Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αττική: Διαφορά 5,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ - Στο 9,2% «Το Ποτάμι»


Μεγάλη μάχη στην Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα σε Σγουρό και Δούρου, που συγκεντρώνουν από 34% στο β' γύρο

Ευρύ προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 20,4%, έναντι 15,3% που συγκεντρώνει η ΝΔ.


 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Ακολουθούν οι ΑΝ.ΕΛ με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,4% και στο 3% η Ελιά. Η ΔΗΜΑΡ λαμβάνει μόλις το 1,2%, μετά το ΛΑ.ΟΣ (1,3%), ενώ ακολουθούν οι Οικολόγοι- Πράσινοι με 1%.

Μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων, που προσεγγίζει το 19%. Ότι δεν θα ψηφίσει απαντά το 5,5%, στο 3,7% τα Λευκά/Άκυρα, ενώ άλλο κόμμα επιλέγει το 4,3%.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, σε αμφίρροπη αναμέτρηση εξελίσσεται η μάχη για την Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου.

Στον πρώτο γύρο ο Γ. Σγουρός διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα (20,4% έναντι 19% για τη Ρένα Δούρου), αλλά στην περίπτωση που Σγουρός - Δούρου βρεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο γύρο, κερδίζουν από 34%. Ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος καταλαμβάνει την τέταρτη θέση (11,4%), αφού υποσκελίζεται από τον Παύλο Χαικάλη των ΑΝΕΛ (12,9%).

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, ποσοστό 20,4% συγκεντρώνει ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ενώ με διαφορά 1,4% ακολουθεί η Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ).

Ακολουθεί ο Παύλος Χαϊκάλης (ΑΝ.ΕΛ) με ποσοστό 12,9%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ) με 11,4% και ο Θανάσης Παφίλης (ΚΚΕ) με 8,3%.

Στην 6η θέση, με ποσοστό 5,8%, βρίσκεται ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ποσοστό 1,2% συγκεντρώνει ο Αντώνης Γάκης (ΟΙΚ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ) και η Μαρία Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ) μόλις 0,7%.

Στο 10,4% το ποσοστό των αναποφάσιστων. Ότι δεν θα ψηφίσει δηλώνει το 5,5%, ενώ άκυρο ή λευκό προτίθεται να ψηφίσει το 3,4%. Άλλο συνδυασμό επιλέγει το 0,9%.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό του tvxs.gr, του Στέλιου Κούλογλου, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βολιδοσκοπήσει για να γίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...