Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο Χολιγουντιανός Επιτάφιος στα Χέρια του Tom Hanks!

O Tom Hanks κρατά τον επιτάφιο στην ορθόδοξη εκκλησία του Los Angeles
Ο μεγαλύτερος και -πάντα down to earth παρά τις διακρίσεις- ταλαντούχος major super σταρ Tom Hanks, αγαπάει την πατρίδα της γυναίκας του Rita Wilson τόσο που εκτός του ότι έρχεται εδώ για διακοπές και επενδύει στη... χώρα μας βοηθάει και στην περιφορά του επιταφίου της Αγίας Σοφίας στο Los Angeles.


Rita Wilson
Rita Wilson (Image via RottenTomatoes.com)
Ο διάσημος ηθοποιός Tom Hanks και η Emma Thompson είναι σε συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία “Saving Mr Banks”, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.


Το σενάριο της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη σχέση του Walt Disney με την συγγραφέα των βιβλίων Mary Poppins, PL Travers. Ο Disney επί 14 χρόνια προσπαθούσε να πείσει την Travers να του δώσει άδεια να φέρει στη μεγάλη οθόνη την ηρωίδα της, ωστόσο εκείνη φοβόταν πως ο Disney θα έκανε καρτούν και όχι ταινία.

Τελικά η Mary Poppins έγινε το 1964 ταινία, με πρωταγωνιστές τους Julie Andrews και Dick Van Dyke, όμως το αποτέλεσμα δεν άρεσε στην Travers και δεν συνεργάστηκε έκτοτε ξανά με τον Disney.

Η Kelly Marcel υπογράφει το σενάριο, ενώ την σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο John Lee Hancock.
Αυτό το διάστημα, ο Tom Hanks είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας “Captain Phillips”, η οποία αφορά τον καπετάνιο που αντιμετώπισε Σομαλούς πειρατές στη διάρκεια της ομηρείας του πλοίου “Maersk Alabama”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...