Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοφανές: Ο Στρατός καλεί τον Μαζιώτη να... υπηρετήσει την πατρίδα!

Η Στρατολογική Υπηρεσία έστειλε ειδοποίηση στο Α.Τ. Εξαρχείων, να ενημερώσει τον καταζητούμενο τρομοκράτη και να του επιδώσει το φύλλο πορείας...

Ο καθένας με τον πόνο του... Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ελληνικού Στρατού που λειτουργεί στους δικούς του ρυθμούς και μακριά από την επικαιρότητα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι η Στρατολογική Υπηρεσία κάλεσε τον διαβόητο τρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη, να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία! Κι αυτό με επείγον τηλεγράφημα που έστειλε στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, την περιοχή δηλαδή όπου ήταν η τελευταία γνωστή διεύθυνση του καταζητούμενου αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.

Όπως ανέφερε το τηλεγράφημα ο Μαζιώτης έπρεπε να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία στις 13 Ιανουαρίου. Καλούσε μάλιστα να τον ενημερώσουν οι αστυνομικοί του τμήματος, την ίδια στιγμή που τον αναζητά η αντιτρομοκρατική για να τον συλλάβει...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο  43χρονος καταζητούμενος, θεωρείται λιποτάκτης με την περίπτωση του να έχει κριθεί από το 1992, όταν συνελήφθη ως αντιρρησίας συνείδησης μαζί με τον Παύλο Ναθαναήλ και αρνήθηκαν την οποιαδήποτε μορφή εναλλακτικής θητείας που τους προσέφερε ο νόμος και καταδικάστηκαν σε μονοετή φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους αφού η δίκη τους δεν είχε ολοκληρωθεί όταν εκείνοι συμπλήρωναν 18 μήνες προφυλάκισης.

Ο Νίκος Μαζιώτης έχει εξαφανιστεί από την 1η Ιουλίου 2012, μαζί με την Ρούπα και το παιδί τους. Έχει καταδικαστεί ως αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα σε 50 χρόνια κάθειρξης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...