Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ξημέρωσε «Όμορφη Μέρα» για την παρουσιάστρια του Blue Sky

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΣΤΗΝ "ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ" ΤΟΥ BLUE SKY
Το "καπέλωμα" των συναδέλφων της της στοίχισε τη δουλειά της!

Ο λόγος για την πρώην παρουσιάστρια της «Όμορφης Μέρας», στο Blue Sky. Η Αγγελική Τσίντα δεν αποχώρησε όπως βγαίνει και διατυμπανίζει παντού απλά φοβάται να πει την πραγματικότητα που είναι ότι την έδιωξαν από το κανάλι.

Η Αγγελική Τσίντα ήθελε να "ηγείται" στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα», γι αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεμπρόστιαζε τις συμπαρουσιάστριες της και δε σεβόταν ότι αποτελούσαν όλοι την ίδια ομάδα!

Το "κοινό" βέβαια που είναι και ο καλύτερος κριτής το καταλάβαινε αυτό και περισσότερο απ’ όλους η εκπομπή «Δέστε τους» , που καθημερινά μιλούσε για την κάκιστη συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

Οι πληροφορίες λένε ότι από την επόμενη κιόλας μέρα πέρασε μια βόλτα από το ραδιόφωνο του Αμαρουσίου μη φανταστείτε για κάτι μεγάλο, ( κάνα δεκάλεπτο αν κάνει και αυτό μόνο & μόνο για να μη μένει σπίτι της) και σκάει από τη ζήλια της βλέποντας στο τιμόνι της εκπομπής «Όμορφης Μέρας» την Κατερίνα Ευαγγελινού (φωτό)!

"Είναι μια ευκαιρία η κυρία Τσίντα να προσπαθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος πρώτα και μετά δημοσιογράφος όπως η ίδια είπε σε δηλώσεις της γιατί ενώ της αρέσει η δημοσιογραφία τα διαμάντια πάνε και έρχονται από το στόμα της" έλεγαν συντελεστές της εκπομπής που υπέφεραν δίπλα της !

4 σχόλια:

 1. ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙΙΙΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεύση από Ελλάδα στον ΑΝΤ1 satellite

  H Αγγελική Τσίντα ξεκίνησε τα γυρίσματα και θα παρουσιάζει το νέο κύκλο εκπομπών, του "Γεύση από Ελλάδα" από τον ΑΝΤ1 satellite. Ο ΑΝΤ1 γεμίζει την κουζίνα των απανταχού Ελλήνων, με ευωδιαστά ελληνικά φαγητά και παραδοσιακά γλυκά που επιλέγονται από συνταγές οι οποίες παρουσιάστηκαν στον Πρωινό Καφέ σε ένα μισάωρο ταξίδι στον κόσμο της γεύσης και της φαντασίας, τώρα με την Αγγελική Τσίντα.

  Newsbeast.gr · Πριν από 23 μέρες, 7 ώρες ·

  Newsbeast.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...