλους μας, τι σημαίνει να μην έχεις απολύτως τίποτα παρά μόνο αλυσίδες και κάγκελα. Δεν θα το πετύχουν γιατί οι κρατούμενοι δεν είναι μόνοι τους».

Αναστάτωση στις Φυλακές Αλικαρνασσού

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στους κρατούμενους - Στην περιοχή έσπευσε και διμοιρία των ΜΑΤ.

Με ηχηρό τόπο θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στους κρατούμενους των Φυλακών Νέας Αλικαρνασσού , άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν ξαφνικά έξω από το χώρο του Σωφρονιστικού Καταστήματος και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές δυνάμεις και στην περιοχή έσπευσε διμοιρία των ΜΑΤ, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα πάντως να έχει δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Εκρηκτική είναι ωστόσο η κατάσταση όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες και μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Ν. Αλικαρνασσού, όπου επιστρατεύτηκε ιδιώτης μάγειρας για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί.

Οι κρατούμενοι όπως αναφέρει το creatlive.gr απέχουν από τα καθήκοντά τους στα μαγειρεία και στην καθαριότητα των χώρων.

Ο ιδιώτης μάγειρας ανέλαβε δράση από προχθές ενώ αναμένεται να παραμείνει μέχρι να βρεθεί λύση και οι έγκλειστοι να επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντά τους.

Από τη διεύθυνση της φυλακή έχει δοθεί προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες καθώς θα πρέπει να τρέφονται σωστά λόγω της κατάστασης της υγείας τους.

Η εικόνα που παρουσιάζει το σωφρονιστικό κατάστημα του Hρακλείου είναι τραγική αφού παντού υπάρχουν σκουπίδια και ακαθαρσίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η υγεία των κρατουμένων.

Από τη διεύθυνση της φυλακής έγινε γνωστό ότι η φυλακή θα πρέπει να καθαριστεί από τους ίδιους τους εγκλείστους εάν δε θέλουν να νοσήσουν αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κάποιο συνεργείο καθαρισμού , άποψη που είχε εκφραστεί αλλά απορρίφιθηκε.

Έντονα παράπονα έχουν εκφραστεί και για την αναβολή κάποιων επισκεπτηρίων με αποτέλεσμα να υπάρχουν κρατούμενοι οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απειλήσει ότι είναι ικανοί ακόμη και να κόψουν τις φλέβες τους εάν δεν δοθεί κάποια λύση για να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Θεσσαλονίκη: Πορείες διαμαρτυρίας και κατάληψη στο Ολύμπιον [3 βίντεο]

Μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των νέων σκληρών μέτρων, που ετοιμάζεται να προωθήσει η κυβέρνηση. 

Τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων προχώρησαν, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και στην συμβολική κατάληψη του κινηματογράφου Ολύμπιον.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεκάδες συλλήψεις σε δύο παράνομα καζίνο στην Αθήνα

Συνελήφθησαν συνολικά 49 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν 50 Η/Υ, 41 μηχανήματα ''φρουτάκια'' και μία ηλεκτρονική ρουλέτα σε δύο παράνομα ''καζίνο'' στην Καλλιθέα και τη Λεωφόρο Συγγρού. Οι χώροι επιτηρούνταν από ''τσιλιαδόρους''.

Συγκεκριμένα στην Καλλιθέα κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν,22 άτομα, 18 Έλληνες και 4 αλλοδαποί, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ένας 34χρονος ως διαχειριστής του καταστήματος, ένας 23χρονος και μία 20χρονη, ως υπεύθυνοι και διοργανωτές των τυχερών παιγνίων, οι οποίοι αντάλλασσαν τα χρηματικά ποσά των παικτών και εισήγαγαν αντίστοιχα πόντους στα παιγνιομηχανήματα. Επίσης ένας 29χρονος ο οποίος είχε το ρόλο του ''τσιλιαδόρου'', με σκοπό να αποτρέπει τον έλεγχο των διωκτικών αρχών.

Συνελήφθησαν ακόμα, 18 άτομα, δεκατέσσερις 14 Έλληνες και 4 αλλοδαποί, ηλικίας από 27 έως 80 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες.

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 50 κεντρικές μονάδες, 49 οθόνες, 49 πληκτρολόγια, 1.895 ευρώ και 4 έντυπες καταστάσεις με αναγραφόμενα έσοδα του πρώτου δεκαημέρου τρέχοντος μηνός, χρηματικού ποσού 5.885 ευρώ.

Κατά την επιχείρηση στο δεύτερο παράνομο «καζίνο», στη Λεωφόρο Συγγρού συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 27 άτομα, 17 Έλληνες και 10 αλλοδαποί, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 63χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, τρία άτομα ηλικίας 21, 29 και 31ετών, ως υπεύθυνοι και διοργανωτές των τυχερών παιχνιδιών, ανταλλάσσοντας τα χρήματα των παικτών με πόντους, καθώς επίσης και ένας 46χρονος Νιγηριανός , ο οποίος είχε ρόλο ''τσιλιαδόρου''.

Συνελήφθησαν επιπλέον, 22 άτομα, 14 Έλληνες και 8 αλλοδαποί, ηλικίας από 21 έως 84 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες.

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 41 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα ''φρουτάκια'', 1 ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα τύπου ''ρουλέτα'', μεγάλου μεγέθους, 12 θέσεων, 1.600 ευρώ.

Οι 49 συλληφθέντες θα σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, με κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση.

ΝΤΟΡΑ: «Με πόνο ψυχής η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση»

«Με πόνο ψυχής η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση γιατί αντιλαμβάνεται ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρεοκοπήσει η χώρα», δήλωσε η πρόεδρος της ΔΗ. ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Έσπευσε πάντως να χαρακτηρίσει τη σύμβαση κάκιστη καθώς, όπως είπε, δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με ελληνικές αντιπροτάσεις.

«Η συμφωνία επιβάλλεται στη χώρα μας γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική που να αποφεύγει τη χρεοκοπία. Και είναι άδικη γιατί το τίμημα θα το πληρώσουν για άλλη μια φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις», υπογράμμισε.

