Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Το πλουσιοκόριτσο από την Εκάλη που ερωτεύτηκε τον Τόμσεν! (Φωτογραφίες)

Υπάρχει μια Ελληνίδα, μια ξανθιά καλλονή από πολύ πλούσια και γνωστή οικογένεια της Εκάλης, η οποία "καίγεται" όχι από τους όρους του μνημονίου, αλλά από έρωτα για τον γαλανομάτη Δανό οικονομολόγο.
 
Και πιο συγκεκριμένα, υπάρχει, σύμφωνα με το περιοδικό "Ciao", μια Ελληνίδα, μια ξανθιά καλλονή από πολύ πλούσια και γνωστή οικογένεια της Εκάλης, η οποία "καίγεται" όχι από τους όρους του μνημονίου, αλλά από έρωτα για τον γαλανομάτη Δανό οικονομολόγο.

Η νεαρή κοπέλα -που ο πατέρας της είναι κορυφαίο όνομα του επιχειρηματικού κόσμου- γοητεύτηκε αμέσως από τον Τροϊκανό. Εκείνος ανταπέδωσε το ενδιαφέρον της, όμως σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον γοήτευσε κυρίως με την εξυπνάδα και τις γνώσεις της, αφού η κοπέλα έχει στο βιογραφικό της πλούσιες και σπουδαίες σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ίδια, ακομπλεξάριστη και απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό της, δεν δίστασε να του δείξει αμέσως ότι και εκείνος της κίνησε το ενδιαφέρον, και μάλιστα όχι για τα ακαδημαϊκά του προσόντα, αλλά ως άντρας. Το ίδιο κιόλας βράδυ δεν ξεκόλλησε από πάνω του, όπως μαρτύρησαν άνθρωποι που ήταν παρόντες στο κοσμικό event, ενώ φρόντισε -χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη διακριτικότητα- να ανταλλάξει μαζί του τηλέφωνα και να τον πείσει να συμφωνήσει ότι θα βρίσκονταν ξανά με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...