Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Το προεκλογικό ΡΟΖ σκάνδαλο του 2000 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χάρη Τομπούλογλου

Ο Χάρης Τομπούλογλου, πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» που συνελήφθη την Τρίτη επ' αυτοφόρω να παίρνει μίζα 25.000 ευρώ είχε απασχολήσει και πάλι αρνητικά τη δημοσιότητα στο παρελθόν. 

Ο Τομπούλογλου είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα σκάνδαλο που είχε συμβεί το 2000 σε προεκλογική μάλιστα περίοδο στερώντας του την υποψηφιότητά του και σε ένα ακόμη στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Συγκεκριμένα, στις εκλογές του 2000, το όνομα του Χάρη Τομπούλογλου φιγουράριζε στις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Β' Αθηνών, ενώ πολλοί εκτιμούσαν ότι η εκλογή του ήταν δεδομένη μιας και έμοιαζε να έχει... ρεύμα. Ο Τομπούλογλου, όμως, δεν εξελέγη μιας και πριν τις εκλογές παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του αλλά και από τη ΝΔ (η παραίτηση έγινε αμέσως δεκτή από τη ΝΔ) καθώς το ονόμά του ενεπλάκη σε ένα ροζ σκάνδαλο.

Σύμφωνα με την exedra.gr, μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολιτικοί, τότε, θα φωτογραφίσουν τον εν λόγω πολιτικό ως ομοφυλόφιλο, ενώ εφημερίδες της εποχής έκαναν λόγο ακόμα και για ένα μεγάλο ροζ σκάνδαλο φωτογραφίζοντας πάλι τον ίδιο και αναφέροντας, μάλιστα, πληροφορίες για την ύπαρξη επίμαχου βίντεο όπου φαινόταν ξεκάθαρα το πρόσωπο του να πρωταγωνιστεί.

Αυτή πάντως, δεν φαίνεται να ήταν και η πρώτη φορά που το όνομα του Χάρη Τομπούλογλου απασχολούσε αρνητικά τη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τη zougla.gr στις αρχές του 1990 είχε περιέλθει στα χέρια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονταν ο Χάρης Τομπούλογλου με μια ομάδα τεσσάρων νεαρών. Μάλιστα, ο συλληφθείς πρόεδρος του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» περιέγραφε στο εν λόγω βίντεο τις «ιδιαιτερότητες» συγκεκριμένων σημαντικών πολιτικών ανδρών της χώρας. Το εν λόγω βίντεο, όπως σημειώνει η zougla.gr, είχε παραδοθεί στη δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...