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε στα άλλα τρία κόμματα που συγκυβερνούν για τη στάση τους το τελευταίο διάστημα κάνοντας λόγο για καραγκιοζιλίκια τα κάλεσε να σοβαρευτούν ενώ σημείωσε ότι μέχρι χθες, η ανακοίνωση του πρωθυπουργού μιλούσε για συμφωνία τριών αρχηγών και τριών κομμάτων με το μόνο σημείο διαφωνίας τους τις συντάξεις.

Σπείρα εξαπατούσε ηλικωμένους στα Β. Προαστια

Σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους με διάφορα προσχήματα και τους άρπαζε χρήματα και τιμαλφή, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία στην Αττική.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στον Αγιο Στέφανο δύο άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, 34 και 36 ετών, οι οποίοι λίγο πριν προσποιούμενοι τους Συπάλληλους της Δ.Ε.Η. εισήλθαν σε οικία γυναίκας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα, τα οποία άλλες φορές εξαπατούσαν και τους αποσπούσαν χρήματα και άλλες φορές εισέρχονταν στις οικίες τους και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Ανταρσία Μαρκόπουλου και τουλάχιστον έξι «γαλάζιων» στον Σαμαρά

Ολοένα και αυξάνονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση παρά την κομματική γραμμή που έχει επιβάλλει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προειδοποίησε πως όποιος δεν ψηφίσει τα νέα μέτρα, δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από την γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς και η κυρία Μαρία Κόλλια.

Ο μεγάλος αριθμός διαρροών "διαψεύδει" τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του προσπάθησε στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό να εμφανίσει τη ΝΔ ως τη μόνη σταθερή δύναμη σε ένα πολιτικό σκηνικό που καταρρέει. Εικάζεται ότι ο αριθμός των "γαλάζιων" βουλευτών θα αυξηθεί μέχρι την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή.

Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και από τους κοντινούς στον κ Σαμαρά βουλευτές.

Στην ομιλία του ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε "ότι την ατζέντα που διαπραγματευθήκατε την συνέταξε ο υπουργός του 8% και πρόσθεσε ότι όποιος φοβάται να πεθάνει μία φορά πεθαίνει κάθε μέρα". Ο τομεάρχης άμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά "μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έλεγα ότι μας λέγατε εσείς και ο κ. Μιχελάκης ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και ότι θα τα διαπραγματευθείτε εσείς μετά τις εκλογές, τώρα τι θα πω;".

Ο τομεάρχης εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης στην ομιλία του απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Σαμαρά λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως ήταν ένας από τους λίγους που από την αρχή είχε ταχθεί κατά του πρώτου Μνημονίου. Ακολούθως υπενθύμισε στον κ. Σαμαρά ότι το Νοέμβριο του είπε πει πως μετά την απομάκρυνση Παπανδρέου έπρεπε να οριστεί τεχνοκρατική κυβέρνηση με πολιτικό επικεφαλής για να διαπραγματευθεί και του είχε προτείνει να ζητήσει εκείνος την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.

Επίσης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Σταμάτης διαφώνησε με την απόφαση του κ. Σαμαρά και δήλωσε ότι θα καταψηφίσει και μάλιστα είχε αντιπαράθεση με τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο ο οποίος τάχθηκε υπέρ του πακέτου μέτρων της Τρόικας και ζήτησε "να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν στηρίζουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ".

Κριτική στους μέχρι τώρα χειρισμούς του κ. Σαμαρά που οδήγησε στο τωρινό αδιέξοδο άσκησε και ο επίσης κοντινός στον κ. Σαμαρά κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος όμως αφήνει ανοικτό το αν θα ψηφίσει ή όχι. Ρώτησε πάντως τον κ. Σαμαρά τι εγγυήσεις υπάρχουν ότι σε δύο μήνες δεν θα χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα.

Μαζί με τον κ. Τζαβάρα, ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να πει «όχι» και ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να πάει πίσω την κομματική πειθαρχία.

Παραιτήθηκαν από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι Π. Ζούνη και Δ. Βαρβαρήγος

Την παραίτησή τους από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέβαλλαν το Σάββατο ο Δημήτρης Βαρβαρήγος (Ζάκυνθος) και Πέμη Ζούνη (Α' Αθηνών), διαφωνώντας με τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης και ειδικότερα τις αλλαγές στα εργασιακά.

Η Δημοκρατική Αριστερά θα καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση

Απαράκδεκτη χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης τη δανειακή σύμβαση που προωθείται για ψήφιση στη Βουλή.

Όπως είπε, τα μέτρα που προβλέπει θα διαμορφώσουν μια απαράδεκτη κατάσταση για την ελληνική κοινωνία, διότι πολλαπλασιάζουν όλα τα αρνητικά στοιχεία, τα οποία έχουν σχέση με δυσβάσταχτα μέτρα, ιδιαίτερα στις πλάτες των οικονομικά αδύναμων. «Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη δανειακή σύμβαση διαμορφώνει συνθήκες για περαιτέρω βάθεμα της ύφεσης της οικονομίας. Δεν έχει καμία αναπτυξιακή προοπτική και κυρίως διαμορφώνει συνθήκες περαιτέρω τεμαχισμού και ρευστότητας της κοινωνίας. Στη βάση αυτών των στοιχείων η Δημοκρατική Αριστερά θα καταψηφίσει τη δανειακή σύμβαση».

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια και άλλοι επώνυμοι στα δίχτυα της γυναίκας - αράχνης!

Στα δίχτυα μιας 38χρονης καλλονής, που έκανε “χρυσές” κομπίνες με τα δικά τους τα λεφτά έπεσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. 
 
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια και άλλα διάσημα πρόσωπα έχουν γίνει θύματά της, ενώ έχουν γίνει 346 μηνύσεις σε βάρος της.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η διαβολική κοκκινομάλλα παρουσιαζόταν ως δικηγόρος νομικού τμήματος κορυφαίου τραπεζικού οργανισμού της χώρας και υποσχόταν ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει ακίνητα και ΙΧ σε πολύ χαμηλές τιμές από τα κατασχεμένα της τράπεζας. Ενώ, διέθετε μια λίστα με υπερπολυτελή διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, πανάκριβα αυτοκίνητα, ταχύπλοα ακόμα και launch καφετέριες σε Γλυφάδα και Θησείο.
 
