Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Αποφυλακίζεται ο αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία ότι ένας άνθρωπος που απασχόλησε την κοινή γνώμη για πολλά χρόνια με την σατανιστική του δράση ο Ασημάκης Κατσούλας, έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης. 


Ο «εγκέφαλος» των σατανιστών της Παλλήνης είναι ήδη 19 χρόνια στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων και αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να ζητήσει την αποφυλάκισή του.


Ποιός είναι ο σατανιστής της Παλλήνης

Ο Ασημάκης Κατσούλας ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός άνδρας προκάλεσε αίσθηση λίγα λεπτά κιόλας μετά την σύλληψή του. Ο 42χρονος σήμερα Κατσούλας, καταδικάστηκε σε 2 φορές ισόβια. Είναι ήδη 19 χρόνια στην φυλακή.

Συνελήφθη το 1993 και οι αποκαλύψεις της δράσης των σατανιστών της Παλλήνης μιας ομάδας της οποίας ήταν ο "εγκέφαλος" είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Η υπόθεση

Στις 28 Δεκεμβρίου του 1993 αποκαλυπτεται μια απο τις πιο φρικιαστικές εγκληματικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά.

Πρωταγωνιστές οι : Ασημάκης Κατσούλας, Εμμανουήλ Δημητροκάλης και Δήμητρα Mαργέτη.

Όπως έγραφε ο Τύπος της εποχής, με πλήρη συνείδηση για το τι έκαναν, οι δύο παιδικοί φίλοι, Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ Δημητροκάλης 19 ετών άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας να μυήσουν παράλληλα και άλλους συνομήλικούς τους.

Μαζί με τους δύο συλληφθέντες που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ο πρώτος και στο Στρατό Ξηράς ο δεύτερος, συνελήφθη και η φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείτο για συνέργεια στις πράξεις τους.

Όπως ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτρης Αποστολόπουλος, οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και προχώρησαν σε ανατριχιαστικες αποκαλύψεις για το τι έκαναν.

Ο Κατσούλας και ο Ε.Δημητροκάλης έκαναν το πρώτο φονικό στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και της έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν.

Στη συνέχεια ο Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε φωτιά στο δάσος του Υμηττού.

Το δεύτερο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη τον Απρίλιο του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Στη συνέχεια ο Κατσούλας της έλιωσε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην μπορούν να την αναγνωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...