Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η αστυνομία "μπλόκαρε" τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού

English: This is Gate 7 in new Karaiskaki Stad...
Image via Wikipedia
Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φίλους του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο, μετά από απόφαση της αστυνομίας.

Ο φόβος επεισοδίων μετά την απειλή των οπαδών του ΠΑΟΚ να πάνε στο Καυτανζόγλειο για το ματς της Δόξας Δράμας με τον Ολυμπιακό, κινητοποίησε την αστυνομία η οποία τελικά απαγόρευσε τη μετακίνηση των ερυθρόλευκων φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας:

"Από την Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί για τον αγώνα της Κυριακής 08/01/12 και ώρα 19.30΄ , μεταξύ της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» - Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα διατεθούν για να καλύψουν αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας και των φίλων του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι της Super League μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων.

Μετά από απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αφετέρου δεν προβλέπεται χώρος φιλοξενίας για τους τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του, στους οποίους θα απαγορευτεί η προσέγγιση προς το στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Κυριακή 08/01/12 από τις 1 το μεσημέρι έως την λήξη του ημιχρόνου δηλαδή μέχρι τις 8.30 ΄ μ.μ. από τα εκδοτήρια επί της οδού Αγ. Δημητρίου.

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι εισιτήρια του αγώνα διατίθενται στην Δράμα , από τα γραφεία της ομάδας και πρακτορεία ΠΡΟΠΟ της Δράμας."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...