Η 38χρονη που είχε βάλει στο μάτι και Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια έχει να αντιμετωπίσει 346 μηνύσεις αφού είχε πείσει πολλούς να τις δώσουν πολύ μεγάλα ποσά. Την εμπιστεύονταν αφού τους παρουσίαζε και έγγραφα που τελικά ήταν πλαστά. Το διάσημο ζευγάρι συνομιλούσε μαζί της για μια υπερπολυτελή εξοχική κατοικία, αλλά τελικά δεν προχώρησε σε συμφωνία μαζί της αφού θεώρησε το ποσό κάπως υπερβολικό.
 
Η ίδια, όμως, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Μιχάλη, της Ζέτας καθώς επίσης και αυτό πολύ γνωστού αστεριού της πίστας, ανθρώπου του ποδοσφαίρου αλλά και ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων προκειμένου γίνει πιο πιστευτή στα υποψήφια θύματά της…

Ποιοί καταψηφίζουν και ποιοί θα παραιτηθούν από το ΠΑΣΟΚ

Την κομματική πειθαρχία αμφισβητούν ολοένα και περισσότερα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη ο Δημήτρης Βαρβαρίγος και η Πέμυ Ζούνη παραιτούνται από το κόμμα.
Ερωτηματικό για το εάν θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπού και Χάρης Κατσανίδης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, την νέα δανειακή σύμβαση θα την καταψηφίσουν από 8 έως 18 βουλευτές του κόμματος.
Ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε πως «όταν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας οι αποφάσεις πολύ σοβαρότερες. Διαφορετικά αποφασίζει κανείς όταν απειλείται και όταν δεν απειλείται. Δεν διεκδικώ πιο προοδευτική ή πατριωτική συνείδηση από συναδέλφους μου. Όσοι ψήφισαν αναρωτιούνται δικαίως το πρώτο μνημόνιο τι διαφοροποιείται ώστε περισυλλογή για το δεύτερο; Στο δεύτερο τίποτα από τα 130 δις δεν δίνεται για εσωτερικές μας ανάγκες. Όλα για πιστωτές. Η Τρόικα λέει ύφεση 4-5%.Θα είναι τουλάχιστον 3-4 μονάδες πάνω. Καθένας με συνείδηση του θα πάρει αποφάσεις του αύριο».
Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Καστανίδης είπε «Δεν έχω καμιά αμφιβολία όμως ότι αν σου έλεγα ότι κατέστρεψες τη χώρα και ούτε σε αποικία δεν πρέπει να είσαι υποψήφιος δεν θα με διέγραφες. Αν σου έλεγα φύγε από την πρωθυπουργία για να σου δώσω ψήφο εμπιστοσύνης δεν θα με διέγραφες. Όταν μετά από συνέντευξη του στη ΝΕΤ ο Λοβέρδος είχε τεθεί θέμα διαγραφής του σας πήρα τηλ είπα δεν δέχομαι διαγραφή Λοβέρδου. Αύριο πρόεδρε θα είσαι μόνος με το λαό, με το Θεό και τη συνείδηση σου».
Ο Δημήτρης Κουσελάς, δήλωσε πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αύριο κατά την ψηφοφορία, να διαφοροποιηθεί σε κάποια σημεία. Από την πλευρά της, η Λούκα Κατσέλη υποστήριξε πως δεν ωφελεί να ψηφιστούν μέτρα τα οποία στερούνται κάθε οικονομικής και επιστημονικής βάσης, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η ψήφιση είναι ανεύθυνη στάση. Οι επιπτώσεις της ύφεσης αν ενταθούν μπορεί να μας οδηγήσουν σε 6 μήνες σε ασύντακτη χρεοκοπία.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης, κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους πως προτείνουν στην Ελλάδα μία εθελοντική αυτοκτονία, δηλαδή μία μεγάλη ύφεση, ή χρεοκοπία. Υποστήριξε επίσης πως «πρέπει πάση θυσία να αντέξουμε για να μείνουμε στο και να επαναθέσουμε συνολικά το ελληνικό ζήτημα στο μεγάλο ευρωπαϊκό τραπέζι».
Υπερ της ενιαίας κομματικής γραμμής, τάχθηκε ο Τηλέμαχος Χυτήρης, λέγοντας πως «πρέπει να είμαστε παρόντες και όχι λιποτάκτες», ενώ ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν ξεκαθάρισε την θέση του, λέγοντας πως υπάρχουν φόβοι για κοινωνική αναταραχή που θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη.
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που εχθές παραιτήθηκε από τα κυβερνητικά της καθήκοντα είπε πως «το ζήτημα είναι αν είναι εφαρμόσιμη η νέα συμφωνία. Υπάρχουν νομικά ζητήματα. Ο καθένας έχει τη διαδρομή του, γνωριζόμαστε μεταξύ μας ποτέ δεν κρύφτηκα και πάντα αναλάμβανα τις ευθύνες μου».
Τέλος ο Χρήστος Μαγκούφης δήλωσε πως «είναι δειλία να κρύβεσαι πίσω από την κομματική πειθαρχεία προκειμένου να γλυτώσεις το τομάρι σου». «Η συνείδηση μου ταυτίζεται με ιστορία μου και αγώνες μου. Πρώτα η πατρίδα, μετά παράταξη και μετά πρόσωπα», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Εμείς εδώ κουβεντιάσαμε; Εγώ μόλις το πήρα το Μνημόνιο 2. Το διαβάσατε; Ξέρετε τι λέεις Στα τυφλά θα πάμε να ψηφίσουμε; Μπορεί να μας εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα πάμε χρεοκοπία; Να υυπογράψει η κυβέρνηση Παπαδήμου ότι μ' αυτό δεν πάμε χρεοκοπία. Δεν αντέχω άλλο παιχνιδάκια Μέρκελ Ρέσλερ και Ρεν.
Αν καταργηθεί ΟΕΚ και Εργατική Εστία ζητώ να παραιτηθεί κυβέρνηση Παπαδήμου εδώ και τώρα».

