Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος της Κριμαίας καταγγέλει: Μου είπαν ότι θα με εκτελέσουν

Η κυρία Κοβιτίδη τόνισε ότι την είχαν «απειλήσει για τη φυσική εξόντωσή της» ενώ δέχθηκε και «τηλεφωνήματα από αγνώστους απειλώντας ότι θα τη σκοτώσουν»

Απειλές για τη ζωή της, με μηνύματα και τηλεφωνήματα, δέχεται η ελληνικής καταγωγή αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Κριμαία, Ολγα Κοβιτίδη, τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από την κατάσταση που έχει διαμοφωθεί στην Ουκρανία.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, η κυρία Κοβιτίδη τόνισε ότι την είχαν «απειλήσει για τη φυσική εξόντωσή της» ενώ δέχθηκε και «τηλεφωνήματα από αγνώστους απειλώντας ότι θα τη σκοτώσουν».

Η κυρία Κοβιτίδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε συγκρούσεις μεταξύ Τάταρων και του ρωσικού πληθυσμού. Ήμουν η μόνη από το κυβερνών κόμμα όπως αποδείχθηκε τελικά που βρέθηκα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είπα ότι όλοι οι κάτοικοι της πολυεθνικής Κριμαίας πρέπει να ενωθούν. Το ευτύχημα είναι ότι δεν επιτρέψαμε να υπάρξει αιματοχυσία. Ενώ στο Κίεβο έτρεξε ποτάμι το αίμα, εμείς είχαμε μόνο δύο θύματα χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση του κοινοβουλίου της Κριμαίας. Αφού κερδίσαμε τις εκλογές άρχισαν να μας κάνουν τηλεφωνήματα απειλώντας μας με τη φυσική μας εξόντωση μέχρι και τώρα. Όταν βγήκα από το κτήριο είπαν μου ότι έτσι κι αλλιώς θα με εκτελέσουν» ανέφερε στην εκπομπή η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...