Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αυγενάκης: To παρεμπόριο και το λαθρεμπόριο στερούν δις από τα έσοδα του κράτους

Έκπληκτοι οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες το θέατρο παραλόγου που έχει στηθεί με τις ολοένα και αναβαλλόμενες συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών, που θα κρίνουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Με περισσή υποκρισία, τα κόμματα που συμμετέχουν στη κυβέρνηση επιχειρούν - με καθαρά προεκλογική ρητορική, όπως ο κ. Σαμαράς στο διάγγελμά του – να πείσουν τους πολίτες ότι είναι άμοιροι ευθυνών για την τραγική κατάσταση που έχει φθάσει η χώρα.

Την ώρα που αναζητούνται αγωνιωδώς 325 εκατομμύρια ευρώ, το κράτος επιμένει να χάνει δισεκατομμύρια κάθε χρόνο από διαφυγόντα φορολογικά κέρδη. Οι θιασώτες της κυβέρνησης - Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης - αρνούνται να δουν το πρόβλημα κατάματα και να συγκρουστούν με τους κομματικούς τους στρατούς.

Τα φαινόμενα παρεμπορίου και λαθρεμπορίου είναι πλέον σε έξαρση. Όπως ανέφερε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης από το Βήμα της Βουλής, το πρόβλημα εντείνεται μέρα με τη μέρα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική πολιτική επιχειρησιακή πρόθεσή αντιμετώπισής του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...