Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Β.Παπαγεωργόπουλος: " Η αλήθεια συντομα θα λάμψει!

«Η προσπάθεια των συκοφαντών να εμπλέξουν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης που εγώ απεκάλυψα, με τραπεζικές καταθέσεις που δήθεν είναι «αγνώστου προέλευσης», γίνεται μπούμερανγκ και σύντομα θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση το όλο οικοδόμημα», υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλος με αφορμή την εισαγγελική πρόταση προφυλάκισης του.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος παρουσίασε δώδεκα περιπτώσεις καταθέσεων στους λογαριασμούς του οι οποίες έχουν διαβιβασθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως δήλωσε πρόκειται για «δώδεκα περιπτώσεις χαλκευμένων στοιχείων, που βγαίνουν μέσα από μία απλούστατη διασταύρωση στοιχείων μεταξύ των τραπεζικών μου λογαριασμών, κάτι που έκανα εγώ με πολύ μεγάλη ευκολία μέσα σε 4 ημέρες, κάτι που φαίνεται ότι ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν ορισμένοι μέσα σε 4 χρόνια».
Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Παπαγεωργόπουλος επρόκειτο για απλές μετακινήσεις χρημάτων από μία Τράπεζα σε άλλη. «Μετακινήσεις που το «πόρισμα» τις υπολογίζει «νέες» καταθέσεις, «νέων» χρηματικών ποσών και ο Εισαγγελεύς δεν έχει στα χέρια του τα στοιχεία για να αντιληφθεί την αλήθεια», τόνισε. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...