Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Νέα sms «καίνε» τον Λαγό: Η «ναζιστούλα» και οι αιχμές για την Ουρανία

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που αποκαλύπτει η Δημόσια Τηλεόραση -και οι οποίοι περιέχονται στη δικογραφία-  από τα sms του Γιάννη Λαγού. 


Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκαλούσε «πρόστυχη ναζιστούλα» τη σύντροφό του, εξέφραζε τη δυσαρέσκεια για την Ουρανία Μιχαλολιάκου και έδινε συγχαρητήρια στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας για τη δράση της.


«Πρόστυχη ναζιστούλα» - «Εξιτάρομαι όταν ο άντρας μου δέρνει»!

«Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ, πρόστυχη ναζιστούλα» εμφανίζεται να λέει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με τη σύντροφο του Νικόλ να εμφανίζεται υπερήφανη και να εξιτάρεται όταν ο κ. Λαγός έριχνε… σφαλιάρες. Ειδικότερα, του είχε στείλει μετά από επίθεση χρυσαυγιτών στην Ηλιούπολη: «Ο άντρακλάς μου δέρνει... Λα, λα, λα! Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε άλλη επικοινωνία με τη σύντροφό του την ενημερώνει για μια επίθεση, η οποία πήγε καλά αλλά στο τέλος έγιναν προσαγωγές: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος κάνανε προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα».

«Με εξευτέλισες, εκθείασες τον Κασιδιάρη»

Ο «σκληρός» Λαγός ενίοτε εμφανίζεται και ζηλιάρης, επιπλήττοντας τη σύντροφό του για καλά λόγια που είπε για τον Ηλία Κασιδιάρη: «Και παράκουσες τις εντολές μου, να μην πεις ονόματα. Και με εξευτέλισες εμένα, εκθειάζοντας τον Κασιδιάρη. Και με σέβεσαι κιόλας εμένα. Το θέμα είναι πως για μένα στα παλιά σου τα παπούτσια όλα».

«Άσε, τραγική η κατάσταση. Κάνει κουμάντο η Ουρανία»

«Να, ξέρεις Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Άσε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλοι τη φοβούνται» αναφέρει, εξάλλου, σε sms του προς την τοπική Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής ο Γιάννης Λαγός.

«Έγινες και αναρχικιά; Και να σκοτωθώ δε με νοιάζει. Θα σας μακελέψω μέχρι τέλους»

Σε άλλο sms, o Γιάννης Λαγός απευθύνεται σε γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται στο «αντίπαλο» στρατόπεδο, διαφωνώντας με τα ναζιστικά ιδεώδη. Απειλώντας την, δεν διστάζει να παραδεχθεί επιθέσεις χρυσαυγιτών.

«Μιας κι έγινες αναρχικιά λοιπόν, πες στους φίλους σου ότι θα συνεχίσω να τους μακελεύω όπου τους βρίσκω. Τους έχω κάνει ρεζίλι. Τους βρίσκω και τους στέλνω στο νοσοκομείο. Και θα στείλω πολλούς ακόμη. Πες τους τα αυτά αναρχική Μαριάννα. Όσο για σένα, κάτσε εκεί και βρίζε με. Σας έχω γραμμένους όλους. Και σήμερα να σκοτωνόμουν, δε με νοιάζει. Ήδη έχω ανθρώπους που σκοτώνονται για μένα. Θα σας μακελέψω μέχρι τέλους. Πήγαινε στους φίλους σου τους αναρχικούς και τους Πακιστανούς» αναφέρει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τα «μπράβο» στην τοπική Νίκαιας

Ο Γιάννης Λαγός φέρεται σε μήνυμά του να δίνει συγχαρητήρια στην τοπική της Νίκαιας για τη δράση του, ενώ απευθύνεται σε ένα «Γιώργαρο» που εκτιμάται ότι είναι ο γραμματέας της τοπικής Γιώργος Πατέλης.

«Καλό καλοκαίρι. Ξεκουραστείτε. Έχετε κάνει πάρα πολλά. Χαίρομαι που σας έχω συναγωνιστές. Είσαστε φοβερή τοπική και υπέροχοι άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι Γιωργάρα. Ο τόπος μας και η ΧΑ έχουν ανάγκη από τέτοιες παρουσίες. Συγχαρητήρια... Δεν θα σας αδειάσω ποτέ. Και σου είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θα ακολουθήσουμε σκληρή χρυσαυγίτικη γραμμή» αναφέρει στο sms του ο κ. Λαγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...