Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Καυτά στοιχεία για τη Χρ. Αυγή: Ενημέρωναν τον Λαγό για κάθε δολοφονική κίνηση

Δεν έχουν τέλος οι κατηγορούμενοι στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής, καθώς τα περιστατικά βίας από μέλη της οργάνωσης ολοένα και πληθαίνουν, ενώ τα θύματα προσέρχονται πλέον αυτοβούλως ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, προκειμένου να καταθέσουν.


Μετά από μία ανάκριση 5 μηνών, και δικαστική έρευνα πολλών χτυπημάτων από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, την πόρτα των φυλακών έχουν ήδη περάσει 26 άτομα, που ενέχονται κυρίως σε δολοφονίες και σε απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός και δύο ακόμη βουλευτές, ως έχοντες το υψηλό πρόσταγμα για την δράση της οργάνωσης. 


Ο μακρύς κατάλογος φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εδώ, αφού το κατώφλι των εφετών θα περάσουν και άλλοι κατηγορούμενοι για τις επιθέσεις σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων στην Ιχθυόσκαλλα αλλά και των Πακιστανών που εργάζονταν σε ελαιοτριβείο στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Στο στόχαστρο της δικαστικής έρευνας έχουν ήδη μπει τα βίντεο, οι φωτογραφίες αλλά και το υλικό που προέρχεται από τα τηλέφωνα των κατηγορουμένων, τα οποία ενισχύουν τις ενδείξεις για τον εγκληματικό χαρακτήρα των μελών της οργάνωσης. Μερικά από αυτά εντοπίστηκαν στο κινητό του βουλευτή Λαγού, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος και γράφονται μία ή δύο ημέρες μετά το χτύπημα στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη. Εκεί, στις 10 Ιουλίου του 2013, περισσότεροι από 50 Χρυσαυγίτες χτύπησαν την ώρα που μία 60χρονη καθηγήτρια έκανε μάθημα Αγγλικών σε ανήλικους μετανάστες.

Στις 12 Ιουλίου, ο βουλευτής λαμβάνει ένα μήνυμα από Χρυσαυγίτη, ο οποίος του λέει, αστειευόμενος : "Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά.... 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;

Την επομένη του χτυπήματος, ο Λαγός, λέει σε "συναγωνιστή" του: "Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό. Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή".

Λίγες ημέρες αργότερα, οι "αγωνιστές" φαίνεται ότι προετοίμαζαν και άλλο χτύπημα, όπως προκύπτει από μήνυμα Χρυσαυγίτη προς τον βουλευτή: "Έμαθα ότι στα κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω".

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...