Το lovestory του εφοπλιστή με το μοντέλο

Ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας οδεύουν η Χρύσα Κοντογιώργου και ο Απόστολος Βεντούρης μετά την απόφασή τους να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Το μοντέλο και ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του ισχυρού άντρα της ναυτιλίας και προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ) ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο πήρε στα χέρια του το διαζύγιό του από την επί είκοσι χρόνια σύζυγό του Άννα Μπουτσουρίδου με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά και πλέον ατενίζει το μέλλον έχοντας στο πλευρό του την όμορφη Χρύσα.

Εκείνη, είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μόντελινγκ από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της μιας και πρόκειται για μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα.

Σύντομα όμως η ίδια διαπίστωσε πως της άρεσε πολύ η υποκριτική και έτσι έκανε διάφορες εμφανίσεις στην τηλεόραση και σε πολύ σημαντικές δουλειές όπως ήταν οι σειρές «Αληθινοί έρωτες», «10η εντολή», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Τηλεμπόρα» και πολλές ακόμα. Φέτος, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη παράσταση «Ζωή ποδήλατο» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

Μαργαρίτης: Η ΔΗΜΑΡ ασκεί την αντιπολίτευση χωρίς κραυγές

Απόσπασμα συνέντευξης του Θόδωρου Μαργαρίτη, μέλους της Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και στο δημοσιογράφο Ξενοφώντα Ζηκίδη

Η Δημοκρατική Αριστερά σταθερά παραμένει προσανατολισμένη στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και στη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη.

Οι επιλογές της τρόικας, όμως, υπονομεύουν και την ίδια την Ευρώπη, διαλύοντας τον κοινωνικό κράτος, τις εργασιακές σχέσεις και τη μισθωτή εργασία στη χώρα μας. Πρόκειται για επιλογές που δεν δίνουν καμία προοπτική εξόδου από την κρίση. Η Δημοκρατική Αριστερά ασκεί την αντιπολίτευσή της στα κόμματα εξουσίας χωρίς κραυγές, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών, διατυπώνοντας ρεαλιστικές εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις.

Γιαννιτσά: 53χρονη περιέλουσε με βενζίνη το σύντροφό της για να τον κάψει ζωντανό!

Fire in Dumpster
Fire in Dumpster (Photo credit: benwatts)
Ο λόγος για μια 53χρονη γυναίκα που μετά από καβγά περιέλουσε με βενζίνη το σύντροφό της για να τον κάψει ζωντανό!

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε το 52χρονο θύμα το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα.

Όπως ανέφερε προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του ίδιου και της 53χρονης φίλης του και εκείνη τον περιέλουσε με βενζίνη και τον πυρπόλησε(!) με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα του.

Ο 52χρονος επιβιβάστηκε μόνος του σε ταξί και μετέβη στο Γ.Ν. Γιαννιτσών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή.

Η 53χρονη, αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γιαννιτσά Πέλλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια καμένη κουβέρτα, ένα καμένο μπουφάν και ένα καμένο κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας
Enhanced by Zemanta

Έκαψαν τάξη στα Χανιά!

Παρανάλωμα του πυρός έγινε αίθουσα του γυμνασίου στο Δαράτσο από φωτιά που ξέσπασε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η φωτιά, που πιθανότατα οφείλεται σε εμπρησμό, καθώς υπήρχε ένα τζάμι σπασμένο, έκαψε ολοσχερώς θρανία, γραφική ύλη, βιβλιοθήκη και ό,τι άλλο υπήρχε σε αυτή, αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 άνδρες.

Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, που έσβησε μιάμιση ώρα αργότερα, διενεργεί το ανακριτικό της Π.Υ Χανίων.

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ 200 επώνυμοι με πανάκριβα ακίνητα στο Λονδίνο

Česky: Podvečerní panorama Londýna English: A ...
Image via Wikipedia
Τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ έχουν τοποθετηθεί στην κτηματαγορά της βρετανικής πρωτεύουσας την τελευταία διετία εκτιμούν στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν 200 Έλληνες που προχώρησαν σε αγορές, κυρίως πολυτελών διαμερισμάτων σε ακριβά προάστια του Λονδίνου.

Άμεσα μάλιστα ξεκινούν έλεγχοι και διασταυρώσεις, προκειμένου να εντοπιστούν όσοι έβγαλαν από τη χώρα «μαύρο χρήμα» κατά τη διάρκεια της κρίσης, επενδύοντας στη λονδρέζικη αγορά ακινήτων. Σύμφωνα με το Έθνος στη λίστα «φιγουράρουν» γνωστά ονόματα μεγαλοδικηγόρων, γιατρών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών.

Η αξία αγοράς των ακινήτων που κατέχουν στο Λονδίνο Έλληνες φορολογούμενοι ξεκινά από τα 100.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3 εκ. ευρώ.
 
Η λίστα που έστειλε το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών στις ελληνικές Αρχές περιέχει αναλυτικά στοιχεία, καθώς καταγράφονται όχι μόνο τα στοιχεία των Ελλήνων αγοραστών αλλά και των πωλητών των ακινήτων, η τιμή πώλησης κάθε ακινήτου, ακόμη και οι φόροι που πληρώθηκαν στις βρετανικές φορολογικές Αρχές.
Enhanced by Zemanta

Πάτρα: Ένσταση και δακρυγόνα στην πορεία διαμαρτυρίας

Επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ των διαδηλωτών και αδρών των ΜΑΤ στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να εκτοξεύουν δακρυγόνα χωρίς όπως υποστηρίζουν οι διαδηλωτές να υπάρχει λόγος,

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική ενώ οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν κατά του νέου μνημονίου επιτέθηκαν φραστικά στους άνδρες των ΜΑΤ λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «εσείς δεν έχετε παιδιά, θέλετε να ψηφίσετε το μνημόνιο;».

Η ένταση πάντως ξεκίνησε όταν μια όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες σε κατάστημα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου.

Α.Σαμαράς: «Εκλογές αμέσως μετά το PSI»

EPP Summit March 2010
European People's Party - EPP)
Κομματική πειθαρχία στην αυριανή ψηφοφορία για τα μέτρα ζήτησε από την ΚΟ της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς.

