Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Νεκρή βρέθηκε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ

Η Λ' Ορέν Σκοτ με τον Μικ Τζάγκερ.

Η Λ' Ορέν Σκοτ, σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, τραγουδιστή των Rolling Stones, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα.


Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αυτοκτονία.


Εκπρόσωπος του Μικ Τζάγκερ δήλωσε στον Guardian ότι ο τραγουδιστής των Stones, οι οποίοι βρίσκονται στην Αυστραλία για μια σειρά συναυλιών, είναι «εντελώς σοκαρισμένος και συντετριμμένος από τα νέα».

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, η Σκοτ βρέθηκε νεκρή από τη βοηθό της, στο διαμέρισμά της στην 11η Λεωφόρο του Μανχάταν στο Τσέλσι.

Η βοηθός κάλεσε αμέσως την αστυνομία στις 10:05 το πρωί (τοπική ώρα).

Η 49χρονη Σκοτ ήταν μια από τις πιο φημισμένες σχεδιάστριες μόδας και τα ρούχα της φορούν πολλοί σταρ του Χόλιγουντ. Η ίδια έχει εργαστεί ως ενδυματολόγος σε πολλές ταινίες.

Μια από τις τραγικές ειρωνείες είναι ότι την ώρα που η Σκοτ έδινε τέλος στη ζωή της, ο Τζάγκερ ποζάριζε πανευτυχής σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας και αναρτούσε τη φωτογραφία στο Twitter, δηλώνοντας κατενθουσιασμένος εν όψει της συναυλίας των Stones στο Περθ.

Η Σκοτ, με πάνω από δύο δεκαετίες στον χώρο της μόδας, κέρδιζε τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες της ακόμη και στην πατρίδα του Τζάγκερ. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, είχε καταπλήξει τα πλήθη και τους κριτικούς, μολονότι φοβόταν ότι λόγω της σχέσης της με τον 70χρονο βρετανό τραγουδιστή το λονδρέζικο κοινό την γνώριζε «όχι από αυτό που κάνω και είμαι, αλλά από αυτόν που ξέρω», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Με τον Μικ Τζάγκερ ήταν ζευγάρι από το 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...