Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

2 VIDEO - Ποιός ήταν ο Θόδωρος Π. ο ειδικός φρουρός που αυτοκτόνησε μετά το τροχαίο που προκάλεσε στο Χαλάνδρι

- Η συγκλονιστική ανακοίνωση από τους συναδέλφους του 
- Ειδικοί φρουροί: "Θόδωρε, αδικοχαμένε Συνάδελφε, η ζωή σου, η ψυχή σου, ο χαρακτήρας σου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη, ο θάνατος σου όμως πράξη, που ουδεμία σκέψη δεν πρέπει να την δικαιολογήσει σε καμιά περίπτωση και κάτω από καμιά περίσταση
- Όλα έγιναν στο Χαλάνδρι όταν ο ειδικός φρουρός παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη με τη μηχανή του
- Στη συνέχεια πήγε πιο δίπλα και αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο!


Ως σύμβολο εργατικότητας και υπευθυνότητας τόσο στην προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή του ζωή, χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί του τον Θόδωρο Π. ο οποίος από χθες συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αφού αυτοκτόνησε όταν παρέσυρε και σκότωσε μια ηλικιωμένη με την μηχανή του στο Χαλάνδρι.


Με μια συγκινητική ανακοίνωση το σωματείο των ειδικών φρουρών, γράφει για τον Θόδωρο:

"To Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συγκλονισμένο, όπως και ολόκληρη η κοινωνία, θρηνεί το χαμό ενός συναδέλφου που υπέκυψε στην υπέρμετρη ευαισθησία του χαρακτήρα του και έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του μετά από δυστύχημα με την ιδιωτική του μηχανή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ηλικιωμένης στην περιοχή του Χαλανδρίου στις 22/12/2013.

Ο Θεόδωρος Π., γεννημένος του 1985 υπήρξε για όσους τον γνώρισαν, σύμβολο εργατικότητας και υπευθυνότητας τόσο στη προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή του ζωή, ιδιαίτερα ευσυνείδητος με σπάνιο χαρακτήρα και αρετές.

Υπηρέτησε για μεγάλο διάστημα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και αργότερα μέχρι σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η αποφράδα ώρα τον "έπνιξε" με το βρόγχο ευθύνης για ένα τροχαίο ατύχημα που τον ανάγκασε να γίνει αφορμή να στερηθεί την ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα και λίγα βήματα ποιο πέρα ο ίδιος να περάσει ως αυτόχειρας από τη ζωή στο θάνατο.

Σε μια κοινωνία με κυρίαρχα φαινόμενα την αδιαφορία, την εγκατάλειψη και τον ωχαδερφισμό έχουμε σίγουρα ανάγκη τους ανθρώπους που λάμπουν και διακρίνονται με πράξεις ευαισθησίας, ανθρωπιάς και συναλληλίας, αλλά αυτούς τους θέλουμε και τους έχουμε ανάγκη ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ανάμεσα μας να χαρίζουν με την παρουσία και τις πράξεις τους αρετές και πρότυπα που τόσο έχουμε ανάγκη. Μάλιστα, η κοινωνική διάσταση της προσφοράς του αστυνομικού στηρίζεται κυρίως σε τέτοιες προσωπικότητες και αρετές.

Θόδωρε, αδικοχαμένε Συνάδελφε, η ζωή σου, η ψυχή σου, ο χαρακτήρας σου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη, ο θάνατος σου όμως πράξη, που ουδεμία σκέψη δεν πρέπει να την δικαιολογήσει σε καμιά περίπτωση και κάτω από καμιά περίσταση.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του συναδέλφου, αντιστοίχως και στους συγγενείς της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας."

Όλο το χρονικό της τραγωδίας 

Μουδιασμένη η κοινή γνώμη συζητά όλα όσα έγιναν χθες βράδυ στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστές έναν ειδικό φρουρό και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Και οι δυο πρωταγωνιστές σε μια τραγωδία η οποία εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
Είναι αυτό που λέει ο λαός "η κακιά η ώρα". Αυτό λένε όλοι όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Χαλανδρίου την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Είχε ήδη νυχτώσει και η ορατότητα ήταν περιορισμένη. Ηταν λίγο μετά τις 18.30 όταν ανυποψίαστος ο 28χρονος ειδικός φρουρός οδηγούσε την μηχανή του στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Ο συγκεκριμένος δρόμος με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση, χωρίζεται από μια φαρδιά νησίδα.

Εκείνη την στιγμή, μια γυναίκα περίπου 75 ετών χρησιμοποιεί τον αυτοσχέδιο διάδρομο που έχει φτιαχτεί στη νησίδα και πολλοί πεζοί χρησιμοποιούν για να περνούν απέναντι. Μόνο που εκεί δεν είναι διάβαση πεζών, ούτε και έχει καλη ορατότητα.

Ο ειδικός φρουρός, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν την βλέπει την ώρα που εκείνη βγαίνει στο δρόμο. Την χτυπάει με την μηχανή και εκείνος πέφτει και η μηχανή σέρνεται για περίπου 50 μέτρα.

Ο ειδικός φρουρός, ταραγμένος, σηκώνεται και αφού βεβαιώνεται ότι εκείνος δεν έχει πάθει τίποτα, κατευθύνεται προς το σημείο που χτύπησε τη γυναίκα!
Τότε βρίσκεται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η γυναίκα είναι διαμελισμένη και τότε χάνει την γη κάτω απ' τα πόδια του.

Σοκαρισμένος, φεύγει από το σημείο και πηγαίνει λίγα μέτρα παρακάτω, μπαίνει σε έναν χώρο που λειτουργεί ως πάρκινγκ, βγάζει το υπηρεσιακό του περίστροφο και το στρέφει στον εαυτό του!

Ο 28χρονος, ήταν εκτός υπηρεσίας και υπηρετούσε στην διεύθυνση ασφάλειας Κυψέλης. Και ο αδερφός του ήταν επίσης αξιωματικός της αστυνομίας.

NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...