"Όλοι με ρωτάνε αν θα ζητήσω κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία. Είμαστε ή δεν είμαστε παράταξη; Αυτονόητα θα υπάρξει κομματική πειθαρχία. Χρειαζόμαστε συσπείρωση και στήριξη από τον καθένα", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όσοι βουλευτές ψηφίσουν όχι στην ψηφοφορία δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

"Η ΝΔ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για όση αξία έχουν, δεν είναι μόνο το πρώτο κόμμα είναι το μόνο κόμμα εξουσίας με διψήφια μάλιστα διαφορά. Είμαστε η μόνη συντεταγμένη δύναμη στο χάος. Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται. Δεν το λέω εγώ αλλά το κραυγάζουν οι ίδοι  κάθε μέρα. Αυτοί που επέβαλαν το μνημόνιο. Αυτοί που κοροϊδευαν τις απόψεις μας τώρα έγιναν ζούγκλα. Το ΛΑΟΣ φεύγει από την κυβέρνηση και δεν ψηφίζει τα μέτρα. Δεν θα το σχολιάσω", είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Βρισκόμαστε ως χώρα μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απειλείται η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η υπόστασή μας, είπε.

Όλοι οι ιστοί μιας ζωντανής οικονομίας, η αγορά, η κατανάλωση, η εμπιστοσύνη, η οικονομία έχουν όλα καταρρεύσει και μαζί και οι προσδοκίες για το αύριο, είπε ο κ. Σαμαράς και χαρακτήρισε καταστροιφική τη συνταγή του μνημονίου.

«Επιμένουμε ότι η συνταγή του μνημονίου ηταν καταστροφικό λάθος. Δεν αλλάζουμε αυτές τις θέσεις μας», τόνισε. «Οι επιλογές μας δικαιώθηκαν, οι θέσεις μας παραμένουν, αλλά οφείλουμε να αποτρέψουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για να πάμε παραπέρα.»

Ανακοίνωσε επίσης ότι η ΝΔ θα ζητήσει άμεση διάλυση της βουλής και εκλογές μετά τη συμφωνία για την ανταλλαγή των ομολόγων. Προειδοποίησε εξάλλου πως ο μεγάλος κίνδυνος είναι να εκραγεί η κοινωνία αν δεν γίνουν εκλογές.

Ο κ. Σαμαράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την οποία, όπως είπε, είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου, αλλά και στην Ευρώπη. Πρόκειται πλέον για μια Ευρώπη της τιμωρίας και όχι Ευρώπη της αλληλεγγύης, ανέφερε.

Πληρώνουμε ακόμα την καταστροφική ιδέα του Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα, είπε μεταξύ άλλων.


Αν και ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε κομματική πειθαρχία ήδη χθες την πρώτη «γαλάζια» απώλεια στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

«Αρνούμαι να ψηφίσω είτε μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα είτε άλλα μέτρα που οι ηγέτες της ΕΕ θελήσουν στο μέλλον να επιβάλουν στην Ελλάδα», δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα υπερψηφίσει την συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές για το κούρεμα του χρέους.
Enhanced by Zemanta

Παπανδρέου: Παραμένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χωρίς να...κυβερνά το κόμμα!

Η τακτική του Γ. Παπανδρέου να μην παραδώσει την προεδρία του κόμματος και να παρίσταται "ωσεί παρών" στις κρίσιμες εξελίξεις συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αδιεξόδου για τον τόπο.

Το ΠΑΣΟΚ παραπαίει ακυβέρνητο. Υπουργοί παραιτούνται, βουλευτές δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα ελπίζοντας ότι έτσι θα εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους και το γενικότερο κλίμα στο κόμμα δείχνει πως στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του έχει αφεθεί στην τύχη του.

Τα περισσότερα από τα στελέχη που παραιτήθηκαν είναι του "κλίματος Παπανδρέου". Τόσο η Μ. Ξενογιαννακοπούλου που είναι από τις στενότερες συνεργάτιδες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσο και ο κ. Αργύρης είναι από εκείνους που ως πριν λίγες μέρες στήριζαν με πάθος τα μέτρα και το μνημόνιο.

  Έτσι η χθεσινή στάση τους γεννά σοβαρά ερωτήματα.

Κάποιοι λένε ότι ίσως να είναι η τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ  με επικεφαλής τον κ. Παπανδρέου. Το κλίμα είναι εκρηκτικό. Και το χρέος του κ. Παπανδρέου τεράστιο. Με τις δικές του κινήσεις και σχεδιασμούς έφερε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Θα μπορέσει να περάσει και τα νέα μέτρα; Είναι αυτά η τελική λύση; Και θα καταφέρει να διασώσει το κόμμα του ή θα γίνει ο γιος του ιδρυτή που θα διαλύσει το κόμμα;

Οι εταίροι μας λένε ότι, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε το μεγάλο πρόβλημα των χρεών σας, δίνοντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, κόβοντας και 100 δισεκατομμύρια από το σύνολο του χρέους σας και δική σας μέριμνα είναι να κόψετε τα ελλείμματα σας και γρήγορα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου στην ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως τέτοια προνομιακή αντιμετώπιση που είχε η χώρα μας ούτε η φτωχή Αφρική αλλά ούτε και η Λατινική Αμερική, χώρες τις οποίας χρεοκόπησαν, δεν είχα όπως είχε η Ελλάδα!
 
    «Το νέο πρόγραμμα είναι δύσκολο και σκληρό, αλλά είναι η μόνη μας ελπίδα για να μην ζήσουμε ακραίες καταστάσεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Να είμαστε μια γροθιά. Είμαστε όλοι ευαίσθητοι γιατί είμαστε όλοι υπεύθυνοι και κατανοούμε τις θυσίες που κάνουν όλοι οι Έλληνες. Δεν έχουμε δικαίωμα να θέσουμε σε κίνδυνο τις θυσίες που κάνουν οι Έλληνες. Σας καλώ όλους να αναλογιστείτε την ευθύνη μας. Είμαι σίγουρος ότι θα σταθμίσουμε όλοι μας τις ιστορικές ευθύνες και θα λάβουμε όλοι μας τις σωστές αποφάσεις.”
Enhanced by Zemanta

Ξανά μπροστά από το «Πρωινό ΑΝΤ1» η Τσαπανίδου!

