Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: «Λόγω Τιμής» ξανά στο MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες το MEGA συζητά για τη συνέχεια της αξεπέραστης σειράς που έσπασε τα ταμεία πριν 16 χρόνια και δεν είναι άλλη από το «Λόγω Τιμής».

Όπως λέει και το τραγούδι των τίτλων του Γεράσιμου Ανδρεάτου, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε.. σε λίγες εβδομάδες οι συντελεστές της αγαπημένης μας σειράς, 16 χρόνια μετά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της συνέχειας, την οποία αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι συζητήσεις με το μεγάλο κανάλι έχουν ξεκινήσει και είναι σε καλό δρόμο -από ότι μαθαίνουμε κάποια προβληματάκια έχουν δημιουργηθεί αλλά ευελπιστούμε ότι θα ξεπεραστούν- ώστε να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία των τηλεθεατών να δουν ξανά την πολυαγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά που είχε καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

 Η παρέα του «Λόγω Τιμής» έχει ήδη συναντηθεί όπως φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω του Twitter ο Άλκης Κούρκουλος, ενώ σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEDIASOUP, έχουν προγραμματίσει να βρεθούν όλοι μαζί στον Γεράσιμο Ανδρεάτο, στο ACRO στην Ιερά Οδό, όπου εμφανίζεται με την Ελένη Βιτάλη, τη Μελίνα Ασλανίδου, τη Γιώτα Νέγκα και τον Τάκη Σούκα.

Η υπόθεση του σίριαλ αναφέρεται σε μια παρέα φίλων, λίγο πριν δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις βιώνουν τις αγωνίες για το μέλλον τους ζώντας παράλληλα έντονα το παρόν. «Λόγω Τιμής» είναι η υπόσχεση που δίνουν μεταξύ τους τα παιδιά της παρέας ότι θα μείνουν ενωμένα ό,τι και αν συμβεί. Τα υπαρξιακά τους προβλήματα, οι ερωτικές τους σχέσεις, οι συγκρούσεις με τους γονείς τους, τα όνειρα για το αύριο. Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. Κάποιοι περνούν στα πανεπιστήμια, κάποιοι όχι. Όλοι τους πάντως μετακομίζουν στην Αθήνα αφήνοντας πίσω την Αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οικογένειές τους. Σε μια εποχή με έντονα κοινωνικά προβλήματα και έλλειψη αξιών, οι νεαροί αρχίζουν το προσωπικό τους αγώνα για να σταθούν στα πόδια τους.

Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο «Λόγω Τιμής» είναι: Χριστίνα Αλεξανιάν, Σούλα Αθανασιάδου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δημήτρης Καμπερίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Κύρτσης, Βίκυ Βολιώτη, Βαγγέλης Λιοδάκης, Άλκης Κούρκουλος, Αγγελική Δημητρακοπούλου


Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης, Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...