Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου θα σουβλίσουν οι Έλληνες σκιέρ

ΚΑΛΕΣΜΑ,  στους σκιέρ ολόκληρης της χώρας απευθύνει ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Φ. Χήρας.

ΑΠΗΥΘΥΝΕ κάλεσμα και στους υποψήφιους Βουλευτές Μαγνησίας...


Με το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου να παραμένει σε λειτουργία, λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης στον ορεινό όγκο, πίστες και λιφτ, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης το Σαββατοκύριακο του Πάσχα για τους εκατοντάδες φίλους των χειμερινών σπόρ, στους οποίους μάλιστα δίνεται η δυνατότητα ακόμα και να σουβλίσουν, φορώντας τα αγαπημένά τους après-ski.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, Φίλιππος Χήρας, στο e-Volos.gr, "Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, που καιρός είναι να εκμεταλλευτούμε στο ακέραιο".

Απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα, μέσω του e-Volos.gr, στους σκιέρ ολόκληρης της χώρας, ο κ. Χήρας, τόνισε, "Απευθύνουμε κάλεσμα στους σκιέρ ολόκληρης της χώρας, ώστε να βιώσουν την μοναδική εμπειρία ακόμα και να σουβλίσουν, κάνοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο τους σπορ, σε ένα Χιονοδρομικό Κέντρο, το οποίο μπορεί να αντιμετώπισε και φέτος τα γνωστά μικροπροβλήματα, ωστόσο πολλά χρόνια μετά λειτούργησε για πρώτη φορά με συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που το στηρίζουν.

Αναλαμβάνοντας την Διοίκηση του εν λόγω Κέντρου, το οποίο μπορεί να αποτελέσει στολίδι και μάλιστα με τα λιγότερα δυνατά έξοδα, ήρθαμε αντιμέτωποι με τεράστια προβλήματα, που για να είμαι δίκαιος δεν βάρυναν τόσο τους προκατόχους μου, όσο την επί σειρά πάρα πολλών ετών πολιτική αδιαφορία και ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, πιστεύουμε και θα παλέψουμε γι' αυτό, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Μαγνησία και ευρύτερα για την Κεντρική Ελλάδα, η οποία, ειδικά αυτές τις ημέρες, δοκιμάζεται ιδιαίτερα σε όλους τους τομείς.

Οφείλουμε να επιστρέψουμε το χαμόγελο στους ξενοδόχους, στους εστιάτορες και φυσικά στους ίδιους τους κατοίκους, μιας και μιλάμε για μία σωστή οικονομική αλυσίδα, τους κρίκους της οποίας, όσο κι αν οι κυβερνώντες λόγω της εγκληματικής τους αμέλειας κατάφεραν να χαλαρώσουν, θα ενισχύσουμε με κάθε δύναμη και μέσο, γι' αυτό και ζητάμε την βοήθεια όλων σας. Γι' αυτό και θα επιδιώξουμε ακόμα και την θερινή λειτουργία του Χιονοδρομικού μας, με άλλου είδους σπόρ, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα.

Προσωπικά καλώ, ακόμα και τους υποψήφιους Βουλευτές Μαγνησίας, όχι μόνο του κόμματος που ανήκω, της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων, αυτό το Σαββατοκύριακο, αντί να επικεντρωθούν σε διάφορες μεθόδους προσέκλυσης ψήφων, να κάνουν κάτι ουσιώδες, να δυναμώσουν την φωνή μας, να καλέσουν όσους περισσότερους μπορούν στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο, κάνοντας κάτι ουσιαστικό για την περιοχή, τους επιχειρηματίες, τους υπαλλήλους τους, κυρίως όμως για τους κατοίκους της, οι οποίοι κοιτούν όλους εμάς τους νέους ανθρώπους που ασχολούμαστε με τα κοινά, με μια ελπίδα ζωγραφισμένη στα βουρκωμένα τους μάτια".

Να υπενθυμίσουμε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου αυτές τις ημέρες λειτουργεί από τις 7.45 το πρωί μέχρι και τις 1.30 το μεσημέρι, ενώ η τιμή εισόδου σε αυτό ανέρχεται στα 9 ευρώ.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...