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να κρατούν την πρωτιά στην πρωινή ζώνη, όμως η πραγματική μάχη σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, διαδραματίζεται μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης.

Γιατί η Πόπη Τσαπανίδου τις τελευταίες μέρες έχει σηκώσει... ανάστημα και προηγείται, έστω και με μικρή διαφορά από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα, τα νούμερα τηλεθέασης για την ζώνη από 10.00 έως 13.00 διαμορφώθηκαν χθες Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ως εξής:

Πρωινό mou-28,9%
Πρωινό Ant1(10.00-13.00)-19,3%
Σκαι τώρα-19,5%.


Τρίπολη: Πήγαν να «πουλήσουν» σε αστυνομικούς βρέφος 10 ημερών για 10.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης κύκλωμα, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες βρεφών, ενώ συνελήφθησαν χθες (10-02-2012), στον Πειραιά Αττικής, τρία (3) μέλη του κυκλώματος (δύο άντρες και μία γυναίκα), υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 50, 51 και 39 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η εξάρθρωση του κυκλώματος επετεύχθη μετά από αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών, που διαχειρίστηκε κατάλληλα το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σχετικά με δράση κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης συντονισμένη επιχείρηση και αστυνομικοί προσποιούμενοι τους αγοραστές κατάφεραν να έλθουν σε επαφή με το κύκλωμα. Μετά από πολυήμερη διαπραγμάτευση «συμφωνήθηκε» η αγοροπωλησία βρέφους αντί του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ.

Χθες (10-02-2012), σε προκαθορισμένη συνάντηση, σε χώρο καταστήματος -καφετέριας στον Πειραιά Αττικής, προσήλθαν η 39χρονη μητέρα του βρέφους, μαζί με τους άλλους δυο ομοεθνείς της και παρέδωσαν στους «υποψήφιους» αγοραστές – αστυνομικούς το νεογέννητο βρέφος. Αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και τους συνέλαβαν.

Στο δέκα ημερών βρέφος παρέχεται φροντίδα από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με την συνδρομή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιπλέον, ο 51χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε έκτιση ποινή φυλάκισης, στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και Κορινθίας, για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους η και σε άλλες ανάλογες πράξεις.

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Αναστατώνει την Ισπανία!

Για πρώτη φορά Ελληνίδα φιλοξενήθηκε σε Βραζιλιάνικο κανάλι και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία. Η Αλεξάνδρα Λοίζου η μεγάλη νικήτρια του Miss Europe Face που κάνει διεθνή καριέρα.  ασχολείται με μικρά παιδάκια σε ορφανοτροφεία στην " Αφρική και όχι μόνο δέχτηκε πρόσκληση από το ULTRA CHANNEL για το βραδινό σόου «BIBO NUNE».

Κανένας έλληνας δεν έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα και περίπου 45 εκατομμύρια κόσμος παρακολούθησε την εμφάνιση του κοριτσιού που στην Ελλάδα το μάθαμε μέσα από το μόντελινγκ και τις κοσμικές εμφανίσεις της μαζί με την παρέα της.

 « Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρέθηκα εκει. Είχα την τιμή να με καλέσουν σε ένα σόου που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και σε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για την ζωή μου και να μοιραστώ εμπειρίες μου με τους συνεργάτες μου για το έργο που επιτελούμε σε ορφανοτροφεία στην Αφρική. Τώρα με βρίσκεται στην Ισπανία που έχω φωτογράφηση για καταλόγους με μαγιό.

 Η Αλεξάνδρα θα επιστρέψει στην χώρα μας σε δέκα μέρες περίπου και στην προσωπική της ζωή είναι single. Συζητήθηκε όσο καμία άλλη κοπέλα για την σχέση της με Tούρκο ποδοσφαιριστή αλλά αυτό το καυτό ειδύλλιο έληξε το καλοκαίρι μετά από δική της απόφαση μιας και η τεράστια δημοσιότητα που υπήρχε στην Τουρκία την είχε ενοχλήσει πολύ.

Η ενασχόληση της με τις φιλανθρωπίες μετά τονγάμο που έκανε με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο άλλαξε τον τρόπο σκέψης της και τον τρόπο που ζει. Ταξιδεύει συνέχεια ( πριν μια εβδομάδα 'έκανε τριήμερη απόδραση στο Λονδίνο με τον φίλο της Κωνσταντίνο Εμανουήλ) και έχει κατηγορηθεί πολύ από τον άνετο τρόπο που ζει με ακριβά αυτοκίνητα και με παροχές που όλοι θα ζηλεύαμε . Στόχος του σέξι κοριτσιού είναι να γνωρίσει και να βοηθήσει παιδιά που είναι ορφανά και αυτό το κάνει πάντα με την βοήθεια και τις γερές βάσεις που έχτισε με τον άνθρωπο που αρραβωνιάστηκε στην Αφρική αλλά χώρισε πολύ φιλικά.

Ερέτρια: Αντρας ξεψύχησε μέσα σε σούπερ-μάρκετ

Μεγάλο σοκ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος ενός άντρα μέσα σε σούπερ-μάρκετ! Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην Ερέτρια μέσα στο κατάστημα«Κρητικός».

Η ώρα ήταν γύρω στις 2 όταν ένας 73χρονος πελάτης που περπατούσε μέσα στο σούπερ-μάρκετ ξαφνικά λιποθύμησε.

Οι υπάλληλοι κάλεσαν γιατρό και μέχρι να φτάσει μετέφεραν το λιπόθυμο άντρα στην τουαλέτα για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς δευτερόλεπτα αργότερα ο 73χρονος εξέπνευσε. Για τα αίτια του θανάτου του έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.

egnomi.gr

Δροσιά Χαλκίδας: Βρέθηκε νεκρός στη σοφίτα

Νεκρός στη σοφίτα του εξοχικού του στη Δροσιά Χαλκίδας, βρέθηκε χθες το μεσημέρι, 54χρονος άνδρας.

Ο αντρας είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του και όπως φαίνεται ξεψύχησε την ώρα του ύπνου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και διενεργεί προανάκριση. 
 
