Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μπλόκο οδηγών στα ΚΤΕΛ Κηφισού - Δεν εκτελούνται από τις 10 το πρωί τα δρομολόγια

Δεν εκτελούνται από τις 10 το πρωί τα δρομολόγια από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, καθώς οι οδηγοί, οι οποίοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, έχουν αποκλείσει και τις δύο πύλες του σταθμού εμποδίζοντας την αναχώρηση των λεωφορείων. Στο σταθμό βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων ζητούν διάλογο με ανοιχτό σταθμό.


«Ζητήσαμε τη συνδρομή αστυνομίας, αλλά αυτή σφυρίζει αδιάφορα. Μία μέρα τον χρόνο περιμένουμε κι εμείς να δουλέψουμε καλά και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία ΚΤΕΛ Γιάννης Λάμπρου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οδηγών, Βασίλης Δημητρόπουλος, δήλωσε ότι οι οδηγοί δεν έχουν αντίρρηση να ανοίξουν τον σταθμό και να προχωρήσουν σε διάλογο «με όρους λογικής και όχι με όρους ομηρίας». Επισήμανε, ωστόσο, ότι μέχρι τότε παραμένουν αμετακίνητοι και θα κρατήσουν το σταθμό κλειστό.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ για σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν 400 δρομολόγια, περίπου 25 δρομολόγια ανά ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...