Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Ληστές Βελβεντού: Καλή τύχη σε όσους ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους

Με ένα κείμενο το οποίο αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα, οι νεαροί ληστές από το Βελβεντό εύχονται, στο τέλος του κειμένου τους, καλή τύχη σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους


Πιο συγκεκριμένα αναφέρει το κείμενο:

“Στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια ακόμα δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η οποία εμπεριέχει διάφορες υποθέσεις.Κάποιοι από εμάς κατηγορούμαστε για την υπόθεση των σπιτιών στο Βόλο και τη Καλλιθέα (Μιχαηλίδης, Ντάλιος, Ρωμανός), για τη συμπλοκή με τα γουρούνια στη Πεύκη (Μιχαηλίδης), ενώ κάποιοι για τις ληστείες της Αγροτικής στο Φιλώτα Φλώρινας (Σαραφούδης, Μιχαηλίδης, Πολίτης, Ντάλιος, Χαρίσης) και της Αγροτικής στο Πυργετό Λάρισας (Σαραφούδης).

Δε θα σχολιάσουμε τίποτα εδώ σχετικά με τις κατηγορίες που μας “βαραίνουν”. Ο καθένας από εμάς έχει κάνει τις δικές του επιλογές και χαράξει τη προσωπική του στρατηγική όσον αφορά τη διαχείριση της δίκης τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Το είχαμε γράψει κάποιοι από εμάς και για τη δίκη της υπόθεσης του Βελβεντού και το ξαναλέμε : Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ που μας ενώνει δε θα υπονομευθεί από τους διαχωρισμούς που προκύπτουν της νομικής και πολιτικής διαχείρισης της δικής.

Με ή χωρίς δικηγόρους, ανάληψη ευθύνης ή μη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να κοιτάμε ΜΑΖΙ τον ουρανό πίσω από τα τείχη και να δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα κόντρα στη σαπίλα του εγκλεισμού.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Μιχαηλίδης Γιάννης

Πολίτης Δημήτρης

Σαραφούδης Γρηγόρης

Ντάλιος Αργύρης

Χαρίσης Φοίβος

Ρωμανός Νίκος”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...