Η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή.
 
 egnomi.gr

Ζουμ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου Μπερλινάλε (8 videos)

Με την παγκόσμια πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Les adieux a la Reine» του Μπενουά Ζακό άνοιξε η 62η κινηματογραφική Μπερλινάλε, η οποία θα διεξαχθεί ως το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκειά του θα φιλοξενηθούν ταινίες και πρόσωπα απ' όλο τον κόσμο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ 8 VIDEOS  ΕΔΩ

Το 66% των Γερμανών αμφισβητεί την Ελλάδα

Το 66% των Γερμανών αμφισβητούν ότι η Ελλάδα προσπαθεί σοβαρά να να περικόψει τις δημοσιονομικές της δαπάνες σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το δημόσιο δίκτυο ZDF.

Συγκεκριμένα, τα 2/3 των Γερμανών εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσο η Ελλάδα εργάζεται σοβαρά προκειμένου να περικόψει τις δημοσιονομικές δαπάνες της, ενώ μόνο το 27% πιστεύει ότι η χώρα καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας για τα οποία δεσμεύτηκε..
 H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αρχιφύλακας οδηγούσε ΙΧ αλλά είχε καταθέσει τις πινακίδες...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς είχε καταθέσει δήλωση ακινησίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σόιμπλε: Πρέπει να διασφαλιστεί η εφαρμογή των μέτρων

Τη διασφάλιση της εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας και τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών, «ανεξάρτητα από την έκβαση των εκλογών», ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας απόψε στο γερμανικό δίκτυο RTL.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

E.E.: Προειδοποίηση για αυξανόμενη έλλειψη εκπαιδευτικών

Ορισμένα κράτη - μέλη, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, οι Κάτω Χώρες, η Αυστρία και το Βέλγιο, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σοβαρή έλλειψη εκπαιδευτικών στο μέλλον, σύμφωνα με νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Η έκθεση, με τίτλο «Βασικά στοιχεία για την εκπαίδευση στην Ευρώπη το 2012», υποβλήθηκε στους υπουργούς Παιδείας της ΕΕ στη συνεδρίασή τους σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες. Δείχνει ότι ο αριθμός των αποφοίτων που ειδικεύονται στην εκπαίδευση παρουσιάζει πτώση σε μια περίοδο κατά την οποία πολλοί εκπαιδευτικοί σήμερα πλησιάζουν στην ηλικία συνταξιοδότησης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα αμερικανικά ΜΜΕ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Ανησυχία για τις εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα επικρατεί σε οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με αναφορές, ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις σε αμερικανικά ΜΜΕ, παραμένει «συνεχώς ανοικτό το ενδεχόμενο» για χρεοκοπία της χώρας μας. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη προετοιμάζεται για να σώσει τις τράπεζες και όχι για να σώσει την Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται το γεγονός ότι «όλα είναι στον αέρα», δεν υπάρχει οριστική συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές και για το PSI, ενώ παράλληλα διατυπώνεται από πολλούς η θέση ότι ακόμη και να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα, δεν θα αποφευχθεί ο κίνδυνος της χρεοκοπίας, αλλά και εξάπλωσής της σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στις ΗΠΑ.
Αναφορά γίνεται και στη χθεσινή δήλωση του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια υποδοχής στο Λευκό Οίκο του Ιταλού πρωθυπουργού, Μάριο Mόντι, εκφράζοντας την πρόθεση των ΗΠΑ «να κάνουν ό,τι μπορούν» για να στηρίξουν την Ευρωζώνη και ότι «η Ευρωζώνη χρειάζεται ένα ισχυρότερο τείχος προστασίας για τον περιορισμό των προβλημάτων της κρίσης χρέους».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

WRC: Φινλανδικός εμφύλιος

Φινλανδική υπόθεση» είναι μέχρι στιγμής το Ράλι Σουηδίας, δεύτερος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

Το χιόνι ευνόησε ιδιαίτερα τους Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και Μίνο Χίρβονεν, αντίστοιχα, οι οποίοι διαδέχονταν ο ένας τον άλλον στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, από το δεύτερο μισό της πρώτης ημέρας του αγώνα.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Κινούμενη άμμος», η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Οι επικείμενες ψηφοφορίες για το PSI και τα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στη νέα δανειακή σύμβαση προκαλούν έντονο προβληματισμό στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία από το πρωί παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα.
Εν όψει και της αυριανής κρίσιμης συνεδρίασης της Κ.Ο. του κόμματος, οι αντιρρήσεις και διαφωνίες που εξέφραζαν -είτε δημόσια είτε παρασκηνιακά- το τελευταίο διάστημα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για ορισμένα από τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος και κυρίως για εκείνα που αφορούν σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, έλαβαν σήμερα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Έτσι, μέσα στο σημερινό κλίμα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, ήρθε η ηχηρή παραίτηση της Μ. Ξενογιαννακοπούλου από τη θέση της αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, λόγω της αντίθεσής της με συγκεκριμένα μέτρα, καθώς επίσης και η παραίτηση του βουλευτή Άρτας Π. Στασινού από τη βουλευτική του έδρα. Επιπλέον, τουλάχιστον τρεις βουλευτές ακόμα δήλωσαν με σαφήνεια ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα.
Στο «θερμό κλίμα» που καταγράφεται στο εσωτερικό του κόμματος ήρθε να προστεθεί και η δήλωση της ανεξάρτητης βουλευτή Μ. Αποστολάκη ότι δεν θα υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο, αναφέροντας σε δήλωσή της ότι είναι ανυπόστατο πλέον το επιχείρημα ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης αποτρέπει τη χρεοκοπία της χώρας. Απερίφραστα «όχι» θα πει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Λιάνης.
 

Formula 1: «Κόκκινο» τέλος στην Χερέθ

Τα καλύτερα για το τέλος άφησε η Ferrari που είδε την τέταρτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Χερέθ να είναι ταχύτερος όλων.
Ο Ισπανός πιλότος με τη μαλακή γόμα κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο (στον έκτο μόλις γύρο) για την Scuderia καθ’όλη την διάρκεια των δοκιμών στη Χερέθ και να πέσει κάτω από το 1:20, έχοντας σήμερα τους λιγότερους γύρους (μόλις 39).

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Α. Ηλιάδη: Έχει φάει ποτέ ξύλο από σύντροφό της;

Πάντα αποκαλυπτική η όμορφη Αγγελική, δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την προσωπική της ζωή, ενώ σόκαρε με την ειλικρίνειά της σε ακόμη πιο ευαίσθητα  θέματα που αφορούν τους άντρες της ζωής της...

Στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε, λοιπόν, η Αγγελική Ηλιάδη για το σύντροφό της και το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του:

«Είναι υπέροχος μπαμπάς. Έχει και μια κορούλα 11 χρονών. Είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ήρεμος σαν εμένα. Ο άντρας που θα είναι δίπλα μου) και τσαμπουκά θέλω να έχει και ευαίσθητος να είναι, αλλά και να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι. Μου αρέσει ο άντρας να είναι και σκληρός και ευαίσθητος», είπε για τον Κώστα Μαλιωτάκη, το όνομα του οποίου "κοσμεί" το χέρι της τραγουδίστριας με ένα τατουάζ.

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε για ακόμη μία φορά να δηλώσει ερωτευμένη: «Ναι είμαι ερωτευμένη. Δημιουργήθηκε αυτή η σχέση, δεν κρύφτηκα ποτέ, όταν μαθεύτηκε το είπα κι εγώ. Αλλά μην κουράζουμε τον κόσμο και λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια»

Όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει «φάει ξύλο» από σύντροφό της στο παρελθόν, απάντησε: «Και έχω φάει και έχω δώσει!».

ΕΡΤ: Προσέλαβαν μόνο 63 από τους 169 δημοσιογράφους - ΟΛΑ τα ονόματα

"Η ανανέωση της σύμβασης μόλις 63 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου δημοσιογράφων της ΕΡΤ, από τους 169 που όλοι πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθιστά ελλειμματική την επαναφορά των δημόσιων ενημερωτικών Μέσων στην αποστολή τους για ελεύθερη, πλήρη, αντικειμενική και πολυφωνική ενημέρωση".

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ και επισημαίνει:

"Χωρίς τους δεκάδες συμβασιούχους δημοσιογράφους που κάλυπταν με προσωπική θυσία όλα τα γεγονότα, προγραμματισμένα ή αιφνίδια, και δεν ανανεώνεται η σύμβαση εργασίας τους, θα αποδυναμωθούν σημαντικά τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ θα μπορέσει να ανταποκριθεί υπεύθυνα –και όπως από το Σύνταγμα υποχρεούται- σε ανεξάρτητη και πλουραλιστική ενημέρωση, κυρίως με την ανανέωση όλων των συμβάσεων εργασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. ζητά από την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΕΡΤ να ανανεώσει τη σύμβαση και των 169 δημοσιογράφων".

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. Ενέκρινε την επαναπρόσληψη των κατωτέρω δημοσιογράφων, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

1.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ
2.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ ΗΛΙΑΣ
2 ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
3 ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
6 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
7 ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
8 ΚΛΕΙΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΣ
9 ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
10 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ
11 ΑΒΡΟΥΣΙΝ ΛΙΛΙΑΝΑ ΜΑΡΚ
12 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
13 ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
3.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2 ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
3 ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
4 ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5 ΔΕΜΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΘΩΜΑΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7 ΓΕΝΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΡΕΠΟΡΤΕΡ (ενημερωση)
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
2 ΤΣΙΓΚΑ ΑΓΛΑΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
3 ΑΛΟΥΠΗ ΛΟΥΙΖΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
4 ΤΣΙΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
5 ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
6 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
7 ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
8 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9 ΠΑΜΦΙΛΗ ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
10 ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11 ΚΟΚΚΟΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 ΒΟΛΤΕΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13 ΞΕΝΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
14 ΤΣΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
15 ΜΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
16 ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
17 ΜΟΥΣΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
18 ΓΡΙΒΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
19 ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
20 ΚΕΚΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
21 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΝΑ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
22 ΣΤΑΜΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
5.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΡΕΠΟΡΤΕΡ (πολιτικο)
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΚΩΒΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
2 ΚΕΧΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
3 ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΙΩΑΝΝΕΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
4 ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
5 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
6 ΤΕΡΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7 ΜΠΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8 ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (τηλεοραση)
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜ
3 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
4 ΦΡΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ραδιοφωνο)
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΑΠΕΡΓΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
3 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ   ΑΜΕΑ
α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
1 ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
3 ΤΣΑΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4 ΓΚΟΥΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι ενός έτους, η πρόσληψη άμεση, οι αμοιβές τους καθορίζονται σύμφωνα με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΗΕΑ, καθώς και τις κείμενες διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας.
Ένσταση κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία αποκλείστηκαν από την πρόσληψη σε θέση συμβασιούχου ορισμένου χρόνου, μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, έως την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012.
Επίσης, μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, όλοι οι επιτυχόντες θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι :
α. Δεν παρέχoυv τις υπηρεσίες τoυς, συστηματικά ή με πάγια ή περιoδική αμoιβή σε oπoιoδήπoτε φυσικό ή voμικό πρόσωπo δημόσιoυ ή ιδιωτικoύ δικαίoυ.
β. Δεν ασκoύv εμπoρία και
γ. Δεν μετέχoυv σε κερδoσκoπικoύς συvεταιρισμoύς ή σε πρoσωπικές εταιρείες ή σε εταιρείες περιoρισμέvης ευθύvης ή έχoυv μετoχές αvωvύμωv εταιρειώv, εφόσov oι παραπάvω συvεταιρισμoί ή εταιρείες έχoυv αvτικείμεvo συvαφές με της ΕΡΤ Α.Ε.

Οδηγώντας με ασφάλεια σε χιόνια και πάγο

Με το Σαββατοκύριακο να βρίσκεται προ των πυλών και με το χιόνι να είναι πλούσιο στα βουνά της Ελλάδας, τα χιονοδρομικά αναμένεται να έχουν την τιμητική τους.
Ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς και ο παγετός και η χιονόπτωση που αναμένεται να κλιμακωθούν το Σαββατοκύριακο θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση με χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για όσους αποφασίσουν να μετακινηθούν στους οδικούς άξονες της